Watermelon Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Νομίζω η MS είναι σε πανικό. Δεν ξέρουν τι να κάνουν... Εκεί που ξαφνικά τα είχαν όλα τώρα βλέπουν το android και το iOS να είναι πολύ πολύ μπροστά και οι αυτοί να κοιτάνε. Το παράξενο είναι ότι τόσο το android όσο και το ios είναι στην αγορά τα τελευταία 3 χρόνια ενώ η MS παρόλη την ιστορία πολλών ετών με τα windows mobile αδυνατεί να ακολουθήσει και αντιγράφει. Αλλά το 2011 η αντιγραφή δεν αρκεί. Δεν θα πάει να πάρει κανεις windows mobile επειδή είναι της MS ή επειδή είναι σαν το android ή σαν το ios. Θέλουν να δουν κάτι με ουσία. Edited October 8, 2010 by Watermelon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Νομίζω η MS είναι σε πανικό. Δεν ξέρουν τι να κάνουν... Εκεί που ξαφνικά τα είχαν όλα τώρα βλέπουν το android και το iOS να είναι πολύ πολύ μπροστά και οι αυτοί να κοιτάνε. Το παράξενο είναι ότι τόσο το android όσο και το ios είναι στην αγορά τα τελευταία 3 χρόνια ενώ η MS παρόλη την ιστορία πολλών ετών με τα windows mobile αδυνατεί να ακολουθήσει και αντιγράφει. Αλλά το 2011 η αντιγραφή δεν αρκεί. Δεν θα πάει να πάρει κανεις windows mobile επειδή είναι της MS ή επειδή είναι σαν το android ή σαν το ios. Θέλουν να δουν κάτι με ουσία. Για μένα, όλη η ουσία είναι στο hardware των συσκευών. Για παράδειγμα, αν τα πρώτα wp έβγαιναν με διπύρινους επεξεργαστές, οθονάρες με τρελή ανάλυση, 1giga ραμ κλπ , δεν θα έκαναν επιτυχία οι συσκευές? Επειδή δυστυχώς δεν αγοράσουμε ξεχωριστά το λειτουργικό, η αγορά μιας συσκευής είναι πιο περίπλοκη υπόθεση. Εγώ περιμένω να δώ τις πρώτες συσκευές, να δώ το λειτουργικό και τις διαθέσιμες εφαρμογές και μετά θα κρίνω. Μέχρι στιγμής, δεν έχω ενθουσιαστεί, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει στην πορεία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Θυμάμαι τα γέλια που είχε βάλει σε μια συνέντευξη του πριν χρόνια όταν έγινε αναφορά για το iPhone. Μάλλον ξινά του βγήκαν...:lol: Πιο γελοίο δεν έχω ξαναδεί από αυτόν το άνθρωπο. :lol: εχει πλάκα ... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 :lol: εχει πλάκα ... ακομα ποιο πολυ πλακα εχει να το βλεπεις τωρα το βιντεο μετα απο τοσο καιρο και αφου ξερεις τελικα πως εξελιχτηκε η ιστορια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts