zografos Δημοσιεύτηκε March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2004 Όταν γράφουμε στο Word ας πούμε, πώς βγαίνουν τα σύμβολα του Euro και το ι με τόνο και διαλυτικά (μαζί) χωρίς να κάνουμε EDIT - INSERT - SYMBOL ??? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 euro = alt + ctrl + e διαλυτικα με τονο = alt + τονος και μετα το γραμμα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Επίσης, για το € (και γενικά ότι θέλει Alt + Ctrl) νομίζω ότι φτάνει και το AltGr. Όσο για τα διαλυτικά με τόνο δοκίμασε Shift + W και μετά το γράμμα με το πληκτρολόγια στα ελληνικά φυσικά... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 για το συμβολο του ευρω υπαρχει και το: alt + 0128 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Τι εννοείτε όταν λέτε AltGr; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (14 Μάρ. 2004 , 15:45) Τι εννοείτε όταν λέτε AltGr; Το Alt δεξιά του space. Μερικά πληκτρολόγια το γράφουν απλώς Alt και μερικά AltGr. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Αχά. Δες τι μαθαίνει κανείς. Όντως δουλεύει με αυτόν τον τρόπο χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το Ctrl. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (14 Μάρ. 2004 , 12:08) διαλυτικα με τονο = alt + τονος και μετα το γραμμα Μια μικρή διόρθωση: διαλυτικά με τόνο = ctrl + alt + τόνος και μετά το γράμμα ή alt + 0192 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Τα διαλυτικά με τόνο αν δεν κάνω λάθος είναι Shift + w και μετά το γράμμα. Επίσης με την χρήση του δεξιού Alt και των αριθμων του πληκτρολογίου οχι του NumPad παιρουμε διάφορους άλλους χρήσιμους χαρακτήρες (²³£§¶¤¦°±½»«¬) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (15 Μάρ. 2004 , 09:28) Μια μικρή διόρθωση: διαλυτικά με τόνο = ctrl + alt + τόνος και μετά το γράμμα ή alt + 0192 :) χωρις ctrl, επιμενω.... :D σε μενα τουλαχιστον δεν χρειαζεται Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (15 Μάρ. 2004 , 19:23) χωρις ctrl, επιμενω.... :D σε μενα τουλαχιστον δεν χρειαζεται Μάλλον θα εννοείς AltGR (δεξί Alt). Όπως φαίνεται, έχω μείνει πίσω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 :confused: :confused: :confused: Τι να σας πω ρε παιδιά... εγώ shift και W πατάω και μετά το ι ή το υ και βγαίνουν άνετα τα διαλυτικά με τόνο... Τα δε σκέτα διαλυτικά με alt και shift και ";"........ με αλτ και τόνος δεν κάνει τίποτα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. March 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Ευχαριστώ όλους. Νομίζω πως απαντήθηκε η ερώτησή μου και μπορεί να κλειδωθεί το θέμα. Ανακεφαλαιώνω: Ctrl - Alt - E = € Ctrl - Alt - Τόνος - Γράμμα = ΐ ή ΰ Και στις δυο περιπτώσεις το Ctrl - Alt μπορεί να αντικατασταθεί με AltGr Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (15 Μάρ. 2004 , 21:15) :confused: :confused: :confused: Τι να σας πω ρε παιδιά... εγώ shift και W πατάω και μετά το ι ή το υ και βγαίνουν άνετα τα διαλυτικά με τόνο... Τα δε σκέτα διαλυτικά με alt και shift και ";"........ με αλτ και τόνος δεν κάνει τίποτα... :worry: Σ' εμένα το shift και W βγάζει το κεφαλαίο Σ :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Εμένα πάλι δουλέυει μια χαρά το Shift-w όπως φυσικά και το Ctrl-Alt-; αλλά με βολεύει πολύ περισσότερο το πρώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NikTG (16 Μάρ. 2004 , 17:28) Εμένα πάλι δουλέυει μια χαρά το Shift-w όπως φυσικά και το Ctrl-Alt-; αλλά με βολεύει πολύ περισσότερο το πρώτο Μήπως είναι θέμα Windows? Ο manoz απ΄όσο γνωρίζω έχει ΜΕ ενώ εγώ ΧΡ... Θέμα configuration, ίσως? Αλλά τι configuration... δεν υπάρχουν και οι τρομερές ρυθμίσεις... :worry: :alien: Είναι πολύ περίεργο να γίνεται σε έναν και όχι στον άλλον... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (16 Μάρ. 2004 , 20:02) Μήπως είναι θέμα Windows? Ο manoz απ΄όσο γνωρίζω έχει ΜΕ ενώ εγώ ΧΡ... Θέμα configuration, ίσως? Αλλά τι configuration... δεν υπάρχουν και οι τρομερές ρυθμίσεις... :worry: :alien: Είναι πολύ περίεργο να γίνεται σε έναν και όχι στον άλλον... :blink: Έτσι είναι... :blink: Μυστήριαι αι βουλαί των Παραθύρων... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Εγώ πάντως μιλάω για WinXP PRO ΕΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts