Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο το ξερω αλλα δε ηθελα να δω αν μπορει να περασει μεσω odin

με το cwr?

μην βιαζεσαι εχουμε και αλλες δουλειες... ;)

για να εχεις cwr πρεπει να φλασαρεις αλλο κερνελ...

για το eur οτι λεει ο argam

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις φλάσαρα και εγώ , μόλις επιλέγεις γλώσσα , αλλάζει και η στήλη σε ελληνικά.

Φαίνεται πολύ καλή η JPU αλλά δεν είναι ακόμα πλήρης για τα δικά μου γούστα.

Δεν μπορώ πλέον χωρίς power menu , TwGTG , aosp lock e.t.c

Δηλαδή για να είναι η μπάρα στα Ελληνικά θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι και το μενού του τηλεφώνου στα Ελληνικά ? Δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε το μενού στα Αγγλικά και να είναι η μπάρα στα Ελληνικά ?

Γιάννης

εχεις βαλει τη 2.2.1?

γιατι δεν δοκιμαζεις αυτο που λεει ο τυχερακιας στο 1ο ποστ?

μετα αμα εχεις το 2e βαζεις οτι θες

.....

σ'ευχαριστουμε για τον πολυτιμο χρονο που ξοδεψες για ολο αυτο τον οδηγο. αυτες οι προσπαθειες ειναι που ανεβαζουν το επιπεδο του φορυμ και της παρεας εδω !!!!

παιδια να σας πω κατι, ισως φανω "κακος" αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου...

καποιοι οι οποιοι προφανως απο οτι φαινεται απο τα λεγομενα τους, δεν θα πω οτι δεν το κατεχουν το θεμα, θα πω απλα οτι δεν εχουν διαβασει-δεν εχουν ασχοληθει πολυ με το θεμα του χακαρισματος, πατε και φλασαρετε ρομ χωρις να γνωριζετε ουτε τα στοιχειωδη και το κυριοτερο φλασαρετε χωρις να εχετε το συνδυασμο των 3 κουμπιων...!!! :rolleyes:

καποιοι τα καταφερνουν, καποιοι το αποτελειωνουν το κινητο

εχει ειπωθει επανειλημενως οτι η διαδικασια του φλασαρισματος ειναι επικυνδινη και γινεται με δικο μας ρισκο

αν δεν εχουμε τον συνδυασμο των 3 κουμπιων και δεν εχουμε 2 γνωσεις η δεν εχουμε ορεξη να διαβασουμε για το πως να επαναφερουμε τον συνδυασμο αυτο, απλα καθομαστε στα αυγα μας και περιμενουμε την επισημη αναβαθμιση μεσω kies

αυτο που θελω να πω μεσα απο αυτο το κειμενο, ειναι οτι πρωτα διαβαζουμε για το πως και τι και τι γινεται σε περιπτωση μιας ατυχιας κατα τη διαδικασια και μετα προβαινουμε στη επικυνδινη αυτη διαδικασια...

απλα

φιλε μου ουτε κακος εισαι ουτε παραξενος εισαι. εισαι απολυτα λογικος και τα εχουμε πει αυτα πολλες φορες.

εφοσον ομως κι'εγω ο ιδιος, ενω τα εχω πει πολλες φορες, δεν εχω δει να πιανουν τοπο, εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ο ανθρωπος (γενικα) δεν αλλαζει.

εγω προσωπικα με οσες γνωσεις εχω, δεν εχω κανει ακομα καμια αναβαθμιση, και δεν εχω περασει καμια ρομ.

γιατι ακομα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι εχω λαβει γνωση ολων αυτων που θα ηθελα να γνωριζω.

Εμενα προσωπικα, δεν μου φτανει να βρω εναν ετοιμο οδηγο και απλα να ακολουθησω τα βηματα ενα ενα και να περασω μια ρομ η να κανω κατι αλλο.

Θελω να ξερω γιατι κανω το καθε βημα, και τι ακριβως κανει το καθε βημα.

ετσι εχω μαθει εδω και πολλααα χρονια απο τα wm mobile, και ποτε μα ποτε δεν ειχα ουτε ενα κολλημα !!!!

Εχω μεινει ακομα με την παναρχαια μαμα JG1, και πιστεψτε με δεν μου αρεσει καθολου γι'αυτο.

δεν θα μου αρεσε ομως πιο πολυ αν εκανα καμια βλακεια που θα προερχοταν απο αγνοια δικη μου, και επειδη δεν θα ειχα καθισει να διαβασω 5 πραγματακια, που καποιοι εχουν μπει στην διαδικασια να ξοδεψουν αρκετο απο τον χρονο τους για να τα γραψουν. και μετα να αναγκαζομουν να παρακαλαω εδω για ελεος και για βοηθεια.

και επειδη οπως βλεπω ο κοσμος δεν αλλαζει ποτε, εγω προσωπικα εχω κουραστει να συμβουλευω. οποιος κανει πατατιες, ας βρει και την αντι-πατατα.

η αγνοια σκοτωνει στις μερες μας. οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα για ολους μας.

συγνωμη για το μεγαλο post αλλα πολλες φορες αυτη η κατασταση εδω μεσα, με αποθαρυνει να μπω και να διαβασω γιατι ολο τα ιδια και τα ιδια.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

εχεις βαλει τη 2.2.1?

γιατι δεν δοκιμαζεις αυτο που λεει ο τυχερακιας στο 1ο ποστ?

μετα αμα εχεις το 2e βαζεις οτι θες

Δεν χρειαζεται αυτος ο τρoπος, αφου θα το κανεις που θα το κανεις ρουτ, με το cf-root θα εισαι σε 2e.

Edited by argam

οκ για το cf root δεν γνωριζω...

εγω παντως το εκανα ρουτ με το superoneclick και εχω κανονικα 3e, ισως αυτο να μην το αλλαζει...

οκ για το cf root δεν γνωριζω...

εγω παντως το εκανα ρουτ με το superoneclick και εχω κανονικα 3e, ισως αυτο να μην το αλλαζει...

Ναι το cf το κανει, αν χρειαζεσαι 2e καντο μ αυτο

Eρωτηση: Οσοι βαλατε την 2.2.1 κανατε restore τις εφαρμογες με το myBackup Pro ή με το Titanium? Διαβασα πως με το δευτερο υπηρξαν θεματακια, δεν βρηκα ομως αναφορα για το πρωτο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

θελω να φλασαρω την 2.2.1 αλλα δεν ξερω τι να βαλω στο odin στο CSC???

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

Ναι το cf το κανει, αν χρειαζεσαι 2e καντο μ αυτο

γιατι δε μπορω να το περασω με τπτ?

την 2.2.1 εβαλα

Eρωτηση: Οσοι βαλατε την 2.2.1 κανατε restore τις εφαρμογες με το myBackup Pro ή με το Titanium? Διαβασα πως με το δευτερο υπηρξαν θεματακια, δεν βρηκα ομως αναφορα για το πρωτο.

Γιαυτο ρε γαμ ω το παιδευομαι μια ωρα να τις περασω;:mad:

γιατι δε μπορω να το περασω με τπτ?

την 2.2.1 εβαλα

εβαλες τη σωστη εκδοση που ειναι στο δευτερο ποστ;

ναι

την jpu

ξεζιπαρω και φλασαρω με odin

ναι

την jpu

ξεζιπαρω και φλασαρω με odin

Ναι, αν θυμαμαι καλα εχει 2 jpu, εγω κατεβασα τη δευτερη.

Με odin χωρις repartition.

Τελικα περασα ολες τις εφαρμογες με titanium. Εκανα unmount την καρτα, εβαλα και busybox 1.16.0 και περασαν

οποιος γνωριζει θελω να μου πει τι πρεπει να βαλω στο odin στην θεση csc γιατι ξεζιπαρα το αρχειο για την 2.2.1 και δεν εχει μεσα αρχειο csc ...ευχαριστω !!!

Ναι, αν θυμαμαι καλα εχει 2 jpu, εγω κατεβασα τη δευτερη.

Με odin χωρις repartition.

Τελικα περασα ολες τις εφαρμογες με titanium. Εκανα unmount την καρτα, εβαλα και busybox 1.16.0 και περασαν

και τις 2 δοκιμασα

με οντιν χωρις repartition

χμμμμ

θα τεσταρω κατι αλλο

θα περασω αυτη που ειχα την doc v9 και απλα θα φλασαρω τον κερνελ της 2.2.1

οποιος γνωριζει θελω να μου πει τι πρεπει να βαλω στο odin στην θεση csc γιατι ξεζιπαρα το αρχειο για την 2.2.1 και δεν εχει μεσα αρχειο csc ...ευχαριστω !!!

Εχει 3 αρχεια pda, modem και csc.

Αστο για αυριο καλυτερα, με καθαροτερο μυσλο μην παθεις βραδιατικα καμμια ζημια.

και τις 2 δοκιμασα

με οντιν χωρις repartition

χμμμμ

θα τεσταρω κατι αλλο

θα περασω αυτη που ειχα την doc v9 και απλα θα φλασαρω τον κερνελ της 2.2.1

Αν ψαχνεις για superuser θα το βεις στη δευτερη σελιδα των εφαρμογων. Για δες καλυτερα

Σορυ για το συνεχομενο ποστ

Εχει 3 αρχεια pda, modem και csc.

Αστο για αυριο καλυτερα, με καθαροτερο μυσλο μην παθεις βραδιατικα καμμια ζημια.

εχω ξαναφλασαρει απλα δεν εχει τρια αρχεια φοβαμαι μηπως εχω κατεβασει λαθος εκδοση δωσε ενα λινκ να σιγουρευτω...και παλι ευχαριστω!!

Ποιο δευτερο ποστ? Μιλαμε για αυτην την Ρομ ή εχασα επεισοδια?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

εχω ξαναφλασαρει απλα δεν εχει τρια αρχεια φοβαμαι μηπως εχω κατεβασει λαθος εκδοση δωσε ενα λινκ να σιγουρευτω...και παλι ευχαριστω!!

για αυτη τη ρομ μιλαμε απλα εχει 2 ποστ για το ρουτ

Οχι δεν εχασες κανενα επεισοδιο, στο φιλο ελεγα για το cf root

Οκ το χω, δεν καταλαβα πως λεγατε για το root, αλλα και εγω δεν βλεπω CSC. Αν και απο ο,τι λεει ο Richthofen εδω, μπορουμε να βαλουμε οποιοδηποτε CSC, οποτε μαλλον θα βαλω αυτο του Αλεξ στο πρωτο ποστ. Αυτο που εχω ηδη δηλαδη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• The topic was unlocked