Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ακολουθώ το οδηγό του Άλεξ για manual root (είχα γίνει και παλιότερα αλλά μετά από επαναφορά προσπαθώ να ξαναγίνω) και στην εντολή ln -s /system/xbin/su /system/bin/su μου βγάζει link failed File exists. Κάνω κάτι λάθος;

Η επαναφορά δε βγάζει το ρουτ, μόνο την εφαρμογή δικαιώματα. Πριν την εντολή ln -s γράψε rm /system/bin/su και ξαναδοκίμασε, θα είναι οκ. Δε χρειαζόταν όμως να το κάνεις όλο από την αρχή

Edited by Tyxerakias
- Alex

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον μπηκα στην διαδικασια και φλασαρα την Juwe v3.1

Αρκετα καλη θα ελεγα μεχρι τωρα, τιποτα περιεργο. Και υποστηριζει και theme. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ύστερα από μια μέρα με την juwe 3.1 (2.3.3), μπορώ να πω ότι ξεπέρασε της προσδοκίες μου.Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τρελές διαφορές από την js8, αλλά τελικά εκανα λαθος.Πραγματικά το κινητό πετάει,ανταποκρίνεται απευθείας σε κάθε πάτημα, στον browser θα δείτε τεράστια διαφορά και στην ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας αλλά και στο scrolling.Το gps άψογο, μπορεί και καλύτερο από της jpg.Για την Μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα.Πραγματικα όσοι έχετε αμφιβολίες ,προχωρήστε άφοβα στην μετάβαση από 2.2.1

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Έβαλα και εγώ την Juwe's 3.1 χθες και έχω μία απορία. Είχα την περιέργεια και πάτησα πάνω στο app circular battery indicator με αποτέλεσμα πάνω αριστερά, να μου εμφανίζει ένα στρογγυλό εικονίδιο και να μου λέει για την μπαταρία μου. Πως το βγάζω χωρίς να κάνω uninstall το app;

πάτα στο αππ --> menu --> QUIT

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Καλησπέρα σε όλους..

Το ανέφερα και χθές το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά εξακολουθεί να υπάρχει..

Όταν μπαίνω στον browser κάποια στιγμή μου πετάει "Πρόβλημα Σύνδεσης Δεδομένων-Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον διακομιστή. Δοκιμάστε ξανά αργότερα" και ύστερα από 2-3 refresh μπαίνει κανονικά. Παρόμοιο μήνυμα πετάει και στο market. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν μπαίνω με 3g, με το wifi δουλεύει κανονικά. Έχω φλασάρει το τηλέφωνο σε 3 διαφορετικές εκδόσεις από το πρωί και κάνει σε όλες τα ίδια. Αύτην την στιγμή έχω την js8 με speedmod k13d.

Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ πολύ να βοηθήσει. Φοβάμαι μην έχει hardware θέμα αλλά και πάλι πώς γίνεται να δουλεύει μετά το refresh; :(:(:(

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Έχω φλασάρει το τηλέφωνο σε 3 διαφορετικές εκδόσεις από το πρωί και κάνει σε όλες τα ίδια. Αύτην την στιγμή έχω την js8 με speedmod k13d.

Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ πολύ να βοηθήσει. Φοβάμαι μην έχει hardware θέμα αλλά και πάλι πώς γίνεται να δουλεύει μετά το refresh; :(:(:(

συνήθως για να ξέρεις δεν φταίνε οι διαφορετικές εκδόσεις αλλά οι kernels, δοκίμασε τον cfroot η τον voodoo.

Επίσης υπάρχει πάντα η περίπτωση να φταίει ο εκάστοτε πάροχος, δοκίμασε με άλλη σιμ :p

συνήθως για να ξέρεις δεν φταίνε οι διαφορετικές εκδόσεις αλλά οι kernels, δοκίμασε τον cfroot η τον voodoo.

Επίσης υπάρχει πάντα η περίπτωση να φταίει ο εκάστοτε πάροχος, δοκίμασε με άλλη σιμ :p

Ρε συ είχα speedmod και πιο παλιά και δεν είχα θέμα. Να φανταστείς το σκέφτηκα αυτό που λές με τον kernel και έβαλα πιο παλιό(που τότε δεν είχα θέμα με αυτόν) και κάνει τα ίδια. Όσο για το άλλο θα το δοκιμάσω.. αν πάντως φταίει η cosmote να πάρω να της πώ ότι στα 10 refresh μπαίνει κανονικά;; Θα γελάνε και με το δίκιο τους.

Υ.Γ.: Αν κάποιος έχει cosmote και στο 3g του αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.. please me let me know :worry:

Κωνσταντίνος

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

να σε ρωτήσω το network mode τι το έχεις ; auto ;

anyways, εγώ εδώ που είμαι έχω Hdspa πάντα οπότε και δεν ξέρω τι γίνεται με το 3g

Ρε συ είχα speedmod και πιο παλιά και δεν είχα θέμα. Να φανταστείς το σκέφτηκα αυτό που λές με τον kernel και έβαλα πιο παλιό(που τότε δεν είχα θέμα με αυτόν) και κάνει τα ίδια. Όσο για το άλλο θα το δοκιμάσω.. αν πάντως φταίει η cosmote να πάρω να της πώ ότι στα 10 refresh μπαίνει κανονικά;; Θα γελάνε και με το δίκιο τους.

Υ.Γ.: Αν κάποιος έχει cosmote και στο 3g του αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.. please me let me know :worry:

Δοκίμασε το εξής αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν θα πετύχει...κατέβσσε τον root explorer (paid), από μάρκετ...μετά πας dbdata-databases και σβήσε τα αρχεία που θα δεις να περιέχουν στην ονομασία τους την λέξη browser και market..μακάρι να βοηθήσει...

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

Δοκίμασε το εξής αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν θα πετύχει...κατέβσσε τον root explorer (paid), από μάρκετ...μετά πας dbdata-databases και σβήσε τα αρχεία που θα δεις να περιέχουν στην ονομασία τους την λέξη browser και market..μακάρι να βοηθήσει...

Sent from our Galaxy ...

Έχω super manager, κάνει;

Αν τα σβήσω συντρέχει κίνδυνος;

Κωνσταντίνος

Έχω super manager, κάνει;

Αν τα σβήσω συντρέχει κίνδυνος;

Όχι τα αρχεία αυτά δημιουργούνται ξανά με το που θα ξαναμπείς στον browser ή στο μάρκετ, δεν την ξέρω αυτή την εφαρμογή αλλά αν μπαίνεις στο path που αναφέρω και μπορείς να τα σβήσεις ναι τότε κάνει

Edit

com.android.browser και com.android.vending τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν

Sent from our Galaxy ...

Αντώνης

Όχι τα αρχεία αυτά δημιουργούνται ξανά με το που θα ξαναμπείς στον browser ή στο μάρκετ, δεν την ξέρω αυτή την εφαρμογή αλλά αν μπαίνεις στο path που αναφέρω και μπορείς να τα σβήσεις ναι τότε κάνει

Edit

com.android.browser και com.android.vending τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν

Sent from our Galaxy ...

Ευχαριστώ πολύ.. θα προσπαθήσω και βλέπουμε..

Κωνσταντίνος

Ύστερα από μια μέρα με την juwe 3.1 (2.3.3), μπορώ να πω ότι ξεπέρασε της προσδοκίες μου.Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τρελές διαφορές από την js8, αλλά τελικά εκανα λαθος.Πραγματικά το κινητό πετάει,ανταποκρίνεται απευθείας σε κάθε πάτημα, στον browser θα δείτε τεράστια διαφορά και στην ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας αλλά και στο scrolling.Το gps άψογο, μπορεί και καλύτερο από της jpg.Για την Μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα.Πραγματικα όσοι έχετε αμφιβολίες ,προχωρήστε άφοβα στην μετάβαση από 2.2.1

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ να περάσω την 3.1. Μπορείς να μας πεις ποιον kernel χρησιμοποιείς;

Καλησπέρα σε όλους..

Το ανέφερα και χθές το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά εξακολουθεί να υπάρχει..

Όταν μπαίνω στον browser κάποια στιγμή μου πετάει "Πρόβλημα Σύνδεσης Δεδομένων-Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον διακομιστή. Δοκιμάστε ξανά αργότερα" και ύστερα από 2-3 refresh μπαίνει κανονικά. Παρόμοιο μήνυμα πετάει και στο market. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν μπαίνω με 3g, με το wifi δουλεύει κανονικά. Έχω φλασάρει το τηλέφωνο σε 3 διαφορετικές εκδόσεις από το πρωί και κάνει σε όλες τα ίδια. Αύτην την στιγμή έχω την js8 με speedmod k13d.

Φιλε μου το πρόβλημα το αντιμετωπιζω εδώ και μήνες με κάρτα κοσμοτε με διαφορετικούς kernels και διαφορετικές ρομ είτε με wifi είτε με 3g αλλά μονο στο market.

Πάντως δεν θεωρώ το πρόβλημα αξεπέραστο, με την 2η 3η προσπάθειά μπαίνω κιεγω

παιδιά ξέρει κανείς εάν η JS8 της πρώτης σελίδας είναι με bootloaders η χωρίς ;

edit w/e με bootloaders πρέπει να είναι.

Μόλις φλάσαρα την Cyanogen, κάτι τέτοιες ρομ σε κάνουν να εκτιμάς την Samsung.

Stock Android = FAIL

τα θετικά οκ η ρομ είναι όντως πολυ γρήγορη, anyways υπάρχουν ωραίες επιλογές(πολλές)

imho πάντως οι τύποι έχουνε κάνει εξαιρετική δουλειά αν αναλογιστούμε οτι το έχουνε στήσει όλο από την αρχή

αξίζει να δοκιμάσετε cyanogen αντί για τις beta 2.3.3 που κυκλοφορούν

Edited by saliez

παιδιά ξέρει κανείς εάν η JS8 της πρώτης σελίδας είναι με bootloaders η χωρίς ;

edit w/e με bootloaders πρέπει να είναι.

Μόλις φλάσαρα την Cyanogen, κάτι τέτοιες ρομ σε κάνουν να εκτιμάς την Samsung.

Stock Android = FAIL

τα θετικά οκ η ρομ είναι όντως πολυ γρήγορη, anyways υπάρχουν ωραίες επιλογές(πολλές)

imho πάντως οι τύποι έχουνε κάνει εξαιρετική δουλειά αν αναλογιστούμε οτι το έχουνε στήσει όλο από την αρχή

αξίζει να δοκιμάσετε cyanogen αντί για τις beta 2.3.3 που κυκλοφορούν

Tί θα πει w/e? weekend?

H JS8 στην πρώτη σελίδα δεν έχει bootloaders, όχι.

- Alex

Tί θα πει w/e? weekend?

H JS8 στην πρώτη σελίδα δεν έχει bootloaders, όχι.

w/e = whatever !

κρίμα γιατί όταν το κινητό κάνει boot βγάζει οτι να ναι pixels :(

επεξηγεί οτι αν έχεις περάσει την jvk επειδή έχει άλλους bootloaders οτι πρέπει να φλασάρεις μια 2.2 με bootloaders και υπέθεσα οτι αυτή που έχουμε εδώ( και καλά.. επειδή την είχα έτοιμη γιαυτό :p) οτι έχει bootloaders

w/e το κινητό δουλεύει κομπλέ :D

ειναι προβλημα κοσμοτε φιλε μου. και εγω και ενας φιλος το ιδιο προβλημα 2-3 μερες τωρα.

Παιδια κατι ασχετο απο το κλιμα των ημερων(2.3.3). Υστερα απο αρκετα φλασαρισματα εφτιαξα ενα θεμα για τον γαλαξια μας. Ειναι mix διαφορων themes απο το xda με βαση το PaulDiddy Remix 5.3, κανοντας καποιες αλλαγες οπως να μην ειναι μπλε οι φακελοι, αφαιρωντας καποια apps και το bootanimation του. Ειναι δοκιμασμενο σε νταρκυ 9.5 που φοραω και πηγανε ολα μια χαρα (δεν μπορουσα αυτο το πρασινο θεμα γιαυτο το εφτιαξα οπως ηθελα να ειναι). Δεν ξερω αν κανει για αλλες custom rom. Εχω μεσα στο rar oδηγιες(διαβαστε πριν δοκιμασετε το οτιδηποτε) και φακελο με photos για το πως ειναι.

http://rapidshare.com/files/455919984/Bill_theme_remix_for_Darky_9.5.rar

Οποιος το δοκιμασει ας κανει πριν ενα backup καλου κακου!

προς τυχεράκια/τόνυκ

Condition: Charging, Max 1000 min 100, Scaling conservative, priority 100

Condition: Battery <101%, Max 1000 min 100, Scaling conservative, priority 100 (μπορείτε - αν και συνιστάται το conservative - να το βάλετε και On demand, το προφίλ που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το Screenoff) <-- priority 90

Condition: Screen off, Max 100 min 100, Scaling on powersave, priority 100 <-- priority 95

είπα μια και έβαλα cyanogen να δοκιμάσω το setcpu, με αυτές τις ρυθμίσεις που προτείνει ο άλεξ το κινητό δουλεύει κομπλέ !

τώρα για μπαταρία φαντάζομαι οτι αφού δουλεύει θα κάνει και δουλειά, οπότε σε μερικές μερούλες update :)

update μετά από ένα 10λεπτο το βρήκα κλειστό οπότε υποθέτω οτι ούτε στην cyanogen δουλεεύει. Setcpu ποτέ!

Edited by saliez

προς τυχεράκια/τόνυκ

είπα μια και έβαλα cyanogen να δοκιμάσω το setcpu, με αυτές τις ρυθμίσεις που προτείνει ο άλεξ το κινητό δουλεύει κομπλέ !

τώρα για μπαταρία φαντάζομαι οτι αφού δουλεύει θα κάνει και δουλειά, οπότε σε μερικές μερούλες update :)

πες εντυπωσεις απο cyanogen

ειναι πολυ διαφορετικη απο miui? οχι στο theme... ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

πες εντυπωσεις απο cyanogen

ειναι πολυ διαφορετικη απο miui? οχι στο theme... ;)

όταν την έβαλα ένιωσα την ίδια διαφορά όταν είχα πρωτοβάλει την jpu

η ρομ πετάει.. γενικά έχουνε κάνει καλό port από τι κατάλαβα το μόνο που με ξενερώνει είναι οτι έχει πολύ stock ...

άθλιο player,άθλιο ξυπνητήρι,άθλιο player ... STOCK ! παραλίγο να νοσταλγήσω τον touchwiz...

πολλές επιλογές στα settings του cyanogen δεν τα έχω κοιτάξει όλα.. το μόνο που μου έκανε άκρως θετική εντύπωση είναι οτι το winamp μου βγαίνει και στην lockscreen :)

γενικά άμα δεις τα bugs και πεις εντάξει τα αντέχω τότε βουρ στο πατσά, μακράν καλύτερη 2.3.3 από τις υπόλοιπες.

• The topic was unlocked