RAVER Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Δυστυχώς όχι. ευχαριστω πολυ για την αμεση σου απαντηση :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε συντόμευση στην επιφάνεια ή την μετάβαση για τις εφαρμογές που κατεβάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε συντόμευση στην επιφάνεια ή την μετάβαση για τις εφαρμογές που κατεβάζουμε? ναι.......................... ποιος ξερει πως να δω ταινια στο κινητο; Edited February 16, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε συντόμευση στην επιφάνεια ή την μετάβαση για τις εφαρμογές που κατεβάζουμε? Ναι. Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι ήδη έτοιμη εδώ: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_X3-02_UG_el.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Δεν νομίζω... Και τονίζω: Συντόμευση για τις εφαρμογές που κατεβάζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Δεν νομίζω... Και τονίζω: Συντόμευση για τις εφαρμογές που κατεβάζουμε. ναι υπαρχει...αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πατησεις για λιγα δευτερολεπτα καποια συντομευση που θες να αλλαξεις...εκει θα σου βγει Αλλαγη συντομ.---Επιλ. συντομευσ.---και Διαμορφωση οθ. Εκει θα επιλεξεις ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΟΜ....Θα σου βγαλει μια λιστα...θα ψαξει το "Λιστα εφαρμ.".Απο δω και περα επιλεγεις ποια εφαρμογη θες δεν εχει σχεση αμα την κατεβασες η οχι...ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technologyfan Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει με keyboard ή Mouse μεσω του usb otg ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis22 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 2 θεματα : 1.Στην ταπετσαρια εκει που βαζεις 4 προτεινομενες επαφες μετα δεν γινεται να τις σβησεις μου φαινεται 2.ξερουμε κανενα tip για να κερδισω λιγο αντοχη στην μπαταρια γτ 1 μερα μου κραταει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 2 θεματα : 1.Στην ταπετσαρια εκει που βαζεις 4 προτεινομενες επαφες μετα δεν γινεται να τις σβησεις μου φαινεται 2.ξερουμε κανενα tip για να κερδισω λιγο αντοχη στην μπαταρια γτ 1 μερα μου κραταει :( 1.γινεται νομιζω πρεπει να πατησεις για δυο περιπου δευτερολεπτα πανω στη επαφη και θα σου βγαλει να την διαγραψεις 2.και εμενα 1 μερα κραταει μονο οταν βαζω προφιλ πτισης μπορει να κρατησει περισσοτερο Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Και εμένα στην αρχή κρατούσε 1-2 μέρες. Αλλά! Από την πέμπτη φόρτιση και μετά, και αφού το έβαλα μόνο στην λειτουργία Τζι Ες Εμ (και όχι στην διπλή λειτουργία ή στο 3Τζι )μου κρατάει 5-6 μέρες. Από ότι παρατήρησα όταν χρησιμοποιώ ίντερνετ ο χρόνος αναμονής πέφτει δραματικά. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μπαταρία του κινητού. Από την ώρα που θα μου πρωτοδείξει πως θέλει φόρτιση κρατάει άνετα ακόμα μία ημέρα με κλήσεις. Πρώτη φορά μου συμβαίνει σε Νόκια κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Κι εγώ από τότε που το έβαλα στη GSM λειτουργία και δε χρησιμοποιώ το Ίντερνετ,κρατάει άνετα 4 μέρες.Ισχύει, επίσης αυτό που λέει ο achillefs76,πώς αντέχει αρκετά από την ώρα που θα σου εμφάνισει μήνυμα να το φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis22 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Και εμένα στην αρχή κρατούσε 1-2 μέρες. Αλλά! Από την πέμπτη φόρτιση και μετά, και αφού το έβαλα μόνο στην λειτουργία Τζι Ες Εμ (και όχι στην διπλή λειτουργία ή στο 3Τζι )μου κρατάει 5-6 μέρες. Από ότι παρατήρησα όταν χρησιμοποιώ ίντερνετ ο χρόνος αναμονής πέφτει δραματικά. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μπαταρία του κινητού. Από την ώρα που θα μου πρωτοδείξει πως θέλει φόρτιση κρατάει άνετα ακόμα μία ημέρα με κλήσεις. Πρώτη φορά μου συμβαίνει σε Νόκια κάτι παρόμοιο. πως βαζω αυτη την λειτουργια ρε παιδια ? gsm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Ρυθμίσεις-Τηλέφωνο-Λειτουργία Δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goniko Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Έχω το Χ3-02 αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα με την οθόνη αλλού πατώ αλλού βγάζει δεν μπορώ να ανοίξω πολλές φορές το πληκτρολόγιο έχει κάνεις κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα η κάποια λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Αν ισχύει αυτό που λες,τότε το κινητό έχει προφανώς πρόβλημα και πρέπει να το πας για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Έχω το Χ3-02 αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα με την οθόνη αλλού πατώ αλλού βγάζει δεν μπορώ να ανοίξω πολλές φορές το πληκτρολόγιο έχει κάνεις κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα η κάποια λύση Δοκίμασε το εξής και αν δεν διορθωθεί το πρόβλημά σου, τότε μάλλον θέλει να το πας για επιδιόρθωση: Πηγαίνεις Μενού->Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Ρυθμίσεις Αφής->Βαθμονόμηση Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Γεια σας παιδιά!!Δεν είμαι κατοχος του κινητού εγώ αλλα΄η αδερφή μου..είδα λέει ότι έχει wifi.. ΑΛΛΑ δεν μπαίνει δοκίμασα τα πάντα..γιατί λέει οτι έχει??Στη καρτα της αδερφης μ εφαγε 5ευρω ενω δοκίμαζε..εγώ μετά έβαλα μια άλλη κάρτα που δεν είχε μεσα χρονο και δε μπορούσε να μπει..ενω συνδέθηκε κανονικα με το ασυρματο μας επανω εβγαλε το σηματάκι του ασυρμάτο με σχεδον φουλ σημα..αλλα δεν εμπαινε ελεγε πακετα δεδομενων σφαλμα κατι τετοιο..:worry::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 καλησπέρα παιδιά .. θέλω να κάνω μια ερώτηση .. μπαίνω στο youtube να δω βιντεάκια πατάω αλλα δεν μου τα παίζει ! έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα με μένα ? σαν να θέλω flash player αλλα δεν ξέρω που μπορώ να βρω και αν υπάρχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMan Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Δοκίμασε το εξής και αν δεν διορθωθεί το πρόβλημά σου, τότε μάλλον θέλει να το πας για επιδιόρθωση: Πηγαίνεις Μενού->Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Ρυθμίσεις Αφής->Βαθμονόμηση Ελπίζω να βοήθησα. ωχ ωχ ωχ.... παιδες εχω και εγω το ιδιο προβλημα!! εχω κανει ακρετες φορες βαθμονομηση και μετα απο καποια ωρα την χανει!!! το καλο(ελπιζω) ειναι οτι δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση λογισμικου! απο το σιτε της νοκια λεει οτι η νεα ενημερωση προσφερει μεγαλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη σταθερότητα!! αλλα δε νομιζω οτι εχει να κανει με την οθονη και την βαθμονόμηση!!! στην αρχή νόμιζα οτι θα είχε προβλημα μόνο το κινητο μου ,αλλα αφου διαβασα το παραπανω ποστ αρχισα να ανησυχω!! ξερει κανεις κατι παραπάνω!!??!!???? Παράθεση Yparxoun 10 eidi anthrwpwn panw sti gi...autoi pou katalavainoun to diadiko sistima kai....autoi pou den to katalavainoun....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 γεια σας παιδιά .. εμενα εκεί που δούλευε μια χαρά στο internet το κινητό με το που έβαλα το update 05.65 δεν μπαίνει πουθενά μέχρι και στο ovi δεν μπορώ να μπω μου λέει συνεχεια δοκίμασε μετά και ούτε ο exlorer δουλεύει :-( έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδια παρολο που η συσκευη αυτη εν τελει υποστιριζει ενα ειδους multitasking σε μερικες εφαρμογες, εντουτοις λογο των ΠΟΛΛΩΝ bugs και κολληματων δεν σε αφινει να χρησιμοποιεις την συκευη οπως προοριζετε ή οπως επιθιμεις. Αναροτιεμαι αν με την αναβαθμηση θα διορθοθουν τα κενα στο λογισμικο που υπαρχουν στην 5.65........ Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Τι bugs έχει;Εγώ δεν έχω βρει κάποιο εκτός του ότι κάποιες φορές δε συνδέεται με δίκτυα wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goniko Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ωχ ωχ ωχ.... παιδες εχω και εγω το ιδιο προβλημα!! εχω κανει ακρετες φορες βαθμονομηση και μετα απο καποια ωρα την χανει!!! το καλο(ελπιζω) ειναι οτι δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση λογισμικου! απο το σιτε της νοκια λεει οτι η νεα ενημερωση προσφερει μεγαλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη σταθερότητα!! αλλα δε νομιζω οτι εχει να κανει με την οθονη και την βαθμονόμηση!!! στην αρχή νόμιζα οτι θα είχε προβλημα μόνο το κινητο μου ,αλλα αφου διαβασα το παραπανω ποστ αρχισα να ανησυχω!! ξερει κανεις κατι παραπάνω!!??!!???? Ναι και ώμος η αναβάθμιση μου έλυσε το πρόβλημα κατά 95% όσοι έχουν πρόβλημα με την αφή δοκιμάστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosc Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 καλησπέρα παιδιά .. θέλω να κάνω μια ερώτηση .. μπαίνω στο youtube να δω βιντεάκια πατάω αλλα δεν μου τα παίζει ! έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα με μένα ? σαν να θέλω flash player αλλα δεν ξέρω που μπορώ να βρω και αν υπάρχει και εμενα το ιδιο παρακαλω αν ξερει κανεις να βοηθησει Παράθεση Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 καλησπερα παιδια μηπως γνωριζει καποιος αν με το τηλεφωνο αυτο μπορω να κανω βιντεοκληση,δηλαδη εχει μπροστινη καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts