Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, έχω λίγο μπερδευτεί και θέλω την βοήθειά σας. Ενδιαφέρομαι για ένα tablet 9,7 inch και είμαι μεταξύ της ainol με ATM7039 (Novo 9 SparkII) και της Pipo με RK3188 (μάλλον Pipo M6Pro). H Pipo είναι λίγο πιο ακριβή. Αξίζει η διαφορά? Θέλω να σερφάρω στο ιντερνετ και να βλέπω καμιά ταινία online στη TV μου. Ποια εταιρία θα προτείνατε? Edited by kotsaris40

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, έχω λίγο μπερδευτεί και θέλω την βοήθειά σας. Ενδιαφέρομαι για ένα tablet 9,7 inch και είμαι μεταξύ της ainol με ATM7039 (Novo 9 SparkII) και της Pipo με RK3188 (μάλλον Pipo M6Pro). H Pipo είναι λίγο πιο ακριβή. Αξίζει η διαφορά? Θέλω να σερφάρω στο ιντερνετ και να βλέπω καμιά ταινία online στη TV μου. Ποια εταιρία θα προτείνατε?

Να προτιμήσετε αυτό με τον επεξεργαστή RK3188 αντί του ATM7039.

Ο RK3188 έχει καλύτερη υποστήριξη και εκτελεί καλύτερα αυτά που θέλετε να κάνετε.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Frontier, επειδή σε βλέπω ειδικό. Ψάχνω ένα tablet στις 10 inch περίπου και πιο πολύ για σερφάρισμα και κάποια ταινία να βλέπω online στη TV. Αξίζει να πάω στα 2 GB μιας και παίρνω για πρώτη φορά ένα tablet? Να πάω κατευθείαν στην Pipo ή έχεις να μου προτείνεις και κάποια άλλη αξιόπιστη εταιρία? Σε ευχαριστώ.

Frontier, επειδή σε βλέπω ειδικό. Ψάχνω ένα tablet στις 10 inch περίπου και πιο πολύ για σερφάρισμα και κάποια ταινία να βλέπω online στη TV. Αξίζει να πάω στα 2 GB μιας και παίρνω για πρώτη φορά ένα tablet? Να πάω κατευθείαν στην Pipo ή έχεις να μου προτείνεις και κάποια άλλη αξιόπιστη εταιρία? Σε ευχαριστώ.

2GB RAM είναι σαφώς καλύτερα από 1GB ;)

Τόσο η PiPO όσο και η Onda είναι αξιόπιστες εταιρίες, με την Onda να έχει το πλεονέκτημα των συχνότερων αναβαθμίσεων λογισμικού.

Δες τα νήματα τόσο του PiPO M9pro όσο και του Onda 975m για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτο εδω Αξηζει για αγορα κ απο αυτο το σαιτ? http://www.pipo-store.com/pipo-u8t-3g-wcdma-phone-calling-rk3188-tablet-7-85-inch-ips-ram-2gb.html η να παω σε 1 pippo u8 k εαν ναι ποιο σαιτ προτινετε?

Αυτο εδω Αξηζει για αγορα κ απο αυτο το σαιτ? http://www.pipo-store.com/pipo-u8t-3g-wcdma-phone-calling-rk3188-tablet-7-85-inch-ips-ram-2gb.html η να παω σε 1 pippo u8 k εαν ναι ποιο σαιτ προτινετε?

Δείτε στο σχετικό νήμα για τα αξιόπιστα καταστήματα εδώ.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μηνυμάτων σχετικά με το συγκεκριμένο κατάστημα, ώστε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε στο σχετικό νήμα για τα αξιόπιστα καταστήματα εδώ.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μηνυμάτων σχετικά με το συγκεκριμένο κατάστημα, ώστε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

ευχαριστω πολη

Για αγορα 7"η 8" με 3g k GPS καλο για εγκατασταση στο αυτοκινητο,υπαρχει καποια προταση? To ainol nu my ax1 με 512 mb μνημη στα 65ε θα εχει προβλημα σαν GPS?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγνωμη ax2 ειναι

Καλησπερα. Φιλε frontier θα ηθελα πολυ την γνωμη σου. Θα εμπιστευοσουν καποιο απο τα παρακατω tablets?

1) http://www.electrostudio.gr/product/catid/4011/pcatid/10862

2) http://www.dshop.gr/pegasus/products01/show00.php?code=12493&pcode=SHOW_PROD12493

,το οποιο μαλλον εχει προβλημα με wifi

3) http://www.dshop.gr/pegasus/products01/show00.php?code=12234&pcode=SHOW_PROD12234

4) http://www.kaizershop.gr/samsung_galaxy_tab_3_7_t1100_black

Προοριζεται για ξαδερφακι που θελει αγορα μονο απο Ελλαδα, διαθετει το πολυ μεχρι 110 Ευρω, για ιντερνετ , για καποιο (οσο ειναι δυνατον) gaming και για ταινιες. Σημειωτεον οτι θα χρησιμοποιειται και απο 2, 10χρονα παιδια.

Οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη....

Ευχαριστώ για την απάντησή σου Σταύρο.

Για να γίνω πιο ξεκαθαρος ωστε να με συμβουλεψεις και εσύ αλλά και ολοι οι φιλοι εδώ αν γίνεται:

Το tablet το θελω για :

1. Να βλεπω ταινιες με καλωδιο hdmi (από το site tainiesonline και τετοια παρεμφερη) σε τηλεοραση/οθονη desktop. Ταυτοχρονα να φορτιζει το tablet.

2. Browsing με ανοιχτες 5-6 καρτελες και ταυτοχρονα συγχρονισμό 1-2 mail. Οταν κανω browsing σε αλλες σελιδες να μπορω να ακουω ταυτοχρονα u tube.

3. Να αντεχει σε 7 ωρο ταξίδι κτελ/τραινο για browsing/u tube.

4. Nα μπορω να τσεκαρω ebanking.

5. Nα εχει καλή ορατοτητα η οθονη σε εξωτερικό χωρο cafe /αυλή (υπο σκιά) /αυτοκινητο.

6. Να το πάρω και να δουλευει χωρίς να θελει κάθε μηνα μάστορα.

7. Το Πασχα θα εχω ενα nokia 925 , δηλαδή wp8/8.1. Μπορω να δινω 3g απ αυτό στο Acer A1 810 ή στο Ppo U8? Eχω στη συνδεση πακετο δεδομενων, στη sim.

Μαυτον τον καταλογο το Αcer κάνει? Το λεω γιατι λογικά εχει ανωτερο QC από Pipo.

To Pιpo που υπερτερει σ αυτά? Εχω ακούσει - διορθωστε με εαν κανω λαθος- οτι η 4.4.2 σε συγκεκριμενα Kernel της Rockchip ειναι "προσωμοιωση" της kitkat και οχι πραγματική. Ισχυει αυτο στο U8?

Κι ενα τελευταιο, στα 240ευρω ειναι το Note 8 που εχει mhl και ειναι πιο "safe", με wacom pen....

Στο μελλον να περιμενουμε πτωση τιμων σε Acer και Pipo U8 ωστε να ειναι πιο vfm από τα 50-70 ευρω που εχουν διαφορα από το Νοte 8?

Καποιες αλλες προτασεις?

Ευχαριστω για την αντοχή σας, εαν μπορειτε βοηθατε:)

Φιλικά,

Πάνος

1. Σε καλύπτει και το Onda και το Acer

2. Πάλι σε καλύπτουν ολα, αλλά το pipo σίγουρα θα τα τρέχει πιο άνετα, λόγω ανώτερου επεξεργαστή

3. Δε γνωρίζω την αυτονομία τους αναλυτικά.

4. Όλα το κανουν

5. Το Pipo U8 έχει σίγουρα πολύ καλή οθόνη, τα άλλα δε γνωρίζω

6. Τα Pipo και τα Onda είναι αξιόπιστα, ειδικά τα Pipo, τα Acer δε γνωρίζω (τα λαπτοπ της ειναι για κλαμματα, τα κινητά της αντιθέτως δε βγαζουν πολλά προβλήματα)

7. Δεν ξέρω αν τα windows phone έχουν λειτουργία tethering, ρώτα στο θέμα τους

Καλύτερα να δεις τα ταμπλετ από κοντά και ν αποφασίσεις, η καλύτερη λύση

Το U8 έχει κανονική 4.4.2 με kernel 3.4.0

Πριν περίπου 6 μήνες παρέδωσε το πνεύμα μια ταμπλέτα Cube U30GT την οποία είχα. Την καταχώνιασα σε μια ντουλάπα και την ξέχασα. Σήμερα έτυχε να της ρίξω μια ματιά και την βρήκα φουσκωμένη, με παραμορφωμένα πλαστικά, σαν μπαλόνι.

Την άνοιξα αμέσως και βρήκα την μια από τις δύο μπαταρίες φουσκωμένη. Εννοείται ότι όταν αποθήκευσα την ταμπλέτα δεν υπήρχε καμιά ένδειξη φουσκώματος.

Οι μπαταρίες λιθίου έχουν κατηγορηθεί για διάφορα. Αναρωτιέμαι αν υπήρχε κίνδυνος έκρηξης ή ανάφλεξης.

Η ταμπλέτα με την παραμορφωμένη μπαταρία ήταν αποθηκευμένη μέσα σε ένα ξύλινο ντουλάπι γεμάτο χαρτιά και πλαστικά, στο κάτω μέρος μιας βιβλιοθήκης γεμάτης βιβλία, σε ένα δωμάτιο με τρεις μεγάλες βιβλιοθήκες, στρωμένο με χαλί κλπ κλπ.

Αν έπαιρνε η μπαταρία φωτιά θα γινόταν το σπίτι παρανάλωμα

Edited by PANKAN

Λοιπον, δε μπορω να καταλαβω, δεν υπαρχει ενα tablet 10αρι να τα εχει ολα?

Θελω GPS, bluetooth, 3G ( οχι απαραιτητα κλησεις), HDMI, 2GB RAM και καλη οθονη.

Ή δε θα εχει gps ή δε θα ειναι 3G..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Λοιπον, δε μπορω να καταλαβω, δεν υπαρχει ενα tablet 10αρι να τα εχει ολα?

Θελω GPS, bluetooth, 3G ( οχι απαραιτητα κλησεις), HDMI, 2GB RAM και καλη οθονη.

Ή δε θα εχει gps ή δε θα ειναι 3G..

Παρε αυτο φιλε

http://www.geekbuying.com/item/Bundle-Pipo-M9Pro-3G-RK3188-10-1-inch-Android-4-2-Quad-Core-GPS-BT-2GB-32GB-Tablet-PC---Screen-Protector---Leather-Case-319984.html

Ευχαριστώ, το είχα δει.. Αν εξαιρέσουμε τα πιθανά προβλήματα, το gps θα δουλεύει κανονικά; ή θα είναι τπτ του καναπέ (A-gps); Με το otg θα μπορέσω να συνδεσω hub USB για πληκτρολόγιο/ποντίκι κλπ. ή δε θα αντέξουν τα ρεύματα; Σκέφτομαι να το κάνω pc με οθόνη κλπ..

Μια πλήρης φόρτιση.

Μεταξυ των 2 αυτων ποιο πιθανοτα να αποδειχθει καλυτερο σε βαθος χρονου?επισης σε ποιο απο τα 2 θα λειτουργει καλυτερα το gps?

Μεταξυ των 2 αυτων ποιο πιθανοτα να αποδειχθει καλυτερο σε βαθος χρονου?επισης σε ποιο απο τα 2 θα λειτουργει καλυτερα το gps?
Το Cube ειναι άψογο, προτίμησέ το απ το ainol

Ευχαριστώ, το είχα δει.. Αν εξαιρέσουμε τα πιθανά προβλήματα, το gps θα δουλεύει κανονικά; ή θα είναι τπτ του καναπέ (A-gps); Με το otg θα μπορέσω να συνδεσω hub USB για πληκτρολόγιο/ποντίκι κλπ. ή δε θα αντέξουν τα ρεύματα; Σκέφτομαι να το κάνω pc με οθόνη κλπ..
Κανένα πρόβλημα δεν έχει, όλα δουλεύουν ρολόι, κι είναι άψογο ταμπλετ. Το GPS είναι κανονικός δέκτης GPS, βέβαια δεν έχει τόσο καλή λήψη για να κάνεις πλοήγηση σε αμάξι. Κι εννοείται το ταμπλετ δε μπορεί να τροφοδοτήσει πάνω από μια συσκευή στη usb, γι αυτό υπάρχουν πληκτρολόγια μ ενσωματωμένο touchpad, για τάμπλετ

Πριν περίπου 6 μήνες παρέδωσε το πνεύμα μια ταμπλέτα Cube U30GT την οποία είχα. Την καταχώνιασα σε μια ντουλάπα και την ξέχασα. Σήμερα έτυχε να της ρίξω μια ματιά και την βρήκα φουσκωμένη, με παραμορφωμένα πλαστικά, σαν μπαλόνι.

Την άνοιξα αμέσως και βρήκα την μια από τις δύο μπαταρίες φουσκωμένη. Εννοείται ότι όταν αποθήκευσα την ταμπλέτα δεν υπήρχε καμιά ένδειξη φουσκώματος.

Οι μπαταρίες λιθίου έχουν κατηγορηθεί για διάφορα. Αναρωτιέμαι αν υπήρχε κίνδυνος έκρηξης ή ανάφλεξης.

Η ταμπλέτα με την παραμορφωμένη μπαταρία ήταν αποθηκευμένη μέσα σε ένα ξύλινο ντουλάπι γεμάτο χαρτιά και πλαστικά, στο κάτω μέρος μιας βιβλιοθήκης γεμάτης βιβλία, σε ένα δωμάτιο με τρεις μεγάλες βιβλιοθήκες, στρωμένο με χαλί κλπ κλπ.

Αν έπαιρνε η μπαταρία φωτιά θα γινόταν το σπίτι παρανάλωμα

1. Δε βάζουμε μπαταρίες και συσκευές με μπαταρίες στα ρουχα, ποτέ!

2. Εκεί που το βαλες, μάλλον υπήρχε αυξημένη υγρασία

3. Το λίθιο μόλις έρθει σε επαφή με οξυγόνο, αυτοαναφλέγεται βίαια. Επομένως ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, πχ μάσκα, και εξαφάνισέ την άμεσα σε καποιο μεταλλικό κάδο ή κάδο μπαταριών

2. Εκεί που το βαλες, μάλλον υπήρχε αυξημένη υγρασία

3. Το λίθιο μόλις έρθει σε επαφή με οξυγόνο, αυτοαναφλέγεται βίαια. Επομένως ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, πχ μάσκα, και εξαφάνισέ την άμεσα σε καποιο μεταλλικό κάδο ή κάδο μπαταριών

1. Σε χαρτιά το είχα. Ακόμα χειρότερα.

2. Όχι, δεν υπάρχει καθόλου υγρασία στο ντουλάπι που ήταν. Όπως είπα ήταν γεμάτο χαρτιά που θα τα επηρέαζε η υγρασία.

3. Είμαι μάλλον πολύ τυχερός γιατί προσπαθώντας να βγάλω τη μπαταρία, την πήρα ξώφαλτσα με ένα ψαλίδι. Άσε που μου πέρασε από το μυαλό να την τρυπήσω για να ξεφουσκώσει.

Τελικά το πρόβλημα ήταν ακόμη πιο σοβαρό απ' ότι φανταζόμουν.

Σκεφτόμουν στην αρχή να ανοίξω νέο θέμα λόγω της σοβαρότητάς του (την οποία υποπτευόμουν). Αλλά σκέφτηκα ότι σε μερικές μέρες θα χανόταν. Ας κάνουν οι συντονιστές ότι καταλαβαίνουν.

Εχει κανεις εμπειρια απο το GDIPPO P706 με τον ΑΤΜ7021 ειναι στα 70 ευρω στο gearbest.Το θελω για δωρακι θα ξεφτιλιστουμε?

Κανένα πρόβλημα δεν έχει, όλα δουλεύουν ρολόι, κι είναι άψογο ταμπλετ. Το GPS είναι κανονικός δέκτης GPS, βέβαια δεν έχει τόσο καλή λήψη για να κάνεις πλοήγηση σε αμάξι. Κι εννοείται το ταμπλετ δε μπορεί να τροφοδοτήσει πάνω από μια συσκευή στη usb, γι αυτό υπάρχουν πληκτρολόγια μ ενσωματωμένο touchpad, για τάμπλετ

Thnx big guy θα το τιμησω τοτε.

Όμως σε ενα ταμπλετ (που γράφω τώρα) έχω βάλει ενα

hub και έχω ποντίκι και φλασακι...

Μπαταρία ρεζέρβα στην τσέπη παιζει και κει κίνδυνος;

Μια πλήρης φόρτιση.

H θυρα HDMI που εχουν ειναι mini-HDMI, υπαρχει ανταπτορας για παλια οθονη;

Μια πλήρης φόρτιση.

H θυρα HDMI που εχουν ειναι mini-HDMI, υπαρχει ανταπτορας για παλια οθονη;

Εάν εννοείς σε vga τότε μιλάς για αυτό

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Ναι αυτό, ή και DVI.. Οπότε όλα γίνονται, ωραία. Thnx

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλημερα, θα ηθελα αμα μπορειτε να μου προτεινετε καποια ταμπλετ, κατω των 100€, για χρηση ιντερνετ κ' ταινιες (γιαυτο με καλη μπαταρια κυριως).

Απλα αξιοπιστη εταιρεια. Αμα δεν εχει κατω των 100€, συν λιγα € οκ...

καιρος η μανουλα να μπει στο χωρο της τεχνολογιας :D

Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x

Tablets: Lenovo A100L

Εάν εννοείς σε vga τότε μιλάς για αυτό

Δηλαδή αν πάρω αυτό που προτείνεις και του ενώσω ένα καλώδιο vga σε scart θα μπορώ να μεταφέρω εικόνα και ήχο από την ταμπλέτα σε μια παλιά τηλεόραση που έχει μόνο scart;

Το λέω αυτό γιατί δεν βρήκα σύστημα hdmi σε scart. Και γιατί με τα δύο καλώδια θα είναι πιο ευέλικτο το σύστημα για χρήση σε περισσότερες συσκευές

Για τι ποιότητα εικόνας μιλάμε;