Jump to content

[Modding] Motorola Milestone

xoulis_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 865
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καποια πραγματα τα αλλαζεις εσυ και τα κανεις οπως θες,κοιτα στις ρυθμισεις cyanogen.εγω π.χ. εχω μαυρη μπαρα επανω,μωβ και κοκκινα γραμματα,και μαυρο διαφανο το συρταρι που κατεβαινει.

Ο καλαγας δεν εχει ακομα θεμα για cm αν δεν κανω λαθος,μονο για στοκ 2.2 .

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Δεν έμεινα πολύ στην updated ROM για 2 λόγους.

1) Είχε πάει 12.30 και δεν άντεχα να κατσω να σεταρω home panels, apps ktl. (Έβγαλα μια πίστα στο Angry Birds, έκανα ένα nandroid backup και μετά ξαναγύρισα στην ρομ που είχα πρίν)

2) Ο δεύτερος και σημαντικότερος λόγος είναι οτι δεν ήξερα πως να περάσω το theme του kalaga ( Mixed Rom No11) .....

(Ο φάκελος "/sdcard/OpenRecover/Addons/Themes" δεν υπάρχει στην Androidiani Recovery...)

Ξέρει κανείς πως θα το περάσουμε ?

BTW: Που είναι ο kalagas?.... (έχει χαθεί τελευταία)

Εδώ είναι...

Επίσης γράφω ότι για το συγκεκριμένο Theme που αναφέρεσαι να χρησιμοποιηθεί Το Open Recovery των GOT και όχι το Androidiani Οpen Recovery.... Γίνεται και με το Androidiani αλλά πρεπει να ψάξεις πως γίνεται για να μην κάνεις καμιά πατατιά...

Το theme που αναφέρεσαι είναι μόνο για την GOT 2.2.1... To λέει πάνω πάνω...

Καποια πραγματα τα αλλαζεις εσυ και τα κανεις οπως θες,κοιτα στις ρυθμισεις cyanogen.εγω π.χ. εχω μαυρη μπαρα επανω,μωβ και κοκκινα γραμματα,και μαυρο διαφανο το συρταρι που κατεβαινει.

Ο καλαγας δεν εχει ακομα θεμα για cm αν δεν κανω λαθος,μονο για στοκ 2.2 .

Sent from my Milestone

Ναι για τις τελευταίες CM δεν έχω φτιάξει και ο λόγος είναι ότι το αλάνι κάνει κάθε 2-3 μέρες update... Kαι λόγο έλλειξης χρόνου δεν προλαβαίνω να ξανα αλλάζω όλα τα εικονίδια από την αρχή σε σχεδόν όλα τα apks κάθε 2-3 μέρες...

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Edited by navi55

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εδώ και 2 μέρες έχω βάλει την CyanogenMod 6.1.0 RC5..

Σήμερα έπαιζα με το Overclocking και δοκίμαζα διάφορες ρυθμίσεις.

Ξέρει κανείς με τι τιμές παίζει αυτή η ROM by default? Γιατί απ' ότι είδα από τα benchmarks, δεν είναι στη χαμηλότερη τιμή, ούτε φουλ pushαρισμένο....

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Επειδή πέρασα πρώτη φορά Openrecovery androidiani ΚΑΙ ρομ Cyanogen να ρωτήσω λίγο τι πρέπει οπωσδήποτε να ενεργοποιήσουμε απο τα δεκάδες options που έχουν?

Γενικά τι προτείνετε...

Το κόλπο με την βελτίωση ποιότητας (συμπίεσης) της κάμερας το έχει κάποιος από τους 2 μέσα?

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

@vegos Η 700 η 900,δεν ειμαι σιγουρος γιατι εγω το παω παντα μεσω recovery κατευθειαν στα 1000 (1100 πλεον),αν κατεβασεις το setcpu σου δειχνει τι συχνοτητα τρεχεις

Sent from my Milestone

Επειδή πέρασα πρώτη φορά Openrecovery androidiani ΚΑΙ ρομ Cyanogen να ρωτήσω λίγο τι πρέπει οπωσδήποτε να ενεργοποιήσουμε απο τα δεκάδες options που έχουν?

Γενικά τι προτείνετε...

Το κόλπο με την βελτίωση ποιότητας (συμπίεσης) της κάμερας το έχει κάποιος από τους 2 μέσα?

Για μενα ο καλυτερος συνδιασμος.τα options εννοειται πως ειναι προαιρετικα.τα πιο κυρια ειναι το overclock,και στο τελος καθε κινησης,πριν το restart wipe dalvik cache +wipe cache.

Μια ρυθμιση για καμερα εχει μεσα η androidiani

Sent from my Milestone

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Edited by navi55
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

@vegos Η 700 η 900,δεν ειμαι σιγουρος γιατι εγω το παω παντα μεσω recovery κατευθειαν στα 1000 (1100 πλεον),αν κατεβασεις το setcpu σου δειχνει τι συχνοτητα τρεχεις

Sent from my Milestone

E, αυτό είναι το θέμα, έτσι όπως ήταν πήγαινε καλά, αλλά το άλλαξα και δε θυμάμαι τι είχε...

Αντώνης

Ναι αλλά αν κατάλαβα καλά δεν πρέπει να έχει να κάνει με την ποιότητα της κάμερας αλλά με μικρή αλλαγή στο μέγεθος που τραβάει.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Thanks.

900MHz ήταν τελικά. Θυμήθηκα ότι είχα πάρει ένα nandroid backup πριν τα πειράματα, οπότε το επέστρεψα όπως ήταν :-)

Αντώνης

Τα tweaks μου είναι τα εξής: zipalign apps, tweak kernel, costumize build.prop

Επίσης χρησιμοποιώ τροποποιημένο το media_profiles.xml που βρίσκεται στο /system/etc και το build.prop που βρίσκεται στο /system.

Στο παρακάτω .zip είναι και τα 2 αρχεία(media_profiles.xml και build.prop)... Με τον Root Explorer τα βάζετε στις θέσεις που έγραψα από πάνω και δίνετε permission rw-r-r-- και reboot....

Υ.Γ. Με το media_profiles.xml οι φωτογραφίες γίονονται πολύ καλύτερες... Και επίσης αυτά είναι για την GOT_2.2.1

Εαν τα πετάξουμε όπως είναι πάνω σε συσκευή που έχει την τελευταία CM δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι? και αυτή από την got_2.2.1 ξεκίνησε.

Παιδιά έχω εδώ και καιρό το κινητό στο 1GHz, 66 vsel, ακολουθώντας και τις οδηγίες σου amdnikos. Μήπως έχουμε κανένα νεότερο, καμία αλλαγή στο πόσο vsel να χρησιμοποιούμε? Βλέπω ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιείτε ~60 vsel και ίσως και λιγότερο..
--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά έχω εδώ και καιρό το κινητό στο 1GHz, 66 vsel, ακολουθώντας και τις οδηγίες σου amdnikos. Μήπως έχουμε κανένα νεότερο, καμία αλλαγή στο πόσο vsel να χρησιμοποιούμε? Βλέπω ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιείτε ~60 vsel και ίσως και λιγότερο..

Αυτο παιζει απο συσκευη σε συσκευη Μπαμπη. Το δικο μου πχ κραταει stable me 56 vsel το 1gh. Του αδερφου μου με 60. Πιστευω παντως οτι το 90% των milestone θα παιζουν με 60vsel απροβληματιστα στο 1gh.

Τελικά υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης ξεχωριστά του vsel μεσω andoidiani 3.3 ή αν δε δουλεύει με το vsel που του εχουν δωσει αυτοί για κάθε συχνότητα τότε δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ?

Τελικά υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης ξεχωριστά του vsel μεσω andoidiani 3.3 ή αν δε δουλεύει με το vsel που του εχουν δωσει αυτοί για κάθε συχνότητα τότε δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ?

Οχι, δεν υπαρχει επιλογη να θεσεις vsel μεσω της recovery. Μονο η GOT εδινε τη συγκεκριμενη επιλογη. Οπως και να εχει ομως, αν θυμαμαι καλα εχει safe ρευματα (66 για τα 1000, οπως ακριβως ειχα στον οδηγο μου και 72-74 gia ta 1100) με λιγα λογια δεν υπαρχει περιπτωση να μη δουλεψει σωστα milestone με αυτα τα ρευματα.

Άρα Nίκο μένουμε στον συνδυασμό 1GHz - 66 vsel? :)

Όπως έγραψα και στο άλλο Θέμα του Milestone, ελπίζω σε λίγο καιρό να ξεκινήσουν τις μόντες οι μαέστροι (nadlabak κλπ) ώστε να δούμε και 2.3 στο Moto μας..!

Edit: Μόλις είδα ότι στο XDA ένας Ινδός ανέβασε ένα Theme βασισμένο στο Gingerbread SDK. Αναφέρει ότι είναι "Compatible with CM6.1 Milestone". Εγώ δηλαδή που δεν χρησιμοποιώ κάτι πέραν της 2.2.1 GOT Leak δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω??

Αν ναι, με πιον τρόπο μπορώ να το εγκαταστήσω?

Ευχαριστώ παιδιά. :)

Edited by babis200sx
--- Sony Xperia 5 II ---

Άρα Nίκο μένουμε στον συνδυασμό 1GHz - 66 vsel? :)

Όπως έγραψα και στο άλλο Θέμα του Milestone, ελπίζω σε λίγο καιρό να ξεκινήσουν τις μόντες οι μαέστροι (nadlabak κλπ) ώστε να δούμε και 2.3 στο Moto μας..!

Edit: Μόλις είδα ότι στο XDA ένας Ινδός ανέβασε ένα Theme βασισμένο στο Gingerbread SDK. Αναφέρει ότι είναι "Compatible with CM6.1 Milestone". Εγώ δηλαδή που δεν χρησιμοποιώ κάτι πέραν της 2.2.1 GOT Leak δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω??

Αν ναι, με πιον τρόπο μπορώ να το εγκαταστήσω?

Ευχαριστώ παιδιά. :)

Στο ποσο θα μεινεις Μπαμπη μου ειναι κατι που μονο το κινητο σου το ξερει. :p

Αν θες μπορεις να αρχισεις να χαμηλωνεις το vsel μεχρι την τιμη που αυτο θα κολλησει. Ενα καταπληκτικο app που ειναι free στο market ειναι το cpu benchmark. Επιλεγεις το stress cpu και το αφηνεις να τρεξει καπου στα 2-3 λεπτα. Αν δε κολλησει σε αυτο το διαστημα, χαμηλωνεις και αλλο το vsel μεχρι να κολλησει. Στο τελος χρησιμοποιεις την τελευταια τιμη vsel που το τηλ δεν κολλαει, η δε σταματαει το test. To theme το ειδα. Αλλα αν εισαι με got leak και οχι CM του nadlabak δεν θα δουλεψει. Προσωπικα για μενα οι καλυτερες rom mεχρι τωρα ειναι η official got, καθως και οι CM του nadlabak. Απλα τωρα οπως και ολοι φανταζομαι περιμενουμε το official release της Moto για να παρει φωτια παλι το thread και οι συσκευες μας. :)

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Νίκο.

Μπα, θα περιμένω την επίσημη πλέον από την Motorola. Βαριέμαι πάλι να περνάω .sbf και CM και να ξαναστήνω το τηλέφωνο και τις εφαρμογές.. :rolleyes:

--- Sony Xperia 5 II ---

Απο το Androidiani 3.3 ποιά tweaks χρησιμοποιείται;

Εχω κάνει αρκετά, Overclock, Zipaling, Kernel . Ενα που δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει είναι το MEMORY MANAGER (Aggresive, Mild). Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς και ξέρει τι κάνει;

Κάτι άλλο για όσους έχουν την τελευταία CM.

Χρησιμοποιείται τον ADW Launcher? Εγω έχω κανει εγκατάσταση τον Launcher Pro και πάει σφαίρα. 'Οποτε γυρνάω στον ADW το τηλέφωνο σέρνεται.... Σκέφτομαι να τον απεγκαταστήσω τελείως

Απο το Androidiani 3.3 ποιά tweaks χρησιμοποιείται;

Εχω κάνει αρκετά, Overclock, Zipaling, Kernel . Ενα που δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει είναι το MEMORY MANAGER (Aggresive, Mild). Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς και ξέρει τι κάνει;

Κάτι άλλο για όσους έχουν την τελευταία CM.

Χρησιμοποιείται τον ADW Launcher? Εγω έχω κανει εγκατάσταση τον Launcher Pro και πάει σφαίρα. 'Οποτε γυρνάω στον ADW το τηλέφωνο σέρνεται.... Σκέφτομαι να τον απεγκαταστήσω τελείως

Όχι κερνελ!!!αυτά είναι για στοκ φρογιο,η cm είναι κομπλέ έτοιμη.memory manager μην το κάνεις.

Έχουμε λίγη μνήμη και κλείνει συνέχεια όλες τις εφαρμογές.

Εννοείται launcher pro.ο άλλος σουρνεται.

Sent from my Milestone

Πάνω που δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Milestone και είχα βολευτεί με την Cyanogenmod 6.1.0, μιας και βαριόμουν σήμερα είπα να το πειράξω λίγο, ξεκίνησα με wipe all και πάω να συνεχίσω με πέρασμα της GOT 2.2.1 απ την αρχή μέσω RSD Lite. Και για πρώτη φορά χωρίς να έχω πειράξει τίποτα στο pc δεν γινόταν να πατήσω το Start στο RSD Lite, ήταν γκρι, δεν πατιόταν. Ένα reboot το pc, το milestone, format την SD, ξανά wipe all, απεγκατάσταση του RSD Lite, εγκατάσταση ξανά, απεγκατάσταση των USB Drivers και εγκατάσταση ξανά. Δοκίμασα μέχρι και με sbf της 2.1 αλλά τίποτα. Το Start παραμένει γκρι και δεν μπορώ να το πατήσω ό,τι κι αν δοκμάσω...

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Πάνω που δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Milestone και είχα βολευτεί με την Cyanogenmod 6.1.0, μιας και βαριόμουν σήμερα είπα να το πειράξω λίγο, ξεκίνησα με wipe all και πάω να συνεχίσω με πέρασμα της GOT 2.2.1 απ την αρχή μέσω RSD Lite. Και για πρώτη φορά χωρίς να έχω πειράξει τίποτα στο pc δεν γινόταν να πατήσω το Start στο RSD Lite, ήταν γκρι, δεν πατιόταν. Ένα reboot το pc, το milestone, format την SD, ξανά wipe all, απεγκατάσταση του RSD Lite, εγκατάσταση ξανά, απεγκατάσταση των USB Drivers και εγκατάσταση ξανά. Δοκίμασα μέχρι και με sbf της 2.1 αλλά τίποτα. Το Start παραμένει γκρι και δεν μπορώ να το πατήσω ό,τι κι αν δοκμάσω...

Δοκιμασε να αλλαξεις θυρα usb. Κατα προτιμηση σε μια απο τις πισω που ειναι πανω στην μητρικη.

Δοκιμασε να αλλαξεις θυρα usb. Κατα προτιμηση σε μια απο τις πισω που ειναι πανω στην μητρικη.

Μπα, τίποτα, δοκίμασα και στις 5 θύρες και δεν έγινε τίποτα. Επίσης παρατήρησα ότι to sbf της 2.1 μπορώ να το flashάρω κανονικά. Το πρόβλημα το έχω με το sbf της GOT 2.2.1.

spacer.png

Μπα, τίποτα, δοκίμασα και στις 5 θύρες και δεν έγινε τίποτα. Επίσης παρατήρησα ότι to sbf της 2.1 μπορώ να το flashάρω κανονικά. Το πρόβλημα το έχω με το sbf της GOT 2.2.1.

Δεν ειπες αυτο ομως πριν. Ειπες οτι δοκιμασες να περασεις μεχρι και το 2.1 και τιποτα. Οποτε το λογικο ειναι να σκεφτει καποιος οτι δεν αναγνωριζει το μηχανημα το milestone. Τεσπα ξανακατεβασε απο την αρχη το 2.2.1 και ξαναδοκιμασε.

Δεν ειπες αυτο ομως πριν. Ειπες οτι δοκιμασες να περασεις μεχρι και το 2.1 και τιποτα. Οποτε το λογικο ειναι να σκεφτει καποιος οτι δεν αναγνωριζει το μηχανημα το milestone. Τεσπα ξανακατεβασε απο την αρχη το 2.2.1 και ξαναδοκιμασε.

Ύστερα από πολλές προσπάθειες (αλλαγές συμβατότητας, δικαιώματα διαχειριστή κλπ.) κατάφερα να κάνω start στο 2.1 αλλά κάνει στιγμιαίο FAIL πριν καν αρχίσει. (Άρα λογικά δεν φταίει το sbf της 2.2.1 αλλά το RSD Lite) Ξανακατέβασα το sbf της 2.2.1 και πάλι τίποτα, το μετονόμασα κιόλας και πάλι τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε έτσι ξαφνικά...

spacer.png

Δεν εχεις win 7 ε?

Sent from my Milestone