ktselios Δημοσιεύτηκε September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2010 Παιδιά έψαξα στο forum, αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη! Έχω ένα bluetooth USB stick το οποίο το χρησιμοποιώ για να συνδέω το κινητό μου με το PC. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω drivers. Κάτι μου έχουν πει για bluesoleil. Η ερώτησή μου είναι, ποιους drivers να χρησιμοποιήσω;; :) Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Ποιο bluetooth είναι και σε τι πλατφόρμα είσαι; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. September 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Ποιο bluetooth είναι και σε τι πλατφόρμα είσαι; Πλατφόρμα: Windows To bluetooth stick γραφει: BM12_V1.03 Bluetooth2.0+EDR Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Πρεπει να βρεις ακριβως ποιο ειναι το usb bt stick η με ποιο/ποια ειναι συμβατο ( δοκιμασε με hwinfo32 η lavalys everest, αν δεν δουλεψουν αυτα, στο device manager, βρες το hardware ID του usb bt stick και γουγκλαρισε το ), κατοπιν πρεπει να βρεις και να κατεβασεις καποιο BT stack, πχ bluesoleil η widcomm. κατοπιν θα πρεπει να κανεις edit καποια .inf αρχεια ωστε να ξεπερασεις το οποιο κλειδωμα και το bt stack να αναγνωρισει το bt stick που εχεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts