Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω κάνει root το κινητό αλλα δεν δίνει άδεια στο TITANIUM back up.

το έκανα με το αρχειο που είναι στην πρώτη σελίδα και αναφέρεται για clair

Για το titanium δοκιμασε να πας στο προβληματα και να κατεβασεις το busybox.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στην 9.3 darky βάζουμε lagfix η είναι ηδη περασμενο μέσα?

Ο kernel που περνιεται με την darkys εχει επιλογη για lagfix. Δεν ειναι ενεργοποιημενο, αν θες το ενεργοποιεις εσυ.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

πως γινετε αυτο?

γινεται πιο γρηγορο το κινητο?

Εγω δεν παρατηρησα καμια σημαντικη διαφορα. Η ρομ ειναι ηδη παρα πολυ γρηγορη απο μονη της.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

πες μου καμια ρύθμιση στο darky conf να γινει πιο καλο το κινητο.

η οτιδηποτε αλλο έχει ανακαλύψει αν δεν σε πρίζω

βάλε την darky 9.4 και θα είσαι κομπλέ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες ρυθμίσειες :)

στο app του darky βάλε kernel : voodoo και απλά μην πειράξεις τα υπόλοιπα :D

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Παιδιά είμαι με την 9.3 και κερνελ speedmod, ευχαριστημένος χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Βάζοντας την 9.4 τι λέτε να αφήσω speedmod που έχω ή να περάσω την voodoo

Αντωνη στο kies 2 δυστυχως δεν δουλευει το patcher,γιατι δεν του κανεις εσυ με team viewer?το εχω κανει σε αρκετα παιδια

Παρη ειναι λιγο ασχετουλης γενικα με υπολογιστες και δεν ξερω καν αν καταφερει να εγκαταστησει το teamviewer. το σκεφτηκα δεν παιζει.

εγω ρωτησα γιατι ο Λεωνιδας μου ειπε οτι υπαρχει Patcher για το kies 2.

γι'αυτο εδω λεω αν το εχει δοκιμασει κανεις με jg1 :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

αντώνη εκτός από το teamviewer πρέπει να βάλει και το κινητό και σε download κτλπ και βράστα... :lol:

@argasm άφησε τον speedmod εάν σου δουλεύει κομπλέ δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξεις.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

παιδες βγκε η darky 9.4??? υποστηριζει ελληνικα??? εχω την 9.3 ΧWJS5...μπορω να την βαλω??? σορρυ απλα δεν γνωριζω και πολλα...την βρηκα στο xda...!

Καλησπερα! Ξερει μηπως κανενας πως λειτουργει to BLN control σε js7? Mου γραφει οτι δεν εχω το BLN kernel mod εγκατεστημενο. Θα εκτιμουσα καποια βοηθεια. Ευχαριστω!

Καλησπερα και απο εμενα.

Εχω βαλει τον τελευταιο Ultimate kernel και την Simply Galaxy 2.7 και μπορω να πω οτι ειναι πιο σταθερη απο την 9.3 του Darky (που δεν ξερω για πιο λογο αλλα μου εβγαζε κολληματα) καθως και πιο οικονομικη σε μπαταρια παροτι εχω κανει και overclocking στα 1200.....

Αληθεια τον εχει δοκιμασει καποιος αλλος αυτο τον συνδυασμο;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Καλησπερα και απο εμενα.

Εχω βαλει τον τελευταιο Ultimate kernel και την Simply Galaxy 2.7 και μπορω να πω οτι ειναι πιο σταθερη απο την 9.3 του Darky (που δεν ξερω για πιο λογο αλλα μου εβγαζε κολληματα) καθως και πιο οικονομικη σε μπαταρια παροτι εχω κανει και overclocking στα 1200.....

Αληθεια τον εχει δοκιμασει καποιος αλλος αυτο τον συνδυασμο;

Μια χαρά δουλεύει από χτες το βράδυ, η μπαταρία σε normal επίπεδα (μια φορά την ημέρα) με

αρκετή χρήση facebook, οθόνη κλπ.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

παιδες βγκε η darky 9.4??? υποστηριζει ελληνικα??? εχω την 9.3 ΧWJS5...μπορω να την βαλω??? σορρυ απλα δεν γνωριζω και πολλα...την βρηκα στο xda...!

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/guides-all-in-one-guides-thread.1434/

εχω τωρα 2 μερες την darky 9.3 με τον damian ultimate κερνελ και μου κανει κατι περιεργα κολπα η μπαταρια...

την μια δεν πεφτει με τιποτα, την αλλη χανει 2-3% σε idle, δεμ ξερω τι διαολο γινεται ρε γμτ

εχει κανει ενα κυκλο φοσρτισης βεβαια, θα το αφησω 1-2 ακομη και αν δεν στρωσει παω αλλου

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Τι καθεστε και ασχολειστε με περιεργα kernels δεν μπορω να καταλαβω...

V O O D O O... :P

ο voodoo δεν ειναι ασχημος, αλλα σιγουρα δεν ειναι ο πιο γρηγορος...

αυτη τη στιγμη οι καλυτεροι νομιζω ειναι damian gto, και speedmod

Παιδιά για όσους έχετε περάσει Darky 9.4 όταν κάνετε κλήσεις σας τις ηχογραφεί αυτόματα γιατί εμένα το κάνει και δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση εύκολα! Υπάρχει κάποια επιλογή για να κάνω κάποια ρύθμιση;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παιδιά για όσους έχετε περάσει Darky 9.4 όταν κάνετε κλήσεις σας τις ηχογραφεί αυτόματα γιατί εμένα το κάνει και δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση εύκολα! Υπάρχει κάποια επιλογή για να κάνω κάποια ρύθμιση;

my GT-I9000 using Tapatalk

Η μονη λυση ειναι να ξαναφλασαρεις αλλα wipe install αυτο εκανα με την 9.3 που μου εκανε το ιδιο

Sent from

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους :)

Έχω περάσει σύμφωνα με τους οδηγούς του Τυχεράκια, τον οποίο και υπερευχαριστώ, js5, μέθοδο των τριών και έχω κάνει και rooted τη συσκευή.

Έχω ένα πρόβλημα με χαμένες κλήσεις. Περίπου 1 στις 30 κλήσεις δεν μου εμφανίζονται ποτέ στο κινητό, ενώ σε αυτούς που με καλούν φαίνεται πως δεν απαντώ. Όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετα σοβαρό το πρόβλημα καθώς το χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου!

Από εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια έχω: Launcher pro, dialer one, 3g watchdog με apndroid, gauge battery widget, Noled, handcent sms, Whether&Clock

Να δοκιμάσω να flashάρω πρώτα την js8 που είδα πως ενημερώθηκε στην πρώτη σελίδα και βλέπουμε ή έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα του τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα σε όλους :)

Έχω περάσει σύμφωνα με τους οδηγούς του Τυχεράκια, τον οποίο και υπερευχαριστώ, js5, μέθοδο των τριών και έχω κάνει και rooted τη συσκευή.

Έχω ένα πρόβλημα με χαμένες κλήσεις. Περίπου 1 στις 30 κλήσεις δεν μου εμφανίζονται ποτέ στο κινητό, ενώ σε αυτούς που με καλούν φαίνεται πως δεν απαντώ. Όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετα σοβαρό το πρόβλημα καθώς το χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου!

Από εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια έχω: Launcher pro, dialer one, 3g watchdog με apndroid, gauge battery widget, Noled, handcent sms, Whether&Clock

Να δοκιμάσω να flashάρω πρώτα την js8 που είδα πως ενημερώθηκε στην πρώτη σελίδα και βλέπουμε ή έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα του τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ πολύ!

φλασαρισε την js8 αφου πρωτα κανεις wipe data και φορματ την sd και μην βαλεις για αρχη καμια απο αυτες τις εφαρμογες (τον dialer one φοβαμαι και το noled,παντα για υποψιες μιλω),δοκιμασε για 1-2 ημερες και αν δεις οτι ολα πανε καλα,βαζε μια μια τις εφαρμογες και δοκιμαζε να δεις που θα στο κανει.

edit: Αυτη η UOT Kitchen ειναι απαιχτη κατασταση,αλλαξα σχεδον ολα τα εικονιδια της taskbar οπως και της μπαταριας στη stock js8 και ειναι απιθανα :w00t: (ελπιζω να μην εχουμε τιποτα κρασαρισματα :p)

Edited by truckman

Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία Simply JPJ?Εντυπώσεις?Δεν τρελάθηκα με τη 9.4 του Darky και θέλω να βάλω κάτι να κρατήσει.. (λέμε τώρα...)

Ερωτηση αν περασω μια νεα εκδοση του kernel που χρησιμοποιω μεσω Odin θα πρεπει να ξαναφλασαρω την ROM μετα;

Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία Simply JPJ?Εντυπώσεις?Δεν τρελάθηκα με τη 9.4 του Darky και θέλω να βάλω κάτι να κρατήσει.. (λέμε τώρα...)

Αψογη.......

Τη εχω απο χτες το πρωι και παει σφαιρα....

Απο καταναλωση να σου πω με αρκετη χρηση απο σημερα το πρωι 7:15 ως τωρα ειναι στο 45%......

Edited by gnkgr

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ερωτηση αν περασω μια νεα εκδοση του kernel που χρησιμοποιω μεσω Odin θα πρεπει να ξαναφλασαρω την ROM μετα;

οχι, απλα το περνας, και δεν χανεται τιποτα

• The topic was unlocked