Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ελα ρεεεε :chair:

:lol:

launcher pro, launcher pro plus, launher7

Μπερδευτηκα με ολες αυτες τις συντομογραφιες χαχαχα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια εχει δοκιμασει κανεις την serendipity rom ?(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=965760) και αν ναι σε σχεση με την rom του Juwe τι λεει ?

ρε παιδια τα φωτα σας γρηγορα εκανα το oneclick lagfix με darky 9.3 το κινητο εκανε επαννεκινηση και εχει κολλησει στη αρχικη οθονη...Μπηκα σε recovery mode εκανα διαγραφη cache και ξαναεβαλα και το υpdate μπας και διορθωδει...δεν μπαινει με τπτ τωρα και με πεταει συνεχεια στο recovery mode...τι να κανω?? εχω τρελαθει...

ρε συ Πετρο εγω τον εβαλα τον απλο lp και μου αρεσε περισσοτερο ο go

εχει παραπανω δυνατοτητες ο plus?

εντωμεταξυ τωρα σκιζομαστε στα offtopic :lol::lol:

Ο plus εχει τα scrolable widgets του, τα οποια ειναι must αν εχεις fb και tweeter, και resize στα κανονικα widgets. Δοκιμασε τον παλι, ειναι top και παναλαφρος :)

Ο 7 καλος, αλλα και εγω τον ψιλοβρηκα βαρετο...

Offtopic mode off :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μακάρι να πάρουμε 2.3, πιστεύω πως θα είναι το απόγειο των δυνατοτήτων του Galaxy. Η μόνη μλκ είναι οτι το κινητό δεν πρόλαβε καλά καλά να παλιώσει και βγαίνει το καινούριο. Όσο σκέφτομαι πόσοι θα μπούνε στον πειρασμό να το αγοράσουνε τρελαίνομαι. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Βέβαια μέχρι να έρθει, να αρχίσει να δοκιμάζεται και μέχρι να φύγει η πρώτη παρτίδα του (που πάντα είναι λίγο ρίσκο να αγοράζει κάποιος την πρώτη παρτίδα από ένα κινητό-γνώμη μου) θα έχει περάσει κάποιος χρόνος ακόμα ώστε να κάνει το τωρινό Galaxy τον κύκλο του...

Δημητρη απο δω και στο εξης αυτο θα γινεται με τα κινητα (και οποιαδηποτε αλλα προιοντα τελευταιας τεχνολογιας). Θα μας δινουν τεχνολογια με το σταγονομετρο και ειναι στο χερι μας αν θα υποκυπτουμε στον ακρατο υπερκαταναλωτισμο η οχι. Προσωπικα δεν προκειται να υποκυψω στα κολπακια της samsung και θα μεινω με τον γαλαξια μου που υπερκαλυπτει τις αναγκες μου. Ξανα το 500αρικο θα φυγει μονο οταν θα δω κατι που θα κανει το μπαμ οπως εκανε ο πρωτος γαλαξιας ενα χρονο πριν.

Πλεον ειναι σιγουρο οτι θα την παρουμε...

Παρολο που πολλοι εκραζαν την samsung,τελικα η ιδια τους διεψευσε...

Απο 2.1->2.2->2.2.1->2.3

Τι αλλο μπορει να θελει κανεις?

Ανοιχτους drivers,μονο αυτο...Τοτε θα ηταν η τελεια επιλογη για android λυσεις

Οσο για το νεο galaxy,ειμαι σιγουρος οτι εγω τουλαχιστον οτι δεν θα το αγορασω...Οσο και να κανει...Το μεγεθος του ειναι υπερβολικο....

Μεχρι 4" ειναι οκ νομιζω...Μετα απο εκει ξεφευγει η φαση

Μηπως να παιρνει και η Ελλαδιτσα το update σε λογικο χρονικο διαστημα και οχι 3-4 μηνες μετα το Ην. Βασιλειο? Πολλα ζηταω ε?

ρε παιδια τα φωτα σας γρηγορα εκανα το oneclick lagfix με darky 9.3 το κινητο εκανε επαννεκινηση και εχει κολλησει στη αρχικη οθονη...Μπηκα σε recovery mode εκανα διαγραφη cache και ξαναεβαλα και το υpdate μπας και διορθωδει...δεν μπαινει με τπτ τωρα και με πεταει συνεχεια στο recovery mode...τι να κανω?? εχω τρελαθει...

Φιλε μου γιατι να κανεις OCLF στην darkys? Απο τη μια δεν χρειαζεται και απο την αλλη δεν γινεται. Ξαναπερνα την ρομ απο cwm.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μηπως να παιρνει και η Ελλαδιτσα το update σε λογικο χρονικο διαστημα και οχι 3-4 μηνες μετα το Ην. Βασιλειο? Πολλα ζηταω ε?

Οχι,δεν ζητας πολλα...

Ειναι βεβαια λιγο περιεργο το να μην γινεται.Δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος(τεχνικος ή κατι αλλο)

Αλλα προσωπικα δεν με εχει απασχολησει καθολου το θεμα,θα μπορουσα να πω...

Απτην στιγμη που εγινα root,δεν βρισκω τον λογο να μην ασχοληθω με customιες.Ειναι ενα παιχνιδι το ολο θεμα...

Πρεπει ομως οι εταιριες να καταλαβουν οτι υπαρχουν και ανθρωποι που ειτε δεν θελουν,ειτε δεν μπορουν να ασχοληθουν με αυτο το πραγμα.Θελουν απλα να υπαρχει μια σωστη υποστηριξη σε κατι που αγορασαν με 500+ Ευρω.

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

πάμε άλλη μια..

γεγονός ; η samsung έδωσε και την 2.2 και την 2.2.1, αυτομάτως συνεπάγεται οτι δεν φταίει αυτή αλλά οι πάροχοι που δεν ασχολούνται και η ελληνική αντιπροσωπεία

Άμα θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον κατηγορείστε την Samsung hellas και την Vodafone που κάθεται και κάνει μετατροπές στο κινητό βάζοντας δικά της προγράμματα και boot animation.

υγ; όχι τίποτα άλλο αλλά το boot animation κόλλαγε κιόλας ...

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

πάμε άλλη μια..

γεγονός ; η samsung έδωσε και την 2.2 και την 2.2.1, αυτομάτως συνεπάγεται οτι δεν φταίει αυτή αλλά οι πάροχοι που δεν ασχολούνται και η ελληνική αντιπροσωπεία

Άμα θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον κατηγορείστε την Samsung hellas και την Vodafone που κάθεται και κάνει μετατροπές στο κινητό βάζοντας δικά της προγράμματα και boot animation.

υγ; όχι τίποτα άλλο αλλά το boot animation κόλλαγε κιόλας ...

αν ηθελε η sammy,θα μπορουσε να δινει ota updates,χωρις να αφηνει την επιλογη στη sαm.hellas να της χαλαει την φημη.

Οσο αφορα την vodafone,ειναι αλλη φαση...παιζουν αλλες συμφωνιες...νομιζω τουλαχιστον

τεσπα.οπως και να εχει.Τα εχει καταφερει καλυτερα απο αρκετες αλλες εταιριες

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

O spb mobile shell τρέχει απίστευτα γρήγορα σε εμένα. Τον είχα περάσει σήμερα αλλά δεν πρόλαβα να τον δω καλά, και στην ουσία για να μη ψάχνομαι έτρεχα σε Launcher7, αλλά εκτός οτι είναι απίστευτα smooth σε κινήσεις, βγάζει στον task manager της samsung οτι τρώει μόνο 5,5mb.

Ενώ ADW Ex και launcher7 τρώνε 11, και ο LauncherPro 15-20.

Άλλος ελαφρύς είναι ο zeam launcher, ας πούμε μια lite έκδοση του lp.

O spb mobile shell τρέχει απίστευτα γρήγορα σε εμένα. Τον είχα περάσει σήμερα αλλά δεν πρόλαβα να τον δω καλά, και στην ουσία για να μη ψάχνομαι έτρεχα σε Launcher7, αλλά εκτός οτι είναι απίστευτα smooth σε κινήσεις, βγάζει στον task manager της samsung οτι τρώει μόνο 5,5mb.

Ενώ ADW Ex και launcher7 τρώνε 11, και ο LauncherPro 15-20.

Άλλος ελαφρύς είναι ο zeam launcher, ας πούμε μια lite έκδοση του lp.

zeam sucks :(

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Εγω παλι τους εχω βαλει σχεδον ολους κατα καιρους... Αλλα οπως γυρναω παντα σε darky, ετσι γυρναω παντα σε lp plus...

εχει κανεις σας περάσει την Simply Galaxy V2.5 SweetHoney (Froyo JS7)

με την 9.3 του darky το κινητο τρωει ασχημα κολημματα

συγκεκριμένα η παρακάτω περιγραφή με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο απο ενα χρηστη στο δωματιο του darky

Alright. So I have been running 9.3 since a few weeks now.

Unfortunately: for what ever reason it is the worst version I have been running so far

I did a wipe-install as this was highly recommended (from 7.0 to 9.2 I didn't wipe) after I did a CWM backup.

Since I "upgraded" I have had numerous unexplained spontaneous reboots and complete hang-ups: i.e.: I find my phone and it seems to have shutdown but the power button doesn't work until I pull the battery then it will reboot.

Also, 9.3 seems to be way more sluggish for me then 9.2: very strange.

I also own a HTC Desire HD and that phone now seems twice as fast compared to my SGS

Until now I haven't been able to pinpoint anything that might be causing the strange behavior.

I am contemplating flashing back to either a stock 2.2.1 kernel or 9.2 (although I had problems with my wifi with that version).

I hope my experiences are a-typical of 9.3 (haven't had the time to read all posts - yet).

καποια γνώμη?

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

Ρε παιδια δοκιμασα την παραπανω που σας ελεγα τώρα

Καλή/ος ο darky αλλά με το simply το καινουριο και gto damian μέσα παιδια, δεν εχει σχεση το κινητο

και σας το λεω απο ιδια πειρα εχω δοκιμάσει σχεδον οτι ρομ υπαρχει

θα το δουλεψω 2 μερες ακομα και θα σας πω εντυπώσεις και για σταθερότητα

Μισ ερώτηση και θελω μια βοήθεια

sales code ποιον να βαλω στην JS7 (simply) COS ή EUR ή κάτι άλλο?(στην jm5 ειχα EUR)

a ναι και που βρισκω τον SPB Mobile Shell 5.0 για android? στο μαρκετ δεν υπαρχει

υγ Κολλάει το wifi βγαζει σφαλμα συνεχεια, μπορει να βοηθήσει κάποιος?

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
Vita Brevis

a ναι και που βρισκω τον SPB Mobile Shell 5.0 για android? στο μαρκετ δεν υπαρχει

υγ Κολλάει το wifi βγαζει σφαλμα συνεχεια, μπορει να βοηθήσει κάποιος?

Νομίζω είναι beta και δεν υπάρχει στο market. Κάνε ενα google search και θα το βρεις.

σε ευχαριστω

για τα αλλα 2 ερωτήματά μου αν μπορει να βοηθήσει κανεις θα ημουν υποχρεως

1. για το κόλημμα που τρώει το wifi, πως διορθωνει?

2. για το sales code που πρέπει να βάλω (να αλλάξω δηλ το CSC με το δικο μου κcountry code ποιον βαζω)?(ή δεν χρειάζεται να τον αλλάξω?)

του εβαλα simplygalaxy V2.5 SWEETHONEY μαζι με DAMIAN GTO ULTIMATE KERNEL (TON BETA)

Vita Brevis

Καινούργια Σουηδική 2.2.1 ROM.

Pda:js8 phone:jq1 css:js1 (NEE).

Από xda το νέο.

εχει καινουριο modem και Jit enabled,ψηνομαι να τη δοκιμασω αλλα δεν παιζει ακομη με 3 αρχεια ωστε να περασω το csc με τα ελληνικα πληκτρολογια :(

Ρε παιδια δοκιμασα την παραπανω που σας ελεγα τώρα

Καλή/ος ο darky αλλά με το simply το καινουριο και gto damian μέσα παιδια, δεν εχει σχεση το κινητο

και σας το λεω απο ιδια πειρα εχω δοκιμάσει σχεδον οτι ρομ υπαρχει

θα το δουλεψω 2 μερες ακομα και θα σας πω εντυπώσεις και για σταθερότητα

Μισ ερώτηση και θελω μια βοήθεια

sales code ποιον να βαλω στην JS7 (simply) COS ή EUR ή κάτι άλλο?(στην jm5 ειχα EUR)

Την έχω από το σαββατοκύριακο, μέχρι στιγμής είναι μια χαρά, το βράδυ πιθανόν να υπάρχει 2.6

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

ρε παιδια εχει κολλησει το τηλ στο phonesetupawizard και δεν κανει τιποτε αλλο

μου φαινεται παω παλι για φλασαρισμα μέσω odin αυτη τη φορά (μαλλον εχει χασει τελειως τους launchers)

Vita Brevis

εχει καινουριο modem και Jit enabled,ψηνομαι να τη δοκιμασω αλλα δεν παιζει ακομη με 3 αρχεια ωστε να περασω το csc με τα ελληνικα πληκτρολογια :(

Ελληνικο μενου εχει , Ελληνικο πληκτρολογιο οχι . Εκανα μια δοκιμη με cf root js7 και ρουταρισε κανονικα .

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ελληνικο μενου εχει , Ελληνικο πληκτρολογιο οχι . Εκανα μια δοκιμη με cf root js7 και ρουταρισε κανονικα .

Την ανεβασαν στο xda με 3 αρχεια,την κατεβαζω και θα την περασω μεχρι το απογευμα με το csc του Αλεξ.

Πρωτες εντυπωσεις?κατι καραμπινατο με την πρωτη ματια?Με το cf root js7 της περασες και τον κερνελ της js7 ομως.

Edited by truckman

Την ανεβασαν στο xda με 3 αρχεια,την κατεβαζω και θα την περασω μεχρι το απογευμα με το csc του Αλεξ.

Πρωτες εντυπωσεις?κατι καραμπινατο με την πρωτη ματια?Με το cf root js7 της περασες και τον κερνελ της js7 ομως.

Το csc του Αλεξ ??

ΓΙΑΝΝΗΣ

Το csc του Αλεξ ??
Ναι,αυτο που εχει στην πρωτη σελιδα στην js7 η οποια ουτε αυτη ειχε ελληνικα πληκτρολογια αλλα με το csc της js3 που τα περιεχει ειμαστε οκ και αποφευγουμε την φασαρια να τα εγκαταστησουμε εμεις.

Θα πρεπει ομως να κατεβασεις την εκδοση με τα 3 αρχεια που ανεβασαν στο xda πριν λιγο για να κανεις την αλλαγη του csc της js8 με αυτο της js3

Ναι,αυτο που εχει στην πρωτη σελιδα στην js7 η οποια ουτε αυτη ειχε ελληνικα πληκτρολογια αλλα με το csc της js3 που τα περιεχει ειμαστε οκ και αποφευγουμε την φασαρια να τα εγκαταστησουμε εμεις.

Θα πρεπει ομως να κατεβασεις την εκδοση με τα 3 αρχεια που ανεβασαν στο xda πριν λιγο για να κανεις την αλλαγη του csc της js8 με αυτο της js3

Πάρη επειδη ειμαι στο γραφειο και δεν μπορω να μπω xda λογω περιορισμων,παιζει ηδη και JS8 CWM?Ευχαριστω.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• The topic was unlocked