bomber21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Τα παιδιά που αναβάθμισαν το κινητό, πώς το έκαναν; Έχω κάνει τα πάντα με διάφορες εκδόσεις του Nokia (ovi) PC Suite, του Nokia software updater, το πρώτο λέει πως δεν μπορέι να συνδεθεί με το Διαδίκτυο και το δεύτερο ότι δεν υποστηρίζει τη συσκευή. Έκανα μια αναζήτηση στον ιστό και διάβασα πως πάρα πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει καμιά ιδέα; Ειναι bug? Edited May 18, 2011 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 και με της αδελφης μου το ιδιο... ουτε ΟΤΑ ουτε απο υπολογιστη... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Τα παιδιά που αναβάθμισαν το κινητό, πώς το έκαναν; Έχω κάνει τα πάντα με διάφορες εκδόσεις του Nokia PC Suite, του Nokia software updater, το πρώτο λέει πως δεν μπορέι να συνδεθεί με το Διαδίκτυο και το δεύτερο ότι δεν υποστηρίζει τη συσκευή. Έκανα μια αναζήτηση στον ιστό και διάβασα πως πάρα πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει καμιά ιδέα; Ειναι bug? Είναι πολύ απλό. Η αναβάθμιση στα νέα κινητά της Νόκια γίνεται μόνο μέσα από την Σουίτα Όβι. Την κατεβάζεις, την εγκαθιστάς, και κάνεις τις αναβαθμίσεις σου. ;) Αν το βαλεις να σου ζητα να ορισεις με πιο τροπο θα συνδεθει καθε φορα που θα μπει στο διαδικτιο ? Το ίδιο, στο ίντερνετ μπαίνει μόνο από τον ενσωματωμένο περιηγητή της Νόκια. Με κανένα άλλο πρόγραμμα. Το σπαστικό είναι πως έχω κατεβάσει ένα προγραμματάκι που σου λέει τον καιρό αλλά και αυτό δεν δουλεύει και μου την έχει δώσει... Άντε, πότε θα βγάλει η Νόκια το Χ3-02 με Γουίντοους Φώουν 7 να δούμε άσπρη μέρα... :lol: Edited May 18, 2011 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Είναι πολύ απλό. Η αναβάθμιση στα νέα κινητά της Νόκια γίνεται μόνο μέσα από την Σουίτα Όβι. Την κατεβάζεις, την εγκαθιστάς, και κάνεις τις αναβαθμίσεις σου. ;) .Ξέρω πως γίνεται η αναβάθμιση, έχω κάνει και άλλες φορές... :rolleyes: Υπάρχει πρόβλημα δεδομένα.Το έχουν και αλλοι πολλοί χρήστες στον παγκόσμιο ιστό.Απλά ποστάρω μήπως και το αντιμετώπισε κανείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 .Ξέρω πως γίνεται η αναβάθμιση, έχω κάνει και άλλες φορές... :rolleyes: Υπάρχει πρόβλημα δεδομένα.Το έχουν και αλλοι πολλοί χρήστες στον παγκόσμιο ιστό.Απλά ποστάρω μήπως και το αντιμετώπισε κανείς... Μήπως έχεις 64bit Windows? Είχα παρόμοιο πρόβλημα και όταν δοκίμασα από το laptop με 32bit Windows έγινε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Mετα την τελευταια αναβαθμιση το software updater δεν αναγνωριζει την συσκευη πλεον. Αυτο ειναι ειτε θεμα της αναβαθμισης ειτε θεμα του προγραμματος Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibex Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Αν το βαλεις να σου ζητα να ορισεις με πιο τροπο θα συνδεθει καθε φορα που θα μπει στο διαδικτιο ? Eγω το εχω ετσι οπως λες αλλα ...τζιφος Δηλαδη, ανοιγω πχ την εφαρμογη του email, με ρωτα wi-fi ή Wind Plus, του δινω Wind Plus μετα εμφανιζεται το σηματακι G να αναβοσβηνει πανω αριστερα και εν τελει "αγνωστο σφαλμα" ! Παρακαλω οσους εχουν το τηλεφωνο με Wind να μας δωσουν τα φωτα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) .Ξέρω πως γίνεται η αναβάθμιση, έχω κάνει και άλλες φορές... :rolleyes: Υπάρχει πρόβλημα δεδομένα.Το έχουν και αλλοι πολλοί χρήστες στον παγκόσμιο ιστό.Απλά ποστάρω μήπως και το αντιμετώπισε κανείς... Επιβεβαιώνω κι εγώ αγαπητέ...και ΟΤΑ και από Ovi suite υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με τον server και δυστυχώς το κινητό έχει ξεμείνει με την 5.60...:O και κάνει και κάτι παλαβά που και που οπότε την χρειάζομαι όπωσδήποτε... Όσο για το NOKIA software updater, δεν υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα απλά ανήκει στην παλιά γενια software (μαζί με το PC suite) και υποστηρίζει μόνο τις αντίστοιχες συσκευές. Τώρα πια όλα (επικοινωνία με PC και αναβαθμίσεις) γίνονται με το OVI - όταν γίνονται :p ΥΓ: Είναι πάντως εντυπωσιακή η ευκολία με την οποία νεα μέλη υποδεικνύουν σε έναν moderator πως να αναβαθμίσει το ΝΟΚΙΑ κινητό του... :X Edited May 24, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Επιβεβαιώνω κι εγώ αγαπητέ...και ΟΤΑ και από Ovi suite υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με τον server και δυστυχώς το κινητό έχει ξεμείνει με την 5.60...:O και κάνει και κάτι παλαβά που και που οπότε την χρειάζομαι όπωσδήποτε... Όσο για το NOKIA software updater, δεν υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα απλά ανήκει στην παλιά γενια software (μαζί με το PC suite) και υποστηρίζει μόνο τις αντίστοιχες συσκευές. Τώρα πια όλα (επικοινωνία με PC και αναβαθμίσεις) γίνονται με το OVI - όταν γίνονται :p Έστειλα ηλεκτρονικό μήνυμα στη Νόκια μπας και φιλοτιμηθούν να φτιάξουν το πρόβλημα που έχουν τόσοι κάτοχοι των X3-02 και C3-01... Edited May 24, 2011 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Επιβεβαιώνω κι εγώ αγαπητέ...και ΟΤΑ και από Ovi suite υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με τον server και δυστυχώς το κινητό έχει ξεμείνει με την 5.60...:O και κάνει και κάτι παλαβά που και που οπότε την χρειάζομαι όπωσδήποτε... Όσο για το NOKIA software updater, δεν υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα απλά ανήκει στην παλιά γενια software (μαζί με το PC suite) και υποστηρίζει μόνο τις αντίστοιχες συσκευές. Τώρα πια όλα (επικοινωνία με PC και αναβαθμίσεις) γίνονται με το OVI - όταν γίνονται :p ΥΓ: Είναι πάντως εντυπωσιακή η ευκολία με την οποία νεα μέλη υποδεικνύουν σε έναν moderator πως να αναβαθμίσει το ΝΟΚΙΑ κινητό του... :X Μήπως για εσένα ένας μοντερέιτορ είναι και ισάξιος του Θεού; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Μήπως για εσένα ένας μοντερέιτορ είναι και ισάξιος του Θεού; :p προφανως ομως ενας mod θα πρεπει να χει και τις απλουστατες γνωσεις για να αναβαθμισει ενα νοκια κινητο :rolleyes:;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Παιδιά, αφήστε με εμένα και να πιάσουμε το θέμα μας :P Απάντησε η Νόκια Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι εφόσον έχετε επιβεβαιώσει οτι υπάρχει νεότερη έκδοση για το κινητό σας και το πρόγραμμα δεν μπορεί να ολοκληρώσει την διαδικασία,θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε τα παρακάτω. Δοκιμάστε να διαγράψετε απο τον υπολογιστή σας οποιοδήποτε πρόγραμμα antivirus και firewall και να επιχειρήσετε και πάλι την σύνδεση στο διαδίκτυο με το πρόγραμμα Ovi Suite. Αν και μετά απο αυτό ,δείτε οτι το πρόβλημα συνεχίζεται ,παρακαλώ δημιουργήστε ένα αντίγραφο εικόνας (screenshot)και στείλτε μας το δείγμα,προκειμένου να προωθήσουμε το θέμα σας,στα ανώτερα κεντρικά μας τμήματα στην Φιλανδία,με σκοπό την ολοκληρωμένη επίλυση του θέματος. Είχα απενεργοποιήσει τα firewall κτλ και πάλι τα ίδια έκανε... Να τα διαγράψω, δεν πρόκειται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 και μενα τα ιδια κανει, και απενεργοποιηση εκανα στο τειχος προστασιας+αντιικο, επανεγκατασταση του OVI αλλα τιποτα... το μονο που μενει ειναι να παμε σε καποιο νοκια care... θα χρεωσουν την αναβαθμιση ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 και μενα τα ιδια κανει, και απενεργοποιηση εκανα στο τειχος προστασιας+αντιικο, επανεγκατασταση του OVI αλλα τιποτα... το μονο που μενει ειναι να παμε σε καποιο νοκια care... θα χρεωσουν την αναβαθμιση ? Δεν νομιζω να χρειαζετε τοσος πανικος περι νοκια care ktl. απλα καντε ενα screen shot οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη, πειτε τους οτι εχετε 2 pc και 3 Χ2-02 και ενω παλια ηταν ολα ΟΚ, τωρα κανενα απο τα 3 δεν αναγνωριζεται σε κανενα απο τα 2 pc, ενω ενα αλλο νοκια που εχετε αναβαθμιζεται κανονικα. Ετσι δεν εχουν αλλες εναλλακτικες και θα αναγκαστουν να το στειλουν στα κεντρικα και απο κει θα βρουν τη λυση. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εσυ εχεις αναβαθμιστεί στην 6 από τον υπολογιστή σου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εσυ εχεις αναβαθμιστεί στην 6 από τον υπολογιστή σου??? Ναι, πριν αρκετο καιρο. Προσφατα ομως ανακαλυψα οτι η συσκευη μου δεν αναγνωριζεται πλεον απο το Οβι. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ηρθε νεα εκδοση του Ovi Suite σημερα και αναγνωριζεται κανονικοτατα πλεον. Πως μπορω να ΞΑΝΑπερασω την 6; Γινεται επανεγκατασταση εκδοσης; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 νομιζω γινεται, γινεται παντως στα συμπιαν... αμα πας στο ονι στις ενημερωσεις θα σε πει να το ξαναπερασεις, για δες το Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ηρθε νεα εκδοση του Ovi Suite σημερα και αναγνωριζεται κανονικοτατα πλεον. Πως μπορω να ΞΑΝΑπερασω την 6; Γινεται επανεγκατασταση εκδοσης; Ευχαριστω Πέρασα τη νέα έκδοση του ovi, τώρα μου λέει πως δεν υπάρχει νεότερη έκδοση από την 5.65... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Πέρασα τη νέα έκδοση του ovi, τώρα μου λέει πως δεν υπάρχει νεότερη έκδοση από την 5.65... :mad: Ειναι της αντιπροσοπειας η συσκευη με ελληνικο regional product code? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Πέρασα τη νέα έκδοση του ovi, τώρα μου λέει πως δεν υπάρχει νεότερη έκδοση από την 5.65... :mad: Μια από τα ιδια...συσκευη αντιπροσωπειας και ελληνικοι χαρακτηρες στα πληκτρα...και το γμτ είναι ότι περιμένω την αναβάθμισή για το κινητό μιας φίλης απλα για να πουληθεί updated :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ειναι της αντιπροσοπειας η συσκευη με ελληνικο regional product code? Ναι, μόλις τσέκαρα το product code, είναι αυτό που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα, έχει και ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Υποψιαζομε προβλημα με τους σερβερ της νοκια, με αυτα που λετε. Τουλαχιστον αρχισε να βελτιωνεται η κατασταση(πλεον αναγνωριζεται η συσκευη), σε καμια βδομαδα λογικα θα ειμαστε οκ παλι :lol::p Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μερικές διευκρινήσεις, καθώς έχω βρεί μια συσκευή μεταχειρισμένη και ενδιαφέρομαι για αγορά αν πραγματικά αξίζει. Από θέμα αυτονομίας η εν λόγω συσκευή, είναι ικανοποιητική για απλή χρήση, δηλαδή 1 ώρα ομιλία την ημέρα και κανένα μισάωρο σερφάρισμα στο internet; To πληκτρολόγιο είναι αθόρυβο και εύκολο στην χρήση ή σε παιδεύει; Κατασκευαστικά αξίζει ή έχει χαμηλά επίπεδα ποιότητας; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μερικές διευκρινήσεις, καθώς έχω βρεί μια συσκευή μεταχειρισμένη και ενδιαφέρομαι για αγορά αν πραγματικά αξίζει. Από θέμα αυτονομίας η εν λόγω συσκευή, είναι ικανοποιητική για απλή χρήση, δηλαδή 1 ώρα ομιλία την ημέρα και κανένα μισάωρο σερφάρισμα στο internet; To πληκτρολόγιο είναι αθόρυβο και εύκολο στην χρήση ή σε παιδεύει; Κατασκευαστικά αξίζει ή έχει χαμηλά επίπεδα ποιότητας; 1.Ναι, τη βγάζει. 2.Αθόρυβο και εύκολο, θέλει λίγο να συνηθίσεις τη θέση του 0. 3.Είναι στιβαρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts