Prattein_Aloga Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 κατεβαζω να δω αν εχει επιτελους αυτο το CSC ..... Φλασαρε χωρις CSC. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Αυτό έβαλα και εγώ και έπαιξε με την πρώτη. δε ξερω δεν απαντω τι να πω ρε φιλος αφου δεν ηθελε με τπτ να μπει οσες φορες και να το κανα πανω απο 10 θα παιξω και γω με την darky Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Φλασαρε χωρις CSC. δεν θα εχω ελληνικα ομως!! Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 δεν θα εχω ελληνικα ομως!! τα ελληνικα δεν ειναι στο csc αλλα στο pda οποτε φλασαρε κανονικα και ψαξε βρες ελληνικο πληκτρολογιο να βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ετοιμο και το root με CF. Με γεια μου :p Παναγιωτη εσενα σκεφτηκα, και ειπα πως ηταν η τελευταια μου αποπειρα :) Ελα Πετρο αφου αγχωθηκα κι εγω σε μια φαση. Αφου πηγαν ολα καλα μεγειες τωρα αλλα ξερεις πλεον εχεις και υποχρεωσεις...Περιμενουμε εντυπωσεις μετα απο εξονυχιστικο λιωσιμο της ROM για 2-3 μερες. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 δεν θα εχω ελληνικα ομως!! Aκυρο εκανα εντιτ το προηγουμενο ποστ, εχει τα ελληνικα απλα δεν τα ειδα στην αρχη. Μονο τα apn θα πρεπει να βαλεις χειροκινητα. Το Swype μπαινει μετα αν θελεις. Anyway, up to you. Παναγιωτη τωρα περναω το backup και μολις τελειωσει υπνος, αλλη φορα δεν φλασαρω βραδυ :lol: Απο αυριο αρχιζει το λιωσιμο! Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ετοιμο και το root με CF. Με γεια μου :p Παναγιωτη εσενα σκεφτηκα, και ειπα πως ηταν η τελευταια μου αποπειρα :) μονο εμενα δεν εμπαινε μου φαινεται λες και μου το χρωσταγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Επειδή δεν έχω δει από που κατεβάζετε την ρομ εγώ κατέβασα από εδώ και όλα ήταν ΟΚ από JPA βέβαια. Έχει όλα τα αρχεία αλλά δεν έχει ελληνικό swype και ΑΡΝ. φιλε εισαι πρωτος!!!! τα εχει ολα μεσα...δοκιμαζω και τα ξαναλεμε Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Aκυρο εκανα εντιτ το προηγουμενο ποστ, εχει τα ελληνικα απλα δεν τα ειδα στην αρχη. Μονο τα apn θα πρεπει να βαλεις χειροκινητα. Το Swype μπαινει μετα αν θελεις. Anyway, up to you. Παναγιωτη τωρα περναω το backup και μολις τελειωσει υπνος, αλλη φορα δεν φλασαρω βραδυ :lol: Απο αυριο αρχιζει το λιωσιμο! θα δοκιμασω με το csc μιας και το βρηκα κ αν οχι παλι δεν θα βαλω csc για πες τι εφταιγε με το ρουτ για να ξερω?? Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 θα δοκιμασω με το csc μιας και το βρηκα κ αν οχι παλι δεν θα βαλω csc για πες τι εφταιγε με το ρουτ για να ξερω?? Τιποτα, περασε με την πρωτη :ninja: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Τιποτα, περασε με την πρωτη :ninja: που βρισκω το αρχειο για το ρουτ? Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 που βρισκω το αρχειο για το ρουτ? http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=459403&d=1291835823 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) κανα benchmark οσοι τη βαλατε εχετε?πως ειναι στην αισθηση? μολις φλασαρω την darky ginger και μου μιλαει μια κοπελια οτι αλλαζει το file system αντε να δω πως θα παει και κανει μπουτ οπως κανει υπολογιστης Edited December 9, 2010 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 product code εβαλα XEU το αλλαξα απο KOR ξερει κανεις τι σημαινει το XEU?? Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 αποτελεσματα απο quadrand με την 2.2.1 1205 χωρις ρουτ, χωρις λανγκ φιξ, το κινητο παει σφαιρα σε σημειο που δεν το πιστευα!!!!!!! Παράθεση Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
preveza Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Θα είχε άραγε νόημα να του πετάξω με 2.2.1 και ένα lagfix; Έχω το OCLF 2.3.0, δεν ξέρω καν άμα δουλεύει με το νέο Froyo ή αν θα είχε κάπια βελτίωση. Φοβάμαι μήπως κάνο κακό, παρά καλό, στο κινητό μου... ρολλάρει και πολύ καλά αυτή τη στιγμή :). Απλά δε μου φεύγει απ'το μυαλό ότι "κάτι λείπει", αν καταλαβαίνεται τί εννοώ... Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Θα είχε άραγε νόημα να του πετάξω με 2.2.1 και ένα lagfix; Έχω το OCLF 2.3.0, δεν ξέρω καν άμα δουλεύει με το νέο Froyo ή αν θα είχε κάπια βελτίωση. Φοβάμαι μήπως κάνο κακό, παρά καλό, στο κινητό μου... ρολλάρει και πολύ καλά αυτή τη στιγμή :). Απλά δε μου φεύγει απ'το μυαλό ότι "κάτι λείπει", αν καταλαβαίνεται τί εννοώ... Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας. Αν ημουν στη θεση σου θα το αφηνα λιγες μερες να δω πως τρεχει η ROM ειδικα απο τη στιγμη που λες οτι εκατσε μια χαρα και ρολαρει ανετα...Γνωμη μου Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Αν ημουν στη θεση σου θα το αφηνα λιγες μερες να δω πως τρεχει η ROM ειδικα απο τη στιγμη που λες οτι εκατσε μια χαρα και ρολαρει ανετα...Γνωμη μου και δικια μου επεισης μολις τελειωσα με την νταρκυ και κανω επαναφορα με το myback up ολα δειχνουν μια χαρα δε ζηλευω που δε περναγε το ρουτ στην κανονικη χαχαχαχα περισσοτερες εντυπωσεις αυριο γιατι παω για υπνο τελικα εχει κανεις σε ζιπακι το eur csc η το cos?να το περασω το πρωι με τον root explorer? Edited December 10, 2010 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 για το EUR http://www.multiupload.com/QBXBB1ZELS Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Για λίγο που το έπεξα χωρίς εγκατεστημένο κάποιο LagFix, Έχοντας βάλει καμιά 90αρια εφαρμογες Στο Quadrant, χωρις να του δίνω βέβαια ιδίαιτερη σημασία, μου δίνει 1090 Με πρώτη ματιά φαίνεται γρήγορη, βέβαια κάνοντας restore τις εφαρμογές από το titanium, μου έκανε περισσότερη ώρα να τις επαναφέρει απ ότι σε άλλες ρομ (eclair και froyo) με λαγκφιξ Lag δεν παρατήρησα καθόλου, χωρις να εγκαταστήσω autokiller άνοιξα πολλές εφαρμογές, στιγμιαία κετέβηκε η μνήμη στα 58mb αλλά και πάλι το τηλ , οι επαφές, τα μηνύματα, τα προγραμματα ολα άνοιγαν αμέσως και το σκρολ ομαλό. Αν βάλω lagfix θα βάλω μόνο το OCLF (δεν ξέρω αν συνεργάζεται κιόλας) να δω πως θα πάει και τα λέμε Στον browser δεν μπήκα ακόμα και δεν έχω άποψη. Τέλος για λίγο που την έχω, στην μπαταρία δεν παρατήρησα κάτι το σημαντικά ιδιαίτερο Edited December 10, 2010 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 για το EUR http://www.multiupload.com/QBXBB1ZELS καλημερα ποιανης ρομ ειναι το eur? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 καλημερα ποιανης ρομ ειναι το eur? Δεν έχει σημασία νομίζω, βάλτο και το δικό μου από μια eclair το είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Δεν έχει σημασία νομίζω, βάλτο και το δικό μου από μια eclair το είχα λες?γιατι το βραδυ που πηγα να το περασω δε μπουταρε μετα κολαγε στο s αλλα χωρις δονησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 λες?γιατι το βραδυ που πηγα να το περασω δε μπουταρε μετα κολαγε στο s αλλα χωρις δονησεις το δικο μου μια χαρά πέρασε, αν νομιζεις οτι φταίει αυτό πες μου να σου ανεβάσω το δικό μου το απόγευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 το δικο μου μια χαρά πέρασε, αν νομιζεις οτι φταίει αυτό πες μου να σου ανεβάσω το δικό μου το απόγευμα σε ποια ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts