cygamer Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Γεια σας παιδια. Μια βοηθεια θα ζητησω και εγω οποτε οποιος μπορει παρακαλω ας με βγαλει απο το αδιεξοδο. Ειμαι μεταξυ 2 tablets. Το Ainol Hero 10(το dualcore) και το Pipo Max M1. Ο λογος που το χρειαζομαι...θελει να μου αγορασει καποιο δωρο η γυναικα μου και επειδη δεν μπορω να σκεφτω κατι σκεφτηκα ταμπλετα...οποτε δεν ξερω για τι χρηση το θελω:D Απλα θελω να ειναι το καλυτερο που μπορω να αγορασω μεχρι 200ευρω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Γεια σας παιδια. Μια βοηθεια θα ζητησω και εγω οποτε οποιος μπορει παρακαλω ας με βγαλει απο το αδιεξοδο. Ειμαι μεταξυ 2 tablets. Το Ainol Hero 10(το dualcore) και το Pipo Max M1. Ο λογος που το χρειαζομαι...θελει να μου αγορασει καποιο δωρο η γυναικα μου και επειδη δεν μπορω να σκεφτω κατι σκεφτηκα ταμπλετα...οποτε δεν ξερω για τι χρηση το θελω:D Απλα θελω να ειναι το καλυτερο που μπορω να αγορασω μεχρι 200ευρω. Ευχαριστω Είναι διαφορετική διάσταση (10.1 και 9,7) και διαφορετικός λόγος πλευρών(16:10 και 4:3) οθόνης..ξεκινά πρώτα από για πιο λόγο το θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Είναι διαφορετική διάσταση (10.1 και 9,7) και διαφορετικός λόγος πλευρών(16:10 και 4:3) οθόνης..ξεκινά πρώτα από για πιο λόγο το θέλεις. Υπαρχει καπου καποιος ενημερωτικος οδηγος για συγκριση μετακυ των 2 μεγεθων 10.1 και 9,7? Αν και χωρις να γνωριζω υπολογιζω οτι η 9,7 θα εχει την καλυτερη ευκρινεια και γενικα θα ειναι καλυτερη οθονη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilalo Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Καλησπέρα!Ειμαι καινούργια στο forum και οχι κ πολυ σχετικη με το αντικείμενο της συζήτησης... Εχω ενα προβληματάκι κ θα ήθελα να μου δωσετε τα φώτα σας!! Αγόρασα το ταμπλετ connect me ts 703gr,η αλήθεια είναι οτι για την τιμή που το πήρα δεν περίμενα να έχει κ πολλές δυνατότητες :confused: Το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν αναγνωρίζει πολλά δίκτυα..οταν το εχω στο σπίτι μου αναγνωρίζει μόνο το δικό μου σε αντίθεση με το netbook που ανιχνεύει 8 δίκτυα.Το ταμπλετ το πηρα περισσότερο για τους γονείς μου οι οποίοι επειδη μένουν απεναντι σε σχολείο εχουν free internet και ηταν μια καλη ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις νεες τεχνολογίες!! Πιστεύετε οτι τα ταμπλετ δεν εχουν ισχυρη κεραία wifi ή το συγκεκριμένο έχει πρόβλημα και δεν ανιχνεύει κανένα δίκτυο?Επισης γνωριζει κανεις μηπως υπάρχει καποια εφαρμογή στο android market που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Υπαρχει καπου καποιος ενημερωτικος οδηγος για συγκριση μετακυ των 2 μεγεθων 10.1 και 9,7? Αν και χωρις να γνωριζω υπολογιζω οτι η 9,7 θα εχει την καλυτερη ευκρινεια και γενικα θα ειναι καλυτερη οθονη???? http://www.displaywars.com/9,7-inch-4x3-vs-10,1-inch-16x9 Καλησπέρα!Ειμαι καινούργια στο forum και οχι κ πολυ σχετικη με το αντικείμενο της συζήτησης... Εχω ενα προβληματάκι κ θα ήθελα να μου δωσετε τα φώτα σας!! Αγόρασα το ταμπλετ connect me ts 703gr,η αλήθεια είναι οτι για την τιμή που το πήρα δεν περίμενα να έχει κ πολλές δυνατότητες :confused: Το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν αναγνωρίζει πολλά δίκτυα..οταν το εχω στο σπίτι μου αναγνωρίζει μόνο το δικό μου σε αντίθεση με το netbook που ανιχνεύει 8 δίκτυα.Το ταμπλετ το πηρα περισσότερο για τους γονείς μου οι οποίοι επειδη μένουν απεναντι σε σχολείο εχουν free internet και ηταν μια καλη ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις νεες τεχνολογίες!! Πιστεύετε οτι τα ταμπλετ δεν εχουν ισχυρη κεραία wifi ή το συγκεκριμένο έχει πρόβλημα και δεν ανιχνεύει κανένα δίκτυο?Επισης γνωριζει κανεις μηπως υπάρχει καποια εφαρμογή στο android market που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! το wifi ειναι αδυναμο..ισως με μια διαφορετικη ρομ καλυτερεψουν τα πραγματα καλυτερα να ρωτησεις εδω υπαρχει σχετικο νημα...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=352887 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Οκ φιλε sakis0547. Απ οτι διαβασα η 9.7 ειναι καλη για browsing και ebook reading ενω η 10.1 ειναι για παιχνιδια και ταινιες. Οποτε παμε στην 9.7 μιας και το χρειαζομαι περισσοτερο για browsing αλλα και ταινιες που και που. Υπαρχει κατι αλλο καλυτερο απο το Pipo Max M1??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Οκ φιλε sakis0547. Απ οτι διαβασα η 9.7 ειναι καλη για browsing και ebook reading ενω η 10.1 ειναι για παιχνιδια και ταινιες. Οποτε παμε στην 9.7 μιας και το χρειαζομαι περισσοτερο για browsing αλλα και ταινιες που και που. Υπαρχει κατι αλλο καλυτερο απο το Pipo Max M1??? Δες και το Cube U19GT Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 ναι, μόνο που για τετοια κινέζικα oem tablet δεν υπαρχουν roms, συνήθως ούτε οι επίσημες διαθέσιμες, οπότε δεν βγάζεις άκρη. πολωνική, αλλά το ταμπλετ είναι απλά ένα κινέζικο oem με μηδέν υποστήριξη ...παρέλαβα και το νέο tablet που αντικατέστησε το προηγούμενο. Αν και πρώτη μέρα ελέγχου, η μπαταρία φαίνεται να λειτουργεί οκ (φόρτισε και τώρα αποφορτίζει δείχνοντας φυσιολογική ένδειξη). Το πρόβλημα με το Wifi παραμένει. Εντοπίζει δίκτυα με καλό σχετικά σήμα, αλλά κατά τη σύνδεση δείχνει να πέφτει το σήμα και δεν επιτυγχάνει τη σύνδεση (φαίνεται software περισσότερο το πρόβλημα). Δλδ Σταύρο, μου λες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με κάποιο άλλο rom επειδή είναι OEM; Άλλων εταιρειών με παρόμοια χαρακτηριστικά πώς δέχονται custom roms (π.χ. kasty); Είναι θέμα firmware ή kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Δες και το Cube U19GT Τα ιδια ειναι σχεδον. Το cube απ οτι φαινεται εχει και ενα λιγοτερο usb??? Γιατι μου το προτεινεις αυτο?? Τι καλυτερο εχει απο το Pipo max M1??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 ...παρέλαβα και το νέο tablet που αντικατέστησε το προηγούμενο. Αν και πρώτη μέρα ελέγχου, η μπαταρία φαίνεται να λειτουργεί οκ (φόρτισε και τώρα αποφορτίζει δείχνοντας φυσιολογική ένδειξη). Το πρόβλημα με το Wifi παραμένει. Εντοπίζει δίκτυα με καλό σχετικά σήμα, αλλά κατά τη σύνδεση δείχνει να πέφτει το σήμα και δεν επιτυγχάνει τη σύνδεση (φαίνεται software περισσότερο το πρόβλημα). Δλδ Σταύρο, μου λες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με κάποιο άλλο rom επειδή είναι OEM; Άλλων εταιρειών με παρόμοια χαρακτηριστικά πώς δέχονται custom roms (π.χ. kasty); Είναι θέμα firmware ή kernel;δεν μπορείς να βάλεις rom άλλου ταμπλετ, εκτός κι αν είναι 100% ολόιδιο, πράγμα δύσκολο να βρεις. δεν υπάρχει υποστήριξη γι αυτά Τα ιδια ειναι σχεδον. Το cube απ οτι φαινεται εχει και ενα λιγοτερο usb??? Γιατι μου το προτεινεις αυτο?? Τι καλυτερο εχει απο το Pipo max M1???στο Pipo το ένα usb ειναι για σύνδεση με υπολογιστη και το άλλο για otg host. στο cube η μία θύρα είναι και για τα δύο. το cube επίσης δεν έχει το πρόβλημα με την υποδοχή κάρτας μνήμης που παρουσιάζει το max m1.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 δεν μπορείς να βάλεις rom άλλου ταμπλετ, εκτός κι αν είναι 100% ολόιδιο, πράγμα δύσκολο να βρεις. δεν υπάρχει υποστήριξη γι αυτά στο Pipo το ένα usb ειναι για σύνδεση με υπολογιστη και το άλλο για otg host. στο cube η μία θύρα είναι και για τα δύο. το cube επίσης δεν έχει το πρόβλημα με την υποδοχή κάρτας μνήμης που παρουσιάζει το max m1.. Ωραιος φιλε με καλυψες πληρως. Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Τελικά το νέο tablet (ΜΑΝΤΑ MID801) που αντικατέστησε το προβληματικό δούλεψε και απαντώ εδώ για να μην δημιουργήσω λανθασμένες εντυπώσεις συνολικά. Αν και υπάρχει μία σχετική αστάθεια στο Wifi (γενικότερη διαπίστωση για τέτoιου είδους tablets; ), υπήρξε επιτυχής σύνδεση με router αρκετά μακριά και γενικά δείχνει να συμπεριφέρεται σωστά. Αυτονομία μπαταρίας 4-6 ώρες αναλόγως χρήσης. Εφόσον παραμείνει σταθερή η συμπεριφορά του, νομίζω είναι πολύ καλή αγορά στα 139 ευρώ (η τωρινή του τιμή στα 190+ εννοείται είναι εκτός πραγματικότητας). Μικρές παρατηρήσεις: Ποιότητα κατασκευής αξιοπρεπής. Αν και δεν είχα πρόβλημα με κάρτα micro SD 32GB class 10, υπάρχει μια σχετική δυσκολία εισόδου-εξόδου λόγω μικροσκοπικών διαστάσεων και σχεδιασμού της οπής (φαντάζομαι γενικότερο θέμα). Ευχαριστώ το Σταύρο για τις απαντήσεις του και τη διάθεσή του να ανταποκριθεί στις ερωτήσεις μου. Edited February 9, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 ...παρέλαβα και το νέο tablet που αντικατέστησε το προηγούμενο. Αν και πρώτη μέρα ελέγχου, η μπαταρία φαίνεται να λειτουργεί οκ (φόρτισε και τώρα αποφορτίζει δείχνοντας φυσιολογική ένδειξη). Το πρόβλημα με το Wifi παραμένει. Εντοπίζει δίκτυα με καλό σχετικά σήμα, αλλά κατά τη σύνδεση δείχνει να πέφτει το σήμα και δεν επιτυγχάνει τη σύνδεση (φαίνεται software περισσότερο το πρόβλημα). Δλδ Σταύρο, μου λες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με κάποιο άλλο rom επειδή είναι OEM; Άλλων εταιρειών με παρόμοια χαρακτηριστικά πώς δέχονται custom roms (π.χ. kasty); Είναι θέμα firmware ή kernel; το βασικοτερο πρόβλημα στα κινέζικα tablet είναι το wifi τελοικά και το δικό μου αν και βλέπη το ρούτερ από μακριά σχετικά δεν συνδέετε εύκολα και όταν το κάνη χάνει το σήμα του η την σύνδεση του καλύτερα ...δεν νομίζω να υπάρχη λύση αφού δεν υπάρχουν custom rom Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδια πως σας φαινεται το εξης ταμλετ? http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html Σκεφτομαι να το παραγγειλω. Λετε να περιμενω μπας και βγει κατι καλυτερο? Μεχρι στιγμης ειναι ο,τι πιο ολοκληρομενο εχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδια πως σας φαινεται το εξης ταμλετ? http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html Σκεφτομαι να το παραγγειλω. Λετε να περιμενω μπας και βγει κατι καλυτερο? Μεχρι στιγμης ειναι ο,τι πιο ολοκληρομενο εχω βρει τι να περιμένεις, καλά καλά αυτό τώρα μολις κυκλοφορησε :p καλό είναι, πάρτο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 τι να περιμένεις, καλά καλά αυτό τώρα μολις κυκλοφορησε :p καλό είναι, πάρτο gerstavros2 εσυ φταις που το ειδα αυτο:p. Μου προτεινες πιο πανω το Cube U19GT, μπηκα στη σελιδα τις cube να το ψαξω και βρεθηκε φατσα φορα αυτο. Δυστυχως τωρα προσεξα οτι θα κυκλοφορησει σε κανενα μηνα οποτε θα περιμενω καλυτερα να βγουν μερικα review πριν το παραγγειλω αλλα αυτο θα γινει μετα απο κανενα διμηνο...μεχρι να κυκλοφορησει και να δουλευτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Επίσης αυτό έχει το rockchip 3188 που δεν είμαι σίγουρος ότι σε ένα μήνα θα έχει βγει (απ ότι έχω ακούσει εδώ μέσα). Γενικά μην παίρνεις πολύ στα σοβαρά "υποσχέσεις" κινέζων:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Επίσης αυτό έχει το rockchip 3188 που δεν είμαι σίγουρος ότι σε ένα μήνα θα έχει βγει (απ ότι έχω ακούσει εδώ μέσα). Γενικά μην παίρνεις πολύ στα σοβαρά "υποσχέσεις" κινέζων:lol: Τελεια... οποτε μαλλον θα πρεπει να αγορασω κανενα σιγουρακι. Να ρωτησω κατι, γιατι δεν ανοιγουμε ενα thread για να γινετε μαζικη παραγγελια ταμπλετς,να μας ερχονται πιο φθηνα. Δεν ξερω κατα ποσο ευκολα ή δυσκολα μπορει να γινει και ουτε ξερω αν αξιζει τον κοπο αλλα χανουμε τιποτα? Να πως το σκεφτηκα. Σε ενα thread θα γραφουν οσοι θελουν να αγορασουν ενα κινεζικο ταμπλετ το ονομα του ταμπλετ και καθε τελος του μηνα να συνεννοουμαστε (δεν ξερω πως) να μπαινει παραγγελια (δεν ξερω πως). Λογικα μονο κανενας Moderator θα μπορει να το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 gerstavros2 εσυ φταις που το ειδα αυτο:p. Μου προτεινες πιο πανω το Cube U19GT, μπηκα στη σελιδα τις cube να το ψαξω και βρεθηκε φατσα φορα αυτο. Δυστυχως τωρα προσεξα οτι θα κυκλοφορησει σε κανενα μηνα οποτε θα περιμενω καλυτερα να βγουν μερικα review πριν το παραγγειλω αλλα αυτο θα γινει μετα απο κανενα διμηνο...μεχρι να κυκλοφορησει και να δουλευτει...ωχ ναι, σωστα:Ρ γιατί δεν παίρνεις το διπύρηνο u30gt? Τελεια... οποτε μαλλον θα πρεπει να αγορασω κανενα σιγουρακι. Να ρωτησω κατι, γιατι δεν ανοιγουμε ενα thread για να γινετε μαζικη παραγγελια ταμπλετς,να μας ερχονται πιο φθηνα. Δεν ξερω κατα ποσο ευκολα ή δυσκολα μπορει να γινει και ουτε ξερω αν αξιζει τον κοπο αλλα χανουμε τιποτα? Να πως το σκεφτηκα. Σε ενα thread θα γραφουν οσοι θελουν να αγορασουν ενα κινεζικο ταμπλετ το ονομα του ταμπλετ και καθε τελος του μηνα να συνεννοουμαστε (δεν ξερω πως) να μπαινει παραγγελια (δεν ξερω πως). Λογικα μονο κανενας Moderator θα μπορει να το κανει. δεν κερδίζουμε τίποτα, τα πακέτα αναγκαστικά στέλνονται ξεχωριστά, με ξεχωριστά εξοδα αποστολής Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 ωχ ναι, σωστα:Ρ γιατί δεν παίρνεις το διπύρηνο u30gt? Ναι πρεπει να το ψαξω λιγο δεν κερδίζουμε τίποτα, τα πακέτα αναγκαστικά στέλνονται ξεχωριστά, με ξεχωριστά εξοδα αποστολής Καλα λες. Απο οτι ειδα κιολας και 50 κομματια να παραγγειλεις 5-6 δολαρια γλιτωνεις ανα ταμπλετ οποτε αδικος κοπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλα λες. Απο οτι ειδα κιολας και 50 κομματια να παραγγειλεις 5-6 δολαρια γλιτωνεις ανα ταμπλετ οποτε αδικος κοπος... από το εργοστάσιο απευθείας να παραγγείλει το myphone με το logo απο πίσω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 από το εργοστάσιο απευθείας να παραγγείλει το myphone με το logo απο πίσω :happy: καλο +++ και απο εμενα για αυτη την σκεψη!!!!;) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλο +++ και απο εμενα για αυτη την σκεψη!!!!;) Αστειο αστειο αλλα κακο δεν θα ηταν, ειδικα αν το περναμε σε πιο χαμηλη τιμη. Αλλα ποιος μπορει να αναλαβει κατι τετοιο. Τελικα νομιζω ειναι πολυ δυσκολο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλο +++ και απο εμενα για αυτη την σκεψη!!!!;) εγώ λέω να διαλέξουμε ένα κατάστημα και να γίνουμε dealers του στην Ελλάδα.... Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 εγώ λέω να διαλέξουμε ένα κατάστημα και να γίνουμε dealers του στην Ελλάδα.... γιατί ένα; πολλά. ωραια, ψάχνω και συνεργάτες:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts