Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17. Ενεργοποιήστε το SWAP :

Στο Terminal emulator:

su

chmod 755 /mnt/sdcard/swap_enabler.sh

sh /mnt/sdcard/swap_enabler.sh

Επανεκκίνηση

Έλεγχος ότι δουλεύει το SWAP

Στο Terminal emulator:

su

chmod 755 /mnt/sdcard/swap_enabler.sh

sh /mnt/sdcard/swap_enabler.sh

Εαν στο swap δείχνει νούμερα είστε ΟΚ.

Ακολούθησα τις παραπάνω οδηγίες , λογικά όλα πάνε καλά αλλά εμένα δε μου έβγαλε στον έλεγχο κάποιο νούμερο αλλά

"You already have swap enabled. If you want to use this script , you need to disable manually all swap configurations (especially on boot ) , and then re-run this script.Exiting"

δηλαδή ότι ήδη είναι ενεργοποιημένο. Άρα είμαι οκ ;

να πω για μπαταρία έχω πάθει πλάκα , είμαι τώρα στο 84% με 14 ώρες από τη πρωινή φόρτιση,για να δούμε

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο τερματικο (μεσα απο το κινητο) δωσε τα παρακατω:

su

Free ram

Και πες μας τι αποτελεσμα σε βγαζει, κυριως στο swap.

Επισης ποση ωρα χρησιμοποιησες τη συσκευη (ενεργη οθονη)?

Ολα δουλευουν κανονικα? Με ενδιαφερει το ραδιοφωνο κυριως

Ευχαριστω

......... total used free shared buffers

mem : 375604 357660 17944 0 12116

-/ + buffers : 345544 30060

swap : 249544 9932 239612

Είμαι καλά γιατρέ ; πες μου τι καταλαβαίνεις σε παρακαλώ. η οθόνη ήταν σε χρήση στο 30%

3g δουλεύει κανονικά και fm μόλις δοκίμασα το δικό του αλλά είδα δε δουλεύει. οπότε

θα με βοηθήσεις τι να βάλω. εκείνο που μου είχες πει παλαιότερα θα κάνει ;

256mb swap εκανες ετσι?

Φαινεται οτι ειναι οκ!

Αν μπορεις βαλε ενα widget και πες ποση φρεε ραμ δειχνει.

Λογικα το spirit radio θα λειτουγει χωρις προβλημα. Αν δε το χεις ενημερωσε με ;)

Εδιτ: οθονη σε χρηση 30% αλλα ποση ωρα ενεργη? Αυτο με απασχολει κυριως ;)

Θενξ

σχεδόν ένα μήνα(~741 ώρες) ανοιχτή η συσκευή χωρίς reboot, με ilwt ρομ!

αναγκαστικά όμως την ξήλωσα, καθώς με πιασε μανία να φλασάρω το Ζ

έχουμε και λέμε...

πέρασα αρχικά την miui 3.2.8 jb από δω. το τι lag συνάντησα ΔΕ λέγεται! την κράτησα 20 λεπτα μόνο. πάλι είχα θέμα με το gps (δεν έβρισκε δορυφόρους, όπως και στην miui gb που είχα βάλει παλιότερα). το UI πολύ ξένο και καμία σχέση σε ότι χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα (πχ adw launcher). επίσης δεν ήθελε να ανοίξει με τίποτα ο προεγκατεστημένος browser. κλήσεις/σμσ δεν εκανα. φωτογραφική καλή (άριστη για τα δικα μου δεδομένα:p)

στο καπάκι φορτώνω την [ROM][04/11/12] Gen.Y VisionX R3 (ICS 4.0.3 | Sense 4.0A | Virtuous-geny 3.x kernel). από τις καλύτερες με sense που έχω δοκιμάσει! ομιλία μια χαρα, σμσ το ίδιο, gps κλειδωνει σε δευτερολεπτα, φωτογραφική ΟΚ.

έχω θέμα με το ραδιόφωνο όμως. ΔΕ λέει να ανοιξει ποτε :(

beats audio(υπάρχει λίιιιγη διαφορα προς το καλύτερο όταν είναι ενεργοποιημένα), ελάχιστο lag(περίεργο για sense rom), free ram γύρω στα 60/80/100+mb, με oc στο 1.3ghz πάει ακόμη πιο σφαίρα! μπαταρία θα κοιτάξω τις επόμενες μέρες (αν και φαντάζομαι θα κυμαίνεται στα επίπεδα της ilwt)

όλα τα παραπάνω χωρίς swap ενεργοποιημένο!

αυτά...:rolleyes:

από τις καλύτερες με sense που έχω δοκιμάσει! ομιλία μια χαρα, σμσ το ίδιο, gps κλειδωνει σε δευτερολεπτα, φωτογραφική ΟΚ.

έχω θέμα με το ραδιόφωνο όμως. ΔΕ λέει να ανοιξει ποτε :(

Φίλε mol συμφωνώ μαζί σου , είναι ότι πιο όμορφο έχω δοκιμάσει και εγώ.Όπως και εσύ το μόνο πρόβλημα είναι το ραδιόφωνο αλλά με το δικό σου που μου είχες στείλει λύθηκε και αυτό το πρόβλημα. Ήθελα να ρωτήσω πως έχεις βάλει αυτό το μπλε επάνω στα εικονίδια ; Είναι μήπως κάποιο θέμα που έχεις επιλέξει ; Γιατί εγώ από την αρχή έχω άλλα χρώματα

To μπλε που βλεπεις στην εικονα ειναι θεμα της cm7(ειχε 3 θεματα η ilwt, μπλε πρασινο κ εδε θυμαμαι το αλλο)

Για το ραδιοφωνο θα τσεκαρω το σπιριτ. Οσο για το swap ισως δε το ενεργοποιησω

Btw νομιζω οτι αρχιζει και με αρεσει το sense :lol:

Εγώ μπορώ να βάλω αυτά τα θέματα και αν ναι πώς ; Τέλος θα βάλουμε εμείς ubuntu phone ? Περιμένω με τρέλα . Αν κάποιος ξέρει κάνω το πείραμα στο δικό μου με μεγάλη μου χαρά αν γίνεται βέβαια

αν βάλεις cm7 θα μπορείς λογικά! :p

έχω θέμα με τη ρομ. 70 ελληνικοι χαρακτηρες στα σμς, πως βγαζει screenshot;, το μοτιβο δε φαινεται ολοκληρο οταν ειμαι σε landscape mode

Θα νομίζεις πως σου κάνω πλάκα αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω πολλά από αυτά που γράφεις. Είσαι φοβερός ! Βασικά δεν ξέρω πως και τι είναι αλλά και πως μπαίνει το cm7. Επίσης δεν ξέρω πότε είμαι σε landscape mode και τέλος δεν έχω προσωπικά θέμα με τα sms γράφω από την αρχή με 160 χαρακτήρες. Μήπως δεν έχουμε βάλει την ίδια rom ?

φοράω αυτή που αναφέρω εδώ

cm7=cyanogenmod7

landscape είναι όταν γυρναει η οθόνη στα πλάγια, όταν ανοίγεις το πληκτρολόγιο πχ ή παιζεις παιχνίδι

landscape: εδώ και εδώ

portrait: εδώ

τα σμσ δε με απασχολουν τοσο πολύ, όσο το μοτίβο:confused: για να το κ=ξεκλειδωνω πρεπει να το γυρναω παντα σε portrait mode

Τι να πω περίεργο και εγώ αυτή τη rom που αναφέρεις έχω βάλει από το σχόλιο 1217.

Κατέβασα εκεί που λέει :

Download

Gen.Y VisionX R3 | Mirror 1

md5sum: c9d7ab4d9429afb072bca6a8e425ce8d

και flash αρα τη ρομ. Μοτίβο δεν χρησιμοποιώ αλλά το δοκίμασα και εμένα μου ξεκλειδώνει κανονικότατα.

Κάτι γίνεται γιατί όπως σου είπα εμένα και τα sms 160 μου δουλεύουν αλλά και το μοτίβο ξεκλειδώνει κανονικά.

Κοιταξε τις εικονες και θα καταλαβεις πως με τις εμφανιζει στο μοτιβο ;)

Στα σμς τι ρυθμισεις εχεις;

Επισης screenshot παιρνει με vol down και power button :D

Μάλλον έχουμε βάλει διαφορετική rom. Πιο πιθανό θεωρώ πως έχω κάνει εγώ λάθος. Σκέψου εμένα ούτε έτσι παίρνει screenshot. Καμία άλλη ιδέα για να σου βγάλω ένα στιγμιότυπο να στο στείλω για τα μηνύματα ; Αν και δεν πείραξα κάτι έπαιξε αμέσως με 160 χαρ/ρες.

Aν βλεπεις τα παρακατω, τοτε εχουμε την ιδια ακριβως!

Αλλαξα ρυθμισεις στα σμς αλλα παλι 70 χαρακτηρες με δινει να γραψω.

Για το screenshot πατα μαζι τα πληκτρα κ κρατα τα για κανα 2 3 δευτερα

Και όμως έχουμε βάλει ακριβώς την ίδια. Έχεις δίκιο έτσι δουλεύει και το screenshot. Στα μηνύματα -> ρυθμίσεις -> μηνύματα κειμένου -> έχω ελληνική κωδικοποίηση 7bit επιλεγμένη. Γράφω έτσι ελληνικά 160 χαρ/ρες αλλά μόνο με κεφαλαία , σπαστικό αλλά έτσι ήταν και με άλλες rom και το έχω συνηθίσει. Η επιλογή 16 unicode bit δίνει δυνατότητα ελληνικών με τα λατρεμένα μικρά γράμματα και τόνους αλλά μέχρι 70 χαρακτήρες. Στην ilwt υπήρχε η δυνατότητα να γράφεις 160 με μικρά και τόνους δε θυμάμαι ;

Τέλος αν μπορείς λύσε μου τη πιο μεγάλη απορία που έχω χρόνια πολλά τώρα , πώς μπορώ να επισυνάψω στο κείμενό μου και εγώ φωτογραφία ; Γράφεις κάτι σαν html κώδικα ; Δεν το έχω καταφέρει ποτέ σε κάνενα forum .

με κεφαλαία είναι οντως 160 χαρακτήρες!

στην ilwt ήταν 70 χαρακτήρες με μικρά, κεφαλαια δε δοκίμασα

επίσης η μπαταρία κρατάει περισσότερο! :D

για τα συννημένα δες τις εικόνες:

στην απάντηση επιλέγεις "διαχείρηση συννημένων"-στο νεο παραθυρο που ανοίγει κάνεις "αναζητηση"-βρισκεις την εικόνα-πατας upload και είσαι ΟΚ

οι παραπάνω οδηγίες ισχυουν για το myphone. σε αλλα φορουμ πράττεις αναλογα ή ανεβαζεις την φωτό σε καποιο host (πχ imageshack) και την προσθετεις με τον ανάλογο κώδικα

Edited by mol

• 2 weeks later...

από δω το παω, από κει το φέρνω, λέω να γυρίσω σε 2.3 πάλι

virtuous sense 2.0.0 αυτή το φορά να θυμηθώ "μαν'ισιες" καταστάσεις. το φλασάρισμα εντός 2 ημερών υπολογίζω :p

ext4 δεν υποστηρίζει;

λέω να βάλω και τον v6 supercharger. ποια η γνωμη σας;

από δω το παω, από κει το φέρνω, λέω να γυρίσω σε 2.3 πάλι

virtuous sense 2.0.0 αυτή το φορά να θυμηθώ "μαν'ισιες" καταστάσεις. το φλασάρισμα εντός 2 ημερών υπολογίζω :p

ext4 δεν υποστηρίζει;

λέω να βάλω και τον v6 supercharger. ποια η γνωμη σας;

Κανε υπομονη μεχρι την πεμπτη να τη βαλουμε μαζι..... Το supercharger δεν το εχω πολυδοκιμασει. Πρεπει να εχει ψωμι παντως. Ext4 μην περιμενεις. Θα φορτισω 100% μετα το περασμα της rom θα κανω ενα battery calibrate και θα δω αυτονομια.

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

Εχω μια εντυπωση οτι ετσι και αλλιως στο flashαρισμα της ρομ μολις κανει φορματ το internal storage το γυριζει σε ext3. Αλλα και παλι δεν βλεπω το λογο να μην παιζει σε ext4.....

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

μέσω 4ext recovery το γύρισα σε ext3. έγινε η εγκατάσταση κανονικά. στο Info του recovery βλέπω ότι είναι ext4 τελικά! περίεργα πράγματα

επίσης έβαλα και ένα Mod για την αυτόματη φωτεινότητα.

ξήλωσα ότι δε χρειαζόμουν από τις βλ@κειες της htc (κάτι htc hub, ειδήσεις, κλπ)

δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με τη ρομ :p

πέρασα και το σκριπτακι του v6 supercharger αλλά διαφορά ΔΕΝ είδα να πω την αλήθεια. το πιο βασικό είναι ότι δε γνωρίζω άν "τρέχει"

μπαταρία με λίγο πείραγμα έπεσε στο 70%

Γεια σας,

ψάχνω να βρω μια rom για το desire z η οποία να είναι όσο πιο ελαφριά γίνετε χωρίς htc sense και custom launchers κτλπ κτλπ.

Έχετε δοκιμάσει κάποια η οποία να μην έχει κάποια σοβαρά προβλήματα και να είναι σχετικά stable ;

Γεια σας,

ψάχνω να βρω μια rom για το desire z η οποία να είναι όσο πιο ελαφριά γίνετε χωρίς htc sense και custom launchers κτλπ κτλπ.

Έχετε δοκιμάσει κάποια η οποία να μην έχει κάποια σοβαρά προβλήματα και να είναι σχετικά stable ;

εδώ είσαι.. όταν είχα το κινητό ήταν η καλύτερη.. και απο τα σχόλια που διαβάζω απο τον mol συνεχίζει να παραμένει..