Dimitriss19 Δημοσιεύτηκε August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 25, 2010 Παιδια καλησπερα! Εχω ενα προβλημα με την οθονη του υπολογιστη.Ξαφνικα επεσε μαυρο αλλα το κουμπι ον/οφ εχει φως, και οταν την κλεινω και μετα την ανοιγω ξανααναβει αλλα σε μερικα δευτερα ξανακλεινει.Οσες φορες και αν το κανω αναβει για λιγο και παλι μαυρο.Λετε να καηκε;Σορρυ για τον τροπο γραφης αλλα ειμαι απ το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KYRKER Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 το ιδιο επαθα και εγω μολλισ εχτες.δεν ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Χμ... μπορεις να δοκιμασεις να συνδεσεις την οθονη σε καποιο αλλον υπολογιστη? Αν ειχε καει η οθονη δεν θα σου ανοιγε καν. Για κοιτα μηπως το προβλημα ειναι στην καρτα γραφικων σου.... απο τις πλεον συνηθισμενες βλαβες, σε τετοιου ειδους ενδειξεις!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KYRKER Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Εβαλα αλλην οθονη και πεζει κανονικα απο εχτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts