Jump to content

allaboutsymbian.com: Συγκριτικό μεταξύ Nokia 5800, 5230 & 5250

mantsag1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα βγεί τώρα το vodafone 845 με android 2.1 στην τιμή τον 100-150!!:happy::happy:

http://techblog.gr/techtv/vodafone-845-android-6446/

Όταν θα κυκλοφορήσει και αν οι συνθήκες επιτρέψουν να ονομαστεί κάτι τέτοιο smart, στείλε μου τα στοιχεία σου να έρθω να σου φιλήσω τα πόδια.

Τι να κάνω, με κυνηγάνε τα κυκλώματα!:lol:

LG GT 540 209 ευρώ και Samsung galaxy 3 249, 39 ευρώ (είναι κάτω από 250 lol) με android και τα δύο.

Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk

Για το Lg, δεν το συζητάμε, είναι σαν να μην υπάρχει.

Το Samsung, μπορώ εν μέρει να το θεωρήσω ανταγωνιστικό λόγω του android, αλλά αν στην τιμή του προσθέσουμε την αγορά μιας κάρτας μνήμης 8gb, κάτι που στο 5800 είναι στάνταρ, νομίζω ότι η τιμή ξεπερνάει κατά πολύ αυτή του 5800.

Επίσης, να μην ξεχνάμε και την τιμή του πολύ αξιόλογου (κι ας λένε κάποιοι το αντίθετο) 5230, η οποία ακόμα και στους κλέφτες δεν ξεπερνάει τα 180€.

Όταν θα κυκλοφορήσει και αν οι συνθήκες επιτρέψουν να ονομαστεί κάτι τέτοιο smart, στείλε μου τα στοιχεία σου να έρθω να σου φιλήσω τα πόδια.

Τι να κάνω, με κυνηγάνε τα κυκλώματα!:lol:

Για το Lg, δεν το συζητάμε, είναι σαν να μην υπάρχει.

Το Samsung, μπορώ εν μέρει να το θεωρήσω ανταγωνιστικό λόγω του android, αλλά αν στην τιμή του προσθέσουμε την αγορά μιας κάρτας μνήμης 8gb, κάτι που στο 5800 είναι στάνταρ, νομίζω ότι η τιμή ξεπερνάει κατά πολύ αυτή του 5800.

Επίσης, να μην ξεχνάμε και την τιμή του πολύ αξιόλογου (κι ας λένε κάποιοι το αντίθετο) 5230, η οποία ακόμα και στους κλέφτες δεν ξεπερνάει τα 180€.

Σεβαστή η άποψη σου με την προϋπόθεση ότι τα έχεις δουλέψει και τα δύο ή ένα από αυτα. Δεν θα διαφωνήσω για 5230 ότι είναι το καλύτερο σε αυτα χρήματα. Επίσης το galaxy, δεν έχει SD 8gb έχει όμως destinator 9 και μη μου πεις ότι το ovi maps κάνει καλύτερη πλοήγηση και από οθόνη δεν υπάρχει σύγκριση. Τέλος πάντων είμαστε και off topic.

Δημήτρης

Κατ' αρχήν και εγώ από την μεριά μου οφείλω να επιπλήξω συμπεριφορές τύπου 5 λεπτά από το χρόνο μου και τα σχετικά μιας κανείς μα κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει και να απαντά σε οτιδήποτε έχει κάποιος σηκώσει στο αγαπημένο φόρουμ μας...

Πόσο μάλλον όταν όλα τα στελέχη του φόρουμ δουλεύουν αφιλοκερδώς.....

Πραγματικά λυπάμαι για λογαριασμό του...

Έπειτα στο θέμα μας τώρα...

Ορισμός smartphone χωρίς wi-fi λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω.....!!

Ας είναι και χωρίς οθόνη αφής αλλά να έχει wi-fi όχι για τις χρεώσεις , αλλά κυρίως για ταχύτητα...

Να αναφέρω και μια συσκευή η οποία δεν έχει "smart" λειτουργικό αλλά μπορεί κανείς να κάνει όλες τις δουλειές του (συμπεριλαμβάνεται το e-mail) και να δει ακόμα και φύλλα excell είναι το SonyEricsson Elm με τιμή περίππου στα 185€ αν θυμάμαι καλά...

Ποιός ο λόγος κάποιος (στην συγκεκριμένη τιμή) να ζητήσει κάτι άλλο..???

Και μάλιστα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά...

Φιλικά,

Moudaniotis

---------------------------------------------------------------------

Ποτέ μη λες όσα γνωρίζεις....Αλλά πάντοτε γνώριζε όσα λες....

---------------------------------------------------------ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Σεβαστή η άποψη σου με την προϋπόθεση ότι τα έχεις δουλέψει και τα δύο ή ένα από αυτα. Δεν θα διαφωνήσω για 5230 ότι είναι το καλύτερο σε αυτα χρήματα. Επίσης το galaxy, δεν έχει SD 8gb έχει όμως destinator 9 και μη μου πεις ότι το ovi maps κάνει καλύτερη πλοήγηση και από οθόνη δεν υπάρχει σύγκριση. Τέλος πάντων είμαστε και off topic.

Ψιλομένοντας στο θέμα μας, θα σου πω στα γρήγορα ότι τα δούλεψα (έστω και λίγο) και τα 2, γι' αυτό έχω άποψη.

Στο θέμα πλοήγησης, θα σου πω ότι έχω δοκιμάσει σε κινητό, σχεδόν ότι έχει κυκλοφορήσει.

Αν και δεν καταλαμβάνουν την πρώτη θέση οι χάρτες της Nokia, πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης, πόσο μάλιστα όταν παρέχονται και δωρεάν.

Ορισμός smartphone χωρίς wi-fi λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω.....!!

Ας είναι και χωρίς οθόνη αφής αλλά να έχει wi-fi όχι για τις χρεώσεις , αλλά κυρίως για ταχύτητα...

Να αναφέρω και μια συσκευή η οποία δεν έχει "smart" λειτουργικό αλλά μπορεί κανείς να κάνει όλες τις δουλειές του (συμπεριλαμβάνεται το e-mail) και να δει ακόμα και φύλλα excell είναι το SonyEricsson Elm με τιμή περίππου στα 185€ αν θυμάμαι καλά...

Ποιός ο λόγος κάποιος (στην συγκεκριμένη τιμή) να ζητήσει κάτι άλλο..???

Και μάλιστα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά...

Αυτό σημαίνει ότι για να κάνεις τις δουλειές σου, δεν σου είναι απαραίτητο ένα smartphone, αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες σου, ένα οποιοδήποτε κινητό.

το 5530 λειπει απο την συγκριση.γιατι ;

Το αρχικό άρθρο μιλάει για τις συσκευές 5800, 5230 και 5250... ;)

Το 5530 ουσιαστικά βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο 5230 και στο 5250 αφού δεν είναι 3G και δεν έχει GPS αλλά έχει WiFi... Σαν πρώην χρήστης της είχα τις καλύτερες εντυπώσεις!!!!:)