troll_e3 Δημοσιεύτηκε October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 9, 2010 (edited) Έχω την LG M2362D-PC LCD-TV Monitor και όταν συνδέω HDMI καλώδιο και κάνω Shutdown το pc to monitor παραμένει ανοιχτό και απλά λέει no signal, ενώ όταν συνδέω dvi και κλείνω το Pc το monitor μπαίνει κανονικά σε κατάσταση αναμονής. Υπάρχει κάποια λύση για το HDMI??? Pleaseeeeeeeee Help!!!!! Edited October 9, 2010 by troll_e3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Υπάρχει περίπτωση το HDMI να μην στέλνει το kill signal που λέει στην οθόνη να πάει σε αναμονή και έτσι η οθόνη βλέπει συνδεδεμένο καλώδιο χωρίς σήμα. Αρα no signal και μένει ανοιχτή. Δοκίμασες με άλλο καλώδιο HDMI? Μπορεί όμως να φταίει και η κάρτα γραφικών Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Έχω την LG M2362D-PC LCD-TV Monitor και όταν συνδέω HDMI καλώδιο και κάνω Shutdown το pc to monitor παραμένει ανοιχτό και απλά λέει no signal, ενώ όταν συνδέω dvi και κλείνω το Pc το monitor μπαίνει κανονικά σε κατάσταση αναμονής. Υπάρχει κάποια λύση για το HDMI??? Pleaseeeeeeeee Help!!!!! Εχει η καρτα γραφικων hdmi out η χρησιμοποεις καποιο καλωδιο/ανταπτορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troll_e3 Δημ. October 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Εχει η καρτα γραφικων hdmi out η χρησιμοποεις καποιο καλωδιο/ανταπτορα; Η κάρτα μου είναι η NVIDIA GeForce GT 220 σχετικά καινούρια θα έλεγα, και συνδέω την οθόνη απευθείας στο HDMI που μου βγάζει η κάρτα χώρις αντάπτορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts