Adjoint Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ελευθερία Αρβανιτάκη - Της καληνύχτας τα φιλιά Χρήστος Δάντης - Το παλιό μου παλτό Δήμητρα Γαλάνη - Στερεότυπα Γιώργος Τσαλίκης - Στα πλήκτρα του κορμιού σου Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και επέτρεψέ μου να προσθέσω και τον φύλακα άγγελο του Κότσιρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και επέτρεψέ μου να προσθέσω και τον φύλακα άγγελο του Κότσιρα :) Είναι επίσης πολύ όμορφο κομμάτι :) Η υπογραφη σου μου εφερε ανατριχιλες....;) Πλέον με εκφράζει απόλυτα....:) Edited November 29, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Mettalica - Nothing Else Matters Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Aυτη η μουσικη... απλα υπεροχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Εμένα με συγκινεί πολύ το Comptine d'une autre été σε σύνθεση Yann Tiersen.... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Εμένα με συγκινεί πολύ το Comptine d'une autre été σε σύνθεση Yann Tiersen.... τι μου θύμισες! αμελί. :cool: ίσως η καλύτερη ταινία που'δα πέρυσι το καλοκαίρι. επίσης, να συμπληρώσω και το [αν και φανατικά αντικαπνιστής] "τσιγάρο" του Κότσιρα. τυχαία είναι συνθέτρια η Ρεμπούτσικα? δεν νομίζω. ;) :D Χάραξε και δε νυστάζω, σκέφτομαι τι μου πες χθες άσε με να σε κοιτάζω κι άμα ξημερώσει ό,τι θες. Γύρισε να σ' αγκαλιάσω, τώρα ξέρω πως δε φταις άσε με να σε χορτάσω κι άμα βγει ο ήλιος ό,τι θες. Στο τσιγάρο που κρατώ, στον ένα μου Θεό να μη δώσει να ξημερωθώ Στο κορμί αυτό το αγγελικό στο στόμα που φιλώ έτσι μια ζωή θα σ' αγαπώ υγ: ξέχασα να αναφέρω το καταπληκτικό "σ'αναζητώ στη Σαλονίκη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Alter Bridge - In Loving Memory Beatles - Yesterday Rammstein - Ohne Dich http://www.youtube.com/watch?v=9pkLDEEs20U This I Love - Guns N' Roses http://www.youtube.com/watch?v=zJfCfToh66g Cinderella - Nobody's Fool Βασιλης Παπακων/νου - Βραδυ Σαββατου Kristian Valen - Still Here http://www.youtube.com/watch?v=lSuJYQfUwxQ Natalie Merchant - My Skin http://www.youtube.com/watch?v=JtPfLyf29v4 A Perfect Circle - The Noose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Deep Purple - Soldier of fortune Opeth - Hope leaves Opeth - Patterns in the Ivy Eels - I need some sleep Placebo - Song to say goodbye The Scorpions - Getting away with it Edited December 5, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Godsmack--Hollow (Δώρα ακουσε το plz):) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 ^ Μια ακόμα τέλεια πρόταση :) Coldplay - Christmas lights Το λατρεύω... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Να με προσέχεις. - Διονύσης Σαββόπουλος. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Hurt - Johnny Cash "Everyone I know goes away, in the end..." Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Για να γίνεις κομμάτια μια αναζήτηση σε anathema είναι αρκετή...regret, judgement, fragile dream, empty κοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Για να γίνεις κομμάτια μια αναζήτηση σε anathema είναι αρκετή...regret, judgement, fragile dream, empty κοκ Καλα ναι βεβαια... οι Αnathema ειναι ο,τι πρεπει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Styx - Don't let it end. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Metallica--Fade to Black Metallica--The Outlaw Torn Metallica--The Unnamed Feeling Metallica--Low Man's Lyric Metallica--Nothing Else Matters \m/ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Metallica--Fade to Black Metallica--The Outlaw Torn Metallica--The Unnamed Feeling Metallica--Low Man's Lyric Metallica--Nothing Else Matters \m/ Απερίγραπτα! Ειδικά το Fade.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 μου θυμισες κατι... ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ - ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ(με τον μικρο χρηστο) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Γιάννης Σαββιδακης--Έχεις τον τρόπο Ειναι το αγαπημενο μου ελληνικο τραγουδι. και ναι..τυγχανει να με κανει θρυψαλα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 scorpions - still loving you Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts