agnadi Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 για να καταλαβω ρε παιδια..εχει ερθει το froyo? εγω απο εχτες παντος δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα με το kies εχω κανει φορματ στο πι σι,επαναφορα στο galaxy αλλα κ παλι δεν μου κανει συνδεση με το kies με τιποτα..!! οποια εκδοση κ να εχω δοκιμασει ..μπορει να με βοηθησει καποιος???.... Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 αλλος δε το περασε?δε βλεπω μεγαλο χαμο κ ντορο να γινεται παντως ?περιεργο! εμενα κολλησε το kies στο 50% κ το κανω τωρα επανεγκατασταση , θα βγαλω την external card κ θα γυρισω σε εργοστασιακες ρυθμισεις για να τελειωνω με τη συνδεση στο kies Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 :!: Nα το ξαναπούμε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ το ελληνικό froyo επίσημα ακόμα. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyran01 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Το δοκίμασα, έκανε αναβάθμιση στο kies που δεν φαίνεται στο site της Ελληνικής samsung, και μετά πάπαλα, τίποτε νέο. Ένας στην Αγγλία που δεν του έδειχνε αναβάθμιση, έβγαλε τη sim και μετά μπορούσε να την κάνει. Το δοκίμασα, τίποτε πάλι. (Πιθανόν το τηλέφωνό του να ήταν κλειδωμένο από τον πάροχο). Να υπενθυμήσω για αυτούς με προβλήματα σύνδεσης στο kies (είχα και εγώ). USB debugging, στις επιλογές σύνδεσης επιλογή kies, και αποσύνδεση της sd κάρτας, αν έχει αρχεία-σιδηρόδρομους (υπάρχει επιλογή) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 :!: Nα το ξαναπούμε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ το ελληνικό froyo επίσημα ακόμα. και καλό θα ήταν τα επόμενα μηνύματα να είναι του στυλ ναιιιι κατεβαίνει γιούπι και όχι βγήκε;;; ακόμα;;; κανείς;;; εοοο !!!! :cool::cool::cool::cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Παιδιά συγνώμη που σας βγάζω απ' το κλίμα αλλά μια και δεν έχουμε καλοδεχθεί ακόμα το froyo να σας παρακαλέσω για μια βοήθεια. 1) Το έχω ξαναρωτήσει αλλά δε νομίζω να απαντήθηκε, το αν είναι δυνατόν να πάρουμε backup από το λεξικό που έχουμε δημιουργήσει στο swype έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνει και τις λέξεις που του έχουμε προσθέσει και μετά από format. 2) Χρησιμοποιώ τον dialer one ως default dialer και δε μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω τις ειδοποιήσεις για αναπάντητες στη notifications bar να διαγράφονται με το άνοιγμα του (διαγράφεται μόνο με το άνοιγμα του dialer της samsung), ενώ επίσης αν και πολλές φορές πατώντας στο notification της αναπάντητης μου ανοίγει τον dialer one, τις περισσότερες φορές με βγάζει απλά στην κύρια οθόνη. Παρακαλώ για βοήθεια γιατί το πρόβλημα αυτό το έχω καιρό και δεν έχει λυθεί με καμία από τις αναβαθμίσεις του dialer one που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία, ενώ επίσης έχω ψάξει (νομίζω) τα πάντα σχετικά με τις ειδοποιήσεις και τις ρυθμίσεις τόσο της συσκευής όσο και των σχετικών εφαρμογών! Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheate Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 :!: Nα το ξαναπούμε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ το ελληνικό froyo επίσημα ακόμα. καλησπέρα παιδιά....όταν ανοίγω το gps ψάχνει αρκετή ώρα(1-2 λεπτά) μέχρι να βρεί το σημείο(φαντάζομαι πως αυτό είναι το κλείδωμα που λέτε)...τι μπορώ να κάνω για να κλειδώνει γρηγορότερα?αν γίνεται βέβαια.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Παιδιά συγνώμη που σας βγάζω απ' το κλίμα αλλά μια και δεν έχουμε καλοδεχθεί ακόμα το froyo να σας παρακαλέσω για μια βοήθεια. 1) Το έχω ξαναρωτήσει αλλά δε νομίζω να απαντήθηκε, το αν είναι δυνατόν να πάρουμε backup από το λεξικό που έχουμε δημιουργήσει στο swype έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνει και τις λέξεις που του έχουμε προσθέσει και μετά από format. Nαι Morfie νομίζω γίνεται, τό'χαμε ξαναπεί παλιότερα, και εγώ το ξέχασα γμτ και τώρα πρέπει να το ξανασετάρω όλο απ'την αρχή... και είχα απίστευτα πολλές δικές μου λέξεις... γκρ... είναι στο /data/data/com.swype.android.inputmethod/swypedata/ (εννοείται ότι πρέπει να είσαι root). καλησπέρα παιδιά....όταν ανοίγω το gps ψάχνει αρκετή ώρα(1-2 λεπτά) μέχρι να βρεί το σημείο(φαντάζομαι πως αυτό είναι το κλείδωμα που λέτε)...τι μπορώ να κάνω για να κλειδώνει γρηγορότερα?αν γίνεται βέβαια.... Nα έχεις ουρανό από πάνω σου και όχι τοίχους... και να βάλεις πιο καινούρια έκδοση firmware που έχουν καλύτερο GPS. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 morfie αν και δεν εχω ασχοληθει με το swype, η λογικη μου λεει πως αν παρεις backup με το titanium, θα κρατηθει κ το λεξικο. Στη θεωρια παντα :) Εντιτ: Alex για πες πρωτες εντυπωσεις του froyo. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 (edited) Nαι Morfie νομίζω γίνεται, τό'χαμε ξαναπεί παλιότερα, και εγώ το ξέχασα γμτ και τώρα πρέπει να το ξανασετάρω όλο απ'την αρχή... και είχα απίστευτα πολλές δικές μου λέξεις... γκρ... είναι στο /data/data/com.swype.android.inputmethod/swypedata/ (εννοείται ότι πρέπει να είσαι root). Σ' ευχαριστώ πολύ βρε Alex! Καμιά ιδέα κανείς για το 2) σχετικά με τον dialer one και τις ειδοποιήσεις? Edited November 5, 2010 by Morfie Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 (edited) morfie αν και δεν εχω ασχοληθει με το swype, η λογικη μου λεει πως αν παρεις backup με το titanium, θα κρατηθει κ το λεξικο. Στη θεωρια παντα :) Εντιτ: Alex για πες πρωτες εντυπωσεις του froyo. Όντως, μάλλον θα κρατηθεί και το λεξικό... αλλά είναι εκεί που έγραψα πιο πάνω. Διάβασε το χθεσινό μου ποστ που γράφω πρώτες εντυπώσεις Πέτρο.. Σήμερα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ... γενικά μ'αρέσει πιο πολύ απ'το eclair, δεν έχω δει κολλήματα ή κάτι ενοχλητικό, lagfix δεν εχω κάνει ακόμα, και το μόνο bug που έχω δει μέχρι τώρα είναι που λείπουν γράμματα απ'την κολώνα δεξιά των επαφών (στην έκδοση που θα πάρετε εσείς (JPA μάλλον) ίσως να μην υπάρχει) Edited November 5, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheate Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Nαι Morfie νομίζω γίνεται, τό'χαμε ξαναπεί παλιότερα, και εγώ το ξέχασα γμτ και τώρα πρέπει να το ξανασετάρω όλο απ'την αρχή... και είχα απίστευτα πολλές δικές μου λέξεις... γκρ... είναι στο /data/data/com.swype.android.inputmethod/swypedata/ (εννοείται ότι πρέπει να είσαι root). Nα έχεις ουρανό από πάνω σου και όχι τοίχους... και να βάλεις πιο καινούρια έκδοση firmware που έχουν καλύτερο GPS. εννοείται ουρανό...&επειδή τώρα αρχίζω να μαθαίνω τις διάφορες ορολογίες πως θα βάλω αυτή την έκδοση firmware? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 εννοείται ουρανό...&επειδή τώρα αρχίζω να μαθαίνω τις διάφορες ορολογίες πως θα βάλω αυτή την έκδοση firmware? Διάβασε τους Οδηγούς για Νέους Χρήστες και τα περί Root και βελτιώσεων για αρχή. Η καινούρια έκδοση θα βγει όπου να'ναι και στην Ελλάδα (στην Αγγλία που είμαι εγώ βγήκε χθες), οπότε δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Αν δε μπορείς να περιμένεις, μπορείς να κάνεις αναβάθμιση το firmware σου με το λογισμικό Odin. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Το δοκίμασα, έκανε αναβάθμιση στο kies που δεν φαίνεται στο site της Ελληνικής samsung, και μετά πάπαλα, τίποτε νέο. Ένας στην Αγγλία που δεν του έδειχνε αναβάθμιση, έβγαλε τη sim και μετά μπορούσε να την κάνει. Το δοκίμασα, τίποτε πάλι. (Πιθανόν το τηλέφωνό του να ήταν κλειδωμένο από τον πάροχο). Να υπενθυμήσω για αυτούς με προβλήματα σύνδεσης στο kies (είχα και εγώ). USB debugging, στις επιλογές σύνδεσης επιλογή kies, και αποσύνδεση της sd κάρτας, αν έχει αρχεία-σιδηρόδρομους (υπάρχει επιλογή) ουτε με αυτο το συνδιασμο δουλευει εμενα το προγραμμα ειναι για κλωτσιες , ευελπιστω με το να σβησω τα παντα να πιασει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheate Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Διάβασε τους Οδηγούς για Νέους Χρήστες και τα περί Root και βελτιώσεων για αρχή. Η καινούρια έκδοση θα βγει όπου να'ναι και στην Ελλάδα (στην Αγγλία που είμαι εγώ βγήκε χθες), οπότε δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Αν δε μπορείς να περιμένεις, μπορείς να κάνεις αναβάθμιση το firmware σου με το λογισμικό Odin. εσύ τι μου προτείνεις ως καλύτερη λύση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Alex, πήρε πουθενά το μάτι σου διαδικασία rooting για την JPO, που να μην περιλαμβάνει adb και ελληνικό swype και διαδικασία περάσματος για την JPO; Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 (edited) εσύ τι μου προτείνεις ως καλύτερη λύση? Δεν ξέρω τί να σου προτείνω, αν έχεις τα 3 κουμπιά και δε βαριέσαι να ξαναστήνεις απ'την αρχή, κάντο με το odin... αλλιώς περίμενε λίγες μέρες. Alex, πήρε πουθενά το μάτι σου διαδικασία rooting για την JPO, που να μην περιλαμβάνει adb και ελληνικό swype και διαδικασία περάσματος για την JPO; Δεν κατάλαβα ακριβώς τί θες να κάνεις. Ποιό είναι το πρόβλημα με το adb? Αν δε θες adb, χρησιμοποίησε το Odin και βάλε το kernel του ChainFire.... εγώ έκανα root με adb γιατί είναι αντιστρέψιμο, και δε χρειάζεται να φλασάρω ξένα kernel που βγαίνουν μόνο με ξαναφλασάρισμα της αρχικής rom με το Odin. To firmware μου ακριβώς, είναι εδώ: http://www.multiupload.com/7YZYGZX0PZ (PDA και PHONE) (JPO/JPP) http://www.multiupload.com/ALFN6DNL0F (CSC) (OXAJPO) Flash με το pit 512. Edited November 5, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Δεν κατάλαβα ακριβώς τί θες να κάνεις. Ποιό είναι το πρόβλημα με το adb? Αν δε θες adb, χρησιμοποίησε το Odin και βάλε το kernel του ChainFire.... εγώ έκανα root με adb γιατί είναι αντιστρέψιμο, και δε χρειάζεται να φλασάρω ξένα kernel που βγαίνουν μόνο με ξαναφλασάρισμα της αρχικής rom με το Odin. Ο δισταγμός μου είναι απλά η ασχετοσύνη μου στη χρήση του adb. Από την άλλη και εγώ δεν γουστάρω να φλασάρω την kernel του ChainFire. Απλά αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποια εύκολη μέθοδος όπως στο eclair, δηλαδή με update.zip στην recovery :). Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Ο δισταγμός μου είναι απλά η ασχετοσύνη μου στη χρήση του adb. Από την άλλη και εγώ δεν γουστάρω να φλασάρω την kernel του ChainFire. Απλά αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποια εύκολη μέθοδος όπως στο eclair, δηλαδή με update.zip στην recovery :). Είναι πανεύκολο το adb... αλλά αν θες, δοκίμασε το superoneclick root του CLShortFuse, που χρησιμοποιεί το adb χωρίς να το βλέπεις εσύ, και κάνει (μάλλον) τη διαδικασία που έκανα κι εγώ χειροκίνητα, αλλά αυτόματα. SuperOneClick root. Οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 Θα γράψω εν καιρώ και έναν οδηγό στα Ελληνικά γι'αυτό, μιας και οι περισσότεροι θέλουν να μπορούν να κάνουν unroot... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Είναι πανεύκολο το adb... αλλά αν θες, δοκίμασε το superoneclick root του CLShortFuse, που χρησιμοποιεί το adb χωρίς να το βλέπεις εσύ, και κάνει (μάλλον) τη διαδικασία που έκανα κι εγώ χειροκίνητα, αλλά αυτόματα. SuperOneClick root. Οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 Θα γράψω εν καιρώ και έναν οδηγό στα Ελληνικά γι'αυτό, μιας και οι περισσότεροι θέλουν να μπορούν να κάνουν unroot... Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω τώρα :) Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheate Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 εσύ τι μου προτείνεις ως καλύτερη λύση? πήγα στους οδηγούς για νέους χρήστες & εκεί που έχει 1 link για να πέρασεις το firmware απο το odin,πατάω τον σύνδεσμο&μου βγάζει πως παρουσιάστηκε κάποιο απροσδόκητο πρόβλημα...να ξαναδοκιμάσω αργότερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Όντως, μάλλον θα κρατηθεί και το λεξικό... αλλά είναι εκεί που έγραψα πιο πάνω. Διάβασε το χθεσινό μου ποστ που γράφω πρώτες εντυπώσεις Πέτρο.. Σήμερα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ... γενικά μ'αρέσει πιο πολύ απ'το eclair, δεν έχω δει κολλήματα ή κάτι ενοχλητικό, lagfix δεν εχω κάνει ακόμα, και το μόνο bug που έχω δει μέχρι τώρα είναι που λείπουν γράμματα απ'την κολώνα δεξιά των επαφών (στην έκδοση που θα πάρετε εσείς (JPA μάλλον) ίσως να μην υπάρχει) Α, δεν το ειχα δει το ποστ :) Και στην jp6 ελειπε η στηλη που λες, αλλα ειχε ενα search box πανω πανω για να βρισκεις τις επαφες (αρκετα βολικο). Θα την περνουσα με odin, αλλα ειμαι σε φαση που βαριεμαι οικτρα να ξαναστηνω την συσκευη (κυριως ο συγχρονισμος των google contacts με facebook contacts, γιατι τα προγραμματα μπαινουν ευκολα με το mybackup). Στην αναμονη λοιπον για το update μεσω kies το οποιο λογικα δεν θα αργησει και πολυ :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Παιδια δεν θα το πιστεψετε. τελικα καταφερα να συνδεσω το κινητο με το kies. Και ποιος ηταν ο φταιχτης τελικα ???? το winamp !!!! η εφαρμογη winamp Που ειχα εγκαταστησει στο κινητο. καπου ετυχε αν το διαβασω και το μεσημερι πριν φυγω για προπονηση λεω "δεν το βγαζω μιας και δεν το χρησιμοποιω κιολας ?". και τωρα που γυρισα σπιτι, συνδεσα το κινητο με τον υπολογιστη και επελεξα συνδεση kies χωρις να εχω ανοιχτο το kies. αμεσως μου εγραψε στην οθονη του galaxy "συνδεθηκε", ανοιξα και το Kies και το βλεπει μια χαρα !!!! αβυσος αυτη η τεχνολογια πια. no comment !!!! Εν' αναμονη λοιπον την αναβαθμισης !!!! Παντως εγω πριν κανω την αναβαθμιση θα κανω μια επαναφορα και ενα format και θα κανω restore μονο επαφες, ημερολογιο, εργασιες. και μετα μια μια τις εφαρμογες απο την αρχη για να δω και την συμπεριφορα της νεας εκδοσης, πως θα ειναι απο εντελως αδεια, μεχρι μετα που θα της εχω βαλει πολλες εφαρμογες. Για οποιον λοιπον εχει προβλημα με το Kies, αλλη μια παραμετρος ειναι και η υπαρξη του winamp. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Παιδια δεν θα το πιστεψετε. τελικα καταφερα να συνδεσω το κινητο με το kies. Και ποιος ηταν ο φταιχτης τελικα ???? το winamp !!!! η εφαρμογη winamp Που ειχα εγκαταστησει στο κινητο. καπου ετυχε αν το διαβασω και το μεσημερι πριν φυγω για προπονηση λεω "δεν το βγαζω μιας και δεν το χρησιμοποιω κιολας ?". και τωρα που γυρισα σπιτι, συνδεσα το κινητο με τον υπολογιστη και επελεξα συνδεση kies χωρις να εχω ανοιχτο το kies. αμεσως μου εγραψε στην οθονη του galaxy "συνδεθηκε", ανοιξα και το Kies και το βλεπει μια χαρα !!!! αβυσος αυτη η τεχνολογια πια. no comment !!!! Εν' αναμονη λοιπον την αναβαθμισης !!!! Παντως εγω πριν κανω την αναβαθμιση θα κανω μια επαναφορα και ενα format και θα κανω restore μονο επαφες, ημερολογιο, εργασιες. και μετα μια μια τις εφαρμογες απο την αρχη για να δω και την συμπεριφορα της νεας εκδοσης, πως θα ειναι απο εντελως αδεια, μεχρι μετα που θα της εχω βαλει πολλες εφαρμογες. Για οποιον λοιπον εχει προβλημα με το Kies, αλλη μια παραμετρος ειναι και η υπαρξη του winamp. μηπως απλα ηθελε restart ο υπολογιστης? εμενα συνδεεται με το kies και εχω winamp... και σημερα που εκανα και update το kies παλι ολα μια χαρα.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 το δικο μου παλι δεν λεει να συνδεθει με τιποτα...ουφφφφ εχω κανει ολα τα φορματ σε πι σι και τηλ κ παλι τιποτα καμια ιδεα ?? Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts