Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρη το σκέφτομαι αλλά αν ισχύει αυτό που άκουσα λέω να περιμένω να βάλω την 2.3. Όχι τίποτα άλλο αλλά ποιος ξεκινάει πάλι να σετάρει το κινητό από την αρχή, πέρασμα εφαρμογών, αρχείων και δε συμαζεύεται, θέλω μια μέρα ολόκληρη για να το ξαναστήσω όπως το έχω το κινητό. Δεν είμαι και εξοικιωμένος με το Titanium ( όσον αφορά το backup των εφαρμογών ) και αν φλασάρω πρέπει να τις εγκαταστήσω από την αρχή και καταλαβαίνεις τη δουλειά θα ανοίξω...

Γιαυτό λέω να βάλω κατευθείαν Ginger εκτός αν μέχρι 15 Απριλίου (μέχρι τότε έχω βάλει διορία) δεν έχει βγει κάτι σε αυτήν. Τότε θα προχωρήσω στην js7 ή σε κάποια νεώτερη της αν έχει βγει τότε.:cool:

Δημητρη δεν εχεις κι αδικο,εξαλου οπως σου ειπα μην φανταστεις και τιποτα διαφορες περιεργες κι εγω που την φλασαρισα το εκανα γιατι δεν ηξερα τι αλλο να σκαλισω στο κινητο :p

Θελω να πιστευω οτι μεχρι τα μεσα Απριλη θα εχουμε καποιες εξελιξεις,κανει κατι καλες κινησεις τελευταια η <αγαπημενη μας> samsung :rocket:

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημητρη δεν εχεις κι αδικο,εξαλου οπως σου ειπα μην φανταστεις και τιποτα διαφορες περιεργες κι εγω που την φλασαρισα το εκανα γιατι δεν ηξερα τι αλλο να σκαλισω στο κινητο :p

Θελω να πιστευω οτι μεχρι τα μεσα Απριλη θα εχουμε καποιες εξελιξεις,κανει κατι καλες κινησεις τελευταια η <αγαπημενη μας> samsung :rocket:

Μακάρι να πάρουμε 2.3, πιστεύω πως θα είναι το απόγειο των δυνατοτήτων του Galaxy. Η μόνη μλκ είναι οτι το κινητό δεν πρόλαβε καλά καλά να παλιώσει και βγαίνει το καινούριο. Όσο σκέφτομαι πόσοι θα μπούνε στον πειρασμό να το αγοράσουνε τρελαίνομαι. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Βέβαια μέχρι να έρθει, να αρχίσει να δοκιμάζεται και μέχρι να φύγει η πρώτη παρτίδα του (που πάντα είναι λίγο ρίσκο να αγοράζει κάποιος την πρώτη παρτίδα από ένα κινητό-γνώμη μου) θα έχει περάσει κάποιος χρόνος ακόμα ώστε να κάνει το τωρινό Galaxy τον κύκλο του...

Δημήτρης

LUCAS HOOD

βρηκα κατι για παιχνιδι

δειτε το βιντεο εγω το κατεβασα παντως

ειναι το γνωστο σε ολους πλεον spb mobile shell 5.0...απλα φοβερο :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ειναι το γνωστο σε ολους πλεον spb mobile shell 5.0...απλα φοβερο :)

δεν ηξερα οτι υπηρχε καν αυτο

το χεις δοκιμασει?

παιδια εβαλα τον kernel του Damian περιμενα να τελειωσεο η μπαταρια του κινητου και εκανα wipe τα battery stats και σε 3 ωρες εχει παει 70% ειναι φυσιολογικο? μηπως το cwm δεν σβηνει τα battery stats?
υπογραφή εκτός ορίων

το χεις δοκιμασει?

υπαρχει απο την εποχη των windows mobile...απο τους αγαπημενους μου launchers...εννοειται πως το δοκιμασα αλλα θελει λιγη δουλιτσα ακομη...τα εφε του απλα special :)

Ηρακλής!

παιδια εβαλα τον kernel του Damian περιμενα να τελειωσεο η μπαταρια του κινητου και εκανα wipe τα battery stats και σε 3 ωρες εχει παει 70% ειναι φυσιολογικο? μηπως το cwm δεν σβηνει τα battery stats?

8έλει 1-2 κύκλους για να στρώσει afaik

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

παιδες οσοι ειστε με js5 η ακομη και με js3 δεν βλεπω καποιο ουσιαστικο λογο να πατε στην js7

αν παλι σας αρεσει το σκαλισμα, βαλτε τη :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Μακάρι να πάρουμε 2.3, πιστεύω πως θα είναι το απόγειο των δυνατοτήτων του Galaxy. Η μόνη μλκ είναι οτι το κινητό δεν πρόλαβε καλά καλά να παλιώσει και βγαίνει το καινούριο. Όσο σκέφτομαι πόσοι θα μπούνε στον πειρασμό να το αγοράσουνε τρελαίνομαι. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Βέβαια μέχρι να έρθει, να αρχίσει να δοκιμάζεται και μέχρι να φύγει η πρώτη παρτίδα του (που πάντα είναι λίγο ρίσκο να αγοράζει κάποιος την πρώτη παρτίδα από ένα κινητό-γνώμη μου) θα έχει περάσει κάποιος χρόνος ακόμα ώστε να κάνει το τωρινό Galaxy τον κύκλο του...
κι εγω πιστευω οτι ο κυκλος του galaxy s δεν εχει κλεισει ακομη,εχει κι αλλα να δωσει ακομη!!

βρηκα κατι για παιχνιδι

δειτε το βιντεο εγω το κατεβασα παντως

το ειχα δοκιμασει εδω και μερες,δεν μου αρεσε γμτ,παντως στο galaxy μας εχει καλυτερη αποκριση :happy:

το θέλω... έχουμε κανα il directo λινκ να το κατεβάσω;

γιατί το σαιτ είναι στα ιταλικά :wacko:

Οπότε να υποθέσω ότι όλα οκ....

Ευχαριστώ πολύ.....:bow:

κι εγω πιστευω οτι ο κυκλος του galaxy s δεν εχει κλεισει ακομη,εχει κι αλλα να δωσει ακομη!!

το ειχα δοκιμασει εδω και μερες,δεν μου αρεσε γμτ,παντως στο galaxy μας εχει καλυτερη αποκριση :happy:

υπαρχει απο την εποχη των windows mobile...απο τους αγαπημενους μου launchers...εννοειται πως το δοκιμασα αλλα θελει λιγη δουλιτσα ακομη...τα εφε του απλα special :)

το χεις δοκιμασει?

Οσοι ηταν ψαγμενοι στα windows mobile το ειχαν παντα στην συσκευη τους. εκεινες τις εποχες, οπου το περιβαλλον των winmo ηταν αργο και δυσχρηστο, το spb mobile shell ηταν κορυφη.

Τωρα στο android προσωπικα δεν βρισκω κανενα λογο να το βαλει καποιος σε galaxy. σε πιο αργες συσκευες που δεν μπορουν να πειραχθουν (themes, tweaks, κ.λ.π) αξιζει να το βαλουν. Στον γαλαξια εγω προσωπικα δεν το προτεινω :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Οσοι ηταν ψαγμενοι στα windows mobile το ειχαν παντα στην συσκευη τους. εκεινες τις εποχες, οπου το περιβαλλον των winmo ηταν αργο και δυσχρηστο, το spb mobile shell ηταν κορυφη.

Τωρα στο android προσωπικα δεν βρισκω κανενα λογο να το βαλει καποιος σε galaxy. σε πιο αργες συσκευες που δεν μπορουν να πειραχθουν (themes, tweaks, κ.λ.π) αξιζει να το βαλουν. Στον γαλαξια εγω προσωπικα δεν το προτεινω :).

στα ομνια ηταν παντα ο βασικος μου launcher και ηταν αναγκαιος...στο galaxy πραγματι εχουμε τοσες επιλογες που δεν χρειαζεται απαραιτητα...

Ηρακλής!

Οταν έχω ανοιχτό το wifi στα παιχνίδια και σε άλλες εφαρμογές μου βγάζει διαφημίσεις. Πως μπορώ να τις μετακινήσω;

Οταν έχω ανοιχτό το wifi στα παιχνίδια και σε άλλες εφαρμογές μου βγάζει διαφημίσεις. Πως μπορώ να τις μετακινήσω;

να βγεις απο το internet... :lol::lol:

νομιζω γινεται και με τον adblock απο το market

adfree...θελει root :)

Ηρακλής!

εγώ απλά να δηλώσω οτι σε darky 9.3 με voodoo lagfix δοκίμασα το Spb mobile shell

και ξαναερωτεύτηκα το κινητό.

Μόλις το έβαλα και έπαθα πλάκα , πολύ ομορφο αλλά φαντάζομαι απο κατανάλωση :p

Πάντως τα γραφικά του και ολα είναι πολυ smooth

Κάποιος που ζήτησε link , google it :)

To spb εχει οντως εντυπωσιακο interface απο εποχες winmo (και ναι! καταργουσες την γραφιδα :lol:). To δοκιμασα και εγω στο galaxy, αλλα η εκδοση που ειχα βαλει παραειναι beta κατα την γνωμη μου, τουλαχιστον με βαση τα οσα ειχα συνηθισει απο τις παλιοτερες εκδοσεις. Αλλα το βρηκα και πολυ βαρυ, οποτε συνεχιζω ακαθεκτος με τον LPP που θεωρω ο,τι καλυτερο για συνδυασμο ευκολιας και ui.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

To spb εχει οντως εντυπωσιακο interface απο εποχες winmo (και ναι! καταργουσες την γραφιδα :lol:). To δοκιμασα και εγω στο galaxy, αλλα η εκδοση που ειχα βαλει παραειναι beta κατα την γνωμη μου, τουλαχιστον με βαση τα οσα ειχα συνηθισει απο τις παλιοτερες εκδοσεις. Αλλα το βρηκα και πολυ βαρυ, οποτε συνεχιζω ακαθεκτος με τον LPP που θεωρω ο,τι καλυτερο για συνδυασμο ευκολιας και ui.

ρε συ Πετρο εγω τον εβαλα τον απλο lp και μου αρεσε περισσοτερο ο go

εχει παραπανω δυνατοτητες ο plus?

εντωμεταξυ τωρα σκιζομαστε στα offtopic :lol::lol:

Πλεον ειναι σιγουρο οτι θα την παρουμε...

Παρολο που πολλοι εκραζαν την samsung,τελικα η ιδια τους διεψευσε...

Απο 2.1->2.2->2.2.1->2.3

Τι αλλο μπορει να θελει κανεις?

Ανοιχτους drivers,μονο αυτο...Τοτε θα ηταν η τελεια επιλογη για android λυσεις

Οσο για το νεο galaxy,ειμαι σιγουρος οτι εγω τουλαχιστον οτι δεν θα το αγορασω...Οσο και να κανει...Το μεγεθος του ειναι υπερβολικο....

Μεχρι 4" ειναι οκ νομιζω...Μετα απο εκει ξεφευγει η φαση

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

ρε συ Πετρο εγω τον εβαλα τον απλο lp και μου αρεσε περισσοτερο ο go

εχει παραπανω δυνατοτητες ο plus?

εντωμεταξυ τωρα σκιζομαστε στα offtopic :lol::lol:

windows 7 launcher = κάτι το διαφορετικό

ο Go αν και καρεδιάζει στα αππς μέσα, στην επιφάνεια είναι πολύ smooth θα έλεγα

αγαπημένος μου launcher αλλά καθόλου παραμετροποιήσιμος είναι αυτός της gingerbeard o default ~

spb μακράν ποιο eye candy από οτιδήποτε άλλο έχω δει :p

υγ;παρά τις γενικότερες αντιλήψεις και ορολογίες, το offtopic/ontopic καθορίζονται από τους χρήστες μόνο!

εγώ βλέπω μια παρέα να συζητάει +/- μιας συσκευής, οπότε είμαστε πάνω στο ζήτημα

Άσε που δεν βλέπω να υπάρχουν ερωτήματα οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτα

windows 7 launcher = κάτι το διαφορετικό

ο Go αν και καρεδιάζει στα αππς μέσα, στην επιφάνεια είναι πολύ smooth θα έλεγα

αγαπημένος μου launcher αλλά καθόλου παραμετροποιήσιμος είναι αυτός της gingerbeard o default ~

spb μακράν ποιο eye candy από οτιδήποτε άλλο έχω δει :p

υγ;παρά τις γενικότερες αντιλήψεις και ορολογίες, το offtopic/ontopic καθορίζονται από τους χρήστες μόνο!

εγώ βλέπω μια παρέα να συζητάει +/- μιας συσκευής, οπότε είμαστε πάνω στο ζήτημα

Άσε που δεν βλέπω να υπάρχουν ερωτήματα οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτα

ρε τον δοκιμασα τον 7 πριν καμια εβδομαδα, σιγουρα διαφορετικος απο τους υπολοιπους οπως ξαναεγραψα και πολυ smooth αλλα κατανταει πολυ βαρετο, χωρις ομορφα widgetακια χωρις οθονες κτλ...

Παιδια σας εχασα.τι ειναι ολα αυτα;lpp,lp 7 τι παιζει με αυτα τι εχασα;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ελα ρεεεε :chair:

:lol:

launcher pro, launcher pro plus, launher7

• The topic was unlocked