babis200sx Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Μήπως να εγκαταστούσες κάποιο άλλο RSD Lite? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Εντάξει παιδιά το έλυσα το πρόβλημα απλά δεν είχα χρόνο να απαντήσω. Windows 7 Ultimate 64 bit έχω και είχα αλλάξει εκδόσεις RSD Lite από 4.5 μέχρι 4.9 αλλά τίποτα. Έμενε να κάνω format το pc και έτσι στο άκυρο σκέφτηκα να κλείσω ένα keylogger που χα ανοιχτό μπας και έφταιγε αυτό και αμέσως μετά δούλεψε. :lol: Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Το συγκεκριμένο πρόβλημα μου έχει εμφανιστεί στο παρελθόν και ο μόνος τρόπος που το αναγνώρισε τελικά ήταν όταν έκανα Factory reset μέσα από το τηλέφωνο. Ομοίως, την ίδια στιγμή που δεν μου το αναγνώριζε στο RSD Lite, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη λήψη nandroid backup. Με το Factory Reset λύθηκαν αμέσως και τα 2. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Παιδιά επιτέλους τελειώσα το Mixed Τheme αποκλείστικά για τις release του nadlabak... Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ και θα προσπαθήσω να το κρατάω ενήμερο σύμφωνα με τα release του nadlabak..... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Είσαι αρχηγός!!!! Πολύ καλή δουλειά - άλλη μια φορά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Το kalagas_Mixed_Theme_for_Cyanogen αναβαθμίστηκε στην τελευταία έκδοση του nadlabak 12.12.10... ΕΔΩ Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Επειδή το μικρόβιο του Modding δεν φεύγει, ενώ είχα πει ότι θα περιμένω υπομονετικά για την επίσημη ROM από την Motorola, είπα να περάσω την CM 6.1 κι εγώ σήμερα.. :rolleyes: Μία ερώτηση μονάχα, διάβασα ότι δεν χρειάζεται φλασάρισμα πλέον? Δηλαδή απλά κατεβάζω από το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784750 Download links: 0.04-10.12.12: http://code.google.com/p/cyanogenmod4milestone/downloads/detail?name=update-0.04-10.12.12-cm-6.1.0-Milestone-signed.zip και καπάκι τα Google Apps (for HDPI devices): http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps και τα περνάω? Αυτήν την στιγμή έχω την GOT Recovery, πρέπει να περάσω την νεότερη Andoidiani 3.3? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Επειδή το μικρόβιο του Modding δεν φεύγει, ενώ είχα πει ότι θα περιμένω υπομονετικά για την επίσημη ROM από την Motorola, είπα να περάσω την CM 6.1 κι εγώ σήμερα.. :rolleyes: Μία ερώτηση μονάχα, διάβασα ότι δεν χρειάζεται φλασάρισμα πλέον? Δηλαδή απλά κατεβάζω από το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784750 Download links: 0.04-10.12.12: http://code.google.com/p/cyanogenmod4milestone/downloads/detail?name=update-0.04-10.12.12-cm-6.1.0-Milestone-signed.zip και καπάκι τα Google Apps (for HDPI devices): http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps και τα περνάω? Αυτήν την στιγμή έχω την GOT Recovery, πρέπει να περάσω την νεότερη Andoidiani 3.3? Καλο ειναι να ξαναφλασαρεις με 2.2.1 sbf. H recovery πρεπει να ειναι η andoidiani. Αφου φλασαρεις 2.2.1, μεσω recovery κανεις 3 wipes. Στη συνεχεια φλασαρεις CM, και αμεσως μετα τα goople apps για hdpi devices. Αμεσως μετα, ξανα παλι τα 3 wipes και στη συνεχεια reboot. Θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος με την CM του nadlabak. Μονο cm φλασαρω τον τελευταιο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Καλο ειναι να ξαναφλασαρεις με 2.2.1 sbf. H recovery πρεπει να ειναι η andoidiani. Αφου φλασαρεις 2.2.1, μεσω recovery κανεις 3 wipes. Στη συνεχεια φλασαρεις CM, και αμεσως μετα τα goople apps για hdpi devices. Αμεσως μετα, ξανα παλι τα 3 wipes και στη συνεχεια reboot. Θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος με την CM του nadlabak. Μονο cm φλασαρω τον τελευταιο μηνα. Νίκο ευχαριστώ για την απάντηση, μόλις ακολούθησα την διαδικασία που περιέγραψες. ;) Κατεβάζει αυτόματα και τις εφαρμογές που είχα από το Market αυτήν την στιγμή. Δεν μου έβγαλε αυτόματα τα ελληνικά βέβαια, αλλά ίσως το αφήσω στα αγγλικά, θα δω.. Τον τελευταίο καιρό είχα απογοητευτεί λίγο από την Leak ROM, παρά το 1GHz, το κινητό ήταν λίγο laggy.. Διαβάζω απ'όλους σας καλά λόγια, γι'αυτό και δεν άντεξα να περιμένω την official. :) Και κάτι τελευταίο: Από εδώ και πέρα, όταν θα βγάζει νέα έκδοση ο nadlabak, τι κάνουμε? Απλά Apply Update μεω της Adroidiani Recovery? Ή θέλει κάθε φορα Wipe All? Edit: Ακόμα μία ερώτηση, είναι φυσιολογικό να κάνει τόση ώρα να bootάρει? Βλέπω το logo των Cyanogen εδώ και λίγα λεπτά.. Edited December 12, 2010 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Νίκο ευχαριστώ για την απάντηση, μόλις ακολούθησα την διαδικασία που περιέγραψες. ;) Κατεβάζει αυτόματα και τις εφαρμογές που είχα από το Market αυτήν την στιγμή. Δεν μου έβγαλε αυτόματα τα ελληνικά βέβαια, αλλά ίσως το αφήσω στα αγγλικά, θα δω.. Τον τελευταίο καιρό είχα απογοητευτεί λίγο από την Leak ROM, παρά το 1GHz, το κινητό ήταν λίγο laggy.. Διαβάζω απ'όλους σας καλά λόγια, γι'αυτό και δεν άντεξα να περιμένω την official. :) Και κάτι τελευταίο: Από εδώ και πέρα, όταν θα βγάζει νέα έκδοση ο nadlabak, τι κάνουμε? Απλά Apply Update μεω της Adroidiani Recovery? Ή θέλει κάθε φορα Wipe All? Edit: Ακόμα μία ερώτηση, είναι φυσιολογικό να κάνει τόση ώρα να bootάρει? Βλέπω το logo των Cyanogen εδώ και λίγα λεπτά.. Ναι στη θεωρια τα updates της CM θελουν απλα updates χωρις wipes. Καπου στα 2 λεπτα θελει το πρωτο boot, οχι παραπανω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ΟΚ Νίκο, ευχαριστώ και πάλι, είμαστε πλέον στο 1GHz με CM6.1..! :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Παιδια καλησπερα!εχω την τελευταια cyanogen κ εκει που δεν ειχα προβλημα με wifi ξαφνικα δεν βρισκει πουθενα δικτυο τι μπορω να κάνω?καμια ιδεα? edit: τελικα είχε φαει φρίκη μετα απο πολυ προσπαθεια(κλεινωντας, ανοιγοντας κανοντας reboot) δουλευει! Edited December 12, 2010 by aris_volos Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Μετά από λίγη ώρα χρήσης του κινητού με την CM6.1 η διαφορά στην απόδοση είναι οφθαλμομανής σε σχέση με πριν, καθόλου lag, ότι κι αν δοκίμασα να τρέξω. :D Αντικατέστησα μονάχα τον ADW με τον LauncherPro και ίσως αργότερα δοκιμάσω και τον Zeam Launcher. Ένα επίσης πολύ θετικό, έβαλα όλες τις εφαρμογές που είχα και προηγουμένως και έχω ελέυθερα 122ΜΒ ακόμα, ενώ πριν είχα ελεύθερα 85. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Μετά από λίγη ώρα χρήσης του κινητού με την CM6.1 η διαφορά στην απόδοση είναι οφθαλμομανής σε σχέση με πριν, καθόλου lag, ότι κι αν δοκίμασα να τρέξω. :D Αντικατέστησα μονάχα τον ADW με τον LauncherPro και ίσως αργότερα δοκιμάσω και τον Zeam Launcher. Ένα επίσης πολύ θετικό, έβαλα όλες τις εφαρμογές που είχα και προηγουμένως και έχω ελέυθερα 122ΜΒ ακόμα, ενώ πριν είχα ελεύθερα 85. :) Με τον Zeam Launcher νομιζω για μενα οτι το κινητο παει σφαιρα με τον LauncherPro εxει λιγα κοληματα με τον ADW σερνεται. Πιστεύω οτι ο Zeam Launcher ειναι ο καλυτερος... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Η CM6.1 είναι απλά εκπληκτική. :D Καθόλου Lag, όλα τρέχουν άψογα και γρήγορα. Από θέμα μπαταρίας δεν μπορώ να πω πολλά, νομίζω ότι το Screenshot τα λέει όλα: http://i8.photobucket.com/albums/a21/babis200sx/snap20101213_141513.png 21 ώρες μετά την φόρτιση και η μπαταρία πρέπει να είναι στο 70%...! Λίγο τηλέφωνο, λίγα SMS, λίγο WiFi για Market κυρίως και μερικά mail. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλησπερα σε ολους!Διαβαζω στο xda οτι η google ανακοινωσε : οσες συσκευες θα παρουν την 2,2 θα παρουν κ την 2,3 διοτι ο κερνελ κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ο ιδιος.Αλλα προσωπικα δεν νομιζω να ασχοληθει αλλο η μοτορολα με το ms1 ας ελπισουμε οτι η developer θα κανουν καλη δουλεια..... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Η CM6.1 είναι απλά εκπληκτική. :D Καθόλου Lag, όλα τρέχουν άψογα και γρήγορα. Από θέμα μπαταρίας δεν μπορώ να πω πολλά, νομίζω ότι το Screenshot τα λέει όλα: .... 21 ώρες μετά την φόρτιση και η μπαταρία πρέπει να είναι στο 70%...! Λίγο τηλέφωνο, λίγα SMS, λίγο WiFi για Market κυρίως και μερικά mail. Babis θα μας τρελάνεις ! Ηθελα να ήξερα ποσα homescreens και widgets έχεις (που τρέχουν στο background π.χ clock, net counter). Θεωρώ οτι παίζει ρόλο και στο performance και στην μπαταρία... Είσαι super παντως απο μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Babis θα μας τρελάνεις ! Ηθελα να ήξερα ποσα homescreens και widgets έχεις (που τρέχουν στο background π.χ clock, net counter). Θεωρώ οτι παίζει ρόλο και στο performance και στην μπαταρία... Είσαι super παντως απο μπαταρία.... - 3 Screens, αλλά μόνο στις 2 έχω Widgets. Στην βασική μου έχω το Clockr Evolution και το Power Widget και στην άλλη το απλό ρολόι της Motorola. Όχι Live Wallpaper γιατί καίνε αρκετά.. - Για Μετρητή έχω το DroidStats. - Σίγουρα παίζει ρόλο το performance. Έχω το σετάκι 400-1000 MHz από την Adroidiani Recovery, κανένα παράπονο από επιδόσεις, ίσα ίσα όπως ανέφερα όλα τρέχουν άψογα και γρήγορα. Δεν έχω κανένα παράπονο από την μπαταρία. :D Edit: Παρακολουθώ ταυτόχρονα και το xda-developers για το Milestone και απ' ότι καταλαβαίνω ο κόσμος δεν μπορεί να ακολουθήσει μερικές απλές οδηγίες. Βγαίνουν και παραπονιούνται για την μπαταρία και για άλλα πραγματάκια σε κάθε Θέμα, για κάθε ROM.. Βγαίνει ο ένας κράζει για την μπαταρία και αναφέρει εκ των υστέρων ότι δεν έχει κάνει τα 3 Wipe.. Βγαίνει ο άλλος και λέει ότι δεν έχει το νέο GMail, και δεν είχε ούτε καν περάσει τα Gapps...!!! Τουλάχιστον ελπίζω οι developers να μην ψάχνουν να βρουν τι φταίει ενώ όλα δουλεύουν ρολόι και χαλάσουν κάτι που ήδη λειτουργεί όπως πρέπει. Τα How-To που υπάρχουν στο myphone μας είναι κατατοπιστικότατα και αναλυτικότατα. Ακολουθώντας τα πιστεύω κανείς δεν θα αντιμετωπίσει πλέον κάποιο πρόβλημα με οποιαδήποτε ROM, έχουν φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο. Και μία ερώτηση, εύκολη: Θέλω να απεγκαταστήσω 2-3 εφαρμογές που ήταν προεγκατεστημένες στην CM6.1, πχ τον ADW Launcher. Πώς το κάνουμε αυτό? Με τον Root Explorer αν έχω καταλάβει καλά γίνεται, αλλά πού και τι σβήνουμε? Ευχαριστώ. Edited December 14, 2010 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 @babis Θα πας system,apps και εκεί είναι οι εφαρμογές. Πατάς πάνω πάνω στο κουμπάκι που λέει mount και μετά παρατεταμένα πάνω σε κάθε εφαρμογή που θες να αφανισεις. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Η εναλλακτικα (ακομα πιο ευκολα) με titanium backup αφου σου φορτωσει τη λιστα με ολα τα apps κανεις απλα delete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Και μία ερώτηση, εύκολη: Θέλω να απεγκαταστήσω 2-3 εφαρμογές που ήταν προεγκατεστημένες στην CM6.1, πχ τον ADW Launcher. Πώς το κάνουμε αυτό? Με τον Root Explorer αν έχω καταλάβει καλά γίνεται, αλλά πού και τι σβήνουμε? Ευχαριστώ. Εννοήτε ότι ειδικά για να αφαιρέσεις κάποιον Launcher πρέπει να έχεις κάποιον άλλο Launcher ήδη εγκατεστημένο αλλιώς το κινητό δεν θα ανοίγει... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) @babis Θα πας system,apps και εκεί είναι οι εφαρμογές. Πατάς πάνω πάνω στο κουμπάκι που λέει mount και μετά παρατεταμένα πάνω σε κάθε εφαρμογή που θες να αφανισεις. Sent from my Milestone Η εναλλακτικα (ακομα πιο ευκολα) με titanium backup αφου σου φορτωσει τη λιστα με ολα τα apps κανεις απλα delete. Εννοήτε ότι ειδικά για να αφαιρέσεις κάποιον Launcher πρέπει να έχεις κάποιον άλλο Launcher ήδη εγκατεστημένο αλλιώς το κινητό δεν θα ανοίγει... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Έχω ήδη εγκατεστημένο τον LauncherPro, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα βγάλω τις εφαρμογές σε λίγο...! Edit: Με το Titanium τελικά ήταν πανεύκολο. Και μιας και πήραμε φόρα, ποιες εφαρμογές από την ROM του Cyanogen μπορύμε να βγάλουμε? πχ το Toggle 2G μου φαίνεται ότι θα πάρει δρόμο άμεσα, όπως και το Twitter.. Edited December 15, 2010 by babis200sx απαγορεύονται τα greeklish Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Προ ολίγου πέρασα και την νεότερη έκδοση CM 6.1.1, αυτήν την φορά χωρίς να φλασάρουμε την GOT ROM πρώτα, και από Wipe δεν έκανα Wipe Data/Factory Reset, βαριόμουν να περνάω πάλι εφαρμογές και να ξαναστήσνω πάλι το κινητό. Μόνο Wipe Cache και Wipe Dalvik. Απ' ότι φαίνεται όλα πήγαν καλά. Τώρα που δεν χρειάζεται να φλασάρουμε και αρχικά την Leak ROM 2.2.1 όλα γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ολοσωστα το εκανες,ετσι θελει μετα την πρωτη φορα,μονο τα δυο wipe. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ολοσωστα το εκανες,ετσι θελει μετα την πρωτη φορα,μονο τα δυο wipe. Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα!Μια ερώτηση εκανα update την καινουργια cyanogen 6.1 22.12.2010 0.04-10.12.22 και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη απο ολες κ μαλλον εχει λυθει το θεμα της μπαταριας,αλλα δεν εχω ελληνικα στο keyboard(εχει πολλες γλωσσες αλλα οχι ελληνικα) μπορω με καπιο τροπο να τα βαλω???? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts