Jump to content

Paintball

william blake
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα κανονίσουμε τελικά να πάμε καμιά μέρα στο paintballhellas της Πάρνηθας? :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• 2 months later...
  • Απαντήσεις 163
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίζει να κανονιστεί για το επόμενο Σάββατο. Όχι αυτό που μας έρχεται. Είναι κανείς μέσα? Άμα είναι να το πει εγκαίρως. :)

Παίδες εγώ είμαι μέσα αρκεί να το ξέρω τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα :)

Για πού λέτε; Πάρνηθα;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Παίδες εγώ είμαι μέσα αρκεί να το ξέρω τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα :)

Για πού λέτε; Πάρνηθα;

Αυτήν την εβδομάδα λογικά θα κανονιστεί. Οπότε θα το γράψω κι εδώ. Θα έχει 6 μέρες περιθώριο. ;)

Ναι για Πάρνηθα λέμε.

Αυτήν την εβδομάδα λογικά θα κανονιστεί. Οπότε θα το γράψω κι εδώ. Θα έχει 6 μέρες περιθώριο. ;)

Ναι για Πάρνηθα λέμε.

niiice

Μπορεί να σκάσω κ με ενα φιλαράκι :)

Ευκαιρία να θυμηθώ τα παλιά :X :D

Δεν κανονίστηκε ακόμα. Δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμένα sorry. Λογικά θα πάμε. Αλλά ακόμα δεν έχει κλειστεί οπότε... :O

παιδια, ποσο κανει ο βασικος εξοπλισμος; (εννοω οπλο και μασκα)

τι ειδους οπλα υπαρχουν ;

που θα μπορω να γεμισω την μπουκαλα με τον αερα;

στην ροδο εχει εχει ενα μερος με 5 στρεματα μονο για το paintball. Εκει μπορεις να νοιακισεις και οπλο και μασκες και ιδικα ρουχα για να μην γινεσε χαλια. Αν παλι παιζης συχνα σε συμφερει να εχεις δικα σου και να πληρονεις μονο για να μπης μεσα.

akpe

Τελικά δεν μπορεί ο Hunter που θα κανόνιζε. Οπότε θα πάρω εγώ τηλέφωνο. Λογικά θα πάρω αύριο η την Πέμπτη. Να κλείσω και για εσένα 2?

Όποιος άλλος είναι να πει μέχρι αύριο ΄γη το πολύ αργότερο Πέμπτη νωρίς.

Ο βασικός εξοπλισμός μαζί με στρατιωτική στολή για έναν καλό σχετικά εξοπλισμό πάει γύρω στα 300. Εγώ έδωσα 272 για όπλο φιάλη και μάσκα. Και άλλα 40 για στρατιωτική στολή.

-----------------------------------------------------------

Την φιάλη την γεμίζεις τσάμπα με αέριο εκεί που παίζεις. Τις σφαίρες τις πληρώνεις, αλλά δεν είναι ακριβές. Αλλιώς αν δεν έχεις εξοπλισμό είναι γύρω στα 30 ευρώ για ενοικίαση εξοπλισμού και να παίξεις.

akpe

Τελικά δεν μπορεί ο Hunter που θα κανόνιζε. Οπότε θα πάρω εγώ τηλέφωνο. Λογικά θα πάρω αύριο η την Πέμπτη. Να κλείσω και για εσένα 2?

Όποιος άλλος είναι να πει μέχρι αύριο ΄γη το πολύ αργότερο Πέμπτη νωρίς.

Ο βασικός εξοπλισμός μαζί με στρατιωτική στολή για έναν καλό σχετικά εξοπλισμό πάει γύρω στα 300. Εγώ έδωσα 272 για όπλο φιάλη και μάσκα. Και άλλα 40 για στρατιωτική στολή.

-----------------------------------------------------------

Την φιάλη την γεμίζεις τσάμπα με αέριο εκεί που παίζεις. Τις σφαίρες τις πληρώνεις, αλλά δεν είναι ακριβές. Αλλιώς αν δεν έχεις εξοπλισμό είναι γύρω στα 30 ευρώ για ενοικίαση εξοπλισμού και να παίξεις.

ρωταω γιατι ας πουμε ρωτησα στη woodland και μου ειπαν το οπλο ξεκινα απο 70 και φτανει ως 150 και ελεγα οτι περα απο τη μασκα δεν φανταζομαι τι αλλο να περιλμβανεται... οταν ειχα παει να παιξω εγω μας ειχαν δωσει αθλια οπλα ασχημα ζυγισμενα και με τεραστια φιαλη και υπολογιζοντας το βρηκα οτι σε 2-3 φορες θα κανω αποσβεση αν παιζω με φιλαρακια σε χωραφια και γενικα σε μερη επιλογης μου, απλα το μονο προβλημα ειναι το που θα γεμιζω τις μπουκαλες.

ρωταω γιατι ας πουμε ρωτησα στη woodland και μου ειπαν το οπλο ξεκινα απο 70 και φτανει ως 150 και ελεγα οτι περα απο τη μασκα δεν φανταζομαι τι αλλο να περιλμβανεται... οταν ειχα παει να παιξω εγω μας ειχαν δωσει αθλια οπλα ασχημα ζυγισμενα και με τεραστια φιαλη και υπολογιζοντας το βρηκα οτι σε 2-3 φορες θα κανω αποσβεση αν παιζω με φιλαρακια σε χωραφια και γενικα σε μερη επιλογης μου, απλα το μονο προβλημα ειναι το που θα γεμιζω τις μπουκαλες.

Εγώ έχω πάρει ένα TIPPMAN που θεωρείτε από τα καλά. Απλά δεν πήρα κάποιο σύνθετο ώστε να ανέβει πολύ η τιμή. Θα σου πρότεινα μην πάρεις το φτηνότερο γιατί θα αρχίσουν τα στραβώματα του όπλου.

Άμα πάρεις εξοπλισμό δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε χωράφια. Στην Πάρνηθα για παράδειγμα αν έχεις όπλο και εξοπλισμό είναι 6 ευρώ η συμμετοχή και 0,05 ευρώ η σφαίρα. Και άμα σου φτάνουν οι σφαίρες και δεν υπάρχει πρόβλημα χρόνου από την πίστα παίζεις και όλη την ημέρα. ;) Δες και εδώ http://www.paintballhellas.com

• 4 weeks later...

θέλω να πάρω μία μεγαλύτερη κάνη για το TIPPMAN 98 CUSTOM. ΑΠό ποιο site μου προτείνετε και ποια?

Επίσης και ένα προστατευτικό για το λαιμό.

Πάντως ανυπομονώ πότε θα ξανά πάω. :)

[...]υπολογιζοντας το βρηκα οτι σε 2-3 φορες θα κανω αποσβεση αν παιζω με φιλαρακια σε χωραφια και γενικα σε μερη επιλογης μου, απλα το μονο προβλημα [...]

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πάιζουμε paintball σε χωράφια ή σε χώρους που δεν είναι ειδικά διαμορφωμένοι για το άθλημα... μία στραβή να γίνει, δυσφημίζεται το άθλημα και η όλη προσπάθεια που γίνεται απο τις Ελληνικές ομάδες και τους παίκτες πάει στράφι. Φιλικά πάντα :cool:

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πάιζουμε paintball σε χωράφια ή σε χώρους που δεν είναι ειδικά διαμορφωμένοι για το άθλημα... μία στραβή να γίνει, δυσφημίζεται το άθλημα και η όλη προσπάθεια που γίνεται απο τις Ελληνικές ομάδες και τους παίκτες πάει στράφι. Φιλικά πάντα :cool:

Πριν το "δυσφημίζεται το άθλημα" θα έβαζα το ότι είναι ένα άθλημα που από τη φύση του μπορεί να επιφέρει μικρούς ή μεγάλους τραυματισμούς. Πρώτα απόλα λοιπόν σε ένα καλά οργανωμένο πεδίο υποτίθεται ότι θα τύχεις κάποιας περίθαλψης...

Πέραν αυτού, ακόμη και με διαιτητές σε οργανωμένο πεδίο, το "κλέψιμο" πάει σύννεφο αφού δεν τα προλαβαίνουν όλα... Είστε τέτοια παρέα που θα παίζετε μόνοι σας και δεν θα υπάρξουν τέτοιου είδους προβλήματα; Αν ναι μπράβο σας!

KCB

Τραυματισμοί που θα μπορούσαν να επιφέρουν ανησυχίες δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον σχεδόν ποτέ. Το ότι θα πονέσεις και θα αποκτήσεις και καμία μελανιά ή και λίγο αίμα άμα βαρέσεις από κοντά (συνήθως όμως γίνεται συμφωνία να απαγορεύετε) είναι γεγονός, αλλά... έτσι ψήνεσαι να παίξεις σωστά για να μην τις φας. :p

Κανείς με το ερώτημά μου που διατύπωσα ποιο πίσω?

Τραυματισμοί που θα μπορούσαν να επιφέρουν ανησυχίες δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον σχεδόν ποτέ. Το ότι θα πονέσεις και θα αποκτήσεις και καμία μελανιά ή και λίγο αίμα άμα βαρέσεις από κοντά (συνήθως όμως γίνεται συμφωνία να απαγορεύετε) είναι γεγονός, αλλά... έτσι ψήνεσαι να παίξεις σωστά για να μην τις φας. :p

Δεν μιλάμε για μελανιές, αυτές είναι αδύνατο να τις αποφύγεις, ειδικά σε ορισμένα σημεία.

Προσωπικά όμως αν κι έχω παίξει ελάχιστα έχω δει τραυματισμό στο πρόσωπο από συρματόπλεγμα (περίφραξη του οικοπέδου) και φυσικά διαστρέμματα κλπ Τα θεωρώ φυσιολογικά εκτός κι αν παίζεις σε "αποστειρωμένο" πεδίο αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν και καθόλου.

KCB

Δεν μιλάμε για μελανιές, αυτές είναι αδύνατο να τις αποφύγεις, ειδικά σε ορισμένα σημεία.

Προσωπικά όμως αν κι έχω παίξει ελάχιστα έχω δει τραυματισμό στο πρόσωπο από συρματόπλεγμα (περίφραξη του οικοπέδου) και φυσικά διαστρέμματα κλπ Τα θεωρώ φυσιολογικά εκτός κι αν παίζεις σε "αποστειρωμένο" πεδίο αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν και καθόλου.

Συμφωνώ σε αυτό που λες για τους τραυματισμούς αυτούς, αλλά δεν έχουν να κάνουν με το αυτού κάθε αυτού paintball. Αυτά μπορούν να γίνουν οπουδήποτε και χωρίς να παίζεις paintball.

Πάντως για όσους δεν έχουν παίξει... αξίζει... είναι πολύ πώρωση και ιδικά όταν παίζουν οι ομάδες οργανωμένα και γίνεται σωστή συνεννόηση μέσα στο παιχνίδι. :)

otan paizeis mpasket kai podosfero exeis pio polles pithanotites na travaumatistis apoti sto paintball

kai iparxoun statistika stoixeia giauto an psaksete ligo sto internet

stin US kai genikotera ston kosmo einai to proto se anaptiksi x-treme sport

i melania pou tha apoktisis einai diarkias 2 to poli 3 imeron kai einai tsouksimo tis stigmis

IDIKA STO PROSOPO den prokite na patheis TIPOTA ,dioti foras maska idikon prodiagrafon gia paintball kai efoson tireis tous kanones asfaleias, pou sta pedia einai parapano apo austiroi!!!

gia ta ipoloipa meri tou somatos... ena spasouar gia ta agorakia einai xrisimo ;)

http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW

Οταν ειχα παει εγω πριν εναμισι μηνα περιπου με ειχε πετυχει καποιος απ'τα τρεια μετρα στη κοιλια και για 2 βδομαδες περιπου ειχα ενα σημαδι σαν κυκλικο δισκο. Και τωρα αν κοιταξω μπορω να το ξεχωρισω. Τις πρωτες μερες και μονο που το αγγιζα ποναγε. Γενικα πρεπει να αποφευγονται χτυπηματα πιο κοντα απ'τα 7 μετρα. Εκανε και πολυ κρυο οταν ειχα παει(επιασε και βροχη στο τελος) και ετσι ο πονος ηταν αρκετα μεγαλυτερος (σκεφτειτε οτι οι μπαλες δε σκαγανε παντα :cry: ).

Αν ειχε καλυτερα καιρο θα το ειχα ευχαριστηθει περισσοτερο αλλα και παλι ηταν πολυ καλη εμπειρια και θα ξαναπαω οποτε μου δοθει η ευκαιρια.

Για πληροφοριες δειτε και εδω: http://www.gpaintballparks.gr

Τι να πω τότε κι εγώ που είχα φάει μπάλα στο χέρι (στην περιοχή πάνω από τα δάχτυλα) σε απόσταση μικρότερη από 1m!!! Και μάλιστα ο διαιτητής ούτε που το πήρε χαμπάρι!!! Έκανε 3-4 μήνες για να φύγει το σημάδι (μιλάω σοβαρά), αν κι ακόμα και τώρα, παρότι έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος, φαίνεται κάτι αν το δεις προσεκτικά...

Είναι τρελή πόρωση όμως το άτιμο το paintball... :)

Συμφωνώ σε αυτό που λες για τους τραυματισμούς αυτούς, αλλά δεν έχουν να κάνουν με το αυτού κάθε αυτού paintball. Αυτά μπορούν να γίνουν οπουδήποτε και χωρίς να παίζεις paintball.

Πάντως για όσους δεν έχουν παίξει... αξίζει... είναι πολύ πώρωση και ιδικά όταν παίζουν οι ομάδες οργανωμένα και γίνεται σωστή συνεννόηση μέσα στο παιχνίδι. :)

Σίγουρα αξίζει με τα χίλια, ποιος λέει το αντίθετο; Όμως "οπουδήποτε" όπως λες δεν κάνεις ερπειν μέσα σε αγκάθια, συρματοπλέγματα και ερειπωμένα-ετοιμόροπα κτίρια. Έχεις πάει σ'εκείνο το πεδίο κοντά στον Ασπρόπυργο; (στις πρώην κατασκηνώσεις του ΟΣΕ νομίζω). Πολύ καλό αλλά θέλει προσοχή. Το ξαναλέω: δεν μιλάμε για "αποστειρωμένα" πεδία αλλά για "φυσικά" επειδή η συζήτηση άνοιξε από κάποιον φίλο που μίλαγε για ελεύθερα παιχνίδια χωρίς επιτήρηση σε κάποιο χωράφι...

KCB

otan paizeis mpasket kai podosfero exeis pio polles pithanotites na travaumatistis apoti sto paintball

kai iparxoun statistika stoixeia giauto an psaksete ligo sto internet

stin US kai genikotera ston kosmo einai to proto se anaptiksi x-treme sport

i melania pou tha apoktisis einai diarkias 2 to poli 3 imeron kai einai tsouksimo tis stigmis

IDIKA STO PROSOPO den prokite na patheis TIPOTA ,dioti foras maska idikon prodiagrafon gia paintball kai efoson tireis tous kanones asfaleias, pou sta pedia einai parapano apo austiroi!!!

gia ta ipoloipa meri tou somatos... ena spasouar gia ta agorakia einai xrisimo ;)

Σύγκριση με τα άλλα αθλήματα που παίζονται οργανωμένα από εκατομμύρια κόσμο δεν μπορεί ακόμη να γίνει παρά την ραγδαία εξάπλωση. Και στο λέω έχοντας παίξει αρκετά μπάσκετ όπου έχω υποστεί κάθε είδους μικροτραυματισμούς, αμυχές μελανιές κλπ σε καθημερινή βάση. Στο κάτω κάτω καταλήγεις σε αυτό που λέω κι εγώ: Και στα άλλα αθλήματα είναι πάντα απαραίτητη η παρουσία κάποιου ιατρικού τιμ για παν ενδεχόμενο, νομίζω ότι και στο Paintball που είναι ένα καταπληκτικό σπορ δράσης σε όχι ευγενές πεδίο (όπως είναι το παρκέ ή έστω η άσφαλτος του μπάσκετ ή το γρασίδι του ποδοσφαίρου) κάποια οργάνωση σ'αυτόν τον τομέα επιβάλεται.

Για τις μελανιές στο paintball και τις κοντινές βολές άστο, ήδη "κατατέθηκαν" οι εμπειρίες δύο φίλων λίγο πάνω από το δικό μου post. Μη λέω και τα δικά μου τώρα.;)

Στα πολύ σωστά για το σπασουάρ που λες, θα προσθέσω ότι βρήκα εξαιρετικά χρήσιμες τις επιγονατίδες που φοράνε στο βόλεϋ, τις βάζω μέσα από την παραλλαγή και κάνουν θαύματα, ανα πάσα στιγμή μπορείς να γονατίσεις και να μην σκέφτεσαι ότι θα πάρεις το γόνατο στο χέρι, ειδικά για όσους έχουν κάποια προϊστορία με τα γόνατα όπως εγώ, τις θεωρώ πολύτιμες...

KCB

Πότε θα κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί? Εγώ είμαι μέσα για Σαββατοκύριακα εκτός απρόοπτου. Προτιμώ Κυριακές.

Θα συμφωνήσω επίσης πως καλό είναι έως απαραίτητο... να μην παίζεται σε όχι ιδικά διαμορφωμένους χώρους ή αφύλακτους γιατί είναι επικίνδυνο αρκετά για του μη συμμετέχοντες που δεν έχουν πάρει καμία προφύλαξη.

• 4 weeks later...
Σήμερα είχα πάει στο πεδίο στην Κερατέα και το ευχαριστήθηκα γιατί ο τύπος είχε πολύ καλοσυντηρημένα markers και είχε τέλειο καιρό για paintball.
KCB