Jump to content

[Modding] Motorola Milestone

xoulis_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται στην GOT 2.2.1 που έχω τώρα να προσθέσω από την cronos με τα fixes απο kalagas

1. το power widget με τα παραπάνω controls (έχει μέχρι και data on/off, φακό κτλ)
  2. όταν πατάμε το κουμπί για να κλείσει το κινητό, να μας ρωτάει αν θέλουμε reboot κτλ κτλ.

Αυτά τα 2 mods/hacks μου αρέσουν πολύ:help::help:

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 865
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται στην GOT 2.2.1 που έχω τώρα να προσθέσω από την cronos με τα fixes απο kalagas

1. το power widget με τα παραπάνω controls (έχει μέχρι και data on/off, φακό κτλ)
  2. όταν πατάμε το κουμπί για να κλείσει το κινητό, να μας ρωτάει αν θέλουμε reboot κτλ κτλ.

Αυτά τα 2 mods/hacks μου αρέσουν πολύ:help::help:

Τσου.

Η Cronos αφορά την 2.1 έκδοση του android. (eclair)

kalagas καλησπερα, προσπαθησα να βάλω το GOT_2.2.1_Mixed_Clean_20101025-0846, εκανα αυτα που ειπες αλλα οταν ανοιγει παλυ το κινητο, μου βγαζει το μυνημα "Λυπουμαστε υπηρξε μια μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας android.process.acore. Προσπαθυστε αργοτερα" τι στο δι____ο ειναι αυτο?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

kalagas καλησπερα, προσπαθησα να βάλω το GOT_2.2.1_Mixed_Clean_20101025-0846, εκανα αυτα που ειπες αλλα οταν ανοιγει παλυ το κινητο, μου βγαζει το μυνημα "Λυπουμαστε υπηρξε μια μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας android.process.acore. Προσπαθυστε αργοτερα" τι στο δι____ο ειναι αυτο?

Το ίδιο και σε μένα..

Παιδιά η διαδικασία είναι η εξής: Περνάτε την 2.2.1 με RSDLite, κάνετε το "fix 2.2.1 bugs", κάνετε και τα 3 wipe, περνάτε την δικιά μου με Nandroid Restore, ξανά κάνετε τα 3 wipe και μετά reboot...

Αν συνεχίζει να σας βγάζει το ίδιο μήνυμα, ίσως μπορεί ο amdnikos να μας βοηθήσει... γιατί εμένα δεν βγάζει τίποτα τέτοιο μήνυμα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά η διαδικασία είναι η εξής: Περνάτε την 2.2.1 με RSDLite, κάνετε το "fix 2.2.1 bugs", κάνετε και τα 3 wipe, περνάτε την δικιά μου με Nandroid Restore, ξανά κάνετε τα 3 wipe και μετά reboot...

Αν συνεχίζει να σας βγάζει το ίδιο μήνυμα, ίσως μπορεί ο amdnikos να μας βοηθήσει... γιατί εμένα δεν βγάζει τίποτα τέτοιο μήνυμα...

μηπως σε εσενα δεν το βγαζει γιατι ειναι το ιδιο κινητό? Μήπως φταιει οτι εμεις εχουμε διαφορετικες συσκευες? Πληροφοριακά εγω εχω την GOT open Recovery 201

EDIT: Εκανα ακριβως οτι ειπες και το προβλημα παραμένει....

Edited by steliosk

Και σε άλλο post είπα ότι τείνω να βεβαιωθώ ότι κάθε παρτιδα Milestone δείχνει να έχει διαφορετικές συμπεριφορές.... Δεν ξέρω τι κάνει η Motorola, αλλά δεν εξηγείται αλλιώς τα ίδια πράγματα να δουλεύουν διαφορετικά. Άρα κάτι άλλο παίζει...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Βρήκα κάτι που πιθανώς να βοηθήσει:

http://www.droidforums.net/forum/motorola-milestone/46277-android-process-acore-has-stopped-unexpectedly-upon-trying-go-home.html

Γενικώς υπάρχουν αρκετες αναφορές αν google-αρεις το "android.process.acore"

θα το ψάξω (αργότερα σήμερα) και θα σας πω

To ξέρω και γω ότι είναι θέμα του Phone.apk. Απλά εμένα λειτουργεί κανονικά.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πάντως απο τα περοσσότερα που έχω διαβάσει μέχρι τώρα, φαίνεται οτι το FACTORY RESET λύνει το πρόβλημα

http://www.motorola-droid.org/motorola-droid-how-to-with-answers/acore-error/msg2751/#msg2751

Αφού λέω ότι μετά που θα περάσουν το Nandroid Backup που έδωσα, να κάνουν και τα 3 wipes και ένα παιδί που μου έστειλε pm μου είπε ότι το έκανε και αυτό και το πρόβλημα εξακουλουθεί να υπάρχει....

Το παράξενο είναι ότι άμα περάσει κάποιος το Mixed Theme από εδώ δεν έχει το πρόβλημα με το Phone.apk άμα απενεργοποιήσει το PIN, αλλά άμα περάσει το NAndroid Backup τότε έχει πρόβλημα με το Phone.apk και του βγάζει μύνημα για το "android.process.acore", που και τα δυο έχουν το ίδιο Phone.apk.

Tι να πώ???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το παράξενο είναι ότι άμα περάσει κάποιος το Mixed Theme από εδώ δεν έχει το πρόβλημα με το Phone.apk άμα απενεργοποιήσει το PIN, αλλά άμα περάσει το NAndroid Backup τότε έχει πρόβλημα με το Phone.apk και του βγάζει μύνημα για το "android.process.acore", που και τα δυο έχουν το ίδιο Phone.apk.

Tι να πώ???

Αυτή την συμπεριφορά έχω και γώ (τώρα έχω την Mixed με απενεργοιποιημένο PIN).

Πάντως με την ΡΟΜ απο Nandroid Backup δεν ασχολήθηκα πολύ μετά (να κάνω reboot, wipes κτλ). Ενδεχομένως με λίγο "ψάξιμο" να λυθεί το πρόβλημα....

Αφού λέω ότι μετά που θα περάσουν το Nandroid Backup που έδωσα, να κάνουν και τα 3 wipes και ένα παιδί που μου έστειλε pm μου είπε ότι το έκανε και αυτό και το πρόβλημα εξακουλουθεί να υπάρχει....

Tι να πώ???

Αν παω στο nandroid μενου και δεν τα κανω select all και τα επιλεξω ολα εκτως από εκεινο που περιεχει το phone.apk?

EDIT: Και να δεν μπορουμε να το κανουμε, ας μας πει ο kalagas τις ρυθμησεις και τα hacks που εχει κανει, τα εφαρμοζουμε και ολα καλα....

Edited by steliosk

Αν παω στο nandroid μενου και δεν τα κανω select all και τα επιλεξω ολα εκτως από εκεινο που περιεχει το phone.apk?

EDIT: Και να δεν μπορουμε να το κανουμε, ας μας πει ο kalagas τις ρυθμησεις και τα hacks που εχει κανει, τα εφαρμοζουμε και ολα καλα....

Μα εκεί που είναι το Phone.apk είναι όλες οι εφαρμογές. Αν δεν το διαλέξεις δηλαδή δεν θα έχεις το theme μου...

όποιος θέλει το mixed ας το βάλει από το section των Roms ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΕΙ το PIN και θα ποστάρω σήμερα αύριο τις ρυθμίσεις που έχω κάνει για όποιον θέλει...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μα εκεί που είναι το Phone.apk είναι όλες οι εφαρμογές. Αν δεν το διαλέξεις δηλαδή δεν θα έχεις το theme μου...

όποιος θέλει το mixed ας το βάλει από το section των Roms ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΕΙ το PIN και θα ποστάρω σήμερα αύριο τις ρυθμίσεις που έχω κάνει για όποιον θέλει...

Αυτό θα κανω, θα περιμενω τις ρυθμισεις που θα ποσταρεις......

Σε ευχαριστω και παλι

Μα εκεί που είναι το Phone.apk είναι όλες οι εφαρμογές.

Αυτό έκανα και γω και το τηλέφωνο είναι μια χαρά τώρα. Έβαλα και τον Launcher pro και πάει σφαίρα...

Τι να πω; Το παρακολουθώ και βλέπουμε

Μετά απο πολύωρες δοκιμές με την Nandroid Bakup του kalaga (3 Wipes, απανωτά reboot, ξανά reboot και wipes, και ξανα restore και ξανα wipes και ξανα-reboot....) δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα...

"android.process.acore" . Αρχίζω να πιστευω οτι το τηλεφωνο είναι δαιμονισμένο και θα το πάω για εξορκισμό..... !!!!

Ξανα-γυρισα τελικώς στην 2.2 με mixed by kalagas που (με απενεργοιποιημένο PIN) μου δουλεύει μια χαρα απο το πρωι.

Kalagas όταν μπορέσεις στείλε κανα tweak....

kalagas, αρχηγέ μου, περιμενω ρυθμήσεις....

Το καινούργιο Αndroidiani OpenRecovery v3.0 έχει όλα αυτά που έχω κάνει (zipalign apps, tweak kernel, costumize build.prop)

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το καινούργιο Αndroidiani OpenRecovery v3.0 έχει όλα αυτά που έχω κάνει (zipalign apps, tweak kernel, costumize build.prop)

Θα αντικαταστήσουμε το GOT openrecovery δηλαδή?

Χριαζεται να βάλουμε τιμες?

Ναι αν θες να κάνεις αυτά τα tweaks.

Όχι...

Αν ο GOT βγαλει καποιο update, με αυτο το openrecovery θα το περασουμε?

Ποια tweaks εχεις κανει?

Τα tweaks μου είναι τα εξής: zipalign apps, tweak kernel, costumize build.prop

Επίσης χρησιμοποιώ τροποποιημένο το media_profiles.xml που βρίσκεται στο /system/etc και το build.prop που βρίσκεται στο /system.

Στο παρακάτω .zip είναι και τα 2 αρχεία(media_profiles.xml και build.prop)... Με τον Root Explorer τα βάζετε στις θέσεις που έγραψα από πάνω και δίνετε permission rw-r-r-- και reboot....

Υ.Γ. Με το media_profiles.xml οι φωτογραφίες γίονονται πολύ καλύτερες... Και επίσης αυτά είναι για την GOT_2.2.1

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

kalagas, περασα το Αndroidiani OpenRecovery v3_11 (είναι το τελευταιο). Πιστέυω οτι έχει το ίδιο μενού με το 3.0.

Μπορεις να μου πεις τι tweaks εχεις κάνει;

Το zipaling το βρήκα (έκανα το ALL). Το tweak kernel και το build.pro δεν βρίσκω

Θενκς

Επειδη δε βλεπω μεγαλη κινηση εδω να σας ενημερωσω πως βγηκε η cronos froyo 1.4 πανω στον καινουριο kernel.Το εβαλα χθες το βραδυ και φαινεται πολυ καλη.Μεχρι στιγμης μου εχει κανει εντυπωση η μπαταρια.

Full φορτιση χθες(23:00) και τωρα μετα απο 30 λεπτα τηλεφωνηματος και λιγο wifi(κανα τεταρτο) ειμαι στο 90%.Με την got 2.2 τωρα θα ημουν περιπου στο 60%.Βεβαια ειναι πολυ νωρις για τελικα συμπερασματα αλλα φαινονται ολα καλα.

Κατι που μου αρεσει παρα πολυ πολυ ειναι τα toggles που εχει στη notification bar που μου ειναι υπεραρκετα και δε χρειαζομαι επιπλεον widgets.

http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?f=50&t=484

Ερωτηση: Το τελευαταιο καιρο εχω ενα θεμα με το πληκτρολογιο!!!Πολλα απο τα κουμπια που παταω, οταν γραφω μηνυμα ασ πουμε, δεν εμφανιζονται αμεσως και μετα απο μισο δευτερολεπτο μου εμφανιζονται διπλα-τριπλα. Για παραδειγμα παω να γραψω "καλημερα" και μου βγαινει "καααλημμερραα" εχει κανεις τετοιο θεμα?

Θα δοκιμασω να δω αν με default input method κανει το ιδιο.Σκεφτομαι μηπως ειναι καμια ασυμβατοτητα του greek ime με τη froyo

Edited by agekalp