Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε συ Παρη, η μνημη οταν εισαι σε idle δεν τρεχεις τιποτα δηλαδη ποση ελευθερη σου εχει?

στην jvb πανω απο 100 θυμαμαι δεν ειχα σχεδον ποτε

Eννοεις μετα απο cold boot?Γιατι μολις τωρα εκανα reboot και μου ανοιξε με 178 mb ελευθερα αντιθετα απο jvb που ξεκινουσε με διακοσαρα και βαλε!!

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελευταίο Σ/Κ με το SGS ... Θα μου λείψουν τα ατελείωτα flashαρίσματα για ένα διάστημα , θα κάνω αποτοξίνωση... Προφανώς θα σταματήσω να διαβάζω και αυτό το threat 10 φορές την μέρα. Ευχαριστώ όλους σας για τις ανεκτίμητες πληροφορίες που μου δώσατε , ίσως να τα ξαναλέμε συχνά στο "Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S ΙΙ"

:) :) :) :)

Πρωτη οικειοθελης αποχωρηση. Καλοδουλευτο φιλε και να το χαρεις 2 φορες οσο χαρηκες το γαλαξια:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Eννοεις μετα απο cold boot?Γιατι μολις τωρα εκανα reboot και μου ανοιξε με 178 mb ελευθερα αντιθετα απο jvb που ξεκινουσε με διακοσαρα και βαλε!!

οχι οχι, δουλεψε το λιγη ωρα και μετα κλεισε ολες τις εφαρμογες με κανενα advance task manager (οχι αυτον της συσκευης ;)) και δες ποση ελευθερη μνημη θα σου εχει

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Τελευταίο Σ/Κ με το SGS ... Θα μου λείψουν τα ατελείωτα flashαρίσματα για ένα διάστημα , θα κάνω αποτοξίνωση... Προφανώς θα σταματήσω να διαβάζω και αυτό το threat 10 φορές την μέρα. Ευχαριστώ όλους σας για τις ανεκτίμητες πληροφορίες που μου δώσατε , ίσως να τα ξαναλέμε συχνά στο "Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S ΙΙ"

Θα σε απογοητεύσω φίλτατε αλλά δεν θα σου λείψουνε καθόλου μιας και η διαδικασία φλασαρίσματος είναι ακριβώς η ίδια στον διάδοχο :)

ακόμα και οι devs ίδιοι είναι βλ supercurio/chainfire κτλπ

cu εκεί λοιπόν :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

και εχω αγορασει δεκαδες τφ αλλα πρωτα φορα «κολλησα» με αυτο και κυριως με την παρεα...να'σαι καλα φιλε μου..!!!1

LG G4

οχι οχι, δουλεψε το λιγη ωρα και μετα κλεισε ολες τις εφαρμογες με κανενα advance task manager (οχι αυτον της συσκευης ;)) και δες ποση ελευθερη μνημη θα σου εχει
Το εριξα στα 70 ελευθερα αφου ανοιγοκλειvα συνεχεια ολες τις εφαρμογες.Τις εκλεισα ολες με advanced task manager και μου εβγαλe ελευθερα 147mb

Το εριξα στα 70 ελευθερα αφου ανοιγοκλειvα συνεχεια ολες τις εφαρμογες.Τις εκλεισα ολες με advanced task manager και μου εβγαλe ελευθερα 147mb

δουλεψε το τωρα οπως συνηθιζεις και παρατηρησε αργοτερα εαν πεφτει τοσο οσο και στην jvb.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

οκ καλο αυτο

καποια στιγμη το βραδι αν μπορεις ξαναποσταρε για το ιδιο πραγμα χωρις να εχεις κλεισει τη συσκευη ενδιαμεσα αν γινεται :)

με προλαβαν... :lol:

δουλεψε το τωρα οπως συνηθιζεις και παρατηρησε αργοτερα εαν πεφτει τοσο οσο και στην jvb.

οκ καλο αυτο

καποια στιγμη το βραδι αν μπορεις ξαναποσταρε για το ιδιο πραγμα χωρις να εχεις κλεισει τη συσκευη ενδιαμεσα αν γινεται :)

με προλαβαν... :lol:

Ενταξει,θα σας πω μετα για αυτο,ετσι κι αλλιως το εχω συνεχεια στο σκαλισμα.

Το update ειναι διαθεσιμο μεσω kies?

Εμενα δεν μου εμφανιζει update..

Η εκδοση ειναι PDA:JPH/PHONE:JPP/CSC:JP9 και λεει οτι ειναι η νεοτερη..

Ειμαι και λιιιιγο ασχετος οποτε HELP!

Το update ειναι διαθεσιμο μεσω kies?

Εμενα δεν μου εμφανιζει update..

Η εκδοση ειναι PDA:JPH/PHONE:JPP/CSC:JP9 και λεει οτι ειναι η νεοτερη..

Ειμαι και λιιιιγο ασχετος οποτε HELP!

:lol::lol::lol:

εσυ στο kies θα το δεις υπολογιζω γυρω στα τελη καλοκαιριου με αρχες φθινοπορου...

Μπορεις περιεκτικα να μου εξηγησεις και το γιατι?

γιατι τοτε θα την βγαλει η samsung hellas :lol:

εδω, περιμενουμε ακομη την 2.2.1 :O

Ηρακλής!

γιατι τοτε θα την βγαλει η samsung hellas :lol:

εδω, περιμενουμε ακομη την 2.2.1 :O

Το ωραιο σε ολη τη φαση Ηρακλη ειναι οτι θα παρουμε 2.2.1 οταν θα τσιμπαν ολοι την 2.3.4 και θα πρεπει να πουμε και ευχαριστω

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το ωραιο σε ολη τη φαση Ηρακλη ειναι οτι θα παρουμε 2.2.1 οταν θα τσιμπαν ολοι την 2.3.4 και θα πρεπει να πουμε και ευχαριστω

ετσι ειναι Παναγιωτη, για γελοια ειναι αλλα......απο το ολοτελα καλη κι η παναγιωτενα...κατι ειναι κι αυτο:rolleyes:

edit: Παρη, εχει ελληνικα πληκτρολογια...;

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

ετσι ειναι Παναγιωτη, για γελοια ειναι αλλα......απο το ολοτελα καλη κι η παναγιωτενα...κατι ειναι κι αυτο:rolleyes:

edit: Παρη, εχει ελληνικα πληκτρολογια...;

Το ανέφερε σε προηγούμενο post, όχι δεν έχει καθώς είναι σκανδιναβική rom.

Μάκης

Το ανέφερε σε προηγούμενο post, όχι δεν έχει καθώς είναι σκανδιναβική rom.

thanks, δεν το ειχα προσεξει...ισως με το csc της jva να μπορουν να περαστουν :cry:

Ηρακλής!

thanks, δεν το ειχα προσεξει...ισως με το csc της jva να μπορουν να περαστουν :cry:

Ή όταν υπάρξει συμβατός kernel με cwm μπορείς να περάσεις το swype και το Samsung keypad από τον Άλεξ.

Edit: Καλά στο xda γίνεται Το πανηγύρι. Ο καθένας φλασάρει όπως να' ναι ότι να' ναι και μετά παραπονιούνται, όλως περιέργως, για όλων των ειδών τα bugs. Τρελό γέλιο.

Μάκης

Nαι Ηρακλη,οπως ειπε και ο Μακης δεν εχει.Την κραταω προς το παρον με το δικο της csc,να δω τελικα και με τι θα την ρουταρω γιατι ακομη δεν εχω βγαλει ακρη,στο xda ολο αντιφασεις ειναι.

Nαι Ηρακλη,οπως ειπε και ο Μακης δεν εχει.Την κραταω προς το παρον με το δικο της csc,να δω τελικα και με τι θα την ρουταρω γιατι ακομη δεν εχω βγαλει ακρη,στο xda ολο αντιφασεις ειναι.

με το fugu-root οι περισσοτεροι ισχυριζονται οτι γινεται, οπως και με το kernel του supercurio...αλλα περιμενε να βγει ενας γενικα αποδεκτος τροπος...μετα απο 2 ωριτσες που κυμαινεται η μνημη Παρη...;

Ηρακλής!

Ή όταν υπάρξει συμβατός kernel με cwm μπορείς να περάσεις το swype και το Samsung keypad από τον Άλεξ.

Edit: Καλά στο xda γίνεται Το πανηγύρι. Ο καθένας φλασάρει όπως να' ναι ότι να' ναι και μετά παραπονιούνται, όλως περιέργως, για όλων των ειδών τα bugs. Τρελό γέλιο.

ναι το εχω δει...

ο καθε ακυρος ποσταρει να πουμε, εχει πεσει πολυ το επιπεδο... :(

για cwm εχει βρεθει νομιζω λυση αλλα δεν θυμαμαι τωρα, ειναι νομιζω μεταξυ της 15ης και 20ης σελιδας

με το fugu-root οι περισσοτεροι ισχυριζονται οτι γινεται, οπως και με το kernel του supercurio...αλλα περιμενε να βγει ενας γενικα αποδεκτος τροπος...μετα απο 2 ωριτσες που κυμαινεται η μνημη Παρη...;
Δε θελω το fugu-root γιατι σκοπος ειναι να εχω cwm και με αυτο δε γινεται παρα ενα απλο ρουτ,δε λεει.Θα βγαλει ο chainfire πιστευω συντομα,ισως και αποψε,ο κερνελ του supercurio απ οτι διαβαζω θα βαλει πακετο και το voodoo lagfix πραγμα που δε θελω,εχω μαθει με το cfroot χωρις lagfix και τετοια.Λοιπον η μνημη αυτη τη στιγμη σε idle ειναι στα 126 mb ελευθερη

Δε θελω το fugu-root γιατι σκοπος ειναι να εχω cwm και με αυτο δε γινεται παρα ενα απλο ρουτ,δε λεει.Θα βγαλει ο chainfire πιστευω συντομα,ισως και αποψε,ο κερνελ του supercurio απ οτι διαβαζω θα βαλει πακετο και το voodoo lagfix πραγμα που δε θελω,εχω μαθει με το cfroot χωρις lagfix και τετοια.Λοιπον η μνημη αυτη τη στιγμη σε idle ειναι στα 126 mb ελευθερη

χμ...

δεν ειναι ασχημα

αμα μπορεις ξαναποσταρε σε καμια ωρα παλι και μετα εισαι ελευθερος :p :lol:

Sorry paidia den exw elliniko pliktrologio.eimai me darky 10 kai teinai eukolo?helw na ksanavalw v9.5

βάλε το ζιπάκι της 9.5 και φλάσαρε κανονικά

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• The topic was unlocked