giorgoslekkas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Αν μιλάς για το chuwi vx8 3g περιμένω σχόλια πως και πως ;) Nαι φιλε μου για το chuwi vx8 3g μιλάω, το item βρίσκετε σαυτή την κατάσταση ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 17-09-2014 08:54 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) - ERROR SCAN - ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΚΑΝΑΡΙΣΤΕΙ 17-09-2014 08:54 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ελπίζω αύριο μεθαύριο να είναι εδώ μη μείνει για δευτέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν αναφέρει πουθενά για HDMI. Είσαι σίγουρος ότι έχει? https://translate.google.com/translate?sl=zh-CN&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fmp.weixin.qq.com%2Fs%3F__biz%3DMjM5MjY0NzA2MQ%3D%3D%26mid%3D201323172%26idx%3D1%26sn%3D671c370536e290f66055a0d97b0ecc90%23rd&edit-text= εδώ όπως είπα είναι η επίσημη σελίδα του στη Κίνα οπότε θα δεις πιο κάτω φωτογραφία που δείχνει όλες τις υποδοχές και φαίνεται και η hdmi http://mmbiz.qpic.cn/mmbiz/U1NiawXdEJwnYnG99VKAQqv844ZBoPic6Y5HRdickpOpES83TWhq93ljLicZGqsia75UGfiawIt5iaUvaicHpzHJUZXAAg/640 παρέλαβε και ένας από Κίνα και γενικά λέει ότι είναι μια χαρά αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα γιατί το γεγονός ότι το απλό air χωρίς 3g είναι ακριβότερο με προβληματίζει αν και λένε ότι έχει μειωθεί το κόστος των υλικών οπότε ας περιμένουμε λίγο ακόμα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Δεν αναφέρει πουθενά για HDMI. Είσαι σίγουρος ότι έχει? ρε παιδιά αυτό το hdmi MHL, δε λέω μετράει εάν το έχει το laptop είτε το tablet αλλα είμαι περίεργος σαν πόσο να χρησιμοποιείτε? είμαι σίγουρος ότι εάν κάναμε μια ψηφοφορία το 50% θα έλεγε δε το χρησιμοποίησα ποτέ κάποιοι θα λέγανε το σύνδεσα μια δυο φορές έτσι για δοκιμη, ένα 5% θα έλεγε 1-2 φορές όλο κιόλο μου χρειάστηκε και άντε ένας στους 100 να έλεγε το χρησιμοποιώ μου χρειάζεται, αυτό το σχόλιο πάντα ήθελα να το κάνω για το hdmi στα φορητά. Edited September 17, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ρε παιδιά αυτό το hdmi MHL, δε λέω μετράει εάν το έχει το laptop είτε το tablet αλλα είμαι περίεργος σαν πόσο να χρησιμοποιείτε? είμαι σίγουρος ότι εάν κάναμε μια ψηφοφορία το 50% θα έλεγε δε το χρησιμοποίησα ποτέ κάποιοι θα λέγανε το σύνδεσα μια δυο φορές έτσι για δοκιμη, ένα 5% θα έλεγε 1-2 φορές όλο κιόλο μου χρειάστηκε και άντε ένας στους 100 να έλεγε το χρησιμοποιώ μου χρειάζεται, αυτό το σχόλιο πάντα ήθελα να το κάνω για το hdmi στα φορητά. Νομίζω είναι τόσο δύσχρηστο, θέλει ειδικό καλώδιο και νομίζω είναι αρκετά ακριβό και στο pipo που το είχε κάποιος έλεγε οτι πρέπει παράλληλα να ειναι και στη πρίζα του ρευματος για να παίξει οπότε νομίζω γι΄αυτο δε το χρησιμοποιεί κανένας. Και απορώ γιατι πλέον το hdmi το έχουν αφαιρέσει πολλοί κατασκευαστές. Ακόμα και wifi να είχαν ολες οι τηλεοράσεις όταν το δοκίμασα να μεταφέρω εικόνα έκανε τόσα σπασίματα που σίγουρα ταινία έτσι δε βλέπεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_greece Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 https://translate.google.com/translate?sl=zh-CN&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fmp.weixin.qq.com%2Fs%3F__biz%3DMjM5MjY0NzA2MQ%3D%3D%26mid%3D201323172%26idx%3D1%26sn%3D671c370536e290f66055a0d97b0ecc90%23rd&edit-text= εδώ όπως είπα είναι η επίσημη σελίδα του στη Κίνα οπότε θα δεις πιο κάτω φωτογραφία που δείχνει όλες τις υποδοχές και φαίνεται και η hdmi http://mmbiz.qpic.cn/mmbiz/U1NiawXdEJwnYnG99VKAQqv844ZBoPic6Y5HRdickpOpES83TWhq93ljLicZGqsia75UGfiawIt5iaUvaicHpzHJUZXAAg/640 παρέλαβε και ένας από Κίνα και γενικά λέει ότι είναι μια χαρά αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα γιατί το γεγονός ότι το απλό air χωρίς 3g είναι ακριβότερο με προβληματίζει αν και λένε ότι έχει μειωθεί το κόστος των υλικών οπότε ας περιμένουμε λίγο ακόμα Θεωρώ ότι η επίσημη σελίδα του είναι η http://www.teclast.com/en/zt/X98Air/ στην οποία δεν υπάρχει η φωτογραφία που αναφέρεις. Αναφέρει ότι έχει WiDi, κάτι που (διαβάζοντας και τα σχόλια παραπάνω) δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι Υ.Γ. Η ποιότητα/ταχύτητα εξαρτάται από την ταχύτητα του wifi router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Θεωρώ ότι η επίσημη σελίδα του είναι η http://www.teclast.com/en/zt/X98Air/ στην οποία δεν υπάρχει η φωτογραφία που αναφέρεις. Αναφέρει ότι έχει WiDi, κάτι που (διαβάζοντας και τα σχόλια παραπάνω) δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι Υ.Γ. Η ποιότητα/ταχύτητα εξαρτάται από την ταχύτητα του wifi router. Έχει αναφερθεί σε τοσα post πιο πάνω ότι άλλο μοντέλο το X98 air και άλλο το X98 air 3G. H επίσημη σελίδα της εταιρεία είναι προφανές ότι είναι κινέζικη και την έχω βάλει μέσω translate στα προηγούμενα post. Η Official αν ξέρεις την κινεζική ειναι αυτή http://www.teclast.com/zhuanti/X98Air3G/ αν και πάλι η φώτο υπάρχει να τη δεις. Στη σελίδα που λες είναι προφανές ότι δεν υπάρχει τόσο νέα συσκευή, είναι η αγγλική σελίδα της εταιρείας όπου αργούν αρκετά να μπουν τα προϊόντα γιατί ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η παγκόσμια πώληση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_greece Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Έχει αναφερθεί σε τοσα post πιο πάνω ότι άλλο μοντέλο το X98 air και άλλο το X98 air 3G. H επίσημη σελίδα της εταιρεία είναι προφανές ότι είναι κινέζικη και την έχω βάλει μέσω translate στα προηγούμενα post. Η Official αν ξέρεις την κινεζική ειναι αυτή http://www.teclast.com/zhuanti/X98Air3G/ αν και πάλι η φώτο υπάρχει να τη δεις. Στη σελίδα που λες είναι προφανές ότι δεν υπάρχει τόσο νέα συσκευή, είναι η αγγλική σελίδα της εταιρείας όπου αργούν αρκετά να μπουν τα προϊόντα γιατί ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η παγκόσμια πώληση Έκανα λάθος. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Έκανα λάθος. Ευχαριστώ Mε τόσα διαφορετικά μοντέλα με σχεδόν το ίδιο όνομα που βαζει η teclast λογικό το βρίσκω... το θέμα είναι να έχει hdmi οπότε για καλό είναι το λάθος σου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_greece Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μόλις μπήκε η παραγγελία για το TECLAST X98 Air 3G από το http://www.tinydeal.com/teclast-x98-air-3g-97-android-44-z3736f-3g-tablet-phone-p-137122.html?sk=35732952kH Ελπίζω να έρθει αυτό και όχι τίποτα άλλο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Μόλις μπήκε η παραγγελία για το TECLAST X98 Air 3G από το http://www.tinydeal.com/teclast-x98-air-3g-97-android-44-z3736f-3g-tablet-phone-p-137122.html?sk=35732952kH Ελπίζω να έρθει αυτό και όχι τίποτα άλλο ... ζηλεύω........... μόλις πήγα να το κλείσω και εγώ αλλα μου βγάζει πρόβλημα το paypal, δε ξέρω γιατί μου απορρίπτει την κάρτα, εδώ παρουσίαση από teclast http://www.teclast.com/zhuanti/X98Air3G/ Edited September 17, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ζηλεύω........... μόλις πήγα να το κλείσω και εγώ αλλα μου βγάζει πρόβλημα το paypall, δε ξέρω γιατί μου απορρίπτει την κάρτα, εδώ παρουσίαση από teclast Ασχετο, αλλα και γω αυτο το προβλημα εχω, τωρα παιρνω την τραπεζα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ασχετο, αλλα και γω αυτο το προβλημα εχω, τωρα παιρνω την τραπεζα η δικιά μου είναι καινούργια 2-3 εβδομάδων master (ακύρωσα τι visa για άλλους λόγους) και μου λέει μη αποδεκτή στην εγγραφή τις, τι χρησιμοποίησα σε άλλες αγορές κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ζηλεύω........... μόλις πήγα να το κλείσω και εγώ αλλα μου βγάζει πρόβλημα το paypal, δε ξέρω γιατί μου απορρίπτει την κάρτα, εδώ παρουσίαση από teclast http://www.teclast.com/zhuanti/X98Air3G/ δηλαδη αυτο ειναι dual boot?το κλεινω με android το ανοιγω με windows?το εχει παρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 δηλαδη αυτο ειναι dual boot?το κλεινω με android το ανοιγω με windows?το εχει παρει κανεις? Πολλά ζητάς... Όχι κανονικά με Android 4.4 έρχεται και απλά θα μπορείς να το αλλάξεις σε windows 8 σχετικά εύκολα όπως στο απλό x98 όχι όπως στο onda 975i που ήθελε να του κάνεις μέχρι και hardware αλλαγές να κάνεις και το σταυρό σου και πάλι έιχες ελάχιστες πιθανότητες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ξερει καποιος να μου πει με σιγουρια αν το Teclast X98 3G εκτελει τηλ.κλησεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ξερει καποιος να μου πει με σιγουρια αν το Teclast X98 3G εκτελει τηλ.κλησεις ?? Nαι κάνει τηλεφωνικές κλήσεις όπως δείχνει και στις φωτογραφίες και στο logo τις sim cart το αναφέρει GSM WCDMA 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Φαινεται οτι θα το παρει πολυς κοσμος, μακαρι να ειναι ευκολο στα ρουταρισματα/φλασαρισματα και να μην εχει θεματα με μπαταριες και wifi.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μόλις μπήκε η παραγγελία για το TECLAST X98 Air 3G από το http://www.tinydeal.com/teclast-x98-air-3g-97-android-44-z3736f-3g-tablet-phone-p-137122.html?sk=35732952kH Ελπίζω να έρθει αυτό και όχι τίποτα άλλο ... Μίλησες καθόλου μαζί τους πριν για το πότε θα παραλάβουν πριν παραγγείλεις; Σήμερα που τους βρήκα μου κάναν τους κινέζους. Ότι κανονικά κάνει 1-3 μέρες αλλά σε αυτό θα πρέπει πρώτα να επικοινωνησουν με το προμηθευτή και σουξου μουξου εντελει απάντηση δε πήρα ούτε για το πόσο υπολογίζουν. Στο bangood μου είπαν σε περίπου 6 μέρες υπολογίζουν να παραλάβουν απόθεμα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Mε το χρωμα τι μπορουμε να κανουμε; Υπαρχει skin ή cover να μη δινει πολυ ογκο; Παιρνουν τα ιδια ολα τα Χ98? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παλικάρια καλησπέρα σας. Θα ηθελα τις γνώμες για ενα ταμπλετ. Βασικο για εμένα ειναι να μπορεί σιγουρα το ταμπλετ να γινει ροοτ. Δευτερον το μπατζετ μου είναι μεχρι 100 ευρώ. Για browsing και καποια παιχνίδια θα ειναι η χρηση του. Τελος 7" σιγουρα ή αν γίνεται με το μπατζετ που εχω και 8".Περιμενω με αγωνία τις προτάσεις σας. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_greece Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μίλησες καθόλου μαζί τους πριν για το πότε θα παραλάβουν πριν παραγγείλεις; Σήμερα που τους βρήκα μου κάναν τους κινέζους. Ότι κανονικά κάνει 1-3 μέρες αλλά σε αυτό θα πρέπει πρώτα να επικοινωνησουν με το προμηθευτή και σουξου μουξου εντελει απάντηση δε πήρα ούτε για το πόσο υπολογίζουν. Στο bangood μου είπαν σε περίπου 6 μέρες υπολογίζουν να παραλάβουν απόθεμα. Δυστυχώς είδα "In stock" και το μπουμπούνισα. Είδα το μήνυμά σου και τους ρώτησα αν το έχουν σε stock και πότε προβλέπεται να το στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ψάχνω για 7άρι tablet για integrated χρήση σε κονσόλα αυτοκινήτου με βασικά κριτήρια την IPS οθόνη(ή έστω με καλές γωνίες θέασης) και το bluetooth και ίσως και το αξιοπρεπές built in GPS(αλλιώς θα χρησιμοποιήσω external bluetooth GPS). Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα και έχω χαθεί κοιτώντας σε geekbuying και λοιπά sites. Θα ήθελα τις καλύτερες vfm προτάσεις με 1GB και ίσως και με 2GB RAM. Επίσης ξέρετε αν υπάρχει κάποιο κινέζικο με δυνατότητες όπως κάποια samsung ή το nexus 2012 που να τους επιτρέπει ο kernel να bootάρει από τελείως σβηστό όταν δει πως φορτίζει; Αλλιώς μπορώ πάντα να πάω στην σίγουρη λύση του nexus 2012 αν και είναι πλέον λίγο outdated. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) παιδια το TECLAST X98 Air 3G μοντελο ερχεται μονο με android? δυνατοτητα dual boot υπαρχει? το air σκετο βγαινει πιο ακριβο απο το 3g που ειναι android. Edited September 18, 2014 by ssatmaniac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_greece Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) παιδια το TECLAST X98 Air 3G μοντελο ερχεται μονο με android? δυνατοτητα dual boot υπαρχει? το air σκετο βγαινει πιο ακριβο απο το 3g που ειναι android. Έρχεται με android. Μπορείς να βάλεις (με οδηγίες από το site της Teclast) windows (licensed) Διάβασα ότι προσπαθούν ανεξάρτητοι developers να το κάνουν dual boot. Κυκλοφορεί και το (μάλλον μούφα): Edited September 19, 2014 by antonis_greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Δυστυχώς είδα "In stock" και το μπουμπούνισα. Είδα το μήνυμά σου και τους ρώτησα αν το έχουν σε stock και πότε προβλέπεται να το στείλουν. Φίλε και τι σου απάντησαν. ...... Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts