saliez Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παλεύω εδώ και μισή ώρα να σβήσω το kies και δεν μπορώ. Δοκίμασα και τον uninstaller που μου είπες αδερφέ αλλά τίποτα. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι. Τον συνδυασμό των 3 κουμπιών θέλησα να ενεργοποιήσω και εδώ δε μπορώ να σβήσω καλά καλά το Kies για να περάσω τη νεότερη έκδοση μήπως και κάνω το odin να δουλέψει..:mad::mad: όπου ανόιγει μια πόρτα ανοίγουν άλλες 2. Πόρτα 1: πολύ καλή ευκαιρεία να κάνεις format το PC σου :) Πόρτα 2: εκείνη η κοπέλα που δεν ξέρεις πως να της κάνεις πέσιμο; ; όχι πια ευκαιρεία! εάν έχεις ήδη κοπέλα η διαδικασία είναι ίδια αλλά ακόμα ποιο εύκολη! υγ; δεν κάνω πλάκα. :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 όπου ανόιγει μια πόρτα ανοίγουν άλλες 2. Πόρτα 1: πολύ καλή ευκαιρεία να κάνεις format το PC σου :) Πόρτα 2: εκείνη η κοπέλα που δεν ξέρεις πως να της κάνεις πέσιμο; ; όχι πια ευκαιρεία! εάν έχεις ήδη κοπέλα η διαδικασία είναι ίδια αλλά ακόμα ποιο εύκολη! υγ; δεν κάνω πλάκα. :lol: 1. To pc είναι μόλις 2 μηνών φρεσκοφορμαρισμένο... 2. Δε σε πιάνω τι εννοείς... Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 1. To pc είναι μόλις 2 μηνών φρεσκοφορμαρισμένο... 2. Δε σε πιάνω τι εννοείς... ok τελευταίο offtopic 1. τα windows είναι σαν τα android, ένα φορμάτ την ημέρα τον γιατρό κάνει πέρα ! 2. κρυφό υπονοούμενο. ΣΕΚΣ! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Για το Μαρτη διαβασα φιλε. Σε Αγγλια κλπ φυσικα οχι εδω περα. Εμεις κατα το καλοκαιρακι...Για δοκιμασε και πες μας αν επιασε η διαδικασια. Ακολούθησα τα βήματα, πάτησα start στο odin και ξεκίνησε αλλά εδώ και 2 λεπτά περίπου έχει μείνει χωρίς να γίνεται τίποτα και βγάζει αυτά <ID:0/004> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> PSbl_stockJPU.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4).. <ID:0/004> File analysis.. <ID:0/004> SetupConnection.. Να ξαναπατήσω start? Στον οδηγό λέει περίπου 3 δευτερόλεπτα ενώ εμένα έχει τώρα 3 λεπτά... Άκυρο, και ναήθελα να πατήσω start δε μπορώ γιατί είναι γκριζαρισμένο σαν επιλογή... Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δν έγινε τίποτα:mad::mad::mad::mad: Εγκταλείπω την προσπάθεια, Θα δοκιμάσω αύριο σε άλλο pc. :mad::mad::mad::mad: Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δν έγινε τίποτα:mad::mad::mad::mad: Εγκταλείπω την προσπάθεια, Θα δοκιμάσω αύριο σε άλλο pc. :mad::mad::mad::mad: Τι να πω φιλε μου, το pc σου αρνειται πεισματικα να ξεκινησει τη διαδικασια. Δεν ξερω γιατι το κανει, πρωτη φορα γινεται αυτο. Βγαλε το kies τελειως βασικα και βαλε τους drivers μονο χειροκινητα. Μετα ξαναδοκιμασε. Αλλιως πηγαινε σε ενα αλλο pc και κανε τη δουλεια σου να ηρεμησεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Εεειιι ψιτ :D Εσείς με darky 9.0.2 έχετε αυτά τα θεματάκια? (κυρίως το 1ο και 2ο, το 3ο το εχω και σε js3) Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Εεειιι ψιτ :D Εσείς με darky 9.0.2 έχετε αυτά τα θεματάκια? (κυρίως το 1ο και 2ο, το 3ο το εχω και σε js3) Thanks! Ψιτ εμείς με kitchen δεν έχουμε κανένα θεματάκι :lol::p Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 εγω προσωπικα δεν εχω κανενα απο τα διαφορα θεματακια Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Εεειιι ψιτ :D Εσείς με darky 9.0.2 έχετε αυτά τα θεματάκια? (κυρίως το 1ο και 2ο, το 3ο το εχω και σε js3) Thanks! Ψιτ, παιδί!:p:D Το 3 μαναχά το έχω κι εγώ! :P Η μόνη διαφορά με το original post στο xda forum είναι ότι αντί για τον Voodoo Kernel έχω τον Speedmod.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Εεειιι ψιτ :D Εσείς με darky 9.0.2 έχετε αυτά τα θεματάκια? (κυρίως το 1ο και 2ο, το 3ο το εχω και σε js3) Thanks! το 3ο παίζει και σε μένα :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ψιτ παιδι κι εγω με κουζινατη js3 με speedmod μου κανει το 3. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Το 3ο με 9.0.2 το κανει και σε μενα.. Τωρα που το ειπες εχω μια υποψια και για το 2ο αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Το 1ο δεν το εχω παρατηρησει αλλα θα το αφησω να πεσει κατω απο 15% η μπαταρια να δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrorbladez Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Tο 3ο και σε μένα. edit : όχι οτι με ενοχλεί,ούτε καν το είχα προσέξει,οπότε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 To 3o το ειχε απο 7 η ROM του Darkyy ( και φυσικα και τωρα... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Μπορω πανω σε JS3 με speedmode να περασω generation X theme, η χρειαζεται να κανω κατι αλλο πρωτα? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Μπορω πανω σε JS3 με speedmode να περασω generation X theme, η χρειαζεται να κανω κατι αλλο πρωτα? Stock js3? Deodexed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Stock, πρεπει να την κανω deodexed? Πως γινεται αυτο? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Stock, πρεπει να την κανω deodexed? Πως γινεται αυτο? Σε stock δεν γινεται μιας και τα themes ειναι framework depended. Deodex κανεις η με adb η με καποιο απο τα scripts που υπαρχουν ετοιμα στους xda. Παντως ανετα η πιο ευκολη λυση ειναι να flashαρεις την js3 μεσω doc kitchen που ειναι ετοιμη deodexed, zipalligned. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=817703 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Τωρα εχω οπως ειπα stock js3 με speedmode. Μπορω να περασω την kitchen απο πανω η πρεπει να κανω και κατι αλλο? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Φυσικα και μπορεις. Φτιαχνεις τη rom οπως θες μεσω της κουζινας, απενεργοποιεις αν εχεις καποιο lagfix και την κανεις flash μεσω recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 γενικα απο την εμπειρια σας αξιζει καποιος να βαλει theme ?η εχουν κολληματα με βασικες λειτουργιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 γενικα απο την εμπειρια σας αξιζει καποιος να βαλει theme ?η εχουν κολληματα με βασικες λειτουργιες? To theme ειναι απλα ενα theme. :p Καμμια σχεση με τη λειτουργια της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Να ρωτήσω κανα-δυό πράγματα γιατί θέλω να περάσω το speedmod λόγω του τεράστιου προβλήματος με την κατανάλωση μπαταρίας του wifi, αλλά δεν ξέρω καθόλου από kernel και τέτοια. 1. Έχω js3 stock και ενεργοποιημένο το σύστημα των 3 πλήκτρων. Χρειάζομαι κάτι άλλο ή προχωράω απλώς με τις οδηγίες του odin; Κάπου διάβασα στους οδηγούς ότι η Froyo έχει καινούρια version του συστήματος των 3 πλήκτρων που δεν δέχεται ανυπόγραφα αρχεία. Με επηρεάζει εδώ ή όχι; 2. Το speedmod γράφει στις οδηγίες κάποια πράγματα σχετικά με lagfix και επάρκεια μνήμης συστήματος για να λειτουργήσει το lagfix. Εγώ lagfix δεν έχω βάλει ούτε θέλω. Το speedmod εμπεριέχει lagfix, και αν ναι, είναι υποχρεωτικό να το ενεργοποιήσω; Αν όχι, χρειάζεται να ασχοληθώ με την μνήμη του συστήματος; 3. Αν, ο μη γένοιτο, μπρικάρω το τηλέφωνο, μπορώ παρ' όλα αυτά να συνδεθώ μέσω odin για να ξαναφορτώσω το js3 σύμφωνα με τον οδηγό του πρώτου post και να ξαναγυρίσω όπως είμαι σήμερα; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Να ρωτήσω κανα-δυό πράγματα γιατί θέλω να περάσω το speedmod λόγω του τεράστιου προβλήματος με την κατανάλωση μπαταρίας του wifi, αλλά δεν ξέρω καθόλου από kernel και τέτοια. 1. Έχω js3 stock και ενεργοποιημένο το σύστημα των 3 πλήκτρων. Χρειάζομαι κάτι άλλο ή προχωράω απλώς με τις οδηγίες του odin; Κάπου διάβασα στους οδηγούς ότι η Froyo έχει καινούρια version του συστήματος των 3 πλήκτρων που δεν δέχεται ανυπόγραφα αρχεία. Με επηρεάζει εδώ ή όχι; 2. Το speedmod γράφει στις οδηγίες κάποια πράγματα σχετικά με lagfix και επάρκεια μνήμης συστήματος για να λειτουργήσει το lagfix. Εγώ lagfix δεν έχω βάλει ούτε θέλω. Το speedmod εμπεριέχει lagfix, και αν ναι, είναι υποχρεωτικό να το ενεργοποιήσω; Αν όχι, χρειάζεται να ασχοληθώ με την μνήμη του συστήματος; 3. Αν, ο μη γένοιτο, μπρικάρω το τηλέφωνο, μπορώ παρ' όλα αυτά να συνδεθώ μέσω odin για να ξαναφορτώσω το js3 σύμφωνα με τον οδηγό του πρώτου post και να ξαναγυρίσω όπως είμαι σήμερα; Δεν υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με wifi drain. Υπάρχει ένα θεματάκι που απ ότι φαίνεται εμφανίζεται σε άλλους και σε άλλους όχι (ο Tyxerakias στις δοκιμές του δεν είδε μεγάλη διαφορά). Γενικά για μπαταρία την υπογραφή μου.. ακολουθείς πιστά και όταν τελειώσεις κάνεις 2-3 κύκλους φόρτισης και μας λες αποτελέσματα. 1. Όχι προχωράς με Odin. ΠΡΟΣΟΧΗ. Φλασάρεις το .TAR όχι το .ZIP 2. Το περνάς και το ξεχνάς. Εμπεριέχει lagfix και αν θες το ενεργοποιείς από CWM (clockwork mod recovery). 3. Αν το μπρικάρεις εντελώς θες jig. (πρέπει να κάνεις χοντρή μαμακία :p) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts