wolf2002 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) gerstavros2 said: http://www.aliexpress.com/item/2012-new-arrivel-7-inch-Yuandao-N70-Dual-engine-HD-Dual-core-Android-4-1-1/685919767.html με singapore ή hong kong post, άσε το buyincoins που στέλνει με china post onda v812 τα Α31 έχουν ίδιες επιδόσεις με τα RK3066 και λίγο καλύτερες, με μικρότερη κατανάλωση Σε ευχαριστω φιλε μου απλα διαβασεις πιο πανω θελω να εχει κ bluetoooth ;) Καποιο αλλο? ? Edited June 5, 2013 by wolf2002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 wolf2002 said: Σε ευχαριστω φιλε μου απλα αν διαβαζεις πιο πανω θελω να εχει κ bluetoooth ;) Καποιο αλλο?CHUWI V88 . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf2002 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 gerstavros2 said: CHUWI V88 . Αυτο κοιτουσα και εγω ... ;) Νομιζω δεν παιζει καποιο αλλο απροβληματιστο να προτεινεις, εκτος απο το CHUWI v88 που εχω διαβασει κ εγώ καλες κριτικες? Σε ευχαριστω πολυ παντως να εισαι καλα μαλλον εκει με βλεπω να καταληγω!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf2002 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 wolf2002 said: Αυτο κοιτουσα και εγω ... ;) Νομιζω δεν παιζει καποιο αλλο απροβληματιστο να προτεινεις, εκτος απο το CHUWI v88 που εχω διαβασει κ εγώ καλες κριτικες? Σε ευχαριστω πολυ παντως να εισαι καλα μαλλον εκει με βλεπω να καταληγω!! :) ποιο site ειναι καλυτερο να το παραγγειλω? Alienexpress, merimobile, spemall, minideals ή καποιο αλλο αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Παιδιά τα φτηνά 4πύρηνα όπως αυτό http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-crystal-2-quad-core-tablet-pc-7-inch-mva-hd-screen-android-41-8gb-white-p72688.html λένε τίποτα? τα έχει δοκιμάσει κάποιος? Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 wolf2002 said: ποιο site ειναι καλυτερο να το παραγγειλω? Alienexpress, merimobile, spemall, minideals ή καποιο αλλο αξιοπιστο? Οποιο εχει paypal - εξασφαλιζεις τα μετοπσθεν! Το Aliexpress (αυτο εννοεις ως Alienexpress; ) απ΄οπου ψωνισα δυο φορες δεν εχει και μετανοιωσα (μου το αλλαξαν βεβαια, αλλα μεχρι να γινει...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf2002 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 lakiss51 said: Οποιο εχει paypal - εξασφαλιζεις τα μετοπσθεν! Το Aliexpress (αυτο εννοεις ως Alienexpress; ) απ΄οπου ψωνισα δυο φορες δεν εχει και μετανοιωσα (μου το αλλαξαν βεβαια, αλλα μεχρι να γινει...) χαχαχα ναι αυτο εννοοω! πως το εγραψα ετσι :p οκ σε ευχαριστω πολυ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Παιδιά γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κατεβασω τορεντ απο ταμπλετ; 2 μέρες παιδευομαι. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή του (μ) αλλά όταν προσπαθώ να περάσω στο (μ) ενα τορεντ δεν το περνάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 stylatos said: Παιδιά γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κατεβασω τορεντ απο ταμπλετ; 2 μέρες παιδευομαι. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή του (μ) αλλά όταν προσπαθώ να περάσω στο (μ) ενα τορεντ δεν το περνάει Οταν τορενταρεις κατι δεν σε ρωταει αν θες να το κατεβασεις με μτορεντ κλπ; εγω παντως κατεβαζα ανετα (αρκει βεβαια να εχεις το u(μ)torrent:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Οχι δεν με ρωταει.το προβλημα ομως δεν ειναι αυτο αλλα το οτι δεν το περναει καθολου μεσα.πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 stylatos said: Οχι δεν με ρωταει.το προβλημα ομως δεν ειναι αυτο αλλα το οτι δεν το περναει καθολου μεσα.πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση μηπως; Έχω την εντύπωση οτι δεν μπορεις να κατεβάσεις κι εσυ από το mytog. Δεν γίνεται εκτός και αν ξέρει κάποιος εδώ κάποιον τρόπο. Από pirate bay μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 zio10 said: Παιδιά τα φτηνά 4πύρηνα όπως αυτό http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-crystal-2-quad-core-tablet-pc-7-inch-mva-hd-screen-android-41-8gb-white-p72688.html λένε τίποτα? τα έχει δοκιμάσει κάποιος?Κουράστηκα να το λέω:p όπου βλέπεις Actions ATM ή/και Vivante GC1000,μακρυά. καλύτερα διπύρηνα amlogic και rk3066 lakiss51 said: Οποιο εχει paypal - εξασφαλιζεις τα μετοπσθεν! Το Aliexpress (αυτο εννοεις ως Alienexpress; ) απ΄οπου ψωνισα δυο φορες δεν εχει και μετανοιωσα (μου το αλλαξαν βεβαια, αλλα μεχρι να γινει...) To aliexpress έχει το escrow που ναι καλύτερο απ το paypal Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 gechro said: Έχω την εντύπωση οτι δεν μπορεις να κατεβάσεις κι εσυ από το mytog. Δεν γίνεται εκτός και αν ξέρει κάποιος εδώ κάποιον τρόπο. Από pirate bay μπορείς ..ακριβώς φιλέ. Εκτός του οτι δεν ν μπόρεσα να περάσω τορεντ απο τον crome έπρεπε να κατεβασω τον όπερα για να μπορώ να κατεβασω διαπιστωσα οτι απο το mytog δεν κατέβαζε ενω απί αλλά δούλευε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) gerstavros2 said: Κουράστηκα να το λέω:p όπου βλέπεις Actions ATM ή/και Vivante GC1000,μακρυά. καλύτερα διπύρηνα amlogic και rk3066 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Ε, λογικό κάτι να μη πηγαίνει καλά:) Edited June 7, 2013 by navi55 διόρθωση quote Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gefountoul Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καλησπέρα και απο μένα. Από χτες είμαι κάτοχος ενος Window N80. Είναι στα ίδια χαρακτηριστικά με το chuwi. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες. H οθόνη του πολύ καθαρή και φωτεινή, skype δοκίμασα μια χαρά και κανα δυο παιχνιδάκια. Το μόνο που ίσως προβληματίζει είναι το χαμηλό ηχείο που έχει (θα το ήθελα πιο δυνατό). Η αναλογία δεν είναι 4/3 όπως στα περισσότερα 8αρια αλλά 16/10 θα έλεγα. Στα χρήματα βγαίνουν τα ίδια με αυτό που προτείνει ο φίλος παραπάνω. Περισσότερα το σκ που θα χω και περισσότερο χρόνο. Πάντως επειδή κι εγώ 10αρι σκεφτόμουν αρχικά τελικά το 8αρι μου έρχεται πολύ καλύτερα και στο χέρι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 gerstavros2 said: To aliexpress έχει το escrow που ναι καλύτερο απ το paypal Ωπα, δεν το εψαξα! Πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδια μηπως υπαρχει κανενα ταμπλετ που να ειναι WINDOWS και ANDROID? Αν δεν υπαρχει ακομη γνωριζετε αν θα βγει καποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδια κανα ψιλοποιοτικο ταμπλετ με 9-10 ιντσες καλη οθονη με σχετικα καλη αναλυση,αν οχι γρηγορο αλλα υποφερτο και καλη μπαταρια κατω απο 100 ευρω υπαρχει?Το θελω κυριως για ταινιες ποιοτητας DVDrip με ελληνικους υποτιτλους εξωτερικους και λιγο σερφαρισμα (ειδησεις και youtube) με wifi. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Το Windows n80 είναι παρόμοιο με το Chuwi v88 αλλά χωρίς bluetooth. Ο φίλος πίσω ενδιαφερόταν για 8άρι με bluetooth. Κατά τα άλλα πολύ σωστά είναι σχεδόν το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf2002 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 dinosmidis said: Το Windows n80 είναι παρόμοιο με το Chuwi v88 αλλά χωρίς bluetooth. Ο φίλος πίσω ενδιαφερόταν για 8άρι με bluetooth. Κατά τα άλλα πολύ σωστά είναι σχεδόν το ίδιο. Σωστός ;) Το παρήγγειλα χθες κ αναμένουμε! Κάλο Ιούλη...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως για το chuwi v88 υπάρχει σχετικό θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364624 και για τους μορφωμένους αγγλομαθείς εδώ http://www.slatedroid.com/forum/698-chuwi-pad-mini-v88/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 gefountoul said: Καλησπέρα και απο μένα. Από χτες είμαι κάτοχος ενος Window N80. Είναι στα ίδια χαρακτηριστικά με το chuwi. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες. H οθόνη του πολύ καθαρή και φωτεινή, skype δοκίμασα μια χαρά και κανα δυο παιχνιδάκια. Το μόνο που ίσως προβληματίζει είναι το χαμηλό ηχείο που έχει (θα το ήθελα πιο δυνατό). Η αναλογία δεν είναι 4/3 όπως στα περισσότερα 8αρια αλλά 16/10 θα έλεγα. Στα χρήματα βγαίνουν τα ίδια με αυτό που προτείνει ο φίλος παραπάνω. Περισσότερα το σκ που θα χω και περισσότερο χρόνο. Πάντως επειδή κι εγώ 10αρι σκεφτόμουν αρχικά τελικά το 8αρι μου έρχεται πολύ καλύτερα και στο χέρι. Ευχαριστώ Έχω το Ν80IPS και δεν είναι 16:9. Βγήκε καινούργιο? Εχω τον RK3066.... Κατά τα άλλα, το πακετάκι είναι άψογο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gefountoul Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 kobi said: Έχω το Ν80IPS και δεν είναι 16:9. Βγήκε καινούργιο? Εχω τον RK3066.... Κατά τα άλλα, το πακετάκι είναι άψογο :) To έχουν βγάλει με τον 3188 σε τετραπύρινο.. Η αναλογία είναι 16/10.. Πλέον βγήκε και το window mini one το οποίο είναι το ίδιο με το N80 αλλά σε 16/9 (7,9''). Πάντως μέχρι τώρα το μηχανηματάκι είναι άψογο..Και απο θέμα μπαταρίας πάει καλά.. Το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι κάποιο gpr πρόγραμμα που να είναι συμβατό. Δοκίμασα sygic kai navigon και στην εκκίνηση με πετάει έξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) gefountoul said: To έχουν βγάλει με τον 3188 σε τετραπύρινο.. Η αναλογία είναι 16/10.. Πλέον βγήκε και το window mini one το οποίο είναι το ίδιο με το N80 αλλά σε 16/9 (7,9''). Πάντως μέχρι τώρα το μηχανηματάκι είναι άψογο..Και απο θέμα μπαταρίας πάει καλά.. Το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι κάποιο gpr πρόγραμμα που να είναι συμβατό. Δοκίμασα sygic kai navigon και στην εκκίνηση με πετάει έξω.. Χάθηκε να βάλουν μια HD οθόνη;... :wacko: //edit: Αν και δεν είμαι στο κατάλληλο θρεντ, επειδή δεν βρήκα άλλο σχετικό ρωτάω εδώ. Κανά καλό android tv stick με τον RK3188 έχει να προτείνει κανείς; Edited June 9, 2013 by margomenos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 gefountoul said: To έχουν βγάλει με τον 3188 σε τετραπύρινο.. Η αναλογία είναι 16/10.. Πλέον βγήκε και το window mini one το οποίο είναι το ίδιο με το N80 αλλά σε 16/9 (7,9''). Πάντως μέχρι τώρα το μηχανηματάκι είναι άψογο..Και απο θέμα μπαταρίας πάει καλά.. Το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι κάποιο gpr πρόγραμμα που να είναι συμβατό. Δοκίμασα sygic kai navigon και στην εκκίνηση με πετάει έξω.. Αυτά που είδα σε merimobiles έχουν όλα ανάλυση 1024*768, δηλ 4:3. Και για το mini one και το άλλο. Μπορεί να κάνουν λάθος στην ανάλυση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts