Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

'Εχει κανένας link για direct download του JQ1 modem?

EDIT: το βρήκα, αν το ψάχνει κανείς http://www.mijnbestand.nl/Bestand-YXOM8EUD3IUC&download=EDWULQ6WRW7P

Edited by Jonous

Εγώ δοκίμασα την Juwe που είναι πάνω σε js8, και την βρήκα λίγο καλύτερη απο την προηγούμενη 1.5.5.

Ελπίζω του darky να μην έχει bugs.

'Εχει κανένας link για direct download του JQ1 modem?

EDIT: το βρήκα, αν το ψάχνει κανείς http://www.mijnbestand.nl/Bestand-YXOM8EUD3IUC&download=EDWULQ6WRW7P

3 σελίδες πίσω :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3551081#post3551081

- Alex

Αν κανω root και μετα hard reset θα συνεχισω να ειμαι root η θα πρεπει να το ξανακανω?Κατι ασχετο τωρα o flash player 10.2 θα ειναι hardware accelerated μονο για δυπυρηνες συσκευες η για ολες?

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Αν κανω root και μετα hard reset θα συνεχισω να ειμαι root η θα πρεπει να το ξανακανω?Κατι ασχετο τωρα o flash player 10.2 θα ειναι hardware accelerated μονο για δυπυρηνες συσκευες η για ολες?

θα σου ελεγα τι hardware accelerated ειναι αλλα τελος παντων... :lol::lol:

αν ειναι, αυτο μεταφραζεται οτι τα αρχεια flash θα αναπαραγονται απο το hardware της συσκυεης ειτε αυτο ειναι 4πυρηνο ειτε μονοπυρηνο

το root δεν χανεται ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

θα σου ελεγα τι hardware accelerated ειναι αλλα τελος παντων... :lol::lol:

αν ειναι, αυτο μεταφραζεται οτι τα αρχεια flash θα αναπαραγονται απο το hardware της συσκυεης ειτε αυτο ειναι 4πυρηνο ειτε μονοπυρηνο

το root δεν χανεται ;)

ok thanks suspect21

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Εξελίξεις είχαμε σήμερα. Για τους φαν της simply έχει βγει η 2.6 (JS7) έκδοση που θα τη δοκιμάσω αύριο ή σήμερα, και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την 2.5. Πλέον έχω καταλήξει εκεί, όπως έχω γράψει, ίδια ταχύτητα με juwe αλλά υπερέχει σε ομορφιά κτλ. Πάντα με damian gto.

Επίσης βγήκε η JS8 που γενικά τα σχόλια στο xda είναι θετικά, και η simply 2.7 θα είναι πάνω σε JS8 φυσικά. Στην 2.6 έχει μόνο το modem της. Μια μικρή πιθανότητα να είναι σε JPG αλλά δεν το βλέπω.

Η JS8 έχει βγει σε kitchen.

Juwe 1.9 πάνω σε JS8....παντα αργεί η simply:)

*2767*3855#

Προσοχη κανε πρωτα back up πριν το πατησεις γιατι θα διαγαρφουν ΟΛΑ και θα γινει και format στο κινητο.:)

Καλησπέρα παιδιά

Με αυτόν τον τρόπο χάνονται και από την external sd τα δεδομένα?

Μολις περασα την js8 στο galaxy..Ειχα παρει backup με το titanium πριν το κανω.Πως επαναφερω τις εφαρμογες-ρυθμισεις απο το titanium;

edit:Ok το βρηκα..Τωρα κανει επαναφορα..

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Καλησπέρα παιδιά

Με αυτόν τον τρόπο χάνονται και από την external sd τα δεδομένα?

ναι...χάνονται και τα δεδομένα σου από την sdcard :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδες καλησπερα,

εχω ενα προβλημα και μια απορια συγχρονως.

Εχω ενα sony ericsson bluetooth handsfree απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εχω γραψει και αντιστοιχο Post στο θεμα "αξεσουαρ...".

μερικες φορες παταω κατα λαθος το πληκτρο της κλησης μια φορα, και αυτο ενεργοποιει την φωνητικη κληση στο galaxy, και αρχιζει να καλει οποιον του ερθει απο τον ηχο που θα ακουσει εκεινη την στιγμη.

Αλεξανδρε η οποιος αλλος γνωριζει, απ'οσο γνωριζω δεν μπορω να απενεργοποιησω την φωνητικη κληση στο galaxy.

μηπως μπορω να απεγκαταστησω ομως την δυνατοτητα αυτη ? να απεγκαταστησω δηλαδη το αντιστοιχο apk της εφαρμογης φωνητικης κλησης ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ναι...χάνονται και τα δεδομένα σου από την sdcard :)

Η ερώτηση έγινε εκ των υστέρων να προσθέσω :cry:

Ξέρω ότι πάνε όλα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάτι μπορεί να γίνει :p

Όποιος μπορεί ας με γειώσει αν δεν γίνετε κάτι για να προχωρήσω σε flash :lol:

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση

Edit:Μέχρι τώρα έκανα wipe data πριν από κάθε flash, φτάνει αυτό η χρειάζεται factory reset καλύτερα?

Edited by andreas7

Παιδες καλησπερα,

εχω ενα προβλημα και μια απορια συγχρονως.

Εχω ενα sony ericsson bluetooth handsfree απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εχω γραψει και αντιστοιχο Post στο θεμα "αξεσουαρ...".

μερικες φορες παταω κατα λαθος το πληκτρο της κλησης μια φορα, και αυτο ενεργοποιει την φωνητικη κληση στο galaxy, και αρχιζει να καλει οποιον του ερθει απο τον ηχο που θα ακουσει εκεινη την στιγμη.

Αλεξανδρε η οποιος αλλος γνωριζει, απ'οσο γνωριζω δεν μπορω να απενεργοποιησω την φωνητικη κληση στο galaxy.

μηπως μπορω να απεγκαταστησω ομως την δυνατοτητα αυτη ? να απεγκαταστησω δηλαδη το αντιστοιχο apk της εφαρμογης φωνητικης κλησης ?

δοκίμασε το voicedialer.apk

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

δοκίμασε το voicedialer.apk

Αλεκο να το σβησω με τον root explorer απο το /data/app ? η απο το /system/app ?

η μηπως να κανω απεγκατασταση με το sgs tools ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Αλεκο να το σβησω με τον root explorer απο το /data/app ? η απο το /system/app ?

κανονικά πρέπει να είναι στο /system/app, αλλά το ποιο εύκολο είναι σίγουρα από το sgs tools

και εγώ από εκεί τα κάνω :lol:

κανονικά πρέπει να είναι στο /system/app, αλλά το ποιο εύκολο είναι σίγουρα από το sgs tools

και εγώ από εκεί τα κάνω :lol:

Γιατί δεν προσπαθείτε να το κάνετε disable από το system application remover (market)

delete > disable

simple is simple :p

Γιατί δεν προσπαθείτε να το κάνετε disable από το system application remover (market)

που υπαρχει τετοια επιλογη και δεν την εχω δει ?

εννοεις στο ρυθμισεις -->εφαρμογες-->διαχειριση εφαρμογων ?

LG G2 32GB D800 LTE

που υπαρχει τετοια επιλογη και δεν την εχω δει ?

εννοεις στο ρυθμισεις -->εφαρμογες-->διαχειριση εφαρμογων ?

Όχι Αντώνη εφαρμογή από το μάρκετ είναι, κανε αναζήτηση systemapp remover. Είναι paid οποτε αν θες τη βρίσκεις κιαλλου:happy:

Αντωνη εκτος απο τις λυσεις που σου ειπαν τα παιδια, εγω θα το εκανα μεσω Titanium. Για καποιον λογο (δεν εχω επιχειρηματα) δεν εμπιστευομαι το SGS Tools.

Κανε το πρωτα freeze για να δεις αν εχεις τιποτα force closes ομως.

Εντιτ: @saliez. Οχι ακριβως. Το delete δεν ειναι αναστρεψιμο (ευκολα), ενω το disable ειναι :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Απλά με το root explorer μετακίνησε στην εξωτερική κάρτα (ή σβήσε τελείως) τα αρχεία voicedialer.apk και voicedialer.odex . Αν τα ξαναχρειαστείς μετακίνησέ τα πίσω.
- Alex

Πείτε μου κάτι, θέλω να βάλω το recovery 2e και στο odin όταν πατάω στο PDA δεν μου βρίσκει αυτό το CF root που λέει ο Αντώνης στο βίντεο του, βρίσκει ένα αρχείο όπου λέει image. Καμία ιδέα?

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Πείτε μου κάτι, θέλω να βάλω το recovery 2e και στο odin όταν πατάω στο PDA δεν μου βρίσκει αυτό το CF root που λέει ο Αντώνης στο βίντεο του, βρίσκει ένα αρχείο όπου λέει image. Καμία ιδέα?

Είσαι ήδη root ή όχι; Ποιά rom έχεις; Από πού κατέβασες το cf-root? κτλ, κτλ. Το πρώτο μήνυμα του θέματος το διάβασες;

- Alex

εντομεταξύ το συγκεκριμένο cd-root και η έκδοση 2.2.1 στο βίντεο του αντώνη είναι αρκετά παλιά :lol:

πες μας ποια είναι η ρομ σου και θα σου βρω εγώ τι αρχείο πρέπει να φλασάρεις

• The topic was unlocked