chryant Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Τι bugs έχει;Εγώ δεν έχω βρει κάποιο εκτός του ότι κάποιες φορές δε συνδέεται με δίκτυα wifi. Μερικα απο αυτα, αν χρησιμοποισεις το chat app μεσω δυκτιου, οταν κλισεις την εφαρμογη η συνδεση παραμενει ανοικτη και το κινητο συνδεσεμενο με τα πακετα δεδομενων, Αν χρησιμοποιησεις το chat η οθονη δεν μπαινει ΠΟΤΕ σε κατασταση αναμονης αν λαβεις κληση ενω η εφαρμογη ειναι ανοιχτη. Αρα ο φωτισμος μενει μονιμα ανοικτος. Μερικες φορες η οθονη δεν ανταποκρινετε στο αγγιγμα οταν προσπαθεισεις να βγαλεις το κινητο απο την κατασταση αναμονης με αποτελεσμα να πρεπει να βγαλεις την μπαταρια. Το call log κρατα μερικα στοιχεια κλησεων που δεν μπορουν να διαγραφουν δηλαδη σε μερικες κλησεις δεν μπορω να πατησω διαγραφη και αν πατησω μου βγαζει το μηνημα "Invalid selection" και η κληση παραμενει καταγεγραμενη. και αλλαααα πολλαααααα Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Μερικα απο αυτα, αν χρησιμοποισεις το chat app μεσω δυκτιου, οταν κλισεις την εφαρμογη η συνδεση παραμενει ανοικτη και το κινητο συνδεσεμενο με τα πακετα δεδομενων, Αν χρησιμοποιησεις το chat η οθονη δεν μπαινει ΠΟΤΕ σε κατασταση αναμονης αν λαβεις κληση ενω η εφαρμογη ειναι ανοιχτη. Αρα ο φωτισμος μενει μονιμα ανοικτος. Μερικες φορες η οθονη δεν ανταποκρινετε στο αγγιγμα οταν προσπαθεισεις να βγαλεις το κινητο απο την κατασταση αναμονης με αποτελεσμα να πρεπει να βγαλεις την μπαταρια. Το call log κρατα μερικα στοιχεια κλησεων που δεν μπορουν να διαγραφουν δηλαδη σε μερικες κλησεις δεν μπορω να πατησω διαγραφη και αν πατησω μου βγαζει το μηνημα "Invalid selection" και η κληση παραμενει καταγεγραμενη. και αλλαααα πολλαααααα Για τα σχετικά με το τσατ bugs,δεν μπορώ να έχω άποψη,δεν χρησιμοποιώ το τσατ. Τα άλλα προβλήματα που περιγράφεις,το δικό μου Νόκια δεν τα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Μόλις δοκίμασα για πρώτη φορά να δοκιμάσω αν μου παίζει τα βιντεάκια από το γιου τουμπ για να δοκιμάσω αφού διάβασα τα παράπονά σας. Μιά χαρά τα παίζει. Δοκίμασα από ασύρματο δίκτυο, από τον περιηγητή του κινητού και όχι από τον Όπερα. Αφού επιλέγω το βίντεο που θέλω να δω, κάτω από την εικόνα έχει την επιλογή "Παρακολούθηση βίντεο", το επέλεξα και βουαλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 αυτό το κάνω και εγώ πατάω στην επιλογή παρακολούθηση video αλλα εκεί που πάει να το φόρτωση σταματάει και δεν μπορεί να το παίξει . τι να πω ώρες ώρες απορώ γιατί το αγόρασα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Για τα σχετικά με το τσατ bugs,δεν μπορώ να έχω άποψη,δεν χρησιμοποιώ το τσατ. Τα άλλα προβλήματα που περιγράφεις,το δικό μου Νόκια δεν τα έχει. Κοιτα στην παρεα εχουμε 3 χ3-02 και τα 3 εχουν ακριβως τα ιδια θεματα, οποταν ειμαι σιγουρος οτι ειναι software caused. Και του ενος χαλασε το digitizer της οθονης προσφατα. Μπορει να το χρησιμοποιω λιιιιγο πιο εντονα αποτι πρεπει αλλα απο την στιγμη που υποστηριζει τις υπηπρεσιες που θελω να χρησιμοποιησω τοτε λογικα επρεπε να ηταν και σχεδον απροβληματιστο, κατι που δεν ισχειει:( Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Κοιτα στην παρεα εχουμε 3 χ3-02 και τα 3 εχουν ακριβως τα ιδια θεματα, οποταν ειμαι σιγουρος οτι ειναι software caused. Και του ενος χαλασε το digitizer της οθονης προσφατα. Μπορει να το χρησιμοποιω λιιιιγο πιο εντονα αποτι πρεπει αλλα απο την στιγμη που υποστηριζει τις υπηπρεσιες που θελω να χρησιμοποιησω τοτε λογικα επρεπε να ηταν και σχεδον απροβληματιστο, κατι που δεν ισχειει:( παιδια διαβασα πως εχει σχεση το ασυρματο δικτυο και οτι πρεπει να δοκιμασουμε σε διαφορετικα δικτυτα για να δουμε...οποιος δει ας μας πει Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Eπισεις δοκιμαστε να βαλετε κωδικο κληδωματος και.... Θα παρατε δωρεαν: επανεκκινησεις της συσκευης σε εντελως ακυρες καταστασεις και φυσικα bug στο alarm μιας και μερικες φορες πρεπει να ξεκλειδωσεις την συσκευη για να κτιπησει! Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Μπορώ να κάνω συγχρονισμό τής επαφές του Gmail με το Ovi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) Και εμένα άρχισε από προχθές τα τρελλά της η οθόνη. Αλλού πιέζω, αλλού καταλαβαίνει το τηλέφωνο...για να ανοίξω ένα μήνυμα θέλει μία ώρα γιατί "ρολλάρει" η οθόνη με το που την αγγίζω. Αχ ρε Νόκια τι μας κάνεις. Λοιπόν, σήμερα έβγαλα την προστατευτική ζελατίνα από την οθόνη του κινητού μου και προφανώς αυτή ήταν που δημιουργούσε το πρόβλημα αφής στην οθόνη του κινητού μου (προς όποιον ενδιαφερόμενο...). Edited March 21, 2011 by achillefs76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wes19 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καλησπερα:) Εχω το Χ3 εδω και λιγες μερες και διαβαζοντας για την αναβαθμιση ειπα να τη βαλω . Ποιος ειναι ο πιο σιγουρος τροπος για να γινει σωστα και πού θα την βρω ? Επισης : μηπως υπαρχει πουθενα επιλογη για απενεργοποιηση του αυτοματου κλειδωματος ? Αν αφησεις τη συσκευη χωρις να πατηθει τιποτα , κλειδωνει μονη της μετα απο λιγο και δεν μπορω να παταω συνεχεια ξεκλειδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καλησπερα:) Εχω το Χ3 εδω και λιγες μερες και διαβαζοντας για την αναβαθμιση ειπα να τη βαλω . Ποιος ειναι ο πιο σιγουρος τροπος για να γινει σωστα και πού θα την βρω ? Επισης : μηπως υπαρχει πουθενα επιλογη για απενεργοποιηση του αυτοματου κλειδωματος ? Αν αφησεις τη συσκευη χωρις να πατηθει τιποτα , κλειδωνει μονη της μετα απο λιγο και δεν μπορω να παταω συνεχεια ξεκλειδωμα Νομίζω πως με την σουίτα Νόκια Όβι είναι πολύ ασφαλής και σίγουρη μέθοδος. Για να μην κλειδώνει αυτόματα το πληκτρολόγιο νομίζω πως δεν υπάρχει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wes19 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 (edited) καλησπέρα παιδιά .. θέλω να κάνω μια ερώτηση .. μπαίνω στο youtube να δω βιντεάκια πατάω αλλα δεν μου τα παίζει ! έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα με μένα ? σαν να θέλω flash player αλλα δεν ξέρω που μπορώ να βρω και αν υπάρχει επιβεβαιωνω . Εκδοση 5.65 και στη συνδεση wifi κανει ακριβως αυτο , ειτε με opera , ειτε με τον nokia browser δεν παιζει τα βιντεο του youtube . Ανοιγει , ας πουμε , το βιντεο ( κουμπι 'παρακολουθηση βιντεο' ) και μετα σε εχει στα πολυμεσα με μαυρη οθονη , χωρις ηχο . Μοιαζει με προβλημα flash ..δυστυχως Εδιτ : βρεθηκε λυση , γοογλε και φορουμ της νοκια Μενου - ρυθμισεις - διαμορφωση - προσωπικες ρυθμισεις - επιλογες - προσθηκη νεου - συνεχης ροη και Μουσικη - η μουσικη μου - επιλογες - ληψεις - ρυθμισεις συν. ροης - διαμορφωση - προσ. διαμορφωση Τωρα μου τα φορτωνει , αλλα κανει 2-3 δευτερολεπτα να ξεκινησει , και η εικονα δεν ειναι ο,τι καλυτερο . Π.χ. βαζω τραιλερ τρανσφορμερς 3 και η ποιοτητα ειναι ενα δραμα . Απ ο,τι φαινεται διαλεγει απο προεπιλογη τη χαμηλοτερη αναλυση - 240p . Δεν ξερω αν αυτο αλλαζει απο καπου Edited April 3, 2011 by wes19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 μαλλον χρειαζεται καποιο νέο firmware...Εμένα ξαφνικά μου κάνει ενα απίστευτο, σβήνω μηνυματα και τα εμφανίζει μετα (κάποια απο αυτα)..Το ξέρω οτι θα πείτε οτι δεν γίνεται..ελα ομως που εγινε.. Εχει κάποιος κάποια ενημέρωση για το αν θα βγεί νέο firmware συντομα ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλησπερα.Πηρε το κινητο μια φιλη μου και δε μπορουμε να συνδεθουμε στο ιντερνετ μεσω wind.Καποιος που γνωριζει τις ρυθμισεις ας βοηθησει παρακαλω.Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 μαλλον χρειαζεται καποιο νέο firmware...Εμένα ξαφνικά μου κάνει ενα απίστευτο, σβήνω μηνυματα και τα εμφανίζει μετα (κάποια απο αυτα)..Το ξέρω οτι θα πείτε οτι δεν γίνεται..ελα ομως που εγινε.. Εχει κάποιος κάποια ενημέρωση για το αν θα βγεί νέο firmware συντομα ?? Ελπίζουμε να βγει σύντομα γιατί το τελευταίο βγήκε πριν 4,5 μήνες... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής bug: Όταν πηγαίνω στο μητρώο κλήσεων και επιλέγω να σβήσω την πιο παλία χρονικά κλήση, το τηλέφωνο κάνει restart (χωρίς να ξαναζητάει το ΡΙΝ) και επανέρχεται στην αρχική οθόνη. Την κλήση παρόλα αυτά την έχει διαγράψει. Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν πολλές κλήσεις στο μητρώο και έχουν παλιά ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katourlina Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Καλησπέρα σας, είναι μέρες που ψαχνω ένα κινητο και κατέληξα σε αυτο το nokia. Άρχισα λοιπον να ψαχνω χαρακτηριστηκά του γιατί δε θέλω να καταλήξω όπως και με το προηγούμενό μου, που το πήρα στα τυφλα μόνο και μόνο επειδη μου άρεσε. Βρήκα λοιπόν αυτό το forum και ενω στην αρχή ενθουσιάστηκα με τα λεγόμενα των χρηστών, τώρα προς το τέλος μου τα χαλάσατε και απογοητεύτηκα. Μήπως να το ξανασκεφτώ; Πείτε μου τη γνωμη σας. Δε θέλω να πετάξω τα λεφτά μου, καθώς δεν έχω δικό σου εισόδημα. Ευχαριστώ Παράθεση θέλω διακοπές.. :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Καλησπέρα σας, είναι μέρες που ψαχνω ένα κινητο και κατέληξα σε αυτο το nokia. Άρχισα λοιπον να ψαχνω χαρακτηριστηκά του γιατί δε θέλω να καταλήξω όπως και με το προηγούμενό μου, που το πήρα στα τυφλα μόνο και μόνο επειδη μου άρεσε. Βρήκα λοιπόν αυτό το forum και ενω στην αρχή ενθουσιάστηκα με τα λεγόμενα των χρηστών, τώρα προς το τέλος μου τα χαλάσατε και απογοητεύτηκα. Μήπως να το ξανασκεφτώ; Πείτε μου τη γνωμη σας. Δε θέλω να πετάξω τα λεφτά μου, καθώς δεν έχω δικό σου εισόδημα. Ευχαριστώ Καλώς ήρθες ! Κάποιες φορές, η αγορά ενός κινητού είναι λαχείο.Παρτίδα από παρτίδα διαφέρει, συσκευή από συσκευή διαφέρει, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να πέσει στα χέρια σου ένα απροβλημάτιστο κινητό αλλά και ένα προβληματικό... Από ότι γράφουν οι χρήστες του φόρουμ μας, αρκετά X3-02 έχουν κάποια προβλήματα,το τωρινό δικό μου είναι σχεδόν απροβλημάτιστο (λέω το τωρινό γιατί το πρώτο δε διάβαζε την κάρτα μνήμης και αντικαταστάθηκε αμέσως). Η απόφαση είναι δική σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katourlina Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Καλώς ήρθες ! Κάποιες φορές, η αγορά ενός κινητού είναι λαχείο.Παρτίδα από παρτίδα διαφέρει, ...διάβαζε την κάρτα μνήμης και αντικαταστάθηκε αμέσως). Η απόφαση είναι δική σου... ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. και τέτοια ώρα.. το θέμα ξερεις ποιο είναι; οτι μου αρεσει τόσο το μπλε που το θέλω χθες... (που ειπε και καποιος αλλος πριν πολλές πολλές αναρτήσεις) Είναι οτι καλύτερο έχω βρει απο νέες συσκευές (ψάχνω κινητο και όχι υπολογιστη) αν το παρω τελικά, θα έρθω να "γκρινιάξω" λίγο. θα έχω και καλυτερη άποψη, γιατί τωρα ότι ακούω/διαβάζω το πιστεύω. και πάλι ευχαριστώ! όποιος άλλος έχει άποψη είμαι όλη αυτια και μάτια:p με προλαβαίνετε δε με προλαβαίνετε μέχρι τη Δευτερα που θα παρω την απόφαση:shifty: Παράθεση θέλω διακοπές.. :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Καλησπέρα σας, είναι μέρες που ψαχνω ένα κινητο και κατέληξα σε αυτο το nokia. Άρχισα λοιπον να ψαχνω χαρακτηριστηκά του γιατί δε θέλω να καταλήξω όπως και με το προηγούμενό μου, που το πήρα στα τυφλα μόνο και μόνο επειδη μου άρεσε. Βρήκα λοιπόν αυτό το forum και ενω στην αρχή ενθουσιάστηκα με τα λεγόμενα των χρηστών, τώρα προς το τέλος μου τα χαλάσατε και απογοητεύτηκα. Μήπως να το ξανασκεφτώ; Πείτε μου τη γνωμη σας. Δε θέλω να πετάξω τα λεφτά μου, καθώς δεν έχω δικό σου εισόδημα. Ευχαριστώ Και εγώ το w910i είχα προηγουμένως... Όλη η αλήθεια είναι στην απάντηση του bomber21. Και το δικό μου εμφανίζει ένα χαζό bug που αναφέρω παραπάνω αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει ιδιαίτερα. Τα προβλήματα στο software συνήθως λύνονται στο μέλλον με updates (ελπίζω!) και μιας και το μοντέλο αυτό είναι σχετικά φρέσκο φαντάζομαι ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katourlina Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Και εγώ το w910i είχα προηγουμένως... Όλη η αλήθεια είναι στην απάντηση του bomber21. Και το δικό μου εμφανίζει ένα χαζό bug που αναφέρω παραπάνω αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει ιδιαίτερα. Τα προβλήματα στο software συνήθως λύνονται στο μέλλον με updates (ελπίζω!) και μιας και το μοντέλο αυτό είναι σχετικά φρέσκο φαντάζομαι ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση. αυτό το bug που λες δε θα με πειραζε τόσο, αν σημειώσουμε ότι το προηγούμενό μας κινητο το εκανε με κάθε ευκαιρία που έβρισκε.. ακόμα και ενώ είχα κλήση σε εξέλιξη (γι αυτή την επανεκίνηση μιλάω στο άσχετο) Παράθεση θέλω διακοπές.. :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 επιβεβαιωνω . Εκδοση 5.65 και στη συνδεση wifi κανει ακριβως αυτο , ειτε με opera , ειτε με τον nokia browser δεν παιζει τα βιντεο του youtube . Ανοιγει , ας πουμε , το βιντεο ( κουμπι 'παρακολουθηση βιντεο' ) και μετα σε εχει στα πολυμεσα με μαυρη οθονη , χωρις ηχο . Μοιαζει με προβλημα flash ..δυστυχως Εδιτ : βρεθηκε λυση , γοογλε και φορουμ της νοκια Μενου - ρυθμισεις - διαμορφωση - προσωπικες ρυθμισεις - επιλογες - προσθηκη νεου - συνεχης ροη και Μουσικη - η μουσικη μου - επιλογες - ληψεις - ρυθμισεις συν. ροης - διαμορφωση - προσ. διαμορφωση Τωρα μου τα φορτωνει , αλλα κανει 2-3 δευτερολεπτα να ξεκινησει , και η εικονα δεν ειναι ο,τι καλυτερο . Π.χ. βαζω τραιλερ τρανσφορμερς 3 και η ποιοτητα ειναι ενα δραμα . Απ ο,τι φαινεται διαλεγει απο προεπιλογη τη χαμηλοτερη αναλυση - 240p . Δεν ξερω αν αυτο αλλαζει απο καπου φιλε ευχαριστω πολυ μου ελυσες το προβλημα και οσο αναφαρο την ποιοτητα εμενα στα 2 πρωτα δευτερολεπτα δεν ειναι καλη ποιοτητα μετα σχετικα καλη!!! :) ευχαριστω και παλι! Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Γιατι γενικά βλέπω οτι υπάρχει και εκδοση firmware 5.68 ?? Ειναι για άλλα region ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Γιατι γενικά βλέπω οτι υπάρχει και εκδοση firmware 5.68 ?? Ειναι για άλλα region ?? Ειναι το ιδιο update, απλα σε μερικα region ονομαζεται 5,68:wacko: Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danda Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 γειά σας!τελικά αξίζει η αγορά του nokia x3-02, γιατί ακούω πολλές απόψεις διαφορετικές στο foru m ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts