Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλημερα!πωσ μπορω να αλλαξω απο KOR σε CΟS σε SAMSUNG GALAXY S???Δοκιμασα με αστερακια διεση κ την ωρα μ βγαζει τις επιλογες, επιλεγω το COS κανει reboot κ οταν ανοιγει παταω να δω αν αλλαξε κ ειναι αποθηκευμενο παλι το KOR αλλα δειχνει ελληνικα.εχω εκδοση PDA I9000 XWJM2- PNONE I9000XXJM1 KAI CSC I9000OXXJM1.Ευχαριστω εκ των προτερων!!
σου εχω κανει pm με οδηγιες,κανε το και πες μας (προυποθεση να εισαι ρουτ βεβαια)

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταλαβα! Σ'ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Ειμαι για φλασαρισμα αυριο μεθαυριο! :)

Βεβαια με απασχολει το θεμα να βρω την JPH που δινει επισημα αυτη τη στιγμη η Samsung στην Ελλαδα, ωστε να μπορω να γυρισω προς τα πισω αν χρειαστει. Μηπως ξερεις που μπορω να την βρω;

Επισης για την JS3 δεν χρειαζεται να κανουμε αυτο που γραφεις για τις ελληνικες: "Τώρα πληκτρολόγησε *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα που γράφει το ρολόι πάνω δεξιά σε 24ωρο φόρματ... αν δηλαδή είναι 4:15 μμ, γράφεις *#272*1615# . Θα βγεί τότε μια λίστα με κωδικούς 3ων γραμμάτων.

ΑΝ έβαλες το JM2, διάλεξε COS, αν έβαλες το JM5 διάλεξε το EUR, και μετά πάτα install. Το τηλέφωνο θα κάνει reboot, και θα έχει το επίσημο ελληνικό firmware." Αλλα μαλλον επειδη ειναι Ολλανδικη δεν θα μας δινει στη λιστα το EUR [που ημουν στην 2.1 εγω - δεν ξερω αν αλλαξε στην 2.2].

Κατι ομως γραφεις για την επιστροφη απο 2.2.1/2.2 σε 2.1 οτι δημιουργει προβληματα ή κανω λαθος; Αν θελησει καποιος να το σεταρει οπως οταν το πηρε και κανει downgrade με repartition που τα καθαριζει ολα τι προβλημα να βγαλει;

Ελπίζω ο ΤHV να ανεβάσει την JPH που έχει.

@THV πού τη βρήκες;

Όσο για αυτό με τον κωδικό όχι δε θα πιάσει στην JS3, γιατί δε σου δίνει multicsc, αλλά μόνο ένα, το XEN. Οπότε ο κωδικός (που είναι λίγο διαφορετικός στο Φρόγιο, δεν έχει την ώρα αλλά το ΙΜΕΙ) δε θα κάνει τίποτα.

Για το downgrade, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχεις πρόβλημα. Απλά πολλοί αναφέρανε ότι το ΙΜΕΙ τους χάθηκε όταν κάνανε downgrade από κάποια Φρόγιο σε κάποια Εκλαιρ. Αν κάνεις ένα backup τον φάκελο /efs πρίν το downgrade θα είσαι οκ αν σου συμβεί κάτι τέτοιο γιατι μπορείς να το επαναφέρεις. Αλλά ξαναλέω, δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί, και ειδικά με τα τελευταία firmwares δεν έχει αναφερθεί.

Για να μπει το recovery2e νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος ειναι το cf root από xda. Δοκίμασα χθες τον τρόπο από την αρχική σελίδα και κόλλησε το τηλεφωνο (αν και ειχαν γίνει copy όλα τα αρχεία) και το τηλ ηθελε φλασαρισμα... Mε cf root και odin το τηλ γινεται root και εγκαθισταται το recovery2e μεσα σε 10 secs.

Είναι ένας τρόπος, για το αν είναι ο "καλύτερος" δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω. Πρώτον είναι μη αντιστρέψιμο, γιατί φλασάρει kernel και δε βγαίνει χωρίς να φλασάρεις πάλι με odin. Αν είσαι του συνεχούς φλασαρίσματος δε σε πειράζει αυτό, αλλά δεν είναι όλοι, και οι περισσότεροι θέλουν να μπορούν να επαναφέρουν το τηλέφωνο όπως το είχαν. Επίσης, είναι άπειρα τα παραδείγματα που τούβλιασαν το κινητό φλασάροντας ένα cf-root που είναι για άλλη έκδοση, π.χ. την ΧΧJPH αντί για την XWJPH, ή την DXJPA αντί για την ΧWJPA. Γι'αυτούς τους λόγους δεν το έχω βάλει στους οδηγούς. Τέλος θα συμφωνήσω με το Βασίλη (Stinger/κυβοχιά) ότι το speedmod είναι καλύτερη επιλογή αν είναι να φλασάρεις kernel...

@Stinger: αν και δεν είμαι σίγουρος ότι το speedmod δε σου βάζει recovery2e... αν κάνεις επαναφορά με τα 3 κουμπιά, σε τί recovery σε βγάζει; Κατευθείαν CWM?

- Alex

@Stinger: αν και δεν είμαι σίγουρος ότι το speedmod δε σου βάζει recovery2e... αν κάνεις επαναφορά με τα 3 κουμπιά, σε τί recovery σε βγάζει; Κατευθείαν CWM?

Ω ναι κατευθειαν CWM.:cool:

PS:Πηρα το θαρρος μιας και με βοηθησε ο Βασιλης και οντως ετσι ειναι κατευθειαν σε CWM πρεπει να βγαινει.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ελπίζω ο ΤHV να ανεβάσει την JPH που έχει.

@THV πού τη βρήκες;

Την ανεβαζω σε hotfile τωρα.

Την κρατησα/κατεβασα απ'το kies οταν την ειχα δοκιμασει. :)

Ειναι η επισημη για οσους εχουν product code COS.

Ω ναι κατευθειαν CWM.:cool:

PS:Πηρα το θαρρος μιας και με βοηθησε ο Βασιλης και οντως ετσι ειναι κατευθειαν σε CWM πρεπει να βγαινει.:)

Άξιος μαθητής :lol:

Ναι Άλεξ κατευθείαν σε CWM μπαίνεις και μέσα σου δίνει επιλογή να γυρίσεις στο παλιό σου recovery εάν θες (Advanced speedmod ULK Features --> Switch to 3e Recovery) εγώ είχα 3ε και παρέμεινε. Εάν είχα 2e θα μου έβγαζε να γυρίσω στο 2e. Αλλά δεν υπάρχει λόγος μιας και οι custom θέλουν CWM και όχι 2e.

Την ανεβαζω σε hotfile τωρα.

Την κρατησα/κατεβασα απ'το kies οταν την ειχα δοκιμασει. :)

Ειναι η επισημη για οσους εχουν product code COS.

Tη μετέτρεψες σε odin format? Γιατί σε .enc.zip θα είναι άχρηστη στους περισσότερους...

@Stinger + μαθητή του: ok καλό :)

- Alex

Ο ποιο εύκολος και failsafe τρόπος είναι περνώντας έναν custom kernel (speedmod). ο Speedmod ΔΕΝ περιέχει το recovery2e, απλά σου δίνει την δυνατότητα να επιστρέψεις στο recovery που ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ. Είτε αυτό λέγεται Recovery 2e ή Recovery3e.

Για να βάλετε ένα custom rom ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ Recovery 2e, Χρειάζεστε Clockwork MOD Recovery (CWM). Και αυτό σας το δίνει ο custom kernel.

Μπλέξατε τα μπούτια σας ελπίζω να τα ξέμπλεξα λίγο :lol:

Γιατί τι θα αλλάξει? ...

Η το περναμε με μορφη update.zip ακομα και σε eclair........

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291025&page=8

Τα εχουμε εξηγησει ολα αυτα πολλες φορες!!!

Ακομα και kernel αν θελουμε να φλασσαρουμε γινεται μεσω clock αφου ολοι τα εχουν και σε μορφη zip ωστε να μπορει να γινει χωρις καθολου oddin

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Tη μετέτρεψες σε odin format? Γιατί σε .enc.zip θα είναι άχρηστη στους περισσότερους...

@Stinger + μαθητή του: ok καλό :)

Οχι δε ξερω να το κανω αυτο. Ενα αρχειο .tar εχει μονο ομως (JPH_JP9_JPP.tar) οποτε υπεθεσα οτι ειναι σαν την JPY που κυκλοφορει και την φλασαρεις μονο ως PDA.

Η το περναμε με μορφη update.zip ακομα και σε eclair........

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291025&page=8

Τα εχουμε εξηγησει ολα αυτα πολλες φορες!!!

σε eclair περναει μια χαρα γιατι εχει το 2e

στις περισσοτερες ομως froyo που υπαρχει το 3e δεν μπορουμε να το περασουμε σε μορφη update.zip

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Να σημειώσω πάντως σε αυτό το σημείο, ότι για clean install ο ίδιος ο Darkyy (αλλά κάτι τέτοιο ισχύει σε όλες τις custom rom που flashάρονται μέσω cwm) προτείνει το εξής:

κατέβασμα και πέρασμα της JM8 (που είναι eclair 2.1, αλλά prerooted και με 2e recovery), μετά πέρασμα του cwm είτε μέσω update.zip αρχείου ή από το ROM Manager, έπειτα Hard Reset -> Wipe Cache -> Wipe Dalvik (από CWM) και τέλος πέρασμα της όποιας custom ROM.

Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργώ κι εγώ, με τη μόνη διαφορά ότι περνάω κι ότι θέλω να κρατήσω από την SD κάρτα στον υπολογιστή μου, μετά κάνω ένα format την SD με το που περάσω την JM8 και προχωρώ στα υπόλοιπα. Ο λόγος που δεν κάνω format την SD μετά το πέρασμα της όποιας custom ROM είναι τα διάφορα lagfixes που περιέχουν οι custom kernels, τα οποία αφήνουν logfiles μέσα στο /sdcard, οπότε με το που θα σβηστούν αυτά από το format θα ενεργοποιηθεί απευθείας το lagfix. (EDITED)

Edited by OniBocho

Εγώ που είμαι στην JS3, μπορώ με τον οδηγό στην πρώτη σελίδα να κατέβω σε JM5? Αν γίνεται αυτό, τότε ξεμπερδεύω!

Να σημειώσω πάντως σε αυτό το σημείο, ότι για clean install ο ίδιος ο Darkyy (αλλά κάτι τέτοιο ισχύει σε όλες τις custom rom που flashάρονται μέσω cwm) προτείνει το εξής:

κατέβασμα και πέρασμα της JM8 (που είναι eclair 2.1, αλλά prerooted και με 2e recovery), μετά πέρασμα του cwm είτε μέσω update.zip αρχείου ή από το ROM Manager, έπειτα Hard Reset -> Wipe Cache -> Wipe Dalvik (από CWM) και τέλος πέρασμα της όποιας custom ROM.

Darky my @***, ΠΑΛΙ θάλασσα τα έκανε με την V9 ....

Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργώ κι εγώ, με τη μόνη διαφορά ότι περνάω κι ότι θέλω να κρατήσω από την SD κάρτα στον υπολογιστή μου, μετά κάνω ένα format την SD με το που περάσω την JM8 και προχωρώ στα υπόλοιπα. Ο λόγος που δεν κάνω format την SD μετά το πέρασμα της όποιας custom ROM είναι τα διάφορα lagfixes που περιέχουν οι custom kernels, τα οποία αφήνουν logfiles μέσα στο /sdcard, οπότε με το που θα σβηστούν αυτά από το format θα υπάρξει απευθείας crash του filesystem.

Τα έχεις μπλέξει λίγο, τα logfiles είναι εντελώς ακίνδυνα μπορείς να τα σβύσεις οποιαδήπτοε στιγμή θέλεις χρησημοποιούντε μόνο για λόγους Debuging. Μάλλον εννοεις τον φάκελο του voodoo lagfix (disable voodoo) που εάν τον σβήσεις θα στο ενεργοποιήσει πάλι αλλά πάλι δεν βγάζω νόημα με αυτά που λές, τα έχεις μπλέξει για τα καλά :p

Εγώ που είμαι στην JS3, μπορώ με τον οδηγό στην πρώτη σελίδα να κατέβω σε JM5? Αν γίνεται αυτό, τότε ξεμπερδεύω!

ναι μπορεις κανονικα αν ακολουθησεις τον οδηγο...;)

Βασίλη, δεν ξέρω προς τι το μένος σου για τον τύπο, πάντως η 7.6 και η 8.0 του ήταν πολύ καλές ROM σε όλα τα επίπεδα. Η 9.0.2 φαίνεται πολύ promising, ίσως περισσότερο κι από την κουζίνα του Doc, που σε ουκ ολίγα ατοπήματα υπέπεσε στις τελευταίες του εκδόσεις.

Τέλος πάντων, το ζήτημα είναι ότι είτε πηγαίνεις με τον safe and sound τρόπο των stock ROMS κι έχεις τους γνωστούς "περιορισμούς", ή διαλέγεις custom ROMS και μπαίνεις στην διαδικασία του πειραματισμού.

Όπως και να έχει πάντως, το clean install με την JM8 δεν είναι λάθος, οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι το σχόλιό σου.

Όσον αφορά την δεύτερη παράθεσή σου, έχεις ένα δίκιο. Το crash στο filesystem επέρχεται αν μετά από format της εσωτερικής sd σε ROM που περιλαμβάνει κάποιον custom kernel με lagfix, αποπειραθείς να περάσεις άλλη ROM. Κι αυτό συμβαίνει γιατί, όπως σημείωσες κι εσύ, με το που σβηστούν κάποια αρχεία, επανενεργοποιείται το lagfix. (μισό λεπτό να κάνω και EDIT στο post μου.

Πάντως, είναι κάτι το οποίο έχω εξηγήσει εκτενώς σε προηγούμενο ποστ κι αφορά πειραματισμούς που έκανα με τον voodoo και τον speedmod kernel κυρίως. Δεν έχω μπλέξει κάτι.

Έχει βάλει κανένα από τα μέλη εδω πέρα την φρέσκια rom του Darky ?

Ψήνομαι πολύ να την δοκιμάσω ... αλλά μάλλον θέλει λίγο διάβασμα ακόμα. :rolleyes:

http://hotfile.com/dl/99147783/9f9fa3e/I9000XWJPH.rar.html

Οριστε η JPH.

Για να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ενταξη, ΜΗ την φλασαρετε μεχρι να δει και ο Tyxerakias. Δε την εχω δοκιμασει σε odin απλα την κατεβασα την ωρα που εκανα update με το kies.

Επισης ειναι ανεβασμενη σε free account οποτε να ληξει το link πειτε μου να το ανεβασω παλι...

http://hotfile.com/dl/99147783/9f9fa3e/I9000XWJPH.rar.html

Οριστε η JPH.

Για να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ενταξη, ΜΗ την φλασαρετε μεχρι να δει και ο Tyxerakias. Δε την εχω δοκιμασει σε odin απλα την κατεβασα την ωρα που εκανα update με το kies.

Επισης ειναι ανεβασμενη σε free account οποτε να ληξει το link πειτε μου να το ανεβασω παλι...

Nαι φαίνεται ok, μόνο με τo pda. Ευχαριστούμε THV :)

Όποιος θέλει ας το δοκιμάσει, μέσω odin χωρίς repartition...

- Alex

θα ηθελα να αναφερω ενα bug που ανακαλυψα σημερα στην js3...μερικες φορες οταν μπαινω στις επαφες δεν υπαρχεια στα δεξια η μπαρα με την γραμματοσειρα για να επιλεξω γραμμα και για να ξανα λειτουργησει αυτη η λειτουργια θα πρεπει να κανουμε τελος στην εφαρμογη επαφες που μενει ανοιχτη στον task manager του κινητου..σημειωση:οπως ειπα δεν το κανει παντα αλλα το εχω παρατηρησει ηδη 2 φορες σημερα...

θα ηθελα να αναφερω ενα bug που ανακαλυψα σημερα στην js3...μερικες φορες οταν μπαινω στις επαφες δεν υπαρχεια στα δεξια η μπαρα με την γραμματοσειρα για να επιλεξω γραμμα και για να ξανα λειτουργησει αυτη η λειτουργια θα πρεπει να κανουμε τελος στην εφαρμογη επαφες που μενει ανοιχτη στον task manager του κινητου..σημειωση:οπως ειπα δεν το κανει παντα αλλα το εχω παρατηρησει ηδη 2 φορες σημερα...

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και το χρησιμοποιω συχνα για να βρισκω επαφες.:)

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οταν παταμε στην οθονη να μας βγαλει το πληκτρολογιο για να καλεσουμε αριθμο μενει παντα εκει,οπου και αν το βαλουμε.

Τι εννοω?Με την 2.1 οταν παταγα τα αγαπημενα να τα εχω γρηγορα για κληση και εβγαινα απο το μενου με πισω,οταν ξαναεμπαινα με το κουμπι πληκτρολογιο με πηγαινε κατευθειαν στα αγαπημενα σαν να το κραταγε στην μνημη του οτι εκει ειχε κλεισει την προηγουμενη φορα.Τωρα με την JS3 οπου και αν το αφησω γυρναει παντα στο πληκτρολογιο.Το κανει και σε εσενα?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Για όποιον απρόσεχτο/άτυχο ενδιαφέρεται, ιδού 2 links που πουλάνε usb jigs, με τις αντιστάσεις κλεισμένες όμορφα σε κουτάκι.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330522243262

http://cgi.ebay.co.uk/Jig-usb-unbrick-Samsung-Galaxy-S-mode-download-/160536832195

Γαλλία/Ολλανδία, γύρω στα 10 ευρώ. Αν δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις για να φτιάξετε ένα μόνος σας, να η λύση.

- Alex

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και το χρησιμοποιω συχνα για να βρισκω επαφες.:)

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οταν παταμε στην οθονη να μας βγαλει το πληκτρολογιο για να καλεσουμε αριθμο μενει παντα εκει,οπου και αν το βαλουμε.

Τι εννοω?Με την 2.1 οταν παταγα τα αγαπημενα να τα εχω γρηγορα για κληση και εβγαινα απο το μενου με πισω,οταν ξαναεμπαινα με το κουμπι πληκτρολογιο με πηγαινε κατευθειαν στα αγαπημενα σαν να το κραταγε στην μνημη του οτι εκει ειχε κλεισει την προηγουμενη φορα.Τωρα με την JS3 οπου και αν το αφησω γυρναει παντα στο πληκτρολογιο.Το κανει και σε εσενα?:blink:

ουτε και μενα μου το κανει και για την ακριβεια οταν βγαινω απο τις επαφες δεν μου μενει ανοιχτο στο task manager

για το δευτερο που λες δεν καταλαβα τι εννοεις...

ουτε και μενα μου το κανει και για την ακριβεια οταν βγαινω απο τις επαφες δεν μου μενει ανοιχτο στο task manager

για το δευτερο που λες δεν καταλαβα τι εννοεις...

Oταν χρησιμοποιουσα τα αγαπημενα και εβγαινα μετα την κληση,οταν το ξαναχρειαζομουν και παταγα το εικονιδιο "κληση" με πηγαινε κατευθειαν εκει και οχι στο πληκτρολογιο.

Τωρα με την JS3 οπου και να το βαλω "Aρχ/Κατ" η "Aγαπημενα" με παει κατευθειαν στο πληκτρολογιο και πρεπει να το πατησω εγω να μπει ειτε στο ενα ειτε στο αλλο.:) ("Aρχ/Κατ" η "Aγαπημενα" )

Oταν χρησιμοποιουσα τα αγαπημενα και εβγαινα μετα την κληση,οταν το ξαναχρειαζομουν και παταγα το εικονιδιο "κληση" με πηγαινε κατευθειαν εκει και οχι στο πληκτρολογιο.

Τωρα με την JS3 οπου και να το βαλω "Aρχ/Κατ" η "Aγαπημενα" με παει κατευθειαν στο πληκτρολογιο και πρεπει να το πατησω εγω να μπει ειτε στο ενα ειτε στο αλλο.:) ("Aρχ/Κατ" η "Aγαπημενα" )

οχι δεν εχω παρατηρησει κατι...

εγω παντως αυτο που εχω διαπιστωσει στην stock js3 ειναι οτι θελει πιο πολυ μνημη οταν τρεχει, γιατι χωρις να τρεχω κατι ειναι στα 220mb+

βεβαια δεν καθυστερει καπου σε ταχυτητα, ουτε ειχα θεμα με την μνημη και απο πλευρας καταναλωσης που ισως υπηρχε θεμα, οπως ειπα πριν 1-2 σελιδες τα σπαει, οτι καλυτερο εχω δει σε ρομ

επισης θετικοτατη εντυπωση μου εκανε το gps το οποιο κλειδωνει γρηγοροτερα απο καθε αλλη ρομ που εχω δοκιμασει

οχι δεν εχω παρατηρησει κατι...

εγω παντως αυτο που εχω διαπιστωσει στην stock js3 ειναι οτι θελει πιο πολυ μνημη οταν τρεχει, γιατι χωρις να τρεχω κατι ειναι στα 220mb+

βεβαια δεν καθυστερει καπου σε ταχυτητα, ουτε ειχα θεμα με την μνημη και απο πλευρας καταναλωσης που ισως υπηρχε θεμα, οπως ειπα πριν 1-2 σελιδες τα σπαει, οτι καλυτερο εχω δει σε ρομ

επισης θετικοτατη εντυπωση μου εκανε το gps το οποιο κλειδωνει γρηγοροτερα απο καθε αλλη ρομ που εχω δοκιμασει

Mε τα δεδομενα ενεργοποιημενα εννοεις κλειδωνει γρηγοροτερα?Γιατι αν δεν τα εχω ενεργοποιημενα δεν κλειδωνει σχεδον ποτε...:(

Βασικα εχω ενα θεμα με τον browser παρολο που εκανα το smoothness fix του Stinger τραβαει αρκετα κολληματα/σπασιματα στο scrolling και παλι.Πολυ καλυτερος ο browser της 2.1 τελικα,ισχυε 100% οτι διαβαζα απο αλλους.:(

Και γω τωρα που το κοιταξα χωρις να τρεχω κατι ειμαι στα 261ΜΒ/338ΜΒ αν εννοεις αυτο.Γιατι τοσο πολυ χωρις να τρεχω κατι?:blink:

Mε τα δεδομενα ενεργοποιημενα εννοεις κλειδωνει γρηγοροτερα?Γιατι αν δεν τα εχω ενεργοποιημενα δεν κλειδωνει σχεδον ποτε...:(

Βασικα εχω ενα θεμα με τον browser παρολο που εκανα το smoothness fix του Stinger τραβαει αρκετα κολληματα/σπασιματα στο scrolling και παλι.Πολυ καλυτερος ο browser της 2.1 τελικα,ισχυε 100% οτι διαβαζα απο αλλους.:(

Και γω τωρα που το κοιταξα χωρις να τρεχω κατι ειμαι στα 261ΜΒ/338ΜΒ αν εννοεις αυτο.Γιατι τοσο πολυ χωρις να τρεχω κατι?:blink:

εννοειται οτι λοκαρει πιο γρηγορα αμα εχεις ενεργοποιημενα τα δεδομενα, η γενικα αμα εισαι συνδεδεμενος στο internet

ο browser ειναι ο ιδιος οπως σε ολες τις 2.2.1

260 δεν μου εχει φτασει παρα μονο οταν ανοιγω καμια εφαρμογη, εκει γυρω στα 230 σταματαει δεν ξερω γιατι θελει τοσο πολυ

εσυ βεβαια εχεις και αλλο κερνελ απο οτι βλεπω οποτε ισως παιζει καποιο ρολο στα παραπανω

• The topic was unlocked