Jump to content

Ερωτηση για μετατροπες απο mp3 σε wma και αλλα...

lazaross
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω ενα προγραμμα μικρο σε μεγεθος που να μετατρεπει wma --> mp3

και mp3 --> wma.

και ενα αλλο επισης που να μετατρεπει απο mpeg,asf,wma,avi απο ολα σε ολα!

εχω τα windows movie maker, adobe premiere version 6 και το virtual dub. κανει κανενα απο αυτα τα προγραμματα τα πραγματα που ζηταω? αν ναι, μπορειτε να μου πειτε πως γινεται?

μια ερωτηση : τα mpeg ειναι και σε χαμηλη ποιοτητα και σε μεγαλο μεγεθος , ενω ta asf kai wma ειναι καλης ποιοτητας και μικρου μεγεθους? μπορειτε να βαλετε τα mpeg,asf,avi,wma σε μια σειρα πρωτα ποια εχουν καλυτερη ποιοτητα και με μια αλλη σειρα για το μεγεθος το καθενος απο το μεγαλυτερο στο μικροτερο? μετα θα μπορουσατε να μου πειτε ποιο format ειναι το καλυτερο? εγω παντως πιστευω πως καλυτερο ειναι το asf και μετα το wma. επισης το mpeg 4 τι ειναι? μπορειτε να το καταταξετε και αυτο μαζι με τα αλλα formats? ζηταω πολλα ισως , αλλα θελω να λυσω τις αποριες μου. Σας ευχαριστω εκ' των προτερων...

Δοκίμασε και το Blaze Media Pro! ;)

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Ρε παιδια κανενας ειδικος απο τους 1000+ χρηστες δεν υπαρχει σε αυτον τον τομεα? Δεν υπαρχει κανεις που να μπορει να μου απαντησει τις αποριες μου?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (11 Μάρ. 2004 , 00:03)

θελω ενα προγραμμα μικρο σε μεγεθος που να μετατρεπει wma --> mp3

και mp3 --> wma.

Για αυτό πήρες απαντήσεις

Argonaftis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (10 Μάρ. 2004 , 22:03)

τα mpeg ειναι και σε χαμηλη ποιοτητα και σε μεγαλο μεγεθος , ενω ta asf kai wma ειναι καλης ποιοτητας και μικρου μεγεθους? μπορειτε να βαλετε τα mpeg,asf,avi,wma σε μια σειρα πρωτα ποια εχουν καλυτερη ποιοτητα και με μια αλλη σειρα για το μεγεθος το καθενος απο το μεγαλυτερο στο μικροτερο? μετα θα μπορουσατε να μου πειτε ποιο format ειναι το καλυτερο? εγω παντως πιστευω πως καλυτερο ειναι το asf και μετα το wma. επισης το mpeg 4 τι ειναι? μπορειτε να το καταταξετε και αυτο μαζι με τα αλλα formats? ζηταω πολλα ισως , αλλα θελω να λυσω τις αποριες μου. Σας ευχαριστω εκ' των προτερων...

avi, mpeg, wma. Ta asf einai pio polu gia mikra vintekia xamhlhs poiothtas. ola auta einai apo prosopikh mou peira kai meta apo 100 vinteo pou exw dei, ka8e eidous!

Δες και τον audio converter που εχει ενσωματομενο το πακετο nero 6!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lospsi (12 Μάρ. 2004 , 00:20)

avi, mpeg, wma. Ta asf einai pio polu gia mikra vintekia xamhlhs poiothtas. ola auta einai apo prosopikh mou peira kai meta apo 100 vinteo pou exw dei, ka8e eidous!

Να τονίσω με τη σειρά μου ότι το AVI δεν αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο πρώτυπο συμπιέσης ψηφιακής εικόνας και για κάθε AVI μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί άλλος κωδικοποιητής. (π.χ. indeo, divx, xvid κλπ κλπ) ή να είναι ασυμπίεστο (πολύ σπάνιο φαινόμενο). Έτσι λοιπόν οι ποιότητα εξαρτάται από τον κωδικοποιητή που χρησιμοποιήθηκε.

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...