aimilios Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Τώρα: Need for Speed - Underground :) Πάντα: Civilization 3 (και τα extensions π.χ. Play the World) :D Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Τις τελευταίες μέρες μόνο Toca Race Driver. Και κλασσικά Call of Duty, C&C: Generals στο LAN του σπιτιού και Medal σε διάφορα netcafe. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 f1 challenge 99-02(πειραγμενο με mod 2003 και αλλες πολλες βελτιωσεις) warlords battlecry II (απο pc master) Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sephiroth_D88S Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Έχω μια μεγάλη λιστα (περίπου 20-25 παιχνίδια) όπως: Final Fantasy VII Final Fantasy VIII Splinter Cell Operation Flashpoint Need for Speed:Underground Warcraft III Starcraft+Expansions Emprire Earth ........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sephiroth_D88S Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Έχει κανεις το Halo ή το Atlantis II το e-mail μου είναι dimitris_wind@freemail.gr Λάρισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sephiroth_D88S (11 Μάρ. 2004 , 13:50) Έχω μια μεγάλη λιστα (περίπου 20-25 παιχνίδια) όπως: Final Fantasy VII Final Fantasy VIII Splinter Cell Operation Flashpoint Need for Speed:Underground Warcraft III Starcraft+Expansions Emprire Earth ........ lol! Δηλαδη η δικια μου λιστη πως μπορει να χαρακτηριστει αφου εχω πανω απο 200 games αραγε?? :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 To θέμα του topic όμως είναι ποια σου αρέσουν και ποιά παίζεις περισσότερο. Τους τελευταίους μήνες: NFS Underground C&C Generals + Zero hour Expansion Colin McRae 3 F1 challenge 99-02 Toca race driver Pro Evolution Soccer 3 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 1. Pro Evolution Soccer 3 2. Flight Simulator 2004 3. NFS Underground 4. GTA:VC 5. Midtown Madness 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (10 Μάρ. 2004 , 23:55) Εχω παρα πολλα παιχνιδια , αλλα δεν προλαβαινω να παιζω τιποτα γαι τον πιο απλο λογο : οποτε καθομαι στο pc παιζω counter strike στο internet! Αυτον τον καιρο παιζω το the thing ( πολυ ωραιο παιχνιδι ) , Need for speed : Underground και καμμια φορα μπορει να παιξω gore, gta III , halo ή atlantis III. Τα υπολοιπα games θα τα παιξω το καλοκαιρι... ps1 : οσοι τους αρεσει το warcraft μαλλον δεν εχουν παιξει κανενα αλλο strategy game. ps2 : το casinο inc το εχει κανεις? ειναι ωραιο παιχνιδι? μπορει να μου το δωσει κανεις αντιγραφη? θεσσαλονικη μενω. Μπράβο lazaree μάλλον είμαστε οι μόνοι τους αρέσει αυτό το παιχίδι Υ.Γ. pm me αν θες να παίξουμε 1-1(προτιμώ fy_iceworld) Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Warcraft 3 και Frozen Throne σχεδόν κάθε μέρα Counterstrike με φιλαράκια στο τοπικό net cafe τα Σαβ/ριακα Κάνα Rainbow Six 3 στο ΧΒΟΧ Περιμένω τώρα το MechAssault από http://www.play.com για να το λιώσω :) http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (11 Μάρ. 2004 , 18:46) Μπράβο lazaree μάλλον είμαστε οι μόνοι τους αρέσει αυτό το παιχίδι Υ.Γ. pm me αν θες να παίξουμε 1-1(προτιμώ fy_iceworld) πες e-mail απο το msn messanger ρε συ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Λοιπόν... NeverWinterNights +expansions (τώρα παίζω το τελευταίο) NFS Underground GTA Vice City Counter Strike Medal of Honor (όλα) Μafia (Το έχω τερματίσει 5 φορές) Deus Ex (το πρώτο, το δεύτερο invisible war δε μου άρεσε καθόλου!) κ.α που δε θυμάμαι τώρα :p http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Delta Force Black Hawk Down & expansion Team Sabre "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Age of Empires (All times Classic) Delta force 3 (Κλασικό μιλιταριστικό) Quake 3 arena (το δεύτερο όνομα της αδρεναλίνης) Slave Zero (Παλιό) Empire Earth (Best strategy ever) Worms World Party (Τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται...) Και τελευταία ασχολούμαι με εξομοιωτές, προσπαθώ τέλος πάντων... Γενικά προτιμώ να κατασταλάζω σε κάποιο παιχνίδι και να το ξεζουμίζω... Α, επισης μην το ξεχάσω, το κορυφαίο παιχνίδι όλων των εποχών που ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί ούτε και προβλέπεται... η Πασιέντζα! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Έβαλα χτες το demo του Unreal Tournament 2004. Αν και δεν έχει τρομερές διαφορές από το 2003, οφείλω να ομολογήσω ότι με πόρωσε αρκετά. Θα το λιώσω μέχρι να "αγοράσω" το κανονικό. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 NFS Underground Diablo 2 LOD (Το καλυτερο του ειδους!!) NFS Porsche Unleashed ...............αυτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Call of Duty Medal of honour kai paromia Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskard Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Age of Empires & Rise of Rome Red Alert & Red Alert 2 : Yuri's Revenge Civilization 3 Splinter Cell NFS : Underground Microsoft Pandora's Box Call of Duty Swat 3 ...Αυτά βρίσκονται στο σκληρό μου αυτή την περίοδο... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Εγώ έχω πάθει κόλλημα με The Sims, τα έχω πάρει όλα και πριν λίγες μέρες πήρα το The Sims Superstar ω ρε κόλλημαααααααααα μέχρι και site έχω βρει με objects και πως να κάνω τα δικά μου. Περιμένω πως και πως για το Sims 2 ατςςςςςςςςςςς άλλα παιχνίδια...Tekken που παίζω ξύλο με τον άντρα μου, SimCity, In Memoria αν και μετά απο λίγο το βαρέθηκα και CSI. Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 GTA 3 GTA vice city f1 2002 nfs underground f12002 age of empires :) Αυτά από μένα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Α, πρόσφατα έπιασα το παλιό Age of Mythology. Πλάκα έχει... :D Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios ( 6 Μάι. 2004 , 08:25) Α, πρόσφατα έπιασα το παλιό Age of Mythology. Πλάκα έχει... :D Εμένα πάλι μου φάνηκε γελοίο. Ειδικά προς το τέλος που σου έδινε κάτι super-heroes ή κάτι τετοιο τεσπά, καταντούσε εκνευριστικά εύκολο... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 FAR CRY τα καλυτερα γραφικα που εχετε δει (μεχρι τωρα τουλαχιστον) θα ξεχασετε Doom 3 & Half Life 2 http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο σκληρό μου τα, Counterstrike Condition Zero, Unreal Tournament 2004, Far Cry (just perfect) και Rainbow Six : Athena Sword Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 6 Μάι. 2004 , 10:34) FAR CRY τα καλυτερα γραφικα που εχετε δει (μεχρι τωρα τουλαχιστον) θα ξεχασετε Doom 3 & Half Life 2 Γιατί έχουν βγεί τα Doom 3 & HL 2; :confused: Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts