ddr2 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Καλημερα κι απο μενα. Μετα απο ενα συντομο διαλειμμα και παλι πισω στο galaxy tab. Για πειτε εντυπωσεις απο θηκουλες. Ειχα παλια τη d30 της samsung, αλλα στο κατω μερος η προσβαση στα softkeys ηταν προβληματικη. Εσεις ποιες χρησιμοποιειτε; Βαγγελη, εγω εχω υποψη μου κατι σαν και αυτο. http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31564 Μου αρεσει γιατι ειμαι πολυ κλασικο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Εγώ αγόρασα αυτή http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Samsung-Leather-book-cover-for-Galaxy-Tab-EF-C980NBECSTD-BLACK.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Εγώ αγόρασα αυτή http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Samsung-Leather-book-cover-for-Galaxy-Tab-EF-C980NBECSTD-BLACK.htm Ειναι καλη? Δερματινη? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Ειναι καλη? Δερματινη? Επειδή είμαι λίγο στοκος :p δεν καταλαβαίνω τη διαφορά , λέει πάντως ότι είναι δερμάτινη αλλά έχει και σκληρό πλαστικο που αγκαλιάζει τις 4 γωνίες. Η πλευρά του φύλου που ακουμπά στην οθόνη είναι τσόχινη.Δεν εχει προβλημα με τα πλήκτρα αφής Επισης το φύλλο διπλώνει σε οριζόντια θέση, ώστε να μπορείς να το ακουμπίσεις στο γραφείο ανασηκωμένο, για να δεις ταινίες ή να το χρησιμοποιήσεις σαν ψηφιακή κορνίζα. Edited December 11, 2010 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Εγώ αγόρασα αυτή http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Samsung-Leather-book-cover-for-Galaxy-Tab-EF-C980NBECSTD-BLACK.htm Αυτη ψαχνω κι εγω (γιατι οπως ειπα η ετερη αυθεντικη flip type της samsung δε βολεψε), αλλα μαλλον δεν εχουν διαθεσιμοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Αυτη ψαχνω κι εγω (γιατι οπως ειπα η ετερη αυθεντικη flip type της samsung δε βολεψε), αλλα μαλλον δεν εχουν διαθεσιμοτητα... Επειδη θα παω μια βολτα στο πλαισιο δεν λιγω θα δω αν υπαρχει και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Επειδή είμαι λίγο στοκος :p δεν καταλαβαίνω τη διαφορά , λέει πάντως ότι είναι δερμάτινη αλλά έχει και σκληρό πλαστικο που αγκαλιάζει τις 4 γωνίες. Η πλευρά του φύλου που ακουμπά στην οθόνη είναι τσόχινη.Δεν εχει προβλημα με τα πλήκτρα αφής Επισης το φύλλο διπλώνει σε οριζόντια θέση, ώστε να μπορείς να το ακουμπίσεις στο γραφείο ανασηκωμένο, για να δεις ταινίες ή να το χρησιμοποιήσεις σαν ψηφιακή κορνίζα. Αυτη θα παρω Αργυρη. Και εγω στο Πλαισιο με βλεπω σε καμια ωριτσα. (να πιουμε καφε πρωτα) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 και εγω αυτη εχω ειναι super. το προστατευει 99% ,μπορει να λεει μη διαθεσιμο αλλα την ειχε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Αυτη θα παρω Αργυρη. Και εγω στο Πλαισιο με βλεπω σε καμια ωριτσα. (να πιουμε καφε πρωτα) Το Πλαισιο στο Συνταγμα εχει 2 κομματια προλαβαινεις:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Το Πλαισιο στο Συνταγμα εχει 2 κομματια προλαβαινεις:lol: Μην τον στειλεις αδικα. Αυτη που βρηκες στο Συνταγμα ειναι μονο το back cover ( http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Samsung-Leather-Sliding-cover-Galaxy-Tab-EF-C980CBECSTD-BLACK.htm ), η ετερη με το flip (το καπακι) εχει εξαντληθει (τι διαολο, 5 κομματια εφερε ολα κι ολα το πλαισιο) και αγνωστο ποτε θα γινει νεα παραλαβη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Τελικά, αγόρασα αυτή που είχα ποστάρει πιο πάνω με 29 ευρώ. Μια χαρά είναι, άλλωστε δεν μπορώ να περιμένω το πλαίσιο...;) Edited December 11, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Καλημερα κι απο μενα. Μετα απο ενα συντομο διαλειμμα και παλι πισω στο galaxy tab. Για πες μας εαν εχεις την καλοσυνη και τον χρονο ,τι ηταν αυτο που σε εκανε να γυρισεις και παλι στο Tab ? Θα ηταν πολυ χρησιμο να μαθουμε ειδικα απο εσενα που εχεις ελθει σε επαφη με πολλες συσκευες . Εγώ αγόρασα αυτή http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Samsung-Leather-book-cover-for-Galaxy-Tab-EF-C980NBECSTD-BLACK.htm Το Πλαισιο λεει αναμενομενη παραλαβη στις 20/12 αλλα δεν ειναι ακομη επιβεβαιωμενη . Καμια εξισου καλη εναλλακτικη λυση,που να μπορει να στεκεται και ορθιο και στο πλαι , οπως π.χ η original θηκη της apple για το iPad? Edited December 11, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Για πες μας εαν εχεις την καλοσυνη και τον χρονο ,τι ηταν αυτο που σε εκανε να γυρισεις και παλι στο Tab ? Θα ηταν πολυ χρησιμο να μαθουμε ειδικα απο εσενα που εχεις ελθει σε επαφη με πολλες συσκευες . Ετοιμαζω τη συσκευη για τον επομενο :lol: Οκ, αστειευομαι. Απλα ειναι αυτο που εχω γραψει και προ ημερων, κατα τις πρωτες μου επαφες με το tab. Εχω βαρεθει να εχω 150 συσκευες μαζι μου, που να θελουν καθημερινο φορτισμα, συχνες αναβαθμισεις και γενικοτερα τακτικη ενασχοληση. Αυτο που επιθυμω, μετα απο τοσο καιρο ενασχολησης με αυτα τα μαραφετια ειναι μια all around λυση, εστω και με συμβιβασμο στο μεγεθος. Ο τελευταιος συνδυασμος με τον οποιο μπορεσα να κανω δυο δουλειες παραπανω, απο το να αναλωνομαι στο να φλασαρω και να "παιζω" απλα ηταν το iphone 4 μαζι με το ipad. Το γεγονος, ομως, πως το 4αρι κατεληξε να εχει "διακοσμητικο" ρολο στο σακακι μου (το χρησιμοποιουσα μονο για κλησεις και για κανα συντομο ελεγχο των emails) και τιποτα παραπανω, ενω πολλες φορες ξεχναγα να φορτισω το ipad και οπως γινεται σε καθε συσκευη, που επιτελει επικουρικο ρολο, να καταληγει να μενει στο σπιτι. Χαριστικη βολη στην εγκαταλειψη αυτου του συνδυασμου ηταν το γεγονος οτι απλα βαρεθηκα να ακουω για apple, iphone κλπ μηλοπροϊοντα, απλα με κουρασε η υπερμετρη εκθεση στο brand αυτο (τη στιγμη που θεωρω οτι τα σοβαρα μειονεκτηματα τους, μπορουν κατα περιπτωσεις να υπερκερασουν τα εξισου πολλα πλεονεκτηματα). Για μια πολυ ομορφη δερματινη θηκη που εντοπισα και παρηγγειλα, θα ποσταρω λινκ αργα το βραδυ... Υ.Γ. Απο τις καλυτερες android εμπειριες μου ηταν το desire hd. Λιγο χοντροκομμενο το στησιμο του (στυλιστικα και softwarικα για τα γουστα μου), αλλα δεν επαψε να καθιστα την HTC, μια Νοκια παλιων εποχων στα ματια μου (οι παλιοτεροι του φορουμ μπορουν να αντιληφθουν τα λεγομενα μου). Τραγικο μειονεκτημα: η απαραδεκτη αυτονομια του (ηταν η τριτη συσκευη, δεν τιθεται θεμα ελαττωματικου η κατι αλλου, απλα η συσκευη αυτη δε μπορει να "αντεξει" συνεχεις συγχρονισμους, ασυρματες συνδεσεις κλπ, ενεργειακα παντα. Γιατι κατα τα αλλα μονο και μονο η παραπανω μνημη του αποτελει εχεγγυο για δυνατο αποτελεσμα). Edited December 11, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Παντως, αυτο που παρατηρω ειναι οτι το browser στη 2.2 τον χαλασαν. Ανεξαρτητα απο τη χρηση φλας εχει γινει πιο βαρυς. Το παρατηρω και στο μιλεστονε. Καμια σχεση με την ελαφροτητα της 2.1. Και ο dolphin βαρυς ειναι ακομη και χωρις χρηση φλας. Στο μιλεστονε με τη 2.1 πανω ο dolphin τρεχει πολυ καλυτερα. Στη 2.2 ομως βαραινει. Οποτε καταληγω στο οτι κατι εχει κανει λαθος η google στο froyo. Μου φαινεται θα κινηθω προς opera μερια Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Παιδιά το galaxy tab εδώ http://www.egalaxy.gr/samsung-galaxy-tab-16gb.html το έχει 579 €. Τι λέτε να τους εμπιστευτώ; πήρε κανείς από αυτό το e-shop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Παιδιά το galaxy tab εδώ http://www.egalaxy.gr/samsung-galaxy-tab-16gb.html το έχει 579 €. Τι λέτε να τους εμπιστευτώ; πήρε κανείς από αυτό το e-shop? Φίλε από μία γρήγορη ματιά που έριξα στο site, μία χαρά μου φαίνεται. Είναι και 100 ευρώ κάτω, πολύ καλά. Χμ...λες ? Λογικά δεν θα είναι και branded (vodafone) το οποίο θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα. Σωστά ? Τι λέτε εσείς που το έχετε ? Edit : Απ' ότι είδα έχει και κατάστημα στην αργυρούπολη οπότε μπορείς να πας και από εκεί μία βόλτα η να στείλεις κανένα φίλο σου. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Υπαρχει καπου καποιος οδηγος για το πως περναμε τη ρομ της samsung?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Παντως, αυτο που παρατηρω ειναι οτι το browser στη 2.2 τον χαλασαν. Ανεξαρτητα απο τη χρηση φλας εχει γινει πιο βαρυς. Το παρατηρω και στο μιλεστονε. Καμια σχεση με την ελαφροτητα της 2.1. Και ο dolphin βαρυς ειναι ακομη και χωρις χρηση φλας. Στο μιλεστονε με τη 2.1 πανω ο dolphin τρεχει πολυ καλυτερα. Στη 2.2 ομως βαραινει. Οποτε καταληγω στο οτι κατι εχει κανει λαθος η google στο froyo. Μου φαινεται θα κινηθω προς opera μερια Ισχυει αυτο που λες, αλλα απο την αλλη στη 2.2 υλοποιηση του desire hd η HTC εφτιαξε τον πιο γρηγορο browser που εχω δει σε android τηλεφωνο (κι οχι μονο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Αυτο που επιθυμω, μετα απο τοσο καιρο ενασχολησης με αυτα τα μαραφετια ειναι μια all around λυση, εστω και με συμβιβασμο στο μεγεθος. Και εγω ακριβως για αυτη την λυση ψαχνω η οποια θα εχει διαδραστικοτητα μεταξυ ολων των συσκευων μου (κινητο-tablet ή κ τα δυο σε μια συσκευη ,laptop,desktop). Ο τελευταιος συνδυασμος με τον οποιο μπορεσα να κανω δυο δουλειες παραπανω, απο το να αναλωνομαι στο να φλασαρω και να "παιζω" απλα ηταν το iphone 4 μαζι με το ipad. Το γεγονος, ομως, πως το 4αρι κατεληξε να εχει "διακοσμητικο" ρολο στο σακακι μου (το χρησιμοποιουσα μονο για κλησεις και για κανα συντομο ελεγχο των emails) και τιποτα παραπανω, ενω πολλες φορες ξεχναγα να φορτισω το ipad και οπως γινεται σε καθε συσκευη, που επιτελει επικουρικο ρολο, να καταληγει να μενει στο σπιτι. Χαριστικη βολη στην εγκαταλειψη αυτου του συνδυασμου ηταν το γεγονος οτι απλα βαρεθηκα να ακουω για apple, iphone κλπ μηλοπροϊοντα, απλα με κουρασε η υπερμετρη εκθεση στο brand αυτο (τη στιγμη που θεωρω οτι τα σοβαρα μειονεκτηματα τους, μπορουν κατα περιπτωσεις να υπερκερασουν τα εξισου πολλα πλεονεκτηματα). Και εγω σαν κυριες συσκευες χρησιμοποιω ακομη το iphone 3GS και το iPad για τον λογο που αναφερω παραπανω . Στην ηλικια μου (41):X πλεον δεν εχω παντα την ορεξη να ψαχνω πως θα κανω την δουλεια και θελω ετοιμες λυσεις που να δουλευουν . Αυτο εχω βρει μεχρι στιγμης στην Apple . Aν μη τι αλλο και η αισθηση που σου δινει η χρησιμοποιηση του iPad και του iPhone δηλαδη του iOS πλεον ειναι μια αισθηση ενος πολυ ποιο ολοκληρωμενου και με καλυτερη συνεργασια μεταξυ hardware -software προιοντος , ειδικα οταν εχεις σαν κυριο υπολογιστη καποιον Mac . Το GTab απο την αλλη ειναι η πρωτη μου επαφη με το android , το χρησιμοποιω μεχρι στιγμης μονον μεσασ το σπιτι , περισσοτερο για να γνωρισω το λειτουργικο και πιστευω οτι η Samsung δημιουργησε μια πραγματικα ποιοτικη κ ομορφη συσκευη αλλα το κυριοτερο μια συσκευη που με τις αναβαθμισεις που θα δεχτει θα αντεξει στο αμεσο μελλον . Βλεπω ομως οτι ακομη (froyo 2.2) λειπουν τα παραπανω που περιγραφω ως θετικα για την πλατφορμα της Apple .. Βεβαια ειναι θετικο οτι μιλαμε για καποιο ποιο ανοιχτο λειτουργικο , το οποιο ομως για να προχωρησει θα πρεπει οπωσδηποτε να μπουν κανονες για να αποκτησουν οι συσκευες το απαραιτητο integration μεταξυ software και hardware και να μην χανομαστε στον δρομο των διαφορετικων υλοποιησεων καθε εταιριας , δαιφορετικων update κ.λ.π Δεν ειναι τυχαιο που η MS διαλεξε τον δρομο της Apple .. Edited December 11, 2010 by TLG Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Παιδιά..από θήκες η ZENUS BLACK-ORANGE είναι το κάτι άλλο, είμαι ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ! Είχα ποστάρει βιντεάκια κλπ πριν την πάρω, δείτε τα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmkonst Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 mVideo Player Thanks mate.:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Λογικά δεν θα είναι και branded (vodafone) το οποίο θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα. Σωστά ? Τι λέτε εσείς που το έχετε ? Για εμενα προσωπικα ειναι πλεονεκτημα. Αν ειχα τη δυνατοτητα να το ψαξω πριν αγορασω θα επερνα ευρωπαικη Υπαρχει καπου καποιος οδηγος για το πως περναμε τη ρομ της samsung?? Γιαννη εννοεις για official rom μεσω ΚΙES ή unofficial μεσω odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλημέρα μάγκες και κυρίες... Ορισμένες ερωτήσεις, γιατί δείχνω αποφασισμένος να το αγοράσω. 1)Εχω ένα usb stick της Vodafone με σύνδεση στα 5gb. Θα μπορώ να το βάλω άμεσα και να "παίζει" όταν δεν έχω wi-fi ή υπάρχει πρόβλημα; 2)Διαφορετικά, ίσως με συμφέρει να το αγοράσω από Vofafone με μηνιαίο πάγιο; 3)Ενδιαφέρομαι πολύ για σημειώσεις από συσκέψεις, προγραμματισμό ημέρας και ραντεβού. Με καλύπτει; Έχει υπενθυμίσεις για παράδειγμα, είτε μέσω e-mail είτε ήχου; 4)Εχω διαβάσει για αυτονομία... Τελικά, πόσο μπορώ να πούμε με το χέρι στην καρδιά ότι κρατάει; Με μια μέση χρήση και όχι... παιχνιδάκια. Ευχαριστώ, καλή σας ημέρα και πάλι! Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentraks Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλημέρα μάγκες και κυρίες... Ορισμένες ερωτήσεις, γιατί δείχνω αποφασισμένος να το αγοράσω. 1)Εχω ένα usb stick της Vodafone με σύνδεση στα 5gb. Θα μπορώ να το βάλω άμεσα και να "παίζει" όταν δεν έχω wi-fi ή υπάρχει πρόβλημα; 2)Διαφορετικά, ίσως με συμφέρει να το αγοράσω από Vofafone με μηνιαίο πάγιο; 3)Ενδιαφέρομαι πολύ για σημειώσεις από συσκέψεις, προγραμματισμό ημέρας και ραντεβού. Με καλύπτει; Έχει υπενθυμίσεις για παράδειγμα, είτε μέσω e-mail είτε ήχου; 4)Εχω διαβάσει για αυτονομία... Τελικά, πόσο μπορώ να πούμε με το χέρι στην καρδιά ότι κρατάει; Με μια μέση χρήση και όχι... παιχνιδάκια. Ευχαριστώ, καλή σας ημέρα και πάλι! 1. Ναι 2. ΟΧΙ 3. Ναι 4. Απο 4 εως 24 ωρες κραταει σε μενα (αναλογα την χρηση παντα) Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Imagination is more important than knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 1. Ναι 2. ΟΧΙ 3. Ναι 4. Απο 4 εως 24 ωρες κραταει σε μενα (αναλογα την χρηση παντα) Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Καλημέρα σας, Φίλε μου είσαι σίγουρος ότι παίζει το usb stick internet στο galaxy tab ? Γιατί έχω διαβάσει ότι δεν παίζει. Δηλαδή μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το usb stick με το cosmote internet on the go στο galaxy tab ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts