Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά τί λες; Κι εσύ Βασίλη δε βλέπεις; :p

Λες έβαλες την JS7 και μετά παραθέτεις σε παρένθεση την παλιά Eclair JM2?

Αυτή που σου βγάζει το Kies είναι η Froyo JPH η Ελληνική, που βγήκε το Δεκέμβρη. Αφού προφανώς το τηλέφωνό σου έχει Eclair.

:lol::lol::lol::lol:

πω πω δεν ειδα καν λεπτομεριες modem, code κτλ :O

τελικα carve21 εβαλες την JS7 η οχι?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε δεν εχω ασχοληθει ποτε με το kies για να σου πω

η JS7 ειναι η τελευταια ρομ που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη για Ευρωπη παντα

η *NEW* ZSJPG v9.9 ειναι πιο νεα..???

LG G4

Η ZSJPG είναι ασιατική rom και είναι 1 εβδομάδα παλιότερη απο την js7,

η *NEW* ZSJPG v9.9 ειναι πιο νεα..???

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Μολις περασα την δαρκυ την καινουργια πραγματικα ειμαι ενθουσιασμενος ισως η καλυτερη ρομ του κατα εμε και για πρωτη φορα ψηνομαι να κρατησω τον μαμα launcher επιτελους τον κανανε ανθρωπινο

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Τώρα πλέον έκλεισε ο κύκλος των δοκιμών μου με τις roms. instanity, simply, juwe's είναι πραγματικά πολύ καλές. Ειδικά με damiangto είναι σφαίρα.

Απο τις 3 προτιμώ τις 2 τελευταίες, δε ξέρω γιατί, ίσως ψυχολογικό επειδή είναι JS7 και η έκδοση insanity είναι 0.x.. Πολύ μικρή διαφορά.

Απο κει και πέρα, αν η juwe's ήταν τόσο όμορφη όσο η simply θα πήγαινα εκεί σίγουρα.

Κανένα theme έχετε ρε παιδιά για την Juwe's; Περίπου όπως της simply. Δοκίμασα τον γνωστό σε μένα R64 (τη πρώτη φορά δε ξεκίναγε, αλλά έβγαλα τη μπαταρία και ξαναπροσπάθησα και μπήκε), αλλά πάλι μου λείπει εκείνο το θέμα. Σε ταχύτητα, ακόμα και σε quadrant είναι πολύ κοντά...

Όσον αφορά τους launchers, ο modded της samsung που κυκλοφορεί όντως τον βελτίωσε πολύ, αλλά πάλι δεν τον προτιμώ.

Πολύ μικρή κατανάλωση σε ram έχει ο launcher7 και τον χρησιμοποιώ πολύ.

και εγω τον εχω βαλει και φαινεται ενδιαφερον, ειναι διαφορετικος σιγουρα

ειναι πολυ smooth, γρηγορος, αλλα για ενα περιεργο λογο ειδα αρκετα αυξημενη καταναλωση μπαταριας και το απεγκατεστησα :mad:, τωρα φαινονται ολα good :)

Τώρα πλέον έκλεισε ο κύκλος των δοκιμών μου με τις roms. instanity, simply, juwe's είναι πραγματικά πολύ καλές. Ειδικά με damiangto είναι σφαίρα.

Απο τις 3 προτιμώ τις 2 τελευταίες, δε ξέρω γιατί, ίσως ψυχολογικό επειδή είναι JS7 και η έκδοση insanity είναι 0.x.. Πολύ μικρή διαφορά.

Απο κει και πέρα, αν η juwe's ήταν τόσο όμορφη όσο η simply θα πήγαινα εκεί σίγουρα.

Κανένα theme έχετε ρε παιδιά για την Juwe's; Περίπου όπως της simply. Δοκίμασα τον γνωστό σε μένα R64 (τη πρώτη φορά δε ξεκίναγε, αλλά έβγαλα τη μπαταρία και ξαναπροσπάθησα και μπήκε), αλλά πάλι μου λείπει εκείνο το θέμα. Σε ταχύτητα, ακόμα και σε quadrant είναι πολύ κοντά...

Όσον αφορά τους launchers, ο modded της samsung που κυκλοφορεί όντως τον βελτίωσε πολύ, αλλά πάλι δεν τον προτιμώ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=12039638#post12039638

Αυτό για θεματάκι για Juwe! Oμορφο είναι και δουλεύει και με τους 2 launchers!!

Juwe καλή....simply πολύ σκέτη νομίζω....ίσως γι αυτό παίζει καλύτερα απο darky και αυτή:)

2270+ με Juwe και Damian...αν και έχω βγάλει με Darky 2350+ δεν ήταν τόσο άμεση και smooth σαν την Juwe....απότομη πολύ και άλλοτε πλύ γρήγορη άλλοτε΄....κάτι την κολλούσε....ειδικά με Super Optimized kernel....

αμα ειναι πιο παλια γιατι τη βγαζει αυτοματα?? Anyway δεν ειμαστε για πειραματα ετσι κιαλλιως μια χαρα ειναι η JS7! Thanks!!

Φιλε μου ΔΕΝ εχεις βαλει την js7

Αποκλειεται με αυτα τα αρχεια να περασες την js7 αλλα την jm2 την ελληνικη επισημη τελευταια eclair και για αυτο σου δεινει κ την επισημη jph την ελληνικη froyo

Μηπως εκανες κανα λαθος αρχειο κατεβασμα;

Edit

Αργησα να ποσταρω σορρυ με καλυψε ο τυχερακιας πριν

Για την ιστορία,

Juwe's 1.5 + DamianGTO Ultimate Kernel v1.1 χωρίς καμία ρύθμιση,

το κινητό πε-τά-ει!

Και με την Speedmod Κ13c μια χαρά σφαίρα πήγαινε, απλά τώρα πε-τά-ει...

Νομίζω δεν θα πειράξω καν το file system γιατί δεν τίθεται λόγος.

Για o/c ούτε που το συζητώ...

Για lagfix δεν θέλω ούτε να ακούω...

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να πηγαίνει πιο γρήγορα το SGS...

Μόνο να δούμε αν έχει καλή διαχείριση ενέργειας και δεν μας ξεζουμίζει το μπαταριόνι!

thx flik for the suggestion!

:lol::lol::lol::lol:

πω πω δεν ειδα καν λεπτομεριες modem, code κτλ :O

τελικα carve21 εβαλες την JS7 η οχι?

Εβαλα τη js7 απο τη σελιδα 422 απο το post του tyxerakia. To τσεκαρα 2.2.1 froyo ειμαι, βασικα αυτα που εγραψα τα αντεγραψα απο το kies. Αυτο το λογισμικο εγραφε οτι ειχα αλλα φυσικα δεν ισχυει... (sorry για την ανακριβεια αλλα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω ποια rom ειναι ποια ή πως λεγεται) Καλα γιατι γραφει το kies οτιναι? Μηπως επειδη η js7 δεν ειναι επισημη ελληνικη και δεν την αναγνωριζει??:confused:

Κι εγώ μάλλον θα μείνω με την Juwe, αν και όπως είπα και η simply είναι καλή.

Αλλά τώρα βρήκα αυτό το θέμα: Honey theme και είναι οκ.

Pamarako, καλό και αυτό που μου είπες, αλλά μου άρεσε αυτό το glowing blue του gingerbread πολύ.

@nikoskon:

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, οτι δεν έχει νόημα να πηγαίνει πιο γρήγορα το κινητό πραγματικά.

Τώρα μπορείς για τη μπαταρία να δοκιμάζεις το uv. Εγώ το έχω στα 75mV χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορεί κάποια στιγμή να δοκιμάσω και 50mV. Γενικά προτείνεται να ξεκινάει κανείς απο τα χαμηλά, να δοκιμάσει τα πάντα στο κινητό, και αν κολλήσει κάπου, βήμα βήμα να αυξάνει το voltage. Εγώ είδα οτι οι περισσότεροι το έχουν 75mV και το έβαλα.

Πόσο είναι το default ξέρει κανείς;

Εβαλα τη js7 απο τη σελιδα 422 απο το post του tyxerakia. To τσεκαρα 2.2.1 froyo ειμαι, βασικα αυτα που εγραψα τα αντεγραψα απο το kies. Αυτο το λογισμικο εγραφε οτι ειχα αλλα φυσικα δεν ισχυει... (sorry για την ανακριβεια αλλα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω ποια rom ειναι ποια ή πως λεγεται) Καλα γιατι γραφει το kies οτιναι? Μηπως επειδη η js7 δεν ειναι επισημη ελληνικη και δεν την αναγνωριζει??:confused:

στις ρυθμισεις->πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο τι αριθμο συσκευης σου γραφει κατω κατω?

Στο 1GHz νομίζω 1275..Πάντως για άγνωστο ακόμα λόγο, απο θέμα μπαταρίας o Voodoo kernel μου δίνει μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τον Ultimate (με 100mv uv)..Τραγικό... :eek:

στις ρυθμισεις->πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο τι αριθμο συσκευης σου γραφει κατω κατω?

FROYO.XWJS7 και πιο πανω γραφει εκδοση 2.2.1.

Στο 1GHz νομίζω 1275..Πάντως για άγνωστο ακόμα λόγο, απο θέμα μπαταρίας o Voodoo kernel μου δίνει μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τον Ultimate (με 100mv uv)..Τραγικό... :eek:

Πόσο καιρό τον κράτησες τον ultimate;

Γενικά για το θέμα μπαταρίας είναι λίγο δύσκολο να κρίνει κανείς σε διάστημα λίγων ημερών. Νομίζω πρέπει να κάτσει 1-2 βδομάδες με έναν kernel για να δεις πόσο τρώει.

Σε εμένα είναι στα ίδια με τον μέσο όρο speedmod-voodoo.

Ok, μάλλον έχεις την JS7 και το Kies διάβασε από το registry των windows την τελευταία φορά που συνδέθηκε κανονικά, φταίει το Kies patcher. (που δε δουλεύει πια, βγάλτο).

Μπορείς να δεις ακριβώς ποιά rom έχεις γράφοντας *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο.

Αν έχεις την JS7 που είναι η τελευταία, γιατί ασχολείσαι με το Kies ούτως ή άλλως;

Το Kies δε θα αναγνωρίζει πια το τηλέφωνο (για αναβαθμίσεις) γιατί δεν έχει rom που αντιστοιχεί στο product code του. Aν για κάποιον ανεξήγητο λόγο θέλεις να γυρίσεις στην Ελληνική Froyo, βάλτην με το Odin, υπάρχει στο πρώτο μήνυμα του θέματος, μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Και για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε...

- Alex

Παιδια εβαλα τον Kernel του Damian GTO αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως να χρησιμοποιησω το undervolting εχω ορισει την cpu στα 1000mhz απο εκει και περα ποιος ο ρολος του undervolting και πως το χρησιμοποιουμε?
υπογραφή εκτός ορίων

Ok, μάλλον έχεις την JS7 και το Kies διάβασε από το registry των windows την τελευταία φορά που συνδέθηκε κανονικά, φταίει το Kies patcher. (που δε δουλεύει πια, βγάλτο).

Μπορείς να δεις ακριβώς ποιά rom έχεις γράφοντας *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο.

Αν έχεις την JS7 που είναι η τελευταία, γιατί ασχολείσαι με το Kies ούτως ή άλλως;

Το Kies δε θα αναγνωρίζει πια το τηλέφωνο (για αναβαθμίσεις) γιατί δεν έχει rom που αντιστοιχεί στο product code του. Aν για κάποιον ανεξήγητο λόγο θέλεις να γυρίσεις στην Ελληνική Froyo, βάλτην με το Odin, υπάρχει στο πρώτο μήνυμα του θέματος, μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Και για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε...

Δεν εχω σκοπο να αλλαξω rom απλα βρηκα τυχαια αυτο το patch και το δοκιμασα καθαρα απο περιεργεια... Απλα μου εκανε εντυπωση που εβγαλε αυτοματη αναβαθμιση γιαυτο και εγινε ολη αυτη η συζητηση... Οποτε ολα οκ! (μαρεσει το ''ανεξηγητο λογο'' και συμφωνω απολυτα :lol:)

Πόσο καιρό τον κράτησες τον ultimate;

Γενικά για το θέμα μπαταρίας είναι λίγο δύσκολο να κρίνει κανείς σε διάστημα λίγων ημερών. Νομίζω πρέπει να κάτσει 1-2 βδομάδες με έναν kernel για να δεις πόσο τρώει.

Σε εμένα είναι στα ίδια με τον μέσο όρο speedmod-voodoo.

Μία εβδομάδα (και κάτι) τον Ultimate και 4 μέρες τον Voodoo :p Τυχαίο?.....Βεβαίως και είναι τυχαίο :D

Παιδια εβαλα τον Kernel του Damian GTO αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως να χρησιμοποιησω το undervolting εχω ορισει την cpu στα 1000mhz απο εκει και περα ποιος ο ρολος του undervolting και πως το χρησιμοποιουμε?

Μπαίνεις recovery,Ultimate menu (κάτι τέτοιο δε τα θυμάμαι και ακριβώς :p ),CPU Volt setting και επιλέγεις τη μείωση που θέλεις (απο 0 έως -125mV απ' την εργοστασιακή).. :) Για το 1GHz ξεκινάς απο -75 και βλέπεις..Εμένα λειτουργούσε ανετότατα στο 1GHz με -125mV undervolt..

Μία εβδομάδα (και κάτι) τον Ultimate και 4 μέρες τον Voodoo :p Τυχαίο?.....Βεβαίως και είναι τυχαίο :D

:D

Δε ξέρω, ειδικά με uv μου φαίνεται περίεργο πραγματικά. Και ο voodoo δεν είναι και τόσο σταθερός. Πχ άλλες φορές τον έχω βάλει και είχε τραγικό drains, και άλλες φορές όταν τον ξαναδοκίμαζα (κυρίως για lagfix) ήταν στα ίδια επίπεδα με τον speedmod.

Προτείνω όταν θα είσαι λίγο καιρό με ίδια rom, και όχι σε κάποια φρέσκια, να ξαναπάς σε ultimate να δεις. Πχ όταν βγει η 1.2. Για μένα είναι ο κορυφαίος kernel αυτή τη στιγμή.

Σήμερα ήταν η μέρα πειράγματος..Οπότε πέρασα 3-4 rom,πείραξα καμια 20αριά φορές το framework (τις μισές φορές του μάμησα τα πρέκια ξεχνώντας να πάρω backup :grin: ) οπότε έβαλα τη beta 1.2 του Ultimate :D

Ο voodoo πάντως θεωρώ οτι απλά είναι ένας stock kernel με lagfix :S

By the way..Έχει δοκιμάσει κανείς fugumod?

Σήμερα ήταν η μέρα πειράγματος..Οπότε πέρασα 3-4 rom,πείραξα καμια 20αριά φορές το framework (τις μισές φορές του μάμησα τα πρέκια ξεχνώντας να πάρω backup :grin: ) οπότε έβαλα τη beta 1.2 του Ultimate :D

Ο voodoo πάντως θεωρώ οτι απλά είναι ένας stock kernel με lagfix :S

By the way..Έχει δοκιμάσει κανείς fugumod?

O supercurio (voodoo) έχει βγάλει όμως και το sound improvement driver και το brightness fix. Και έχει και το καλύτερο lagfix επίσης μαζί πλέον με τον ultimate.

Για το fugumod οι απόψεις είναι λίγο διχασμένες. Γενικά σε μια ήδη γρήγορη rom δε παίζει να δεις διαφορά, και πιθανόν να δεις και κολλήματα.

Μπαίνεις recovery,Ultimate menu (κάτι τέτοιο δε τα θυμάμαι και ακριβώς :p ),CPU Volt setting και επιλέγεις τη μείωση που θέλεις (απο 0 έως -125mV απ' την εργοστασιακή).. :) Για το 1GHz ξεκινάς απο -75 και βλέπεις..Εμένα λειτουργούσε ανετότατα στο 1GHz με -125mV undervolt..

και πως θα καταλαβω εαν υπαρχει δυσλειτουργια; υπαρχει αναλογια MHz. με undervoltage;

υπογραφή εκτός ορίων

Παιδια εβαλα το setcpu,αλλα τελικα απογοητευτικα και το εβγαλα...

Εχω μια απορια ομως.

Το setcpu πειραζει καποιο αρχειο του συστηματος?

Δλδ παιζει και μετα την απεγκατασταση να συνεχισει να δουλευει?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

• The topic was unlocked