red_herring Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Ok then mr red_.Στο μαρκετ περίμενα να δώ και τις paid εφαρμογές ώστε να κατεβάσω κάποιες που θέλω. Την διαδικασία για ενεργοποίηση των 3 κουμπιών ναι απέτυχε.4 φορές την έκανα. Μήπως έχει να κάνει με την επίσημη αναβάθμιση της εταιρίας,απο 2.1 σε 22? Ευχαριστώ θερμά Edit:Τώρα πώς περνάω .apk αρχεία?Μέσω kies?:( Για να δεις τις εφαρμογες πρεπει να χρησιμοποιησεις μια εκτων εφαρμογων market enabler/market access. Η ενεργοποιηση των κουμπιων δεν εχει να κανει με την αναβαθμιση, κατι απο ολα δεν το κανεις σωστα. Με ποιον τροπο απο τους 2 προσπαθησες? Τα .apk αρχεια τα περνας συνδεοντας το κινητο στο pc και λειτουργωντας το ως εξωτερικο σκληρο δικο. Θα σου συνιστουσα να διαβασεις τους οδηγους για νεους χρηστες. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Καμία μα καμία σχέση.Εδώ φτιάχνώ δικό μου framework-res.apk.Απλά πέραν του δικού μου έχω άλλα 5 σε λιγότερο τεχνολικά ψαγμένα άτομα του οικογενικακού μου περιβάλλοντος και βάλε και μερικά που μου δίνουν φίλοι να τα στήσω. Aν βρώ τι ακριβώς διαφέρει από τo XEN csc στα άλλα θα μπορώ να φτιάξω ένα δικό μου update zip να περνάει αυτόματα framework-res.apk swype support και touchwiz30.apk για να μην χάνω τα νιάτα μου σε αυτά. Αυτό που δεν ξέρω είναι που στο καλό αποθηκέυονται τα αρχεία από το cache.rfs κατά το flashing..(Μιλάω για τα αρχεία τύπου phonepad_el.kdb)κτλ Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι που σχετίζεται το CSC με το swype.Και με XEU και EUR δεν εχει ελληνικά σαν swype.Δεν υποτιθεται ότι είναι ζήτημα του libsype??Aνοιξα τα αρχεία των csc απο το αντοιστοιχο thread του XDa και δεν περιεχουν αρχεία swype,μόνο μερικά έχουν μεταφράσεις στα Ελληνικά. Τελικά για να έχεις rom από το kitchen και με in build greek swype τι επιλογές πρεπει να του φορεσεις;; (Δοκίμασα,XEU,EUR,multi,JS3 ) χωρίς επιτυχία.. Το swype περιέχεται στο PDA (factoryfs.rfs, /system/app και /system/lib). Και φυσικά εξαρτάται από την έκδοση ποιό swype θα έχει. Επίσης οι γλώσσες και τα πληκτρολόγια περιέχονται κυρίως στο apk, όχι στο lib. Οι αγγλικές/γερμανικές/γαλλικές/ιταλικές κτλ. εκδόσεις δεν έχουν το swype.apk που περιέχει ελληνικά. Και γενικά αν το PDA είναι I9000XXκάτι, δε θα έχει ελληνικά με τίποτα. Οι I9000XWκάτι εκδόσεις έχουν συνήθως το "καλό" swype, αλλά μετά εξαρτάται από το csc, το οποίο περιέχει (εκτός από τα στοιχεία των τοπικών παρόχων) τα αρχεία του ελληνικού πληκτρολογίου, καθώς και κάποια apps. Aς πούμε η JS3 περιέχει στο XEN csc το μεγάλο samsung keypad που περιέχει ελληνικά, καθώς και κάποια ολλανδικά apps (Telegraaf κτλ). Η Νορβηγο-Φιλανδική JS3 που βγήκε λίγο μετά, στο NEE JS1 csc που περιέχει, ΔΕΝ έχει τις extra γλώσσες για το ελληνικό samsung keypad, και επιπλέον έχει την "κουτσουρεμένη" έκδοση του Swype, χωρίς τα ελληνικά, η οποία κάνει overwrite και ακυρώνει αυτή που είναι στο pda, που περιέχει ελληνικά. Όπως καταλαβαίνεις ναι, το csc επηρεάζει και τις γλώσσες. Επίσης τα csc περιέχουν μερικές φορές και τις ταινίες 'smart life' κτλ που περιέχει η samsung. Τα csc που δίνει το kitchen δεν ξέρεις τί έχει μέσα, γιατί το αλλάζουν. Τις περισσότερες φορές έχουν αφαιρέσει τα apps και τις ταινίες γιατί πιάνουν χώρο, και αφήνουν μόνο τα στοιχεία csc για τους παρόχους. Μην προσπαθείς λοιπόν να βγάλεις λογική μόνο από αυτά που δίνουν οι κουζίνες. Όσο για τα αρχεία .kdb πού ρώτησες, που είναι στο cache.rfs και έχουν να κάνουν μόνο με το samsung keypad, όχι το swype, μετά το φλας πάνε στο /system/T9DB/ . Αυτά.. Ok then mr red_.Στο μαρκετ περίμενα να δώ και τις paid εφαρμογές ώστε να κατεβάσω κάποιες που θέλω. Την διαδικασία για ενεργοποίηση των 3 κουμπιών ναι απέτυχε.4 φορές την έκανα. Μήπως έχει να κάνει με την επίσημη αναβάθμιση της εταιρίας,απο 2.1 σε 22? Ευχαριστώ θερμά Edit:Τώρα πώς περνάω .apk αρχεία?Μέσω kies?:( Σε παρακαλώ να διαβάσεις τους οδηγούς για νέους χρήστες (αν δεν τους βρίσκεις τους έχω και στην υπογραφή μου ακριβώς από κάτω). Μετά, αν δεν καταλάβεις κάτι, ρώτα. Αλλά όχι πριν. Edited January 22, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myworld Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Για να δεις τις εφαρμογες πρεπει να χρησιμοποιησεις μια εκτων εφαρμογων market enabler/market access. Η ενεργοποιηση των κουμπιων δεν εχει να κανει με την αναβαθμιση, κατι απο ολα δεν το κανεις σωστα. Με ποιον τροπο απο τους 2 προσπαθησες? Τα .apk αρχεια τα περνας συνδεοντας το κινητο στο pc και λειτουργωντας το ως εξωτερικο σκληρο δικο. Θα σου συνιστουσα να διαβασεις τους οδηγους για νεους χρηστες. Θα την ξανακάνω την διαδικασία των 3 κουμπιών ξανα λοιπόν.Πιστεύω ότι είσαι σίγουρος.Και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καμία μα καμία σχέση.Εδώ φτιάχνώ δικό μου framework-res.apk.Απλά πέραν του δικού μου έχω άλλα 5 σε λιγότερο τεχνολικά ψαγμένα άτομα του οικογενικακού μου περιβάλλοντος και βάλε και μερικά που μου δίνουν φίλοι να τα στήσω. Aν βρώ τι ακριβώς διαφέρει από τo XEN csc στα άλλα θα μπορώ να φτιάξω ένα δικό μου update zip να περνάει αυτόματα framework-res.apk swype support και touchwiz30.apk για να μην χάνω τα νιάτα μου σε αυτά. Αυτό που δεν ξέρω είναι που στο καλό αποθηκέυονται τα αρχεία από το cache.rfs κατά το flashing..(Μιλάω για τα αρχεία τύπου phonepad_el.kdb)κτλ Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το search για να βρεις αυτό που θέλεις. Θυμάμαι ότι κάποιο από τα παιδιά είχε ποστάρει ένα update.zip του ελληνικού swype το οποίο περνούσε με cwm αν θυμάμαι καλά. @ stinger: Επί της ευκαιρίας, ο οδηγός σου για την μπαταρία είναι πολύ καλός. Μόνο και μόνο οι ρυθμίσεις στο setcpu αποτελούν τρομακτική βελτίωση στην αυτονομία του κινητού. Συγχαρητήρια. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Λοιπόν μέχρι να δω τι παίζει με το ζήτημα των csc έχω φτιάξει ένα update.zip που βάζει αυτόματα την lite εκδοση του swype,το framework-res για το εικονίδιο της μπαταρίας versionD και το 5icon TouchWiz GTG mod.Το framework ειναι JS3 Version specific οπότε προσέχετε όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε.Το δοκίμασα επιτυχώς σε 3 kitchen roms so far. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ USB DEBUGGING ΠΡΙΝ ΤΟ FLASHING. Features: InstallTouchWizGTG BatteryMod Swype Lite by tyxerakias Backup original files to /sdcard/original_backup zipalligned Το βάζουμε στο SD card και το τρέχουμε από το clockwork->Install Zip from SD>Choose Zip... DownLoad http://www.sendspace.com/file/pw2lw7 @red_herring όχι ρε προς θεού αλιμονό να παρεξηγούμαστε έτσι... @Lakerdas πιο πολύ R&D ενδιαφέροντος είναι το CSC ,δεν είναι το θέμα τα update.zip.Όσο πιο πολλά ξέρουμε για το κινητό τόσο ποιο πολύ το πειράζουμε.. Edited January 22, 2011 by minos197 Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Πολυ καλο φιλε minos197:up: Μακαρι να ειχα JS3 να το δοκιμαζα... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το search για να βρεις αυτό που θέλεις. Θυμάμαι ότι κάποιο από τα παιδιά είχε ποστάρει ένα update.zip του ελληνικού swype το οποίο περνούσε με cwm αν θυμάμαι καλά. @ stinger: Επί της ευκαιρίας, ο οδηγός σου για την μπαταρία είναι πολύ καλός. Μόνο και μόνο οι ρυθμίσεις στο setcpu αποτελούν τρομακτική βελτίωση στην αυτονομία του κινητού. Συγχαρητήρια. Είναι καλή ιδέα θεωρητικά να φτιάξει κάποιος αυτό το update.zip, και θα έφτιαχνα κι εγώ ένα με το ελληνικό πληκτρολόγιο και το swype μαζί, αλλά όπως είπα πιό πάνω, εξαρτάται από την έκδοση ρομ... το /system στις τελευταίες είναι πολύ γεμάτο, και ακόμα και να σβήσεις το αρχικό swype όπώς κάνανε τα παιδιά, δε θα χωράει ΚΑΙ το πληκτρολόγιο. Ας πούμε στην JS3 έχουνε βάλει ένα ολλανδικό πρόγραμμα στο system, κάτι σαν book reader, που είναι τεράστιο και πιάνει πολλά mb, oπότε δε θα χωρούσε η έκδοση του Swype των 14ΜΒ που είχαν τα παιδιά, το Ολλανδικό firmware έχει μια μικρότερη έκδοση των 10MB με λιγότερες γλώσσες (όπως αυτή που είχα κάνει με 3 γλώσσες), για να χωρέσουν όλα. Αν λοιπόν έκανα ένα τέτοιο zip, oι 9 στις 10 ερωτήσεις ήτανε "δεν πέτυχε δε χωράει τώρα δεν έχω ούτε swype oύτε πληκτρολόγιο τί να κάνω αααααααααα θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο". Γι'αυτό και δεν το έχω κάνει. Εξ'άλλου αν κάποιος φτάσει σε γνώσεις επιπέδου CWM, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αντιγράψει μόνος του 2 αρχεία με το χέρι όπως γράφω στους οδηγούς. ΕDIT: Όσο το έγραφα αυτό ο minos197 το έκανε με την lite έκδοση του Swype. Mπράβο, ωραίος :) (εγώ πάντως δε θα απαντήσω στην παραπάνω περίπτωση αν/όταν γίνει :) μάλλον είμαι λίγο απαισιόδοξος ε..) Edited January 22, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Κύριοι πεστε μου σας παρακαλώ,είμαι root εάν έχω το εικονίδιο superuser? Στο μάρκετ όμως δέν είδα διαφορά. Επίσης έκανα κατά βήμα τον οδηγό για να λειτουργήσουν τα 3 κουμπιά αλλά απέτυχε. Froyo 2.2 πλέον έχω. ναι οταν εχεις το εικονιδιο superuser... Υποψην οτι και οι δυο εφαρμογες που ανεφερες ειναι protected ειναι και αλλες δυο αν θυμαμαι καλα.Γιαυτο οταν ηθελα να τις κανω backup εκανε ολες τις αλλες εκτος απο αυτες.Δεν ξερω τι παζει ακριβως με τους δημιουργους των εφαρμογων αυτων αλλα ειναι σαν ενα πραμα να τις κλειδωνουν-προστατευουν για διαφορους λογους.Αν ξερει καποιος ας μας δωσει τα φωτα του Sent from my GT-I9000 using Tapatalk την λυση τη βρηκα και ειναι στο post #4723 Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Το καλό με τα kitchen roms είναι πως είναι ήδη deodexed και έχουν χώρο.Επίσης αν δεις το script μου πρώτα κάνει move τα παλία αρχεία και εξοικονομεί χώρο αφού απο defintion το swypelite είναι μικρότερο από όποιοδήποτε stock.Εδώ είχα χωρέσει το swype και keyboard στην stockJPO που είναι στριμοκ..λη έκδοσή... Το μόνο ζήτημα είναι το framework.res που είναι αυστηρά version specific και αν το flashάρεις σε λάθος έκδοση το κινητό δεν ξεκινάει και θέλει adb ή στήσιμο από πάνω..Θέλετε να βγάλω και μια JPY έκδοση ή να αφαιρέσω το battery mod?Το ρωτάω γιατί μπορώ να φτιάχνω mods και από το εν λόγω kitchen.. http://circle.glx.nl/ Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Το καλό με τα kitchen roms είναι πως είναι ήδη deodexed και έχουν χώρο.Επίσης αν δεις το script μου πρώτα κάνει move τα παλία αρχεία και εξοικονομεί χώρο αφού απο defintion το swypelite είναι μικρότερο από όποιοδήποτε stock.Εδώ είχα χωρέσει το swype και keyboard στην stockJPO που είναι στριμοκ..λη έκδοσή... Το μόνο ζήτημα είναι το framework.res που είναι αυστηρά version specific και αν το flashάρεις σε λάθος έκδοση το κινητό δεν ξεκινάει και θέλει adb ή στήσιμο από πάνω..Θέλετε να βγάλω και μια JPY έκδοση ή να αφαιρέσω το battery mod?Το ρωτάω γιατί μπορώ να φτιάχνω mods και από το εν λόγω kitchen.. http://circle.glx.nl/ εαν μπορουσες να κανεις εανα update.zip μονο για το ελληνικο swype... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 εαν μπορουσες να κανεις εανα update.zip μονο για το ελληνικο swype... Done.Ζητείται τολμηρός για δοκιμή.To έκανα να μετακινεί και το .odex που σημαίνει ότι παίζει και σε stock roms http://www.sendspace.com/file/q3fofx Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Done.Ζητείται τολμηρός για δοκιμή.To έκανα να μετακινεί και το .odex που σημαίνει ότι παίζει και σε stock roms http://www.sendspace.com/file/q3fofx σε kitchen rom δεν προσθεσε την ελληνικη γλωσσα...... εμεινε οπως ηταν.. Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Εχεις στο sdcard σου ένα φάκελο /sdcard/original_backups/ ? Αν όχι δεν έτρεξε το script.Το έτρεξες από CWM? Aν υπάρχει και έχει τα 2 αρχεία του swype μπορείς να δεις τι μέγεθος έχει το /System/App/Swype.apk σου? Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Εχεις στο sdcard σου ένα φάκελο /sdcard/original_backups/ ? Αν όχι δεν έτρεξε το script.Το έτρεξες από CWM? Aν υπάρχει και έχει τα 2 αρχεία του swype μπορείς να δεις τι μέγεθος έχει το /System/App/Swype.apk σου? ΟΚ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ..:D.εχει αγγλικα-γαλλικα-ελληνικα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ φιλε μου...!!!:rolleyes: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Done.Ζητείται τολμηρός για δοκιμή.To έκανα να μετακινεί και το .odex που σημαίνει ότι παίζει και σε stock roms http://www.sendspace.com/file/q3fofx Ωραιος φιλε μου. Ετοιμασου τωρα για καταιγισμο ερωτησεων, μολις το παρουν πρεφα θα ορμησουν ολοι:lol::lol: Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Στο μεταξυ διερρευσε κατα λαθος σημερα η cyanogen mod7 που τοσο περιμενουν ολοι. Φυσικα το thread κατεβηκε αμεσα, αλλα μερικοι προλαβαν. Το μονο που θα πω ειναι οτι η εκδοση ειναι πλεον η 2.3.1... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Αυτή δεν έχει πολλά bugs(δεν λειτουργεί κάμερα,wi-fi κτλ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Στο μεταξυ διερρευσε κατα λαθος σημερα η cyanogen mod7 που τοσο περιμενουν ολοι. Φυσικα το thread κατεβηκε αμεσα, αλλα μερικοι προλαβαν. Το μονο που θα πω ειναι οτι η εκδοση ειναι πλεον η 2.3.1... κοντη γιορτη....!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Αυτή δεν έχει πολλά bugs(δεν λειτουργεί κάμερα,wi-fi κτλ)? Oχι αυτο ηταν ενα προχειρο πορτ που ειχε κανει ο supercurio νομιζω απο το xda την ημερα που κυκλοφορησε το nexus s. Η cyanogen ειναι κατι τελειως διαφορετικο. Φυσικα η εκδοση που διερρευσε δεν ηταν ολοκληρωμενη, αλλα ολα δειχνουν οτι ειμαστε παρα πολυ κοντα στο τελικο αποτελεσμα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 στην JS3 μερικες φορες μετα απο καποιο reboot ανοιγει το κινητο και η homescreen ειναι σαν την μερα που φλασαρα.(με τα default εικονιδια.) οι εφαρμογες ειναι μεσα ολες αλλα εχουν ''ξεσυντονιστει'' απ τη θεση που τις εχω σεταρει.επισης δοναει και κανει fc το gmail και ο μονος τροπος να το ξανακανω καλα ειναι να σβησω τα δεδομενα της εφαρμογης.μετα δουλευει. μου το χει κανει ηδη 3 φορες οπου η μια ηταν με JPY! το χει παθει κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 DownLoad http://www.sendspace.com/file/pw2lw7 χμμ ! δουλεύει κομπλέ εκτός από δεν σου δίνει επιλογή για μέθοδο εισαγωγής πληκτρολογίου όταν πατάς παρατεταμένα το δάχτυλο σου :) πριν πείτε οτιδήποτε γιατί το έβαλες αφού έχεις custom κτλπ, θα φλασάρω σήμερα ούτως η άλλως σαν καμένος που είμαι την js3 μαμά! τέρμα τα customs ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε την εταιρεία που έβγαλε αυτήν την κινητάρα που λέγεται Samsung! :lol::lol: τσπ απλά είπα να αναφέρω αυτό το "bug" δεν ξέρω άμα δουλεύει σε σένα η έφταιγε η δικιά μου custom. js3 σου έρχομαι! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Oχι αυτο ηταν ενα προχειρο πορτ που ειχε κανει ο supercurio νομιζω απο το xda την ημερα που κυκλοφορησε το nexus s. Η cyanogen ειναι κατι τελειως διαφορετικο. Φυσικα η εκδοση που διερρευσε δεν ηταν ολοκληρωμενη, αλλα ολα δειχνουν οτι ειμαστε παρα πολυ κοντα στο τελικο αποτελεσμα. Σωστά,μπερδεύτηκα:O Άντε,μακάρι να δημοσιευτεί σύντομα και ολοκληρωμένη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Oχι αυτο ηταν ενα προχειρο πορτ που ειχε κανει ο supercurio νομιζω απο το xda την ημερα που κυκλοφορησε το nexus s. Η cyanogen ειναι κατι τελειως διαφορετικο. Φυσικα η εκδοση που διερρευσε δεν ηταν ολοκληρωμενη, αλλα ολα δειχνουν οτι ειμαστε παρα πολυ κοντα στο τελικο αποτελεσμα. Πραγματι δεν λειτουργει η καμερα το TV out και καποια αλλα πραγματα.Δοκιμασα την Cm6.1 beta 3 και μπορω να πω οτι δεν με εντυπωσιασε.Πολυ ωραιο το bootanimation αλλα ειχε αρκετα προβληματακια.Επισης δοκιμασα και την CM7(αυτη που εχει κανει ποστ ο supercurio).Ειναι σαν να βλεπεις το nexus s.Ειλικρινα δεν ξερω ποσο μεγαλη διαφορα μπορει να κανει η cm. Υγ εχετε ολοι προβλημα με το γραμμα " φ" στο tapatalk? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Λοιπόν!!! Μέχρι στιγμής το galaxy με την 2.2.1 με έχει απογοητεύσει μπορώ να πω. Έχει πολλές ασυμβατότητες με διάφορα πραγματάκια απο το market (ακόμα και με το adw) και δεν είναι το smooth froyo που είχα στο nexus. Παρά το γεγονός οτι το έχω lag fixed τρώει κάτι φλασάκια ώρες ώρες... Για καλή του τύχη, είναι ξεφόρτιστο αυτή την ώρα, οπότε μένει για αργότερα (ή και αύριο) το πείραγμα... Ξεκινάμε από 3 button fix.. Ούτε αυτό δεν έχει το ρημάδι μου!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 στην JS3 μερικες φορες μετα απο καποιο reboot ανοιγει το κινητο και η homescreen ειναι σαν την μερα που φλασαρα.(με τα default εικονιδια.) οι εφαρμογες ειναι μεσα ολες αλλα εχουν ''ξεσυντονιστει'' απ τη θεση που τις εχω σεταρει.επισης δοναει και κανει fc το gmail και ο μονος τροπος να το ξανακανω καλα ειναι να σβησω τα δεδομενα της εφαρμογης.μετα δουλευει. μου το χει κανει ηδη 3 φορες οπου η μια ηταν με JPY! το χει παθει κανεις αλλος? Αυτό μου το έκανε παλιά και με πολλές rom.Υποψιαζόμουν το lagfix αλλά μου το έκανε τελευταία και με JPY χωρίς lagfix.Τώρα υποψιάζομαι το speedmod. @saliez To swype που μπαινει ειναι πολυδοκιμασμένο,οπότε ίσως να είναι δικό σου το ζήτημα.Εγώ αλλάζω και με τους 3 τρόπους γλώσσα.. @KostasSTi lagarei η 2.2.1 και δεν έχεις 3Button?Καλά πως/γιατί την πέρασες εξαρχής;;Μήν είσαι στο 2.1 και σου ξέφυγε ένα 2άρι? Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts