Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Gingerbread δεν είναι αυτή; νομίζω την είχε πάρει το μάτι μου αλλά με χαλάει να γυρίσω εκεί... τόσο καλή είναι;

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

gb είναι, ναι! θα την βρεις εδω

όλα λειτουργούν τόσο τέλεια! (δεν έχω δοκιμάσει 3g κλησεις ή ιντερνετ)

την έχω oc στο 1.4ghz όλο αυτό το διαστημα! η μπαταρία κρατάει λίγο πανω από 4 ώρες (με ανοιχτή την οθόνη)

ακόμη και στο 1ghz ρολάρει πολύ καλά!

βέβαια ψήνομαι να αλλάξω πάλι ρομ (αν και θα ξαναγυρίσω σε αυτήν που είμαι)

gb είναι, ναι! θα την βρεις εδω

όλα λειτουργούν τόσο τέλεια! (δεν έχω δοκιμάσει 3g κλησεις ή ιντερνετ)

την έχω oc στο 1.4ghz όλο αυτό το διαστημα! η μπαταρία κρατάει λίγο πανω από 4 ώρες (με ανοιχτή την οθόνη)

ακόμη και στο 1ghz ρολάρει πολύ καλά!

βέβαια ψήνομαι να αλλάξω πάλι ρομ (αν και θα ξαναγυρίσω σε αυτήν που είμαι)

Τι εκανες με το πληκτρολογιο τελικα; εγω θα σου πω οτι εδω και καμποσες μερες ειμαι unrooted και με την εργοστασιακη rom!!!!!!

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

τιποτα δεν εκανα Νικο.

αλλες φορες δρουν αμεσα τα πληκτρα και αλλες με περισσοτερη πιεση.

πως και γυρισες σε στοκ?

επισης τι διαδικασια ακολουθησες για να γυρισεις ατην εργοστασιακη?

Τιποτα απλα κατεβασα το .exe της official rom απο τη λιστα του xda και εγινε μονο του. Ειναι απλα η stock rom δεν εκανα παλι S-ON τη συσκευη για να μπορω να βαλω παλι ilwt οταν μου ερθει η ορεξη.

Την εβαλα, γιατι μου ελειψε η εμφανιση του κινητου οπως ηταν οταν το πρωτοπηρα. Και επισης ηθελα να δοκιμασω αν ειναι πιο σταθερο η πιο αξιοπιστο αλλα δεν...........

Θα δοκιμασω καποια στιγμη μετα την εξεταστικη, να ανοιξω το κινητο να δω αν τα πληκτρα εχουν καποιο προβλημα που ειναι διορθωσιμο και θα ποσταρω φωτογραφιες μηπως καποιος θελει να μπει στο εσωτερικο του.

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

απορω πως και δεν έβαλες την virtuous sense 2.0.0 που είναι ίδια φάση με την στοκ!

κάποια στιγμή θα το γυρίσω σε τελειως στοκ κατάσταση για να το στειλω στο σερβις. αλλά ακόμη δε βιάζομαι

Επειδή μετά από 2 μήνες σχεδόν που χρησιμοποιώ τη rom Andromadus Test builds - Jelly Bean 4.1/4.2 έχω παρατηρήσει κάποια κολλήματα μόνο στις κλήσεις , πχ μετά από μισό λεπτό κόβεται η κλήση και άντε πάλι κάτι άλλες φορές , μάλλον θα αλλάξω rom. θέλω τα φώτα σας. Ποια να δοκιμάσω που να μη κολλάει και να δουλεύουν όλα ; Αλλά να είναι από 4 και πάνω. Η ILWT αξίζει ;

Από το site :\http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242480

κατεβάζω μόνο από εκεί που λέει

"Download Links

new: SourceForge

old: minus | mediafire"

και κάνω εγκατάσταση τη rom ? Είμαι ήδη root.

Δηλαδή ακολουθώ τις οδηγίες στο σχόλιο 1222 και είμαι οκ ? Περιμένω νέα σας να αρχίσω να flash άρω το βράδυ

η ilwt είναι 2.3.7

για μενα ειναι η καλύτερη ρομ που υπάρχει για τη συσκευή μας

δε χρειάζεται να κανεις ολη την διαδικασια που υπάρχει στο ποστ 1222.

κανε τα βήματα από δω: Method via Recovery. σταματάς στο 9ο βήμα ;)

Όταν έκανα restory and back up και πήρα back up κατά τη διάρκεια , μου έβγαλε μήνυμα κάπως

nd sd ext... κάπως έτσι. Πρέπει να κάνω κάτι με την κάρτα sd πρίν το flasharisma ?

Όχι δε θυμάμαι αλλά άλλωστε δε με ενδιαφέρει να κάνω back up. Τις φώτο και ότι αρχείο θέλω για τη δουλειά μου το

είχα κρατήσει οπότε δεν με πειράζει. Σήμερα είμαι με την ilwt . Μπορώ να πω ότι με πείραξε λίγο η μετάβαση από jb σε 2.3.7 αλλά έχω να πω πράγματι πως περισσεύουν τώρα πάρα πάρα πολλά mb μνήμης ram (212 συνεχώς ελεύθερα στις υπηρεσιες που εκτελούνται). Ένα μικρό θέμα έχω με τα sms. Δεν μου έχει T9 . Κάνει και καλά ότι πάει να προβλέψει τι θα γράψω αλλά και το "καλημέρα' που το έγραψα με τόνο μετά δεν το ξαναβγάζει. Επίσης στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να βρω το όριο των 160 χαρακτήρων . Ενώ το έχω επιλέξει δεν με αφήνει να γράψω 160 χαρακτήρες. Καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ

160 χαρακτήρες είναι με λατινικους χαρακτήρες, δυστυχώς. το χω συνιθήσει όμως και δε με ενοχλεί. σορρυ που δε το ανεφερα παραπάνω :/

όμως το θέμα ίσως διορθώνεται με κάποια εφαρμογή για σμσ

επίσης για τ9 δεν έχω ιδέα. ίσως να δοκιμάσεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο;

σιγά προς θεού δε χάθηκε ο κόσμος , απλά επειδή στέλνω πολλά μηνύματα και δεν μπορώ τα λατινικά σε μήνυμα θα βάλω ίσως τη ROM Gen.Y VisionX R3 (ICS 4.0.3 | Sense 4.0A | Virtuous-geny 3.x kernel) που αναφέρει ο aloakos. Αλλά επειδή αυτή είναι τρομερά ελαφριά μήπως ξερεις ποιο πρόγραμμα να βάλω για μηνύματα μπας και λυθεί το θέμα ; Ευχαριστώ

δοκίμασε αυτήν: GO SMS Pro

πανε:

ΜΕΝΟΥ > ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ > ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ > ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΛΩΣΣΑΣ > ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ SMS

σορρυ για τα κεφαλαία

Λοιπόν , ευχαριστώ όλους. Έβαλα την ilwt από χθες πραγματικά το κινητό ήταν πολύ γρήγορο. Δοκίμασα και αυτό με το go sms pro και λύθηκε το πρόβλημα με τα μηνύματα για τους 60 χαρακτήρες. Όμως πριν 2 ώρες έβαλα τελικά την ROM Gen.Y VisionX R3 (ICS 4.0.3 | Sense 4.0A | Virtuous-geny 3.x kernel). Είναι πολύ πιο κοντά στην jb που είχα οπότε θα πω πως μου αρέσει πολύ περισσότερο. Τώρα για ταχύτητα ή κολλήματα δεν έχω ακόμη άποψη αν και φαίνεται αρκετά γρήγορη και αυτή. Αν δε μου έκανε τα προβλήματα με την jb κατά τη διάρκει κλήσεων θα την κρατούσα. Για να δούμε πως θα πάμε με αυτή. Μου αρέσει πολύ και έχει widgets που είναι απίστευτα και τα χρησιμοποιούσα πολύ παλαιότερα. Ευχαριστώ όλους

17. Ενεργοποιήστε το SWAP :

Στο Terminal emulator:

su

chmod 755 /mnt/sdcard/swap_enabler.sh

sh /mnt/sdcard/swap_enabler.sh

Επανεκκίνηση

Έλεγχος ότι δουλεύει το SWAP

Στο Terminal emulator:

su

chmod 755 /mnt/sdcard/swap_enabler.sh

sh /mnt/sdcard/swap_enabler.sh

Εαν στο swap δείχνει νούμερα είστε ΟΚ.

Ακολούθησα τις παραπάνω οδηγίες , λογικά όλα πάνε καλά αλλά εμένα δε μου έβγαλε στον έλεγχο κάποιο νούμερο αλλά

"You already have swap enabled. If you want to use this script , you need to disable manually all swap configurations (especially on boot ) , and then re-run this script.Exiting"

δηλαδή ότι ήδη είναι ενεργοποιημένο. Άρα είμαι οκ ;

να πω για μπαταρία έχω πάθει πλάκα , είμαι τώρα στο 84% με 14 ώρες από τη πρωινή φόρτιση,για να δούμε

Στο τερματικο (μεσα απο το κινητο) δωσε τα παρακατω:

su

Free ram

Και πες μας τι αποτελεσμα σε βγαζει, κυριως στο swap.

Επισης ποση ωρα χρησιμοποιησες τη συσκευη (ενεργη οθονη)?

Ολα δουλευουν κανονικα? Με ενδιαφερει το ραδιοφωνο κυριως

Ευχαριστω

......... total used free shared buffers

mem : 375604 357660 17944 0 12116

-/ + buffers : 345544 30060

swap : 249544 9932 239612

Είμαι καλά γιατρέ ; πες μου τι καταλαβαίνεις σε παρακαλώ. η οθόνη ήταν σε χρήση στο 30%

3g δουλεύει κανονικά και fm μόλις δοκίμασα το δικό του αλλά είδα δε δουλεύει. οπότε

θα με βοηθήσεις τι να βάλω. εκείνο που μου είχες πει παλαιότερα θα κάνει ;

256mb swap εκανες ετσι?

Φαινεται οτι ειναι οκ!

Αν μπορεις βαλε ενα widget και πες ποση φρεε ραμ δειχνει.

Λογικα το spirit radio θα λειτουγει χωρις προβλημα. Αν δε το χεις ενημερωσε με ;)

Εδιτ: οθονη σε χρηση 30% αλλα ποση ωρα ενεργη? Αυτο με απασχολει κυριως ;)

Θενξ

σχεδόν ένα μήνα(~741 ώρες) ανοιχτή η συσκευή χωρίς reboot, με ilwt ρομ!

αναγκαστικά όμως την ξήλωσα, καθώς με πιασε μανία να φλασάρω το Ζ

έχουμε και λέμε...

πέρασα αρχικά την miui 3.2.8 jb από δω. το τι lag συνάντησα ΔΕ λέγεται! την κράτησα 20 λεπτα μόνο. πάλι είχα θέμα με το gps (δεν έβρισκε δορυφόρους, όπως και στην miui gb που είχα βάλει παλιότερα). το UI πολύ ξένο και καμία σχέση σε ότι χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα (πχ adw launcher). επίσης δεν ήθελε να ανοίξει με τίποτα ο προεγκατεστημένος browser. κλήσεις/σμσ δεν εκανα. φωτογραφική καλή (άριστη για τα δικα μου δεδομένα:p)

στο καπάκι φορτώνω την [ROM][04/11/12] Gen.Y VisionX R3 (ICS 4.0.3 | Sense 4.0A | Virtuous-geny 3.x kernel). από τις καλύτερες με sense που έχω δοκιμάσει! ομιλία μια χαρα, σμσ το ίδιο, gps κλειδωνει σε δευτερολεπτα, φωτογραφική ΟΚ.

έχω θέμα με το ραδιόφωνο όμως. ΔΕ λέει να ανοιξει ποτε :(

beats audio(υπάρχει λίιιιγη διαφορα προς το καλύτερο όταν είναι ενεργοποιημένα), ελάχιστο lag(περίεργο για sense rom), free ram γύρω στα 60/80/100+mb, με oc στο 1.3ghz πάει ακόμη πιο σφαίρα! μπαταρία θα κοιτάξω τις επόμενες μέρες (αν και φαντάζομαι θα κυμαίνεται στα επίπεδα της ilwt)

όλα τα παραπάνω χωρίς swap ενεργοποιημένο!

αυτά...:rolleyes:

από τις καλύτερες με sense που έχω δοκιμάσει! ομιλία μια χαρα, σμσ το ίδιο, gps κλειδωνει σε δευτερολεπτα, φωτογραφική ΟΚ.

έχω θέμα με το ραδιόφωνο όμως. ΔΕ λέει να ανοιξει ποτε :(

Φίλε mol συμφωνώ μαζί σου , είναι ότι πιο όμορφο έχω δοκιμάσει και εγώ.Όπως και εσύ το μόνο πρόβλημα είναι το ραδιόφωνο αλλά με το δικό σου που μου είχες στείλει λύθηκε και αυτό το πρόβλημα. Ήθελα να ρωτήσω πως έχεις βάλει αυτό το μπλε επάνω στα εικονίδια ; Είναι μήπως κάποιο θέμα που έχεις επιλέξει ; Γιατί εγώ από την αρχή έχω άλλα χρώματα

To μπλε που βλεπεις στην εικονα ειναι θεμα της cm7(ειχε 3 θεματα η ilwt, μπλε πρασινο κ εδε θυμαμαι το αλλο)

Για το ραδιοφωνο θα τσεκαρω το σπιριτ. Οσο για το swap ισως δε το ενεργοποιησω

Btw νομιζω οτι αρχιζει και με αρεσει το sense :lol:

Εγώ μπορώ να βάλω αυτά τα θέματα και αν ναι πώς ; Τέλος θα βάλουμε εμείς ubuntu phone ? Περιμένω με τρέλα . Αν κάποιος ξέρει κάνω το πείραμα στο δικό μου με μεγάλη μου χαρά αν γίνεται βέβαια

αν βάλεις cm7 θα μπορείς λογικά! :p

έχω θέμα με τη ρομ. 70 ελληνικοι χαρακτηρες στα σμς, πως βγαζει screenshot;, το μοτιβο δε φαινεται ολοκληρο οταν ειμαι σε landscape mode