Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 @Kyrillos: Το έκτο βήμα που περιγράφεις στο xda το installing της rom σου είναι όντως optional; Μπορούμε και να μην το κάνουμε; Η sd που έχει το τηλέφωνο μου είναι 1GB.. Επίσης το link για να την κατεβάσω δεν βρήκα.. με JPM πάνω την 3.3 πρέπει να βάλω ή την 4.0; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 @Kyrillos: Το έκτο βήμα που περιγράφεις στο xda το installing της rom σου είναι όντως optional; Μπορούμε και να μην το κάνουμε; Η sd που έχει το τηλέφωνο μου είναι 1GB.. Επίσης το link για να την κατεβάσω δεν βρήκα.. με JPM πάνω την 3.3 πρέπει να βάλω ή την 4.0; Το link το βρήκα.. μόνο για το 6ο βήμα όταν μπορέσεις πες μου:) Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Το link το βρήκα.. μόνο για το 6ο βήμα όταν μπορέσεις πες μου:) Ναι το έκτο βήμα είναι optional (χρειάζετε 2gb+ πάνω κάρτα και όχι αναγκαστικά, μόνο αν θες εσύ). Τώρα μπορείς να περάσεις την v3.3 που είναι λίγο πιο σταθερή από την v4.0 rc... :) όποια θες πάντως βάλε. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Το link το βρήκα.. μόνο για το 6ο βήμα όταν μπορέσεις πες μου:) Τι λέει το έκτο βήμα? Αναφέρεται στοpartition της sd? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Περνάω την 3.3 τώρα. ΔΕΝ μπόρεσα να κάνω format την sd που λές στο 2ο βήμα γιατί δεν μου δίνει αυτήν την δυνατότητα. Μάλλον τα έχει πιει η κάρτα.. Έχει πολύ σημασία να το κάνω αυτό; Ευχαριστώ πολύ και τους 2 (kyrillos, astronaytis) για το ενδιαφέρον σας και την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Τελικά μετά από κάμποση αγροτική εργασία ξαναδοκίμασα. αποτέλεσμα στο Titanium Internal 201MB SD card 700MB SD card (a2sd) 991MB Κάτι δεν πάει καλά ή είναι η ιδέα μου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Τελικά μετά από κάμποση αγροτική εργασία ξαναδοκίμασα. αποτέλεσμα στο Titanium Internal 201MB SD card 700MB SD card (a2sd) 991MB Κάτι δεν πάει καλά ή είναι η ιδέα μου???? Μιλάω πάντα για partition σε κάρτα 2GB O υπολογιστής βλέπει μόνο τα 700ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Περνάω την 3.3 τώρα. ΔΕΝ μπόρεσα να κάνω format την sd που λές στο 2ο βήμα γιατί δεν μου δίνει αυτήν την δυνατότητα. Μάλλον τα έχει πιει η κάρτα.. Έχει πολύ σημασία να το κάνω αυτό; Ευχαριστώ πολύ και τους 2 (kyrillos, astronaytis) για το ενδιαφέρον σας και την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Μπορείς να περάσεις την 4 κατευθείαν χωρίς την 3.3 πρώτα Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μιλάω πάντα για partition σε κάρτα 2GB O υπολογιστής βλέπει μόνο τα 700ΜΒ Sd 700mb υπόλοιπο? Δηλαδή ελεύθερο χώρο? Γράψε αναλυτικά της μνημεs που βλέπεις. Με συνολικό και ελεύθερο χώρο Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Το odin δείχνει pass (πέρασα την 3.3 του kyrillos) και έχει κολλήσει 10 λεπτά τώρα σε μια οθόνη που δείχνει το ανθρωπάκι του android και γύρω κινείται ενας κυκλος πράσινος. Να το αποσυνδέσω; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Το odin δείχνει pass (πέρασα την 3.3 του kyrillos) και έχει κολλήσει 10 λεπτά τώρα σε μια οθόνη που δείχνει το ανθρωπάκι του android και γύρω κινείται ενας κυκλος πράσινος. Να το αποσυνδέσω; Ναι. Θα ανοίξει σε λίγο Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Sd 700mb υπόλοιπο? Δηλαδή ελεύθερο χώρο? Γράψε αναλυτικά της μνημεs που βλέπεις. Με συνολικό και ελεύθερο χώρο Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Astronaytis στο Titanium βλέπω Εσωτερική 201ΜΒ (161ΜΒ δωρεάν) Κάρτα SD 70MB(692 δωρεάν) Κάρτα SD (a2sd) 991MB (908 δωρεάν) στον υπολογιστή βλέπω μόνο 700 ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Astronaytis στο Titanium βλέπω Εσωτερική 201ΜΒ (161ΜΒ δωρεάν) Κάρτα SD 70MB(692 δωρεάν) Κάρτα SD (a2sd) 991MB (908 δωρεάν) στον υπολογιστή βλέπω μόνο 700 ΜΒ Είσαι οκ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Σε περιπτωση αποτυχημένου περάσματος της ρομ του κυριλλου τι κάνουμε;; Κόλλησε τελείως και μετά έδειχνε επί 15 λεπτά την αρχική οθόνη. Πήγα να του κάνω πάλι wipe data και έχει κολλήσει εδώ και ώρα στο formatting data... Έχω πελαγώσει... τι να κάνω; να περάσω με odin πάλι την JPM ή να βάλω την Jg6 που λέει στο 1ο πόστ; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 wishmaster δοκίμασε από recovery να ξαναπεράσεις την ρομ :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Άκυρο. Έβαλα JM5 ξανά και ένιωσε και γλίτωσα κι εγώ το εγκεφαλικό. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 wishmaster δοκίμασε από recovery να ξαναπεράσεις την ρομ :p Προσπάθησα πριν αλλά δεν έκανε τπτ.. Διαόλου μηχανήματα:p Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Κυριλλε γιατι λεs οτι η 3.3 ειναι πιο σταθερη απο την 4.0 rc?Εγω παντωs μια χαρα την βλεπω την 4.0!!Τι εχειs παρατηρησει? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Κυριλλε γιατι λεs οτι η 3.3 ειναι πιο σταθερη απο την 4.0 rc?Εγω παντωs μια χαρα την βλεπω την 4.0!!Τι εχειs παρατηρησει? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Που την είδατε την 4.0 ρε παιδιά; Γράφει 2 versions will come και δεν έχει download link... Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Όλα έγιναν σωστά... Άντε καλό κάψιμο και ότι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε.... :) το sdcard (a2sd) είναι το παρτιτιον της κάρτας.... Καλησπέρα. Παιδιά το partition της καρτας που φτιάχνουμε με το a2sd πως το χρησιμοποιούμε? πως εγκαθηστούμε μια εφαρμογή σε αυτό δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Καλησπέρα. Παιδιά το partition της καρτας που φτιάχνουμε με το a2sd πως το χρησιμοποιούμε? πως εγκαθηστούμε μια εφαρμογή σε αυτό δηλαδή? Πηγαίνουν αυτόματα. Το κομμάτι που θα φτιάξεις μαζί με την εσωτερική μνήμη του κινητού το κινητό την αναγνωρίζει σαν μια μνήμη Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Που την είδατε την 4.0 ρε παιδιά; Γράφει 2 versions will come και δεν έχει download link... Κοίτα σε αυτό το τοπικ σε προηγούμενη σελίδα Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Κοίτα σε αυτό το τοπικ σε προηγούμενη σελίδα Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Σου είναι εύκολο να βάλεις ένα Link να την κατεβάσω γιατί ψάχνω τόση ώρα και δεν την βρίσκω, θα σου είμαι υπόχρεος.. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μια διευκρινηση....περασα την JPM κ μου γραφει: PDA-JPM PHONE-JP4 CSC-JPF BUILD INFO-2011.02 Ειναι σωστα?Ρωταω επειδη στο CSC γραφει JPF :confused: Ενω οταν ειχα την JPF μου εγραφε κ στα δυο αντιστοιχα (PDA,CSC) JPF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Πηγαίνουν αυτόματα. Το κομμάτι που θα φτιάξεις μαζί με την εσωτερική μνήμη του κινητού το κινητό την αναγνωρίζει σαν μια μνήμη Sent from my GT-I5800 using Tapatalk A μάλιστα! σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts