Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακαλούνται όσοι πιστοί τρέχουν την darky 9.3/Serendipity/doc 9.8+

να φλασάρουν από CWM το εξής zip: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=981125

το smoothness είναι μισή κλάση παραπάνω :) λογικά έχει ξαναναφερθεί αλλά είπα να το γράψω anyway !

διαβάστε προσεκτικά δεν είναι για όλες τις ρομς.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λοιπον τελικα εβαλα την darky 9.3 με τον damian gto kernel

αρκετα ομορφη, θεμα δεν εχει καποιο αλλα το toolbar με τα πρασινα εικονιδιακια αλλα ginger ειναι πολυ ομορφα και το πληκτρολογιο επισης

του εβαλα το lagifix ext4 το εκανα και o/c στα 1200

να πω την αληθεια απο το λιγο που ειδα, μεσα στο κινητο δεν ειδα κατι σημαντικα πιο γρηγορο, μεχρι που μπηκα στο titanium να επαναφερω τις εφαρμογες, ε δεν προλαβαινω να παταω εγκατασταση :lol:

πραγματικα τις εγκαθιστα πολυ γρηγορα, πολυ γρηγοροτερα απο την stock js3 τουλαχιστον :D

και το καλο ειναι οτι η μπαταρια παρ'ολα τα tweaks που του εκανα τα πηγαινει πολυ καλυτερα απο οτι ηλπιζα

εχω την εντυπωση οτι διαφορα θα φανει και σε αλλα σημεια

αυτα λοιπον για αρχη :D

θα βαλω και αυτο που λεει ο Αλεκος απο πανω να δουμε τι κανει :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

αρκετα ομορφη, θεμα δεν εχει καποιο αλλα το toolbar με τα πρασινα εικονιδιακια αλλα ginger ειναι πολυ ομορφα και το πληκτρολογιο επισης

να πω την αληθεια απο το λιγο που ειδα, μεσα στο κινητο δεν ειδα κατι σημαντικα πιο γρηγορο, μεχρι που μπηκα στο titanium να επαναφερω τις εφαρμογες, ε δεν προλαβαινω να παταω εγκατασταση :lol:

πραγματικα τις εγκαθιστα πολυ γρηγορα, πολυ γρηγοροτερα απο την stock js3 τουλαχιστον :D

και το καλο ειναι οτι η μπαταρια παρ'ολα τα tweaks που του εκανα τα πηγαινει πολυ καλυτερα απο οτι ηλπιζα

Δοκίμασε και ext 2 αν θες, το προτείνει και ο damian!

Sent from Galaxy !

Αντώνης

να φλασάρουν από CWM το εξής zip: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=981125

το smoothness είναι μισή κλάση παραπάνω :) λογικά έχει ξαναναφερθεί αλλά είπα να το γράψω anyway !

Αν δεν μπαίνει με το zip δοκιμάστε με root explorer

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Τελικά συμβαίνουν μαγικά πράγματα στο κινητό μου χτες έκανα root πέρασα titanium και market enabler και δεν δούλευε ούτε το ένα ούτε το άλλο σήμερα το πρωί δουλεύουν τα πάντα όλα!Να πάρω backup τις εφαρμογές και να βάλω js8 ή μέσα στη βδομάδα περιμένουμε κάτι καλό;

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Τελικά συμβαίνουν μαγικά πράγματα στο κινητό μου χτες έκανα root πέρασα titanium και market enabler και δεν δούλευε ούτε το ένα ούτε το άλλο σήμερα το πρωί δουλεύουν τα πάντα όλα!Να πάρω backup τις εφαρμογές και να βάλω js8 ή μέσα στη βδομάδα περιμένουμε κάτι καλό;
δεν βαζεις την js8 να ησυχασεις?

Παιδιά θέλω να βάλω το DamianGTO kernel, θα το βάλω με odin και θα βάλω στο PDA το αρχείο?

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα τι να κανω?Εχω darky 9.3.Μπαινω σε recovery cwm και τι παταω εκει?Αν δεν πιασει απο εκει μπαινω rootexplorer ?Κανω τιποτα copy paste?

Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated

Παιδιά θέλω να βάλω το DamianGTO kernel, θα το βάλω με odin και θα βάλω στο PDA το αρχείο?

Γιατί δεν το βάζεις από την cwm; το τελευταίο αρχειακι που έχει στο πρώτο ποστ είναι για recovery...

Sent from Galaxy !

Αντώνης

Αν δεν μπαίνει με το zip δοκιμάστε με root explorer

Sent from Galaxy !

Γίνε λίγο πιο αναλυτικός πως θα γίνει αυτό με root explorer.

Γιατί δεν το βάζεις από την cwm; το τελευταίο αρχειακι που έχει στο πρώτο ποστ είναι για recovery...

Sent from Galaxy !

Βάζω με το συνδυασμό των 3 πλήκτρων σε download mode και περνάω την kernel με το odin, είναι λάθος αυτό? Μπορεί να ακούγεται γελοία ερώτηση αλλά είμαι καινούριος.. "καλύτερα χαζές ερωτήσεις παρά χαζά λάθη"

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Θα το δοκιμασω το βραδακι στα σιγουρα.

Βασίλη γραψε εντυπωσεις απο τον κερνελ γιατι με ενδιαφερει πολυ ο συγκεκριμενος.

Εντωμεταξυ να σας γραψω και την πρωτη νιλα που επαθα με την darkys 9.3 αν και δεν ξερω αν εφταιγε η ρομ τελικα. Εχθες φορτισα κανονικα το κινητο φουλ και βγηκα το βραδακι μια βολτα εξω. Ολα καλα και ωραια, γυρναω σπιτι και βλεπω ποσες κλησεις στο σταθερο απο το ετερον ημισυ. Αφου ριχνουμε εναν καυγα τρελο επειδη με επαιρνε στο κινητο και το ειχα κλειστο οπως μου ελεγε (μια χαρα ανοιχτο ηταν) και δεν απαντουσα στα sms (δεν ηρθε ουτε ενα) την πεφτω για υπνο. Ξυπναω και μεσα σε 6.5 ωρες εχει χασει το 60% της μπαταριας. Εκει ψυλλιαζομαι οτι κατι δεν παει καλα και αρχιζω να σκαλιζω. Στην καταναλωση μου ειχε πολυ ανεβασμενο το ποσοστο καταναλωσης απο το radio του κινητου και υποψιαζομαι κατι με το σημα. Βλεπω απο τις πληροφοριες οτι οι αριθμοι στο "ισχυς σηματος" δεν μεταβαλλονται καθολου και δοκιμαζω να παρω απο το σταθερο μου στο κινητο. Το εβγαζε οντως σαν να ηταν κλειστο. Προφανως καποια μαιμουδια εγινε και κολλησε ενω εψαχνε σημα. Μετα απο ενα reboot εστρωσε αλλα αντε τωρα να ξεμπλεξεις την θηλυκια...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Θα το δοκιμασω το βραδακι στα σιγουρα.

Βασίλη γραψε εντυπωσεις απο τον κερνελ γιατι με ενδιαφερει πολυ ο συγκεκριμενος.

Εντωμεταξυ να σας γραψω και την πρωτη νιλα που επαθα με την darkys 9.3 αν και δεν ξερω αν εφταιγε η ρομ τελικα. Εχθες φορτισα κανονικα το κινητο φουλ και βγηκα το βραδακι μια βολτα εξω. Ολα καλα και ωραια, γυρναω σπιτι και βλεπω ποσες κλησεις στο σταθερο απο το ετερον ημισυ. Αφου ριχνουμε εναν καυγα τρελο επειδη με επαιρνε στο κινητο και το ειχα κλειστο οπως μου ελεγε (μια χαρα ανοιχτο ηταν) και δεν απαντουσα στα sms (δεν ηρθε ουτε ενα) την πεφτω για υπνο. Ξυπναω και μεσα σε 6.5 ωρες εχει χασει το 60% της μπαταριας. Εκει ψυλλιαζομαι οτι κατι δεν παει καλα και αρχιζω να σκαλιζω. Στην καταναλωση μου ειχε πολυ ανεβασμενο το ποσοστο καταναλωσης απο το radio του κινητου και υποψιαζομαι κατι με το σημα. Βλεπω απο τις πληροφοριες οτι οι αριθμοι στο "ισχυς σηματος" δεν μεταβαλλονται καθολου και δοκιμαζω να παρω απο το σταθερο μου στο κινητο. Το εβγαζε οντως σαν να ηταν κλειστο. Προφανως καποια μαιμουδια εγινε και κολλησε ενω εψαχνε σημα. Μετα απο ενα reboot εστρωσε αλλα αντε τωρα να ξεμπλεξεις την θηλυκια...

o kernel φαινεται μια χαρα, προς το παρων δεν εχω καποιο προβλημα

απλες επιλογες απο cwm (αν και λιγο gay :p), δυνατοτητα o/c, σταθερος, γρηγορος

σε σχεση με αλλους δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εχω ασχοληθει πολυ τελευταια

οπως ειπα και προηγουμενως του εχω βαλει ext4, (αν και ο tonysac παραπανω προτεινει ext2, θα το δω και αυτο) το εχω κλοκαρει στα 1200Mhz και του εχω κανει undervolt 50mv και ειναι σταθεροτατο, με την μπαταρια να τα πηγαινει ετσι και ετσι, αλλα ας μην ειμαστε και πλεονεκτες, θελω να κανει 3-4 κυκλους για να βγαλω πληρη συμεπρασματα

αργοτερα ισως δοκιμασω και καποιο voodoo advanced kernel

παρ'ολα αυτα νομιζω οτι το gps δεν ειναι και στα καλυτερα του, νομιζω οτι ειναι σταθερο προβλημα στις ρομς του darky :( πως τα πατε οι υπολοιποι στον τομεα αυτο?

και κατι ακομη για οσους εχουν περασει damian gto, επειδη εχω ρωτησει και στο xda και με γειωσαν κανονικα :lol: γνωριζει κανεις να μου πει τι ειναι οι επιλογες απο cwm CIFS ΚΑΙ TUN?

red... παναγιώτη παιδί μου αφού δεν σε πάει

έχεις μαύρο κάρμα μην το ζορίζεις.. :lol:

Μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα τι να κανω?Εχω darky 9.3.Μπαινω σε recovery cwm και τι παταω εκει?Αν δεν πιασει απο εκει μπαινω rootexplorer ?Κανω τιποτα copy paste?

καταρχάς οτι έχεις darky 9.3 δεν είναι αναγκαστικό να το περάσεις, εάν δεν ξέρεις γενικά από αυτά θα σου έλεγα εάν το τηλέφωνο σου είναι χρηστικό να μην το πειράζεις

παρόλαυτα αν ακόμα θες μπες CWM και κάνε install zip, απλά πράγματα :)

αλλά μετά μην γυρίσεις και πεις "ωχ παιδιά έγινε το τάδε δεν δουλεύει το κινητό"

Βάζω με το συνδυασμό των 3 πλήκτρων σε download mode και περνάω την kernel με το odin, είναι λάθος αυτό? Μπορεί να ακούγεται γελοία ερώτηση αλλά είμαι καινούριος.. "καλύτερα χαζές ερωτήσεις παρά χαζά λάθη"

ναι βρε συ.. πως αλλιώς θα χρησιμοποιήσεις το odin, μην τικάρεις κάτι extra όπως ανοίγει το odin φλάσαρε το pda

TUN allows your device to simulate a router for VPN networks, and CIFS is used for Windows File Sharing. If you don't need either of those (and most people do not), then you don't need TUN or CIFS enabled.

Το παραπάνω αναφέρει τι κάνουν αυτά τα δύο...

Μπορείτε να φλασάρετε και από recovery, το τελευταίο ζιπ είναι για recovery και το προτελευταίο για odin...τα δύο τελευταία είναι πάντα τα πιο update..τον kernel αυτόν τον φοράω από την αρχή του, είναι πραγματικά πολύ καλός, ext2 προτείνει ο ίδιος o damian για αυτό και και στην recovery έχει την επιλογή του ext 2 με το όνομα του.

Χρειάζεται μόνο λίγο προσοχή στο uv, κάντε το από την μικρότερη τιμή (25} και ανεβαίνετε σιγά σιγά, αν υπάρξει πρόβλημα δηλαδή κολλήσει το κινητό ή οτιδήποτε περίεργο πάτε αμέσως στην προηγούμενη τιμή...όπως λεει και ο developer κάθε τηλέφωνο είναι διαφορετικό και παίρνει διαφορετικές τιμές

Sent from Galaxy !

Αντώνης

TUN allows your device to simulate a router for VPN networks, and CIFS is used for Windows File Sharing. If you don't need either of those (and most people do not), then you don't need TUN or CIFS enabled.

Το παραπάνω αναφέρει τι κάνουν αυτά τα δύο...

ναι αυτο μου απαντησε το παλικαρι στο xda και το ευχαριστησα :p

προσωπικα δεν μου χρειαζεται κατι απο τα 2

βγαλανε ginger roms ο darky, και ο juwe :D

του darky λεει οτι ειναι beta, για του juwe δεν αναφερει κατι για beta

γμτ ακομη δεν φλασαρα καλα καλα την darky 9.3, αμα εχει θετικα σχολια η του juwe εφυγα :lol::lol:

βγαλανε ginger roms ο darky, και ο juwe :D

του darky λεει οτι ειναι beta, για του juwe δεν αναφερει κατι για beta

γμτ ακομη δεν φλασαρα καλα καλα την darky 9.3, αμα εχει θετικα σχολια η του juwe εφυγα :lol::lol:

noob! :lol:

από το πρωί τρέχει του darky, αλλά δεν ξέρω με προβληματίζει οτι είναι βασισμένη στην προβληματική 2.3.2 της sammy

Όλοι οι kernel devs εξάλλου περιμένουνε την official για να αρχίζουν το hacking, οπότε ας περιμένουμε και εμείς μαζί τους :)

noob! :lol:

από το πρωί τρέχει του darky, αλλά δεν ξέρω με προβληματίζει οτι είναι βασισμένη στην προβληματική 2.3.2 της sammy

Όλοι οι kernel devs εξάλλου περιμένουνε την official για να αρχίζουν το hacking, οπότε ας περιμένουμε και εμείς μαζί τους :)

εγω δεν μπορω να περιμενω :lol:

τωρα που αρχισα τα φλασαρισματα δεν κρατιεμαι :p

το μονο που θελω ειναι να δω λιγο feedback για την rom του juwe, αν δεν αναφερουν προβληματα την εβαλα :D

Καλησπέρα παιδιά μόλις φλασαρα την js8 και έκανα hard reset και πριν και μετά για καλό και για κακό.Πριν φλασαρω είχα ροοτ τώρα όμως μάλλον δεν έχω γιατί δεν υπάρχει εφαρμογή superuser στο μενού είναι φυσιολογικό αυτό;

Samsung Galaxy S7

Καλησπέρα παιδιά μόλις φλασαρα την js8 και έκανα hard reset και πριν και μετά για καλό και για κακό.Πριν φλασαρω είχα ροοτ τώρα όμως μάλλον δεν έχω γιατί δεν υπάρχει εφαρμογή superuser στο μενού είναι φυσιολογικό αυτό;

ναι είναι φυσιολογικό εφόσον έκανες hard reset έσβησαν όλες οι εφαρμογές που είχες βάλει, το κινητό πλέον είναι σαν μόλις να το έβγαλες από το κουτί του εκτός από την sd και την εξωτερική καρτα στις οποίες περιέχονται φάκελοι των εφαρμογών καθώς και λοιπά αρχεία που ειχες περάσει (φωτό, μουσική κ.λ.π.)

απλά ξαναπέρνα τις εφαρμογές σου.

θα σου σύστηνα να φορμάρεις τις καρτες (εσωτερική και εξωτερική) αφου πρώτα βέβαια κρατήσεις αντίγραφα αυτών που σε ενδιαφέρουν (π.χ. φωτό)

πριν ξαναπεράσεις τις εφαρμογές σου.

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

ναι είναι φυσιολογικό εφόσον έκανες hard reset έσβησαν όλες οι εφαρμογές που είχες βάλει, το κινητό πλέον είναι σαν μόλις να το έβγαλες από το κουτί του εκτός από την sd και την εξωτερική καρτα στις οποίες περιέχονται φάκελοι των εφαρμογών καθώς και λοιπά αρχεία που ειχες περάσει (φωτό, μουσική κ.λ.π.)

απλά ξαναπέρνα τις εφαρμογές σου.

θα σου σύστηνα να φορμάρεις τις καρτες (εσωτερική και εξωτερική) αφου πρώτα βέβαια κρατήσεις αντίγραφα αυτών που σε ενδιαφέρουν (π.χ. φωτό)

πριν ξαναπεράσεις τις εφαρμογές σου.

απλα μου φάνηκε περίεργο γιατί μετά το πρώτο hard reset και πριν φλασαρω το superuser ήταν μέσα.

Samsung Galaxy S7

Παιδια καλησπερα! Εχω ενα προβλημα. Ξαφνικα χωρις να πειραξω κατι στο κινητο δεν μου δουλευει το wifi. Μου αναγνωριζει τα δικτυα αλλα οταν παταω συνδεση απλα δεν γινεται τπτ. Ουτε στου σπιτιου μου δεν μπαινει που το ειχα αποθηκευμενο και εμπαινε παντα αυτοματα... Επανεκκινηση στο κινητο εκανα, υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?

απλα μου φάνηκε περίεργο γιατί μετά το πρώτο hard reset και πριν φλασαρω το superuser ήταν μέσα.

το root δεν χαθηκε απο το hard reset, χαθηλε απο το φλασαρισμα και ναι ειναι λογικοτατο ;)

Παιδια καλησπερα! Εχω ενα προβλημα. Ξαφνικα χωρις να πειραξω κατι στο κινητο δεν μου δουλευει το wifi. Μου αναγνωριζει τα δικτυα αλλα οταν παταω συνδεση απλα δεν γινεται τπτ. Ουτε στου σπιτιου μου δεν μπαινει που το ειχα αποθηκευμενο και εμπαινε παντα αυτοματα... Επανεκκινηση στο κινητο εκανα, υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?

και μενα το παθαινει οχι τοσο σπανια δυστυχως...

στο κανει σε ολα τα δικτυα? δες αμα μπορεις να κλεισεις και να ξανα ανοιξεις το ρουτερ σου και ξαναδοκιμασε

• The topic was unlocked