ssakis Δημοσιεύτηκε September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 29, 2010 Το πολυμηχάνημα HP Officet 4500 βρίσκεται σε σύνδεση Ethernet και ενω με το laptop (μέσω WI-FI) μπορώ και εκτυπώνω, ως σαρωτής δεν λειτουργεί! Ο σαρωτής λειτουργεί μόνο όταν συνδέσω το laptop στο πολυμηχάνημα με USB καλωδίο. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν λειοτυργεί ως σαρωτής στην πρώτη περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Πιθανότατα οι drivers δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία μέσω wifi Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssakis Δημ. September 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 έχω κατεβασει drivers από την επισημη ιστοσελίδα της HP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 έχω κατεβασει drivers από την επισημη ιστοσελίδα της HP. Εχω το ιδιο πολυμηχανημα και μπορω να σκαναρω κανονικα μεσω δικτυου ( δεν εχω δοκιμασει μεσω wifi αλλα μπορω να το δοκιμασω και αυτο ), με ποιο προγραμμα προσπαθησες να σκαναρεις; Βαλε και τους τελευταιους hp drivers, απενεργοποιησε για οσο κανεις την δοκιμη το firewall, αν εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts