Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα σας πω πώς ολοκλήρωσα τη διαδικασία,είμαι σε 1.34 τώρα και έχω κάνει και το τελευταίο βήμα.

Πώς κάνω Wipe data που γράφεις παραπάνω?

είσαι root έτσι;

ναι θα κανεις reboot με - volume + power button.

έπειτα wipe data/factory reset

wipe cache partition

advenced-wipe dalvik cache

install zip rom from sd card-επιλεγεις το zip της ρομ

ξανα install zip rom from sd card-επιλέγεις το zip των gapps

reboot system now

περιέμενεις να bootάρει χωρίς να το πειράξεις και εισαι οκ!

μολις ανολιξει, κάνε και μια επαναφορά εργ. ρυθμισεων!

τι να πώ ξέρω και εγώ μάλλον είμαι , εμένα μου βγάζει στην οθόνη εκείνη μόνο factory reset,όχι wipe data/factory reset

ή wipe cache partition ,

μέσα στο κινητό έχω ένα πρόγραμμα που γράφει Superuser άρα δεν είμαι ;

προφανώς είσαι! αν θές τσεκαρε το με κάποια εφαρμογή από το Play store (πχ am i root(ή καπως έτσι), root checker, κλπ)

τι επιλογες σου βγάζει; αν δε σου ειναι κόπος, γράψε τη λιστα επιλογών

Ναι είμαι ROOT!!!Μου βγάζει όταν πατάω το volume-+power button

FASTBOOT

RECOVERY

FACTORY RESET

SIMLOCK

IMAGE CRC

Τι κάνω με τη σειρά ; Σβήνω το παλιό αρχείο PC10IMG.zip πρώτα ;

Μετά βάζω τα vision build και τις gapps στην sd?

Και μετά ;

Είμαι κοντά ;

Μάλλον πρέπει να τα κατάφερα,περιμένω να ανοίξει.Το λοιπόν είναι πως μετά τον οδηγό rooting θέλει τα εξής , τα οποία με τη βοήθεια του mol που τον ευχαριστώ πολύ γράφω παρακάτω :

Αφού ολοκληρωθεί ο οδηγός rooting

1)κλείνουμε το κινητό

2)πατάμε volume- + power button

3)μετά από λίγο αφού ξεκολλήσει το μυαλό του πάμε εκεί που γράφει recovery ( κινούμαστε με volume- και volume+)

και για enter πατάμε το power button.

4)Μετά επιλέγουμε με τη σειρά ( ΠΡΟΣΟΧΗ για επιλογή δηλαδή enter για εμένα ήταν το κουμπί της φωτογραφίας ΕΛΕΟΣ απορώ πως το ΒΡΗΚΑ , πατούσα το power );όπως γράφει ο mol :

i)wipe data/factory reset

ii)wipe cache partition

iii)advenced-wipe dalvik cache

iv)install zip rom from sd card-επιλεγεις το zip της ρομ

v)ξανα install zip rom from sd card-επιλέγεις το zip των gapps

vi)reboot system now

περιέμενεις να bootάρει χωρίς να το πειράξεις και εισαι οκ!

μολις ανολιξει, κάνε και μια επαναφορά εργ. ρυθμισεων!

Xα Χα Χα τα κατάφερα.

Αν θέλει κάποιος από εσάς μπορώ να διορθώσω κάποια πράγματα στον οδηγό γιατί πχ κάποια αρχεία λείπουν.

Πρώτες εντυπώσεις ΘΕΙΚΟ!!!

Θα επανέλθω γρήγορα!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Δε σου είπα εγώ θα βάλω άλλη rom.χα χα τώρα που έμαθα δε με πειράζει.

Είμαι με android version 4.2. δεν δουλεύει ούτε κάμερα ούτε wifi ούτε να καλέσω μπορώ.που θα βρώ για htc την 4.1?

Κάποιο αρχείο λείπει και θα μπορούσα να βάλω στον οδηγό κάποιες επιπλέον πληροφορίες για να γίνει πιο εύκολος

από εδώ http://www.flinny.org/ κατεβάζεις αυτό Vision Build 128 75cf40fce273fb2054dca82b1a70b52d και αυτό Gapps 20121011 και έχεις την 4.1 που τρέχει πάρα πολύ καλά!

όλα δουλεύουν τέλεια! (δεδομένα 3g δε δοκίμασα)

....

όλα δουλεύουν τέλεια! (δεδομένα 3g δε δοκίμασα)

ναι κάμερα,wifi ,3g όλα πολύ καλά.γρήγορο πολύ φαίνεται!μου αρέσει πάρα πολύ

Mol η κάμερα γράφει βίντεο κανονικά στα 720p? Παλαιότερα που είχα δοκιμάσει build ήταν πιο κάτω η μέγιστη ρύθμιση.

Τίποτα , τώρα , ξεκινάω το βήμα 1 από την αρχή και :

στην εντολή του οδηγού : /data/local/tmp/fre3vo -debug -start FAA90000 -end FFFFFFFF

δεν ξεκινάει αυτόματα το adb shell:mad::mad::mad

Δοκίμασα και τις εναλλακτικές εντολές με επανεκινήσεις,τίποτα.

Μετά από μια μέρα χρήσης του νέου λειτουργικού 4.1 για το htc desire z οι εντυπώσεις μου είναι παραπάνω από θετικές. Βασικά μου αρέσει η διάρκεια της μπαταρίας που κρατάει παραπάνω έτσι νομίζω , πιο έξυπνο τρόπο στα sms με την έννοια ότι στο T9 που χρησιμοποιώ προτείνει πολύ πιο πολλές λέξεις , πιο ωραίο μενού στις επαφές , μου φαίνεται κάπως πιο γρήγορο το κινητό και βασικά είναι πολύ ομορφο.Γενικά πιο πολλές δυνατότητες!!!το λατρεύω!

Για να αναφερθώ και στο πως ξεπέρασα το παραπάνω βήμα , απλά έκανα πρώτα το βήμα Απαραίτητα αρχεία/HBoot/clockwork recovery του οδηγού και επειδή το αρχικό δεν πετύχαινε ξανά ( γιατί μια φορά αρχικά είχε δουλέψει ) το πέρασα και συνέχισα για τα υπόλοιπα και δούλεψε.

Τέλος επειδή για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει το 4.1 jelly bean με htc desire z πάει πάρα πολύ , βελτίωσα λίγο τον παραπάνω οδηγό του nikosk31 , και σας τον επισυνάτπω παρακάτω.Οι βελτιώσεις είναι ουσιαστικά δικές μου απορίες και δυσκολίες τις οποίες συνάντησα.Ελπίζω να περάσετε όλοι σε 4.1!

καλησπερα παιδια, επεστρεψα και παλι σ'ενα desire z! μου χε λειψει το qwerty του :)

επειδη εχω χασει καθε επαφη με το thread του στο xda.. μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι πιο stable roms την δεδομενη στιγμη?

θυμαμαι πως ειχα Miui τοτε και ημουν πολυ ευχαριστημενος

Coolpad F1 (8297W)

καλησπερα παιδια, επεστρεψα και παλι σ'ενα desire z! μου χε λειψει το qwerty του :)

επειδη εχω χασει καθε επαφη με το thread του στο xda.. μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι πιο stable roms την δεδομενη στιγμη?

θυμαμαι πως ειχα Miui τοτε και ημουν πολυ ευχαριστημενος

welcome back φίλε μου! αγαπαμε qwerty :D

πρόσφατα πέρασα 4.1.2 και δεν έχω κανένα θέμα με τη συσκευή. δες τα παραπάνω ποστς :)

Mol η κάμερα γράφει βίντεο κανονικά στα 720p? Παλαιότερα που είχα δοκιμάσει build ήταν πιο κάτω η μέγιστη ρύθμιση.

στις ρυθμίσεις έχει επιλογή (προεπιλογή μάλιστα) σε hd-720p εγγραφη.

δε δοκίμασα αν όντως γράφει, καθώς δεν ασχολούμε με την κάμερα :)

welcome back φίλε μου! αγαπαμε qwerty :D

πρόσφατα πέρασα 4.1.2 και δεν έχω κανένα θέμα με τη συσκευή. δες τα παραπάνω ποστς :)

στις ρυθμίσεις έχει επιλογή (προεπιλογή μάλιστα) σε hd-720p εγγραφη.

δε δοκίμασα αν όντως γράφει, καθώς δεν ασχολούμε με την κάμερα :)

καλως σας βρηκα! αυριο που θα μου ρθει η συσκευη (ελπιζω να την εχει ροοτ και s-off ο φιλος που το πηρα ωστε να μην μπω στη μαγικη εκεινη διαδικασια που ειχα ακολουθησει τοτε!) θα του περασω 4.1.2 ^_^

επι του θεματος.. πηρα επιτελους το κινητο στα χερια μου. δεν ειχε γινει ποτε ροοτ κτλ απ'οτι βλεπω..οποτε ειμαι στη διαδικασια που διαβαζω τον οδηγο που δινεται λιγο πιο πανω. βρισκομαι στο βημα που λεει πως "Για εκδόσεις firmware μεγαλύτερες του 1.34 πρεπει να γίνει downgrade της συσκευής πριν προχωρήσετε." Εγω απ'οτι βλεπω στη συσκευη ειμαι σε 2.42... πως μπορει να γινει το downgrade? Επισης, το adb bundle for windows που ειναι 300+ΜΒ ειναι απαραιτητο? δοκιμασα μεσω της μεθοδου Β να επικοινωνησω με το κινητο μεσω CMD και ολα καλα χωρις ακομη να εγκαταστησω αυτο το bundle... να πω και οτι βρισκομαι σε windows 8, ισως να εχει σημασια

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
Coolpad F1 (8297W)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905261

για downgrade σε 1.34 λογικά θα ακολουθήσεις της οδηγιες στο παραπάνω λινκ.

για το bundle Που ρωτάς... θα σε γελασω :p

• 3 weeks later...

Επιστρεφω και εγω μετα απο καμποσο καιρο απουσιας και ενασχολησης με πολλα και διαφορα.

Επιστροφη στο querty λοιπον το οποιο εχει ακοοοοομα ILWT 2.3.7 οποτε και πρεπει να αναβαθμιστει σε 4.1

Οσο για τα σχολια σχετικα με τον οδηγο rooting επειδη ειναι γραμμενος πολυ καιρο πριν αν θελει καποιος να κοιταξουμε να τον συμμορφωσουμε καπως και να τον φερουμε up to date

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει γραφίδα - στυλό για να επιλέγεις αλλά πχ και να ζωγραφίζεις στο κινητό αυτό , αλλά με μικρή μύτη μπροστά όχι αυτό το στρογγυλό που είναι σα γόμα , και βέβαια να είναι συμβατό με το desire z . Για παράδειγμα σα το στυλό κάπως του samsung galaxy note 2. Σαφώς και δε θα έχει τις ίδιες δυνατότητες αλλά θα ήθελα να έχει μικρό πάτημα μπορστά.Ευχαριστώ

πως μπορώ να βάλω ραδιόφωνο γιατί χάθηκε με την 4.1 jelly bean.

Διάβαζα εδώ αλλά μπερδεύτηκα ή να το πω καλύτερα δε κατάλαβα

και πολλά : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970809

καμιά βοήθεια ; α και λέει πρέπει να είσαι s-off , ακολούθησα τον οδηγό του νίκου

είμαι s-off ;

ραδιόφωνο fm εννοείς;

Ναι αυτό που θέλει και τα headphones ως κεραία.

Γιατί όταν πήγα στη 4.1.2 δεν υπάρχει ράδιο εφαρμογή όπως είχα παλαιότερα