thePRODIGY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Sorry φίλε thePRODIGY, αλλά όσο υπάρχει η Χαρούλα για εμένα η ελληνική μουσική θα έχει ελπίδα :) Αλλά κατά τα άλλα ναι..χωματερή η ελληνική μουσική σκηνή. Nαι δεν το συζητω.Μαζι σου. Ξεχασα να ανφαερω και την εντεχνη μουσικη. Την γνησια εντεχνη. Οχι την τυπου...."Χατζηγιαννη" μην ξερασω:lol: ΥΓ: AngeloDion... οι εξαιρεσεις οπως γνωριζεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ε απλα δεν υπαρχει!κομματαρα με νοημα!!!αχ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ωραιες μπαλαντες εχει και ο αλκινοοος ιωανιδης Ναι όντως... Ειδικά ο Προσκυνητής.. Τέλειο κομμάτι και πολύ συγκινητικό.... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Ναι όντως... Ειδικά ο Προσκυνητής.. Τέλειο κομμάτι και πολύ συγκινητικό.... το αγπημενο μου μαζι με το θα ειμαι κοντα σου οταν με θες:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 το αγπημενο μου μαζι με το θα ειμαι κοντα σου οταν με θες:) Δεν το θυμάμαι αυτό που λες αλλά ο Προσκυνητής είναι από τα αγαπημένα μου...:happy: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 μακράν από τα πιο δυνατά κομμάτια..... μπορεί να μην είναι γνωστοί αλλά οι στίχοι λένε πολλά...... και μιας και μιλήσατε για ελληνική μουσική σκηνή, το εξαιρώ από τα "σκουπίδια"-"χωματερές" που λέτε!!!!;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) Δεν το θυμάμαι αυτό που λες αλλά ο Προσκυνητής είναι από τα αγαπημένα μου...:happy: Λεει τον "Καθρεφτη". Ισως το καλυτερο του κομματι. edit: Γραψε λαθος! "Θα μαι κοντα σου" λεγεται οντως.Ο καθρεφτης ειναι αλλο Edited October 4, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 μακράν από τα πιο δυνατά κομμάτια..... μπορεί να μην είναι γνωστοί αλλά οι στίχοι λένε πολλά...... και μιας και μιλήσατε για ελληνική μουσική σκηνή, το εξαιρώ από τα "σκουπίδια"-"χωματερές" που λέτε!!!!;) Το κομμάτι αυτό είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Όταν το είχα κατεβάσει δεν είχε όνομα.. Κάποιος το είχε ονομάσει "Ένα απλά τέλειο τραγούδι" και είχε πολύ δίκιο... Την πρώτη φορά που το άκουσα είχα ανατριχιάσει.. Και τώρα το παθαίνω μερικές φορές... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 μακράν από τα πιο δυνατά κομμάτια..... μπορεί να μην είναι γνωστοί αλλά οι στίχοι λένε πολλά...... και μιας και μιλήσατε για ελληνική μουσική σκηνή, το εξαιρώ από τα "σκουπίδια"-"χωματερές" που λέτε!!!!;) Φωτεινες εξαιρεσεις υπαρχουν βεβαια:) Εγω ποτε δεν ισοπεδωνω καταστασεις στα post μου:lol::X:X:O (νννναι.....) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Λεει τον "Καθρεφτη". Ισως το καλυτερο του κομματι. edit: Γραψε λαθος! "Θα μαι κοντα σου" λεγεται οντως.Ο καθρεφτης ειναι αλλο ο καθρεφτης παντως πολυ ωραιο.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 τελειο κομματι..ειναι για να βαζεις τα κλαμματα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Midnight Choir - Mercy of Maria Celine Dion - Because you loved me Bryan Adams - (Everything I do) I do it for you και μερικά ελληνικά (φωνάρα :respect:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 καθρέφτης από φοίβο δεληβοριά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 (edited) Aerosmith - Dream on Shiller Mit Heppner - Dream of you James Blunt - 1973 Bonnie Tayler - Total eclipse of the heart Αχ το έψαχνα αυτό το τραγούδι.. Τον τίτλο του εννοώ... Είναι πολύ συγκινητικό και το ερμηνεύει απίστευτα μελωδικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.. Πολύ καλός ερμηνευτής.... Edited October 9, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Bonnie Tayler - Total eclipse of the heart Πωωω ναι το ειχα ξεχασει αυτο Επισης Celine Dion - Just walk away Michael Jackson - Heaven can wait Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 (edited) Επισης Celine Dion - Just walk away Πολύ όμορφο τραγούδι... Και το Frozen της Μαντόνα.. Κορυφαίο!! Edited October 10, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Πανσέληνος - Χαρούλα Αλεξίου Έτσι Ξαφνικά -Αντώνης Ρέμος Bonnie Tayler - Total eclipse of the heart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Πανσέληνος - Χαρούλα Αλεξίου Έτσι Ξαφνικά -Αντώνης Ρέμος Bonnie Tayler - Total eclipse of the heart φιλε τι μου θυμισες τωρα..τελεια κομματια..η αλεξιου οτι βγαζει ειναι τραγουδια που σε κανουν κομματια...ο ρεμος ειναι και πιο χαλαρος αλλα αυτο που ανεφερες ειναι τετοιου ειδους... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 John Lennon - Imagine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 John Lennon - Imagine Πωωω... Απίστευτο κόμματι.. Και οι στίχοι του είναι συμβολικοί.. Μακάρι να ήταν έτσι ο κόσμος.. Και οι άνθρωποι... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 οταν εχεις παθει καταληψη ειναι το ιδανικο τραγουδι να ακουσεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 οταν εχεις παθει καταληψη ειναι το ιδανικο τραγουδι να ακουσεις Και όταν θες να σκεφτείς επίσης... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Evanthia Reboutsika-Throne Room Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts