achillesgk Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Τέλος προσθέτω η JVQ είναι η 2.3.4 που δόθηκε επίσημα στην Αγγλία αλλά υπάρχει και η νεότερη 2.3.4 JVR... Στο samfirmware αναφέρουν ότι άρχισε να δίνεται η 2.3.4 επίσημα πλέον και σε άλλες χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Μόλις έφτιαξα αυτό: http://www.multiupload.com/6ROGJQKPIR Eίναι δοκιμασμένο (thanks panosfx) και δουλεύει για την JVN. Χαζή ερώτηση: Πως το περνάω; Όπως είναι σαν zip στο CWM -> update from zip ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Χαζή ερώτηση: Πως το περνάω; Όπως είναι σαν zip στο CWM -> update from zip ? Install zip from sdcard, choose zip.. Ναι, όπως είναι Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Να κανω και εγω μια ερωτηση παιδια.Θελω να κανω ροοτ το κινητο μου γιατι περνωντας την επισημη 2.3.3 μου παρουσιασε battery drain αν το λεω σωστα και τα διαβασα ολα και πιστευω οτι η πιο απλη διαδικασια ειναι το fuguroot αλλα αυτο που δεν βρισκω ειναι πιος κερνελ ταιριαζει με το συστημα.Λοιπον τα φωτα σας μην το κανω τουβλο,εχω pda i9000bujva phone i9000bujv3 csc i9000gvgrjv6.ελπιζω να βοηθησα με τα δεδομενα που σας εδωσα και να με βοηθησετε.Ευχαριστω καμια βοηθεια-ιδεα-link να με ξεμπλοκαρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 καμια βοηθεια-ιδεα-link να με ξεμπλοκαρει? Που θα σε βοηθησει το root οσον αφορα το battery drain..; Αυτο ειναι bug των gingerbread... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 να χρησιμοποιησω ενα προγραμμα για να σβησω τα stats αλλα και να χρησιμοποιησω και καποια αλλα προγραμματα που χρειαζονται root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) να χρησιμοποιησω ενα προγραμμα για να σβησω τα stats αλλα και να χρησιμοποιησω και καποια αλλα προγραμματα που χρειαζονται root. Ξαναφλάσαρε την υπάρχουσα ROM. Απλά πήγαινε το με το σταυρό στο χέρι. Hard reset, clear caches/stats, reflash, ξανάμανα hard reset και αν το πρόβλημα επιμένει, το ξανασυζητάμε. Ποιά 2.3.3 πέρασες; Edited August 18, 2011 by nikoskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Ξαναφλάσαρε την υπάρχουσα ROM. Απλά πήγαινε το με το σταυρό στο χέρι. Hard reset, clear caches/stats, reflash, ξανάμανα hard reset και αν το πρόβλημα επιμένει, το ξανασυζητάμε. Ποιά 2.3.3 πέρασες; τσαμπα κοπος,ολες οι 2.3.3 το εχουν το φαινομενο αυτο Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 τσαμπα κοπος,ολες οι 2.3.3 το εχουν το φαινομενο αυτο Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες 3άρες(JVA/B/Η/K) από sam με non calibrated μπαταρία* και δεν το έχω παρατηρήσει. Δεν χάνει τπτ να δοκιμάσει. *Το μόνο που φρόντιζα είναι να φλασάρω με 100% μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 φλασσαρισα με 100% μπαταρια,την επισημη για vodafone που βγηκε πριν απο μερες αλλα το μονο που δεν εκανα πριν ξεκινησω ηταν hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 φλασσαρισα με 100% μπαταρια,την επισημη για vodafone που βγηκε πριν απο μερες αλλα το μονο που δεν εκανα πριν ξεκινησω ηταν hard reset. Ε κάνε το τώρα μαζί με όλο το "πακέτο" από εκκαθαρίσεις, να σου φύγει ο καημός! :) Φλάσαρες την JVN ή την JVD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 jva και ψαχνω ενα kernel για αυτη την εκδοση για να κανω root με fuguroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 τσαμπα κοπος,ολες οι 2.3.3 το εχουν το φαινομενο αυτο Πάντως εγώ φλάσαρα με kies από 2.2.1. σε 2.3.3 (Πορτογαλίας) και δεν έχω παρατηρήσει battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 jva και ψαχνω ενα kernel για αυτη την εκδοση για να κανω root με fuguroot Ο Speedmod K15I-T6 νομίζω έχει root/unroot option. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Πάντως εγώ φλάσαρα με kies από 2.2.1. σε 2.3.3 (Πορτογαλίας) και δεν έχω παρατηρήσει battery drain. Κι εγω που φοραω την JVN 2.3.3 δεν παρατηρησα κατι.Σε συγκριση με την 2.3.4 JVR που ειχα πριν ηταν μονο το οτι μου φαινοταν πιο γρηγορη η JVR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 εγω τελικα με ποιον kernel να κανω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 εγω τελικα με ποιον kernel να κανω root? ... Ο Speedmod K15I-T6 νομίζω έχει root/unroot option. ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044519 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 εγω τελικα με ποιον kernel να κανω root? Αμα βαλεις semaphore 1.5.0 θα εισαι αυτοματα και root.Εγω αυτον φοραω.Εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο Στρατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 κανει για την jva? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 κανει για την jva? Ακόμα να περάσεις kernel;;;; O Semaphore είναι για JVH,P,Q, JVR αν κρίνω από το τίτλο του thread στο xda. Επομένως φλάσαρε για αρχή τον Speedmod που σου είπα και μετά έχει ο Θεός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 clear caches/stats Αυτό πως γίνεται; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Ακόμα να περάσεις kernel;;;; O Semaphore είναι για JVH,P,Q, JVR αν κρίνω από το τίτλο του thread στο xda. Επομένως φλάσαρε για αρχή τον Speedmod που σου είπα και μετά έχει ο Θεός. Εγω φοραω την JVN 2.3.3 με semaphore kernel και δουλευουν ολα ρολοι. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Αυτό πως γίνεται; :O Μέσω recovery mode και CWM recovery mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0me0ne Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Κατέβασα από samfirmware την JVR 2.3.4 και έχει τα αρχεία μέσα κανονικά εκτός από PDA . Μήπως το pda είναι αυτό το file : CODE_I9000XXJVR_CL425308_REV03_user_low_ship.tar.md5 . Επίσης επειδή δεν έχει bootloaders ( εκτός αν είναι το file που ρωτάω τι είναι ) δεν μπορώ να την περάσω πάνω σε 2.2.1 froyo. Τι μπορώ να κάνω να βάλω μία 2.3 με bootloaders, αλλά ποια? Edit: το έκανα όλα κομπλέ. Ευχαριστώ άπειρα. Οποιος θέλει help pm me. Edited August 19, 2011 by s0me0ne Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batouska Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Κατέβασα από samfirmware την JVR 2.3.4 και έχει τα αρχεία μέσα κανονικά εκτός από PDA . Μήπως το pda είναι αυτό το file : CODE_I9000XXJVR_CL425308_REV03_user_low_ship.tar.md5 . Επίσης επειδή δεν έχει bootloaders ( εκτός αν είναι το file που ρωτάω τι είναι ) δεν μπορώ να την περάσω πάνω σε 2.2.1 froyo. Τι μπορώ να κάνω να βάλω μία 2.3 με bootloaders, αλλά ποια? Αυτο ειναι το pda και έχει bootloaders. Eπειδει έχεις και τα 3 αρχεία μπορείς να βάλεις και το pit (me repartition) ταυτοχρονα με τα αλλα 3 (code=pda,mode=phone,csc=csc :)). Edited August 19, 2011 by batouska Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts