Jump to content

Ψαχνω προγραμμα για κανω remix

Teohaz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα!

Ψαχνω προγραμματακι για να κανω remix

Γνωριζεται κανενα?

Ευχαριστω!

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Εγώ δεν εχω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα..

Αλλά σου προτείνω το Nero Wave Editor που είναι αρκετά λειτουργικό. Είναι πρόσθετο πρόγραμμα στο Nero 7.

Μ'αυτό μπορείς να κανείς περικοπή, να ενώσεις τραγούδια, να τα αναμείξεις, να προσθέσεις εφέ κ.τ.λ.

Αν εννοείς software του είδους που αναφέρει ο Kinitakias24, για να κάνεις DJ-ing δηλαδή, πολύ καλό είναι το Traktor.

• 2 months later...

Για να μην ανοίξω νέο θέμα είπα να το γράψω εδώ.

Πρόσφατα έκανα format τον υπολογιστή μου, από winxp sp2 έβαλα sp3.Πέρασα και το virtual dj που το είχα και πριν αλλά τώρα δεν αναγνορίζει τα ακουστικά,τα ηχεία λειτουργουν κανονικά(ακουστικά και ηχεία έχω μόνο στο pc).Παίζει τίποτα με τους drivers???'Τους έχω περάσει όλους και τους έχω κάνει update.Ο υπολογιστής είναι σταθερός έχει μία κάρτα ήχου και τα έχω συνδέσει όπως μου λέει το vitual dj το ένα στη μαύρη υποδοχή και το άλλο στη πράσινη.Απ' ότι θυμάμαι πριν το format έβλεπα στον πίνακα ελέγου-προσθαφαίρεση προ. ένα πρόγραμμα που λέγετε soundmax το οποίο δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τώρα γιατί μου λεει HDA audio bus driver is required and not found.Γνωρίζει κάπιος τι μπορεί να φταεί??Ευχαριστώ

"I DON'T DRIVE FAST

I JUST FLY SLOW"