Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι όπως σου είπα και πιο πάνω δεν πρόκειται να ξανακάνεις κλήσεις μεχρι η dev team να βρει κάποια λύση. Αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να το χρησμοποιείς σαν iPod. Και ναι θα δουλέψει αλλά δεν είναι απαραίτητο μπορείς και με το sn0wbreeze να κάνεις δουλειά εδώ και τώρα απλά google it

Τον ηπ**α με λιγα λογια...

ευχαριστω παντως, αν εχεις καποιο νεο σχετικα με αυτο αν μπορεις ενημερωσε με.

και κατι αλλο, οταν δοκιμασα να του κανω update απο το itunes θα εκανε update την 4.3 εκδοση? σε ρωταω γιατι δεν ειμαι σιγουρος ποια εκδοση ειχε και ποια εχει, δεν εχω προσβαση να δω.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το Jailbreak υπαρχει η περιπτωση να επιρεαζονται καποια πραγματα απο επιδραση αλλων εφαρμογων cydia.

Για παραδειγμα ειχα κι εγω προβλημα στο home button απο τον καιρο που ειχα κανει JB στην 4.2.1 και μια καθυστεριση στο ανοιγμα των φακελων με εφαρμογες. Με την 4.3.1 ξεπεραστηκε και το JB της δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα.

Τωρα αυτο με το Viber μπορει να φταιει η τελευταια εκδοση. Αν καποιος δεν την εχει περασει λογικα δεν θα εχει προβλημα.

Κώστα για το viber εγώ είμαι στο κινητό με

έκδοση 4.2.1 ενώ αυτόν που κάλεσα είχε

4.3.1 . οπότε δεν δουλεύει ( δεν χτυπάει)

και στην 4.2.1 που έχω εγώ και στην

4.3.1 που έχεις εσύ. εκτός και αν είναι κάτι

άλλο

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Κώστα για το viber εγώ είμαι στο κινητό με

έκδοση 4.2.1 ενώ αυτόν που κάλεσα είχε

4.3.1 . οπότε δεν δουλεύει ( δεν χτυπάει)

και στην 4.2.1 που έχω εγώ και στην

4.3.1 που έχεις εσύ. εκτός και αν είναι κάτι

άλλο

Ενοουσα την τελευταία έκδοση του Viber.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

και κατι αλλο, οταν δοκιμασα να του κανω update απο το itunes θα εκανε update την 4.3 εκδοση? σε ρωταω γιατι δεν ειμαι σιγουρος ποια εκδοση ειχε και ποια εχει, δεν εχω προσβαση να δω.

Ναι αυτό είναι το μόνο λογικό μιας και αυτό είναι το τελευταίο firmware. Αν όμως είχες χρησιμοποιήσει τον server απο το tinyumbrella δεν θα γινόταν τώρα αυτή η κουβέντα

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Υπάρχει και αυτο αλλα ψαξτο καλύτερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα σε ολους! Εγινα κ εγω μετα απο sympian k android fun τις apple! Εχω λοιπον ενα iphone 3gs 16gb καινουργιο απο αμερικη δουλευει αψογα! Προσπαθησα ομως να περασω ενα προγραμμα gps αλλα δεν μου βρισκει σημα το κιντο ειναι με 4,2,1 jailbreak k modem 06.15.00 δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τομεα αλλα αν μπορει καπιοος ας με βοηθησει!!!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

καλησπερα σε ολους! Εγινα κ εγω μετα απο sympian k android fun τις apple! Εχω λοιπον ενα iphone 3gs 16gb καινουργιο απο αμερικη δουλευει αψογα! Προσπαθησα ομως να περασω ενα προγραμμα gps αλλα δεν μου βρισκει σημα το κιντο ειναι με 4,2,1 jailbreak k modem 06.15.00 δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τομεα αλλα αν μπορει καπιοος ας με βοηθησει!!!

Πολλα μπορει να συμβαίνουν. Με google maps σου βρίσκει σήμα?

ρε παιδια πως μπορω να κανω downgrade apo 4.3.1 se 4.2.1 δεν εχω κρτησεi ta shsh δεν το ηξερα πιο πριν.. βλεπω κατι βιντεακια στο youtube αλλα δεν τα καταλαβαινω!
Huawei p20 pro

Πολλα μπορει να συμβαίνουν. Με google maps σου βρίσκει σήμα?

Ναι με το gοogle maps μου βρισκει στιγμα... μηπως φταει η εφαρμογη? θα δοκιμασω αν ειναι κ sygic aura ( talk & drive δοκιμασα).

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

ρε παιδια πως μπορω να κανω downgrade apo 4.3.1 se 4.2.1 δεν εχω κρτησεi ta shsh δεν το ηξερα πιο πριν.. βλεπω κατι βιντεακια στο youtube αλλα δεν τα καταλαβαινω!

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κρατηθεί το SHSH. Αν είχες πριν την 4.2.1 jailbrocken το πιθανότερο έχει κρατηθεί στον server της cydia.

Αν είσαι τώρα JB δες στην home page της cydia για ποια iOS έχεις SHSH.

Αν δεν υπάρχει για την 4.2.1 δεν γίνεται.

Ναι με το gοogle maps μου βρισκει στιγμα... μηπως φταει η εφαρμογη? θα δοκιμασω αν ειναι κ sygic aura ( talk & drive δοκιμασα).

Μάλλον το πρόγραμμα φταίει. Το Google maps to δοκιμασες έξω και σου βρήκε το στίγμα σου χωρίς wifi έτσι?

Πιστεύω να ξεχωρίσεις ποτε η ένδειξη προέρχεται απο wifi και ποτε απο δορυφόρους.

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κρατηθεί το SHSH. Αν είχες πριν την 4.2.1 jailbrocken το πιθανότερο έχει κρατηθεί στον server της cydia.

Αν είσαι τώρα JB δες στην home page της cydia για ποια iOS έχεις SHSH.

Αν δεν υπάρχει για την 4.2.1 δεν γίνεται.

Μάλλον το πρόγραμμα φταίει. Το Google maps to δοκιμασες έξω και σου βρήκε το στίγμα σου χωρίς wifi έτσι?

Πιστεύω να ξεχωρίσεις ποτε η ένδειξη προέρχεται απο wifi και ποτε απο δορυφόρους.

ναι το ειχα τζειλ μπρεικ με greenpoison stin 4.2.1 τωρα το εχω jb με ρεντσο στην 4,3,1 και οταν μπενει στο cydia moy bgazei thi device is in the pending TSS queue ! τι σημαινει αυτο;

Huawei p20 pro

ναι το ειχα τζειλ μπρεικ με greenpoison stin 4.2.1 τωρα το εχω jb με ρεντσο στην 4,3,1 και οταν μπενει στο cydia moy bgazei thi device is in the pending TSS queue ! τι σημαινει αυτο;

Στην αρχική σελίδα του cusps πάνω πάνω σου γράφει με πράσινα γράμματα για ποιες versions έχει κρατήσει το shsh

Στην αρχική σελίδα του cusps πάνω πάνω σου γράφει με πράσινα γράμματα για ποιες versions έχει κρατήσει το shsh

εμενα εκει που μου λες μου βγαζει αυτο device is in the pending TSS queue ξερεις τι σημενει;

Huawei p20 pro

εμενα εκει που μου λες μου βγαζει αυτο device is in the pending TSS queue ξερεις τι σημενει;

Όχι πρώτη φορα βλέπω κατι τέτοιο.

Στα καινουρια δικα μου iphone 4 και ipad, βγαζει το ιδιο μηνυμα (μια βδομαδα τωρα). Λογικα υπαρχει φορτος στο server Κι ειναι αγνωστο ποτε θα κρατηθουν επιτυχως τα SHSH...

ενας φιλος εχει κλειδωμενο iphone4 στην 4.2.1 με modem 3.15.00 μπορει να ξεκλειδωθει?ευχαριστω

Με τις "γνωστες" μεθοδους (jailbreak και μετα ultrasn0w) οχι !

Αν εχει να πληρωσει, ΝΑΙ

http://www.superpaddy.nl/all-iphone-unlock.html

ειναι το μονο εγγυημενο.

Ετσι ξεκλειδωσαν μονιμα και 2 γνωστοι μου που εφεραν κλειδωμενα απο Αγγλια.

συγνωμη λαθος.....δεν ειναι οπως τα λεω στο ποιο πανω μνμ μου τα μετεφερε λαθος...

το σωστο ειναι iphone4 εκδοση 4.1 και μοντεμ 03.10.01 αυτο το iphone exei.γινετε κατι η μονο με τον τροπο που λεει ο φιλος ποιο πανω??????ευχαριστω

ειναι πολυ πιθανο το exploid που ειχε βρεθει στην 4.3.1 να ειναι ακομα ανοιχτο στην 4.3.2 που βγηκε χθες βραδυ.

Ειμαστε σε αναμονη απο τους JB Kings και αναμενουμε!!!

Edited by geovass

ειναι πολυ πιθανο το exploid που ειχε βρεθει στην 4.3.1 να ειναι ακομα ανοιχτο στην 4.3.2 που βγηκε χθες βραδυ.

Ειμαστε σε αναμονη απο τους JB Kings και αναμενουμε!!!

Το παληκαρι αναφερεται σε κλειδωμενο iphone 4 με baseband 03.10.01 και ρωταει αν μπορει να το ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ !

Τι τον μπερδευεις με 4.3.1, 4.3.2, exploits (κι οχι exploid) JB Kings & Queens :lol: κτλ ;;;

03.10.11 κλειδωμενο firmware modem iphone 4 ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ με ultrasn0w, αρα τι να το κανει το jailbreak οεοοοοοο :what: ;;;;;;;;;;;;

Στο κατω κατω αν ηθελε να κανει jailbreak, μπορουσε και μπορει ακομη να το κανει :dizzy: ειτε στη 4.1 που εναι τωρα ειτε στη 4.2.1, ειτε και στη 4.3.1 ... δεν ειναι αναγκη να περασει την 4.3.2 !!!

Edited by neove_1

Αν εχει να πληρωσει, ΝΑΙ

http://www.superpaddy.nl/all-iphone-unlock.html

ειναι το μονο εγγυημενο.

Ετσι ξεκλειδωσαν μονιμα και 2 γνωστοι μου που εφεραν κλειδωμενα απο Αγγλια.

δεν είναι πολλά τα λεφτά? γιατί να μη το πάρω από εδώ τότε?

... and Justice for ... ALL ...

δεν είναι πολλά τα λεφτά? γιατί να μη το πάρω από εδώ τότε?

Φιλε μου αυτη η "λυση" δεν απευθυνεται σε καποιον που θελει να αποκτησει iphone 4 για να το χρησιμοποιει παντου (σε δικτυο οποιουδηποτε παροχου) !

Απευθυνεται σε οποιον εχει ΗΔΗ iphone 4 (με baseband πανω απο το 01.59.00) ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ σε καποιο συγκεκριμενο δικτυο ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ !

Εσυ σε καποιον που εχει ΗΔΗ ενα τετοιο iphone 4 (π.χ. κλειδωμενο απο Αμερικη στην AT&T), τι θα του προτεινες; Να αγορασει ακομη ενα (ξεκλειδωτο) για να το χρησιμοποιει στην Ελλαδα ;;;

Edited by neove_1

Το παληκαρι αναφερεται σε κλειδωμενο iphone 4 με baseband 03.10.01 και ρωταει αν μπορει να το ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ !

Τι τον μπερδευεις με 4.3.1, 4.3.2, exploits (κι οχι exploid) JB Kings & Queens :lol: κτλ ;;;

03.10.11 κλειδωμενο firmware modem iphone 4 ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ με ultrasn0w, αρα τι να το κανει το jailbreak οεοοοοοο :what: ;;;;;;;;;;;;

Στο κατω κατω αν ηθελε να κανει jailbreak, μπορουσε και μπορει ακομη να το κανει :dizzy: ειτε στη 4.1 που εναι τωρα ειτε στη 4.2.1, ειτε και στη 4.3.1 ... δεν ειναι αναγκη να περασει την 4.3.2 !!!

ουπς... καταλαθος πατησα QUOTE... το post δεν ηταν απαντηση. Ηταν απλα ενημερωση για το νεο JB για την 4.3.2:(

Φιλε μου αυτη η "λυση" δεν απευθυνεται σε καποιον που θελει να αποκτησει iphone 4 για να το χρησιμοποιει παντου (σε δικτυο οποιουδηποτε παροχου) !

Απευθυνεται σε οποιον εχει ΗΔΗ iphone 4 (με baseband πανω απο το 01.59.00) ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ σε καποιο συγκεκριμενο δικτυο ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ !

Εσυ σε καποιον που εχει ΗΔΗ ενα τετοιο iphone 4 (π.χ. κλειδωμενο απο Αμερικη στην AT&T), τι θα του προτεινες; Να αγορασει ακομη ενα (ξεκλειδωτο) για να το χρησιμοποιει στην Ελλαδα ;;;

OK, αν το έχει ήδη πάρει από εκεί για δικούς του λόγους.

... and Justice for ... ALL ...

Οταν εχεις jb πχ την εκδοση 4.2 και συνδεσεις το τηλεφωνο και κανεις update την 4.3.2 ... το τηλεφωνο οτι εφαρμογες ειχε απο cydia installus τις χανει και επανερχεται στην κανονικη του μορφη με τις "κανονικες εφαρμογες"? Υπαρχει καμια "παρενεργεια" να κανεις update καποιας jb εκδοσης?