Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χμμ ! δουλεύει κομπλέ εκτός από δεν σου δίνει επιλογή για μέθοδο εισαγωγής πληκτρολογίου όταν πατάς παρατεταμένα το δάχτυλο σου :)

πριν πείτε οτιδήποτε γιατί το έβαλες αφού έχεις custom κτλπ, θα φλασάρω σήμερα ούτως η άλλως σαν καμένος που είμαι την js3 μαμά!

τέρμα τα customs ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε την εταιρεία που έβγαλε αυτήν την κινητάρα που λέγεται Samsung! :lol::lol:

τσπ απλά είπα να αναφέρω αυτό το "bug" δεν ξέρω άμα δουλεύει σε σένα η έφταιγε η δικιά μου custom.

js3 σου έρχομαι!

Και η δική μου εμπειρία με custom rom και διάφορα tweaks (battery mods, πείραγμα με sgs tools κ.α.) αλλά και εναλλακτικούς launcher (όλους τους δοκίμασα) μου έδειξε ότι όλο και κάτι δεν δούλευε σωστά, όλο κάτι κόλλαγε κλπ. Μετά από όλα αυτά δεν του ξαναβάζω τίποτα, με την js3 μόνο ρουτ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ . Έχω βρει την ησυχία μου και όλα καλά μέχρι στιγμής.

Sent from this galaxy

Δημήτρης

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Used το πήρα minos, 3 μέρες το έχω στα χέρια μου και είναι με 2.2.1.

Αυτό μου το έκανε παλιά και με πολλές rom.Υποψιαζόμουν το lagfix αλλά μου το έκανε τελευταία και με JPY χωρίς lagfix.Τώρα υποψιάζομαι το speedmod.

κι εγω αυτο υποψιαζομαι (νομιζω 2 φορες μου το κανε μετα απο αλλαγη kernel . (απενεργοποιησα ΟΛΑ τα tweaks και περιμενω να δω αν μου το ξανακανει..)

εγω παλι απ την μερια μου υποψιαζομαι και το ADW launcher.. (δε θυμαμαι ακριβως αλλα καποια στιγμη το χα να με ρωταει στο boot με ποιο launcher ν ανοιξει το κινητο.μετα νομιζω γινοταν ο πανικος...δε μπορω να ειμαι σιγουρος ομως.το σεταρα κι αυτο ν ανοιγει με τον TW τον μαμισιο και βλεπουμε κι απο κει τι γινεται)

Used το πήρα minos, 3 μέρες το έχω στα χέρια μου και είναι με 2.2.1.

Περνα τον συνδυασμο πριν κανεις οτιδηποτε αλλο. Μαλλον ο τυπος που στο εδωσε την περασε με το Kies patcher και δεν το χρεαστηκε. Να φανταστω την JPY εχει μεσα?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Περνα τον συνδυασμο πριν κανεις οτιδηποτε αλλο. Μαλλον ο τυπος που στο εδωσε την περασε με το Kies patcher και δεν το χρεαστηκε. Να φανταστω την JPY εχει μεσα?

Σωστός, jpy έχει. Δεν ξέρει ούτε αυτός τι έκανε απ'ότι κατάλαβα. Ναι, με το συνδιασμό θα αρχίσω, έριξα μια ματιά γενικά και είδα τι θέλει... Προς Darky's V8.0 κοιτάζω, θα δείξει...

Σωστός, jpy έχει. Δεν ξέρει ούτε αυτός τι έκανε απ'ότι κατάλαβα. Ναι, με το συνδιασμό θα αρχίσω, έριξα μια ματιά γενικά και είδα τι θέλει... Προς Darky's V8.0 κοιτάζω, θα δείξει...

Την περασε σιγουρα με το kies patcher, αν ειχε παει μεσω της JPU τοτε τα 3 κουμπια θα ηταν ενεργοποιημενα. Anyway ριξε ενα καλο διαβασματακι στον οδηγο και θα τα καταφερεις, δεν ειναι τιποτα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Λοιπόν μέχρι να δω τι παίζει με το ζήτημα των csc έχω φτιάξει ένα update.zip που βάζει αυτόματα την lite εκδοση του swype,το framework-res για το εικονίδιο της μπαταρίας versionD και το 5icon TouchWiz GTG mod.Το framework ειναι JS3 Version specific οπότε προσέχετε όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε.Το δοκίμασα επιτυχώς σε 3 kitchen roms so far.

Aυτο κανει για απλη JS3, ή για custom roms:worry:

Παιδιά κοιτάξτε τι κατάφερα να κάνω στο Galaxy S μου... Ήμουν απο αυτούς που πρόλαβαν να πάρουν τα λινκς απο την μοναδική ρομ με 2.3.1 κερνελ...

Δείτε τις φωτό μου στο:

h**p://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-cuanogenmod-7-android-9494/

Αν την πέρασε και κανείς άλλος στείλετε κανα μήνυμα να ανταλάξουμε γνώμες!!!

Apple iPhone 3G,Apple iPhone 3Gs, Samsung Galaxy S1, Sony Xperia Mini Pro, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 920

Παιδιά κοιτάξτε τι κατάφερα να κάνω στο Galaxy S μου... Ήμουν απο αυτούς που πρόλαβαν να πάρουν τα λινκς απο την μοναδική ρομ με 2.3.1 κερνελ...

Δείτε τις φωτό μου στο:

h**p://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-cuanogenmod-7-android-9494/

Αν την πέρασε και κανείς άλλος στείλετε κανα μήνυμα να ανταλάξουμε γνώμες!!!

Για πες μας τις εντυπωσεις σου φιλε μου. Τρωει κανενα χοντρο κολλημα? Διαβασα οτι αρκετα πραγματακια δεν λειτουργουν ακομα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Απ'ότι διάβασα, τα μισά δε δουλεύουν!!! Αντιγράφω από το blog:

Πράγματα που δουλεύουν:

MTD

Radio

Audio

GPS

Wifi

Bluetooth

HQ Video PLayback

internal SD-Card

external SD-Card

Light Sensor

Acceleration Sensor

Initial Updater-Script for first rollout

Πράγματα που ΔΕΝ δουλεύουν:

LQ Video Playback

Camera

Polling problem on RIL

2G/3G toggle

Compass

FM-Radio

TV-Out

USB sharing of internal SD-Card

Απ'ότι διάβασα, τα μισά δε δουλεύουν!!! Αντιγράφω από το blog:

Πράγματα που δουλεύουν:

MTD

Radio

Audio

GPS

Wifi

Bluetooth

HQ Video PLayback

internal SD-Card

external SD-Card

Light Sensor

Acceleration Sensor

Initial Updater-Script for first rollout

Πράγματα που ΔΕΝ δουλεύουν:

LQ Video Playback

Camera

Polling problem on RIL

2G/3G toggle

Compass

FM-Radio

TV-Out

USB sharing of internal SD-Card

ειναι νωρις ακομη αλλα η συνεχεια αναμενεται too hot :D

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Tίποτα στον ορίζοντα με τα 3 κουμπιά.:(

Με το μάρκετ όλα οκ.

Απο εκείνη την ώρα παιδεύομαι,αν το πιστεύεται:p

Tίποτα στον ορίζοντα με τα 3 κουμπιά.:(

Με το μάρκετ όλα οκ.

Απο εκείνη την ώρα παιδεύομαι,αν το πιστεύεται:p

Φιλε μου σε ρωτησα και πριν, πες μας ακριβως ποιο ειναι το προβλημα με τα 3 κουμπια, που γινεται η στραβη σε ποιο σημειο, με ποιον τροπο προσπαθεις να το κανεις. Δεν γινεται αλλιως να βοηθησουμε.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καταρχήν είπαμε ότι ειναι work in progress. Και απο την στιγμή που ο κώδικας δεν ανακοινώνεται απο την μαμα εταιρία καταλαβαίνουμε ότι απαιτείται ΑΠΕΙΡΟΣ προγραμματισμος...Τα παιδιά δν πληρώνονται γι αυτό το κάνουν επειδή γουστάρουν.. Γι αυτό μην γκρινιάζει κανείς για το τι δουλεύει κ τι όχι..ΕΞΑΛΛΟΥ ακομα ΔΕΝ είναι σε τελικο στάδιο αλλα R.C.0 .. Όσο για την ρομ, απλά είναι απο τις καλύτερες που έχω βάλει στο κινητό.. Και έχω δοκιμάσει πολλές!! Δυστυχώς το benchmark για κάποιο λόγο κρασάρει κ δεν ολοκληρώνεται.. Ξέρω ότι ουτως ή άλλως δεν ειναι αξιόπιστο, απλά θα είχα και ένα μέτρο σύγκρισης παραπάνω, αφού στην cm6 beta3 μου εβγαζε 2.4+.

Φαίνεται ότι έχουν διορθώση το πρόβλημα με το battery drain την προηγούμενης έκδοσης..Είναι πάρα, πολύ γρήγορη και smooth..Ελέυθερη ram κάπου στα 200mb με τον autokiller στο Ultimate..To animation όταν klειδώνεις την συσκευή είναι απίστευτο.. :) Πάντως όλες οι βασικές λειτουργίες ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.. [κ ναι είμαι απο αυτους που πιστεύουν ότι η κάμερα σε ένα smartphone δεν ειναι βασική λειτουργία :P ].

Τα παιδιά είναι τρελαμένοι κ θα τα κάνουν όλα να δουλέψουν, απλά θέλουν χρόνο..

Είναι η πρώτη μορφή ρομ με 2.3.1 κερνελ και είναι άξιοι συγχαρητηρίων... :)

Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι το ελαφρώς χαμηλωμένο ηχείο στις κλήσεις σε σχέση με την rom του darkyy.. Αλλά ίσως το φτιάξουν μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική έκδοση..

Επίσης όταν σύνδεσα το κινητό στο PC μου το αναγνώρισε ως Nexus S και προσπάθησε να κατεβάσει τους drivers του..

Edited by manos_w
Apple iPhone 3G,Apple iPhone 3Gs, Samsung Galaxy S1, Sony Xperia Mini Pro, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 920

Καταρχήν είπαμε ότι ειναι work in progress. Και απο την στιγμή που ο κώδικας δεν ανακοινώνεται απο την μαμα εταιρία καταλαβαίνουμε ότι απαιτείται ΑΠΕΙΡΟΣ προγραμματισμος...Τα παιδιά δν πληρώνονται γι αυτό το κάνουν επειδή γουστάρουν.. Γι αυτό μην γκρινιάζει κανείς για το τι δουλεύει κ τι όχι..ΕΞΑΛΛΟΥ ακομα ΔΕΝ είναι σε τελικο στάδιο αλλα R.C.0 .. Όσο για την ρομ, απλά είναι απο τις καλύτερες που έχω βάλει στο κινητό.. Και έχω δοκιμάσει πολλές!! Δυστυχώς το benchmark για κάποιο λόγο κρασάρει κ δεν ολοκληρώνεται.. Ξέρω ότι ουτως ή άλλως δεν ειναι αξιόπιστο, απλά θα είχα και ένα μέτρο σύγκρισεις παραπάνω, αφού στην cm6 beta3 μου εβγαζε 2.4+.

Φαίνεται ότι έχουν διορθώση το πρόβλημα με το battery drain την προηγούμενης έκδοσης..Είναι πάρα, πολύ γρήγορη και smooth..Ελέυθερη ram κάπου στα 200mb με τον autokiller στο Ultimate..To animation όταν klειδώνεις την συσκευή είναι απίστευτο.. :) Πάντως όλες οι βασικές λειτουργίες ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.. [κ ναι είμαι απο αυτους που πιστεύουν ότι η κάμερα σε ένα smartphone δεν ειναι βασική λειτουργία :P ].

Τα παιδιά είναι τρελαμένοι κ θα τα κάνουν όλα να δουλέψουν, απλά θέλουν χρόνο..

Είναι η πρώτη μορφή ρομ με 2.3.1 κερνελ και είναι άξιοι συγχαρητηρίων... :)

Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι το ελαφρώς χαμηλωμένο ηχείο στις κλήσεις σε σχέση με την rom του darkyy.. Αλλά ίσως το φτιάξουν μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική έκδοση..

Πση RAM βλεπει το κινητο πλεον?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Memory Info (avail/total)

207MB/330MB

Φιλε μου σε ρωτησα και πριν, πες μας ακριβως ποιο ειναι το προβλημα με τα 3 κουμπια, που γινεται η στραβη σε ποιο σημειο, με ποιον τροπο προσπαθεις να το κανεις. Δεν γινεται αλλιως να βοηθησουμε.

Ακολουθώ τα βήματα του οδηγού σου προσεκτικά,ένα πρός ένα.

Finished βλέπω αλλά τα 3 κουμπιά πουθενά δέν εμφανίζονται:(

Με βλέπω αύριο να πηγαίνω σε custom rom.

Δεν "εμφανίζονται"; Τί ακριβώς νομίζεις ότι είναι τα 3 κουμπιά;

- Alex

Δεν μπορω να καταλαβω βασικα τι εννοεις οταν λες οτι δεν εμφανιζονται...Επισης για να πας στην custom τα θελεις τα 3 κουμπια, μπορει να σε σωσουν απο πολλα τρεχαματα. Δεν γλιτωνεις τα 3 κουμπια με το να πας σε custom, αν εννοεις αυτο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλημερα...Για να βαλω την 2.2.1 οπως λεει στην πρωτη σελιδα θα πρεπει να εχω ενεργοποιημενο τον ''εντοπισμο σφαλματων'' ή δεν παιζει καποιο ρολο;

Ευχαριστω :)

bodo

Καλημερα...Για να βαλω την 2.2.1 οπως λεει στην πρωτη σελιδα θα πρεπει να εχω ενεργοποιημενο τον ''εντοπισμο σφαλματων'' ή δεν παιζει καποιο ρολο;

Ευχαριστω :)

Δεν παιζει ρολο. Αλλα ενεργοποιησε το ετσι κι αλλιως. Βασικα ακολουθησε ακριβως τα γραφομενα διχως πρωτοβουλιες αλλες και θα εισαι οκ. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν παιζει ρολο. Αλλα ενεργοποιησε το ετσι κι αλλιως. Βασικα ακολουθησε ακριβως τα γραφομενα διχως πρωτοβουλιες αλλες και θα εισαι οκ. :)

:up:

Ξεκιναω και βλεπουμε :)

Ελπιζω να φυγουν και αυτα τα ενοχλητικα εικονιδια απο voda... :)

bodo

:up:

Ξεκιναω και βλεπουμε :)

Go for it. Οι οδηγοι του Αλεξανδρου ειναι υπερπληρεις και καλυπτουν τα παντα, οποτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα πιστευω. Αλλα ο,τι θελεις εδω :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καλημερα και ερωτω κυριοι

να βαλω τη τελικη 9 του σκοτεινουλη η να κατσω στα ωα μου με του γιατρουλη?

να δω ποτε θα ξεπερασω το μικροβιο του φλαςςςςςςςςς

• The topic was unlocked