Prattein_Aloga Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Παιδια ερωτηση. Εβαλα την JS7 απο Doc. ΠΑρατηρω οτι δεν εχει επιλογες οθονης κλειδωματος, να διαλεξω δηλαδη οποια θελω. Επιβεβαιωστε pls, μηπως προκειται περι bad flash. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) Ούτε η JS7, ούτε η ZSJPG :( Τις 5 unlock screens δεν εννοείς? :p και πως θα καταλαβω εαν υπαρχει δυσλειτουργια; υπαρχει αναλογια MHz. με undervoltage; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Εαν δε σηκώνει ο επεξεργαστής σου τη συγκεκριμένη επιλογή u.v τότε θα κολλήσει το σύμπαν :) Βγάζεις μπαταρία,μπαίνεις recovery και δοκιμάζεις μικρότερη τιμή :D Edited March 13, 2011 by gregorisvas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ούτε η JS7, ούτε η ZSJPG :( Τις 5 unlock screens δεν εννοείς? :p Εαν δε σηκώνει ο επεξεργαστής σου τη συγκεκριμένη επιλογή u.v τότε θα κολλήσει το σύμπαν :) Βγάζεις μπαταρία,μπαίνεις recovery και δοκιμάζεις μικρότερη τιμή :D Αυτες εννοω yeap. :) Καλα που μου το ειπες γιατι ψαχνομουν :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 εχει δοκιμασει καποιος doc XWJS7 v9.8.1 με DamianGTO Ultimate Kernel v1.1 ???? εντυπώσεις..??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Αυτες εννοω yeap. :) Καλα που μου το ειπες γιατι ψαχνομουν :lol: H Juwe's 1.5, την οποία θα βάλεις μέχρι το βράδυ, έχει τα 5 unlock screens (Android,Samsung,Puzzle,Epic,Rotary)... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 H Juwe's 1.5, την οποία θα βάλεις μέχρι το βράδυ, έχει τα 5 unlock screens (Android,Samsung,Puzzle,Epic,Rotary)... :) Οκ κανω ενα nandroid και την κατεβαζω τωρα. :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) Οκ κανω ενα nandroid και την κατεβαζω τωρα. :lol: Και που'σαι! Δοκίμασε την αρχικά με τον Speedmod K13c που έχει by default. Δοκίμασε την σε browsing, χρόνους ανοίγματος εφαρμογών, χρόνους bootαρίσματος, βάλε όλα τα transition(εφέ κίνησης), smoothness, φόρτωσε με βαρυά widgets 3-4 homescreens, βάλε live wallpaper κλπ... Αφού σχηματίσεις μια γνώμη, φλάσαρε τον DamianGTO v1.1 και χωρίς να πειράξεις απολύτως τίποτα σε αυτόν τον kernel(Damian) απλά σύγκρινε τον στα ίδια tasks με τον K13c. Είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον, θα εκπλαγείς. ;) Μην σου πω πως και στο Tab του συμφορουμίτη θα περάσουμε Juwe's+DamianGTO με το στανιό!!!! :lol: Edited March 13, 2011 by nikoskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Και που'σαι! Δοκίμασε την αρχικά με τον Speedmod K13c που έχει by default. Δοκίμασε την σε browsing, χρόνους ανοίγματος εφαρμογών, χρόνους bootαρίσματος, βάλε όλα τα transition(εφέ κίνησης), smoothness, φόρτωσε με βαρυά widgets 3-4 homescreens, βάλε live wallpaper κλπ... Αφού σχηματίσεις μια γνώμη, φλάσαρε τον DamianGTO v1.1 και χωρίς να πειράξεις απολύτως τίποτα σε αυτόν τον kernel(Damian) απλά σύγκρινε τον στα ίδια tasks με τον K13c. Είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον, θα εκπλαγείς. ;) Μην σου πω πως και στο Tab του συμφορουμίτη θα περάσουμε Juwe's+DamianGTO με το στανιό!!!! :lol: Απο εδω ε? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=11456280 Ποιο απ ολα εχεις βαλει? Το μονο κακο ειναι πως δεν εχει bln γμτ. Πλακα πλακα αν εχει βγει και στο tab why not :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) Οκ κανω ενα nandroid και την κατεβαζω τωρα. :lol: Απο εδω ε? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=11456280 Ποιο απ ολα εχεις βαλει? Το μονο κακο ειναι πως δεν εχει bln γμτ. Πλακα πλακα αν εχει βγει και στο tab why not :lol: Ναι. Κατέβασε ένα από τα 2. File Type: zip DamianGTO_Ultimate_kernel_V1_1__600HZ.zip (6.58 MB, 977 views) File Type: zip DamianGTO_Ultimate_kernel_V1_1__600HZ_CWM.zip (6.75 MB, 2828 views) Προσωπικά φλάσαρα μέσω Odin. Σου λέει πως δεν έχει BLN μέσω σαν Kernel αλλά προτείνει ένα app που κάνει αυτή τη δουλειά. If you miss BLN you have three choice. 1. Use a kernel that supports this feature. 2. Use NoLed. This program is much better than BLN. 3. Stop complaining and choose another kernel. Λες από Tab να γίνει S;!!!! :lol: Edited March 13, 2011 by nikoskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran77 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Με ZSJPG, speedmode k13c και full lagfix μπορώ να πω ότι πετάει ,τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα , με αυτόν τον συνδιασμό έχω το καλήτερο gps ,κλειδώνει 9-10 δορυφόρους και με quantrant 1900 παρακαλώ.Απο μπαταρία φαίνεται σαν js5. Το μόνο που μου λείπει απο την προηγούμενη ρομ που είχα είναι το theme του darky. Υπάρχει πουθενά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ναι. Κατέβασε ένα από τα 2. File Type: zip DamianGTO_Ultimate_kernel_V1_1__600HZ.zip (6.58 MB, 977 views) File Type: zip DamianGTO_Ultimate_kernel_V1_1__600HZ_CWM.zip (6.75 MB, 2828 views) Προσωπικά φλάσαρα μέσω Odin. Σου λέει πως δεν έχει BLN μέσω σαν Kernel αλλά προτείνει ένα app που κάνει αυτή τη δουλειά. Από απλή περιέργεια και μόνο τον φλάσαρα και γω πανω στην darky 9.3! Δεν μου άρεσε καθόλου το υπερβολικό sharpness που έχει. Ακόμα και το σήμα του wifi απο καμπυλωτό έγινε οδοντωτό! Back to speedmod για μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Μία γρήγορη λύση παίδες..Δοκίμαζα μέσα απο recovery του Ultimate kernel (damian) διάφορα lagfixes και μαλλον κάτι πήγε στραβά..Όταν ανοίγω το κινητό οι μισές εφαρμογές μου είναι απούσες και μόλις διαπίστωσα οτι δε μπορεί απο recovery να κάνει mount το /data..Δοκίμασα restore,δοκίμασα format /data, τίποτα...Can't mount /data...Καμια ιδέα? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 την πρωτη φορά που ενεργοποιήσεις καποιο lagfix λογικά έκανε full backup. Δοκίμασε αν μπορείς να κανεις restore αφού πρώτα τα απενεργοποιήσεις όλα. goodluck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) Τίποτα :) Μέσα στον kernel δε φαίνεται καν να έγινε lagfix..Όλα rfs είναι..Έκανα restore αλλα τίποτα...Δοκιμάζω τώρα κάτι που μου ήρθε στο μυαλό και μακάρι να πετύχει... :( edit: FIXED :D Edited March 13, 2011 by gregorisvas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Τίποτα :) Μέσα στον kernel δε φαίνεται καν να έγινε lagfix..Όλα rfs είναι..Έκανα restore αλλα τίποτα...Δοκιμάζω τώρα κάτι που μου ήρθε στο μυαλό και μακάρι να πετύχει... :( edit: FIXED :D Κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ, βασικά είχα κάνει αλλαγή kernel και καπάκι lagfix, και έκανα επανεκκίνηση μόνο σε recovery και το ξαναάλλαξα, κάπως έτσι. Μετά έβλεπε 0byte στην sd. Απλά νομίζω σε εμένα με ένα εκ νέου φλασάρισμα έγινε. Και είχα backup και απο πριν ευτυχώς. Εσύ τι έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Έβαλα voodoo kernel αλλα πάλι τίποτα..Ξανάβαλα Ultimate , τα μετέτρεψα όλα σε ext2 και μετά πάλι σε rfs..Αφού άναψε κανονικά, έκανα ξανά restore και όλα τούμπανο :D Τώρα παλεύω με τα themes :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Υπαρχει καπου κανενα update.zip που να περιεχει τις 5 unlock screens? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ρε παιδια εβαλα την CyanogenMod 7 ολα καλα κι ωραια αλλα τo titanium backup δεν βλεπει τον φακελλο για να μπορεσω να επαναφερω τις εφαρμογες μου . Τι χρειαζετε να του κανω ? Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Υπαρχει καπου κανενα update.zip που να περιεχει τις 5 unlock screens? Σκέτο δεν ξέρω αν υπάρχει, όταν χρειάζεται εγώ φλασάρω ένα θέμα και τελείωσε. Σε custom roms φυσικά. Ρε παιδια εβαλα την CyanogenMod 7 ολα καλα κι ωραια αλλα τo titanium backup δεν βλεπει τον φακελλο για να μπορεσω να επαναφερω τις εφαρμογες μου . Τι χρειαζετε να του κανω ? Τσέκαρε οτι υπάρχει ο φάκελος μέσα στην sd με όλα τα αρχεία. Μετά κλείσε το titanium (κλείστο και με task manager) ή reboot, και ξαναάνοιξέ το. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές. Εκτός αν είναι bug της cm7 που δε νομίζω. Περιμένουμε όλοι αναφορά για τα bugs που θα δεις στην cm7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Τσέκαρε οτι υπάρχει ο φάκελος μέσα στην sd με όλα τα αρχεία. Μετά κλείσε το titanium (κλείστο και με task manager) ή reboot, και ξαναάνοιξέ το. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές. Εκτός αν είναι bug της cm7 που δε νομίζω. Περιμένουμε όλοι αναφορά για τα bugs που θα δεις στην cm7. Και τα αρχεια υπαρχουν και reboot του εχω κανει αλλα τιποτα . Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ρε παίδες το εικονίδιο του touchwiz launcher (το μπλέ) υπάρχει μέσα στο framework-res?Έβαλα ένα θέμα αλλα επειδή έχει ένα άθλιο εικονίδιο (είμαι ψείρας) θέλω να το αλλάξω με το stock για να ξαναβάλω τον touchwiz..Προς το παρόν κάνω τη δουλειά με τον gingerbread αλλα με βολεύει ο άλλος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Και τα αρχεια υπαρχουν και reboot του εχω κανει αλλα τιποτα . το usb debugging το έχεις τικαρισμένο; το titanium τρώει φρίκες άμα δεν το έχεις επίσης τα αρχεία που τα έχεις; στην external sd η στην internal; άμα την έχεις στην εξωτερική δοκίμασε unmount/mount από τι διάβαζα στην cyanogen τρώει φρίκες η εξωτερική επίσης! unistall/reinstall το titanium και όταν όλα αυτά αποτύχουν μπορείς να ξαναπεράσεις την cyanogen :D και πες μας εντυπώσεις από την cyanogen + πόσα reboot τρως ανά μέσο όρο όταν είσαι συνδεδεμένος σε ασύρματο Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 το usb debugging το έχεις τικαρισμένο; το titanium τρώει φρίκες άμα δεν το έχεις επίσης τα αρχεία που τα έχεις; στην external sd η στην internal; άμα την έχεις στην εξωτερική δοκίμασε unmount/mount από τι διάβαζα στην cyanogen τρώει φρίκες η εξωτερική επίσης! unistall/reinstall το titanium και όταν όλα αυτά αποτύχουν μπορείς να ξαναπεράσεις την cyanogen :D και πες μας εντυπώσεις από την cyanogen + πόσα reboot τρως ανά μέσο όρο όταν είσαι συνδεδεμένος σε ασύρματο Edit Τιποτα τζιφος , ξαναγυρισα στη σιγουρια και την αξιοπιστια του Darky Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ρε παιδια οσοι ασχοληθηκατε με το ultimate kernel χωρις lagfix και oc στα 1200 ποσο σας βγαζει το qundrant;ξερω πως δε λεει κατι,απο περιεργια ρωταω γιατι μου κανει εντυπωση που ειναι κοντα στο 1000 εμενα Επεισης αυτο με το uv τι παιζει εκει;δεν εχω ασχοληθει καθολου και ρωταω τι σημαινει κ τι κανει ακριβως Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Παιδες καλημερα (μεσημεριασε βεβαια αλλα τελος παντων :lol: ). ανεβασα τον flash player 10.2 στο blog μου (ο οποιος θα δοθει επισημα στις 18 μαρτιου απο την adobe). το εχω γραψει και στο επισημο του galaxy. περαστε το κι'εσεις γιατι σε μενα δουλευει πλεον αψογα το browsing. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3548188#post3548188 & http://antonis-news.blogspot.com/2011/03/flash-player-102-android.html Αντωνη κατ'αρχην σε ευχαριστουμε για την ενημερωση για την σχετικη εφαρμογη. Την κατεβασα απο το blog σου και την δοκιμασα,επιβεβαιωνω κι εγω οτι εχουν βελτιωθει κατα πολυ τα πραγματα στο browsing και εχουν περιοριστει κατα πολυ τα καρεδιασματα κλπ.Σχετικα με αυτο που ανεφερες με την κατειλειμενη μνημη του browser δεν ειδα καποια διαφορα,συνεχιζει να παιζει γυρω στα 70 mb,anyway ομως,μην τα θελουμε κι ολα δικα μας :p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts