Jump to content

Θέλετε να γνωρίζετε τον θάνατό σας;

ANOIM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

My Personal Day of Death is...

Friday, July 2, 2021

Seconds left to live.............................http://www.deathclock.com/images/rip_top.gif

545,927,122 and counting :cry: :cry: :cry: http://www.deathclock.com/images/rip_bottom.gif

ps. to big fish einai tenia..

Mutilator :shifty:

• Απαντήσεις 65
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (13 Μάρ. 2004 , 16:18)

ps. to big fish einai tenia..

ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ καλέ... :alien: :alien: :alien:
I see stupid people...

Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Re paidia salata to kanate to thread! :mad:

Yparxoun ta chat,PM kai h patata gia xavale.kai egw goustarw thn plaka,alla ekei pou prepei. ;)

Sthn pragmatikothta kaneis de mou apanthse sto 8ema :o

Esy Hunter pou to 8ewreis patata to 8ema,den skefthkes pote to 8anato sou?Immortal :D

8elw apanthseis me xioumor,oxi xioumor xwris apanthsh :cool:

Gia na sas dw :whistle: :)

the whore of babylon is here

http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg

Seconds left to live... Tuesday, November 9, 2060

1,787,914,454 ------> and the time is running

Αντε ρε ουστ απο δω που θα μου πει το net οτε θα παιθανω εγω.....π@παριες και πρασινα αλογα....κανενας δεν μπορει να πει σε κανενα ποτε θα παιθανει Μοναχα Ο "ΠΑΠΟΥΛΗΣ" εκει ψηλα ξερει ποτε ηρθε η στιγμη του καθενος....

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Tο να σκέφτεσαι τον θάνατο, είναι σαν να σκέφτεσαι την Ζωή.

Αν σκέφτεσαι την ζωή, την ζεις καλύτερα.

Αν ζεις καλύτερα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα....

Συμπέρασμα: Ζήσε καλά τη Ζωή σου.... Ζήσε όμως καλύτερα τον θάνατο σου. Θα είναι ο μόνος...

Νομίζω ότι αν γνωρίζει (υποθετικά φυσικά) κάποιος πότε και από τι θα πεθάνει, υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα πλησιάζοντας σε εκείνη την στιγμή:

1) Αυτοκτονεί λίγο πιο πριν γιατί θα έχει τρελλαθεί

2) Ζει όσο "καλύτερα" μπορεί για να φύγει "χορτασμένος"

3) Αν πιστεύει στον Θεό, προετοιμάζεται πνευματικά ώστε να φύγει με το καλύτερο "πνευματικό διαβατήριο".

Αυτά για απλούς ανθρώπους σαν εμάς, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα αγίων και ενάρετων μοναχών και λαϊκών, οι οποίοι προείπαν τον θάνατό τους.

Δεν ξέρω αν θα ήθελα να γνωρίζω το "πότε και πως". Θέλει πολύ σκέψη... Αλλά αν το ήξερα, θέλω να πιστεύω ότι θα ακολουθούσα το 3ο ενδεχόμενο από τα παραπάνω.

Επίσης νομίζω ότι για κάποιον που πιστεύει στον Θεό, σημασία δεν έχει το πως και με ποιον τρόπο θα φύγει από αυτήν την ζωή, αλλά το σε τι πνευματική κατάσταση θα είναι την στιγμή της "αναχώρησης", ώστε να είναι για πάντα στον Παράδεισο. :o

Κατά τ'άλλα Sunday, December 10, 2045... :whistle: :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (13 Μάρ. 2004 , 16:18)

My Personal Day of Death is...

Friday, July 2, 2021

aggelopa, σε χάνουμε λίαν συντόμως βλέπω, ε; Γιαυτό λοιπόν, κάνε περισσότερα posts να προλάβεις να σκαρφαλώσεις στοtop 20 και έτσι θα σε θυμώμαστε.

Φτού, φτού, τη υγειά σου νάχεις μωρέ και μην ασχολήσαι με τις ανοησίες που τώρα εδώ ασχολούμαστε. ;)

... Πατατοθέμα έχουμε και το γνωρίζετε οι περισσότεροι πολύ καλά, μην χαλάτε και άλλα θέματα. Το θέμα έχει ένα συγκεκριμένο τίτλο που θα μπορούσε να συζητηθεί πολύ σοβαρά χωρίς ηλίθια site που παίζουν με τα νούμερα και βγάζουν μια ημερομηνία.

Παρακαλώ on topic λοιπόν!

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (13 Μάρ. 2004 , 11:19)

α καλο......Thursday, July 2, 2048

αλλιως το βλεπω εγω , θα πεθανω με ενα μπουκαλι στο ενα χερι , ενα τσιγαρο στο αλλο και μια ξανθια απο πανω μου :p

OI ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ, ΡΕΕΕΕΕ! :lol: :lol: :lol:

...ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΕΠΙΣΗΣ kukukali .... :lol:

.... :cry: ποιό είναι το μυστικό ρε? (κλάψ - κλάψ) :p :)

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

φιλε μου με εφαγε ηδη :(
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Η σοβαρή απάντησή μου: ...ούτε με σφαίρες...

(θέλω να "φύγω" ήσυχα...στον ύπνο μου...πλήρης ημερών...να μην υποφέρουν, πολύ, οι δικοί μου...να με θυμούνται με αγάπη...να μπορώ να τους επισκέπτομαι, σε άλλη "διάσταση" και να τους αφήνω σαφή σημάδια της παρουσίας ή του περάσματός μου και να χαίρονται...και η ψυχούλα μου να αναπαυτεί, στους αιώνες των αιώνων...)

Η patato-απάντηση:...Billy, Jimmy, Tony, Frankie, Sonny, Tommy, Vinnie, Mickey, Johnny, Nicky, Vito, μάζεψτε του όλους, τα ούζι στο χέρι και το νού σας...Δε θα με φάνε έτσι απλά, οι μπάσταρδοι...

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

miaow δικαιο εχεις με τον τροπο που θες να παιθανεις...αυτος ειναι και ο πιο ωραιος θανατος...να ζησεις αρκετα χρονια χαρουμενος να δεις τα παιδια σο, τα εγγονια σου αν μεγαλωνουν να τα χαρεις αρκετα και καποια στιγμη να παιθανεις ησυχος στο κραβατι σου χωρις ουτε εσυ αν βασανιστεις ουτε και κανενας δικος σου...

μακαρυ ολοι μας να εχουμε αυτη την τυχη

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Monday, November 30, 2082

:p

95 χρονών θα πεθάνω ο άτιμος! :p

Όπως και ναχει εγώ θα'θελα να ξέρω το πώς θα πεθάνω όχι το πότε...

Θα είναι απο βόμβα ? αρρώστια ? καρδιακό ? acccident ? :worry:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Eγώ το 20061,στα 79 μου.... ε, καλά είναι νομίζω.Κυριακή κιολας,να' μαστε κι όλοι μαζεμένοι...!!!!!!!!

Πάντως πέρα απ'την πλάκα, δε θα ήθελα να ξέρω ούτε το πως ούτε το πότε...Θέλω να ζήσω κάθε λεπτό της ζωής μου, έντονα κι ανεπιρέαστα. Πιστευω οτι αν ξέραμε θα μας επιρέαζε σε πολλά κι ίσως δε ζούσαμε ΄πολλά απο όσα θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας. Τί θα κάνατε π.χ. αν σας΄έλεγαν ....σε 3 χρόνια???????Νever...

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

An iksera pos tha pethano,den tha fovomoun na kano kapoia pragmata pou tora ta skeftomai mono.Afto einai to mono kalo.

Einai pos sou lene mehri ti deftera na paradoseis tin ergasia,e mehri ..tote.. na paradoseis tin zoi sou..:p

Mutilator :shifty:

89 μου βγάζει!Θα σας θάψω όλους νομίζω!
My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison

όχι. είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό ο θάνατος κια όταν είναι να έρθει ας έρθει...δεν με ενδιαφέρει πότε για αυτό προσπαθώ να περνάω καλά!

ρε παδιά σε τι μόναδες μετράει το ύψος κ ο βάρος το σιτε΄αυτό που λετε?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (15 Μάρ. 2004 , 13:02)

Δηλαδή άλλα 18057 χρόνια. VAMPIRE είσαι; :p

:confused: OXI O HIGHLANDER

SYNTOMA 8A TON KYNHGANE GIA TO KEFALI TOY.... :cry: :wacko: :blink: :worry:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (15 Μάρ. 2004 , 17:09)

:confused: OXI O HIGHLANDER

SYNTOMA 8A TON KYNHGANE GIA TO KEFALI TOY.... :cry: :wacko: :blink: :worry:

Eλεν ειναι το nick βρέ. Οπότε μάλλον γυναίκα είναι. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (15 Μάρ. 2004 , 20:30)

Eλεν ειναι το nick βρέ. Οπότε μάλλον γυναίκα είναι. :)

ok τότε ας πούμε ότι είναι η amanda :p

Προσωπικά αν ήξερα πότε θα έρθει το μοιραίο θα καθόμουν σπίτι μου και θα περίμενα την ώρα εκείνη.Το χειρότερο πάντως είναι να θέλεις να πεθάνεις και να μην έχεις το θάρρος να το κάνεις.:confused: