lirm Δημοσιεύτηκε March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2004 Βλέπω ότι πολύς κόσμος αγοράζει ακριβά κινητά με πολλές δυνατότητες. Εχοντας υπόψην αυτές τις δυνατότητες, εκτιμήστε κατά πόσο τις χρησιμοποιείτε. Δώστε ένα ποσοστό π.χ. 70%. Εάν το κινητό σας δεν είναι αυτό που εικονίζεται με το ψευδώνυμο σας αναφέρετε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Loipon:series 60 kinita exw,kai kuriws xrisimopoiw 3650,ngage.Se auta xrisimopoiw sxedon ta panta (as poume 95%).To mono pou den xrisimopoiw einai ta games.Kata ta alla aksiopoiw plirws tis ekplhktikes tous dunatotites;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Και εγώ χρησιμοποιώ πάρα πολύ τις δυνατότητες του κινητού που πέρνω. Σε μέσο όρο χρησιμοποιώ κάπου το 80%. Θα μπορούσε να ανέβαινε και άλλο αλλά δεν μπαίνω στο internet,gprs κτλ Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Και εγω μπορω να πω, 100%...Εξαιρουμενου του GPRS και WAP! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Ego exo kinita me Symbian OS xrisimopio 100% tis dynatites poy moy prosferi to Symbian OS kai i syskeyi Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 ki ego xrisimopoio sxedon pliros tha elega ta n-gage 3650 kai 7650 moy Diladi stoys tomeis paixnidia tilefona kai oti sxetizetai me efarmoges toys eimai kapou sto 95% tha elega :innocent: Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 kai ego sxedon 70-90% tis xrisimopoio(nokia 6600) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANOIM Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Den nomizw oti yparxei dynatothta tou pou den exw xrhshmopoihsei :D Παράθεση the whore of babylon is here http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 ta panta plin wap, internet, gprs. kai ayta kyriws logw blakeias tou diktyou Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 110% (bazw mexri k apps gia alla kivnta, kolaei apo uperxeilisi tns xwritikotitas k 8elw va to ri3w sto toixo ktl) Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 απο αυτα που μου παρεχει το κινητο χρησιμοποιω το 80% απο εκει και περα αν εννοεις τις ευκολιες που σου δινουν καποια προγραμματα τοτε θα ελεγα το 60% Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 επειδή έχουν περάσει όλα απο τα χέρια μου και επειδή στις symbian συσκευές μου μετά απο τον αρχικό ενθουσιασμό δεν έκανα και πολλά πράγματα , αποφασισα ότι με καλύπτουν περισσότερο οι "παραδοσιακές" (και σίγουρα πιο μικρές) συσκευές πλέον.... V600 προς το παρόν Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 λόγω κινητού περιορισμένων δυνατότητων (3510ι), χρησιμοποιώ το 100% μην πω το 200% των δυνατότητων του! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (10 Μάρ. 2004 , 02:51) στις symbian συσκευές μου Tι ειναι το symbian? :stupid: Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (10 Μάρ. 2004 , 17:06) Tι ειναι το symbian? :stupid: Το Symbian OS είναι ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα. Το Symbian OS συνδυάζει την ισχύ ενός ενσωματωμένου περιβάλλοντος εφαρμογών με την κινητή τηλεφωνία, που φέρνει τις προηγμένες υπηρεσίες στην αγορά. Το Symbian OS σχεδιάζεται για να υποστηρίξει την καινοτομία και την προσαρμογή από τους κατόχους άδειας. Αρκετά συμπαγής για να εγκαταστηθεί μέσα σε ένα κινητό τηλέφωνω, Symbian OS προγραμματίστηκε από την αρχή για να είναι ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα. Περιλαμβάνει την μνήμη ενός ισχυρού πολλαπλών καθηκόντων πυρήνα, μια ενσωματωμένη υποστήριξη τηλεφωνίας, τα πρωτόκολλα επικοινωνιών, τη διαχείριση στοιχείων, την προηγμένη υποστήριξη γραφικής παράστασης, ένα εύχρηστο UI και ποικίλες εφαρμογές. Το UI (User Interface) χωρίζεται σε 2 κατηγορίες το UIQ (1.0, 2.0, 2.1) και Series (60, 80(Communicator), 90). Οι εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος είναι: Symbian OS v8.0, Symbian OS v7.0s, Symbian OS v7.0, Symbian OS v6.1, Symbian OS v6.0, Symbian OS v5.0 Περισσότερα εδώ στην σελίδα μου γίνε μέλος για να έχεις πρόσβασει σε όλες τις ενότητες Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 9 Μάρ. 2004 , 15:22) Και εγω μπορω να πω, 100%...Εξαιρουμενου του GPRS και WAP! φιλικά πάντα... αλλά αυτά είναι τουλάχιστον το 25% των δυνατοτήτων του τηλεφώνου... :) έχω Τ630 και έχω δοκιμάσει τα πάντα τουλάχιστον μια φορά (ώστε να πάρω τη χαρά)... σε καθημερινή βάση περίπου τις μισές λειτουργίες χρησιμοποιώ.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Εγω έχω το samsung v200 και μπορώ να πώ ότι χρησιμοποιώ το 85% με 90% των δυνατοτήτων του όλες τις λειτουργίες πλην των παιχνιδιών. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος phadomas (10 Μάρ. 2004 , 20:57) Το Symbian OS είναι ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα. Το Symbian OS συνδυάζει την ισχύ ενός ενσωματωμένου περιβάλλοντος εφαρμογών με την κινητή τηλεφωνία, που φέρνει τις προηγμένες υπηρεσίες στην αγορά. Το Symbian OS σχεδιάζεται για να υποστηρίξει την καινοτομία και την προσαρμογή από τους κατόχους άδειας. Αρκετά συμπαγής για να εγκαταστηθεί μέσα σε ένα κινητό τηλέφωνω, Symbian OS προγραμματίστηκε από την αρχή για να είναι ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα. Περιλαμβάνει την μνήμη ενός ισχυρού πολλαπλών καθηκόντων πυρήνα, μια ενσωματωμένη υποστήριξη τηλεφωνίας, τα πρωτόκολλα επικοινωνιών, τη διαχείριση στοιχείων, την προηγμένη υποστήριξη γραφικής παράστασης, ένα εύχρηστο UI και ποικίλες εφαρμογές. Το UI (User Interface) χωρίζεται σε 2 κατηγορίες το UIQ (1.0, 2.0, 2.1) και Series (60, 80(Communicator), 90). Οι εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος είναι: Symbian OS v8.0, Symbian OS v7.0s, Symbian OS v7.0, Symbian OS v6.1, Symbian OS v6.0, Symbian OS v5.0 Περισσότερα εδώ στην σελίδα μου γίνε μέλος για να έχεις πρόσβασει σε όλες τις ενότητες Εγω ειμαι χαζος η ειναι ακαταλαβιστικα αυτα? Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από prytanis Εγω έχω το samsung v200 και μπορώ να πώ ότι χρησιμοποιώ το 85% με 90% των δυνατοτήτων του όλες τις λειτουργίες πλην των παιχνιδιών. To xrisimopoio 10000000% apo wap,mp3,radio,games,kamera ola kathe mera! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από prytanis Εγω έχω το samsung v200 και μπορώ να πώ ότι χρησιμοποιώ το 85% με 90% των δυνατοτήτων του όλες τις λειτουργίες πλην των παιχνιδιών. To xrisimopoio 10000000% apo wap,mp3,radio,games,kamera ola kathe mera! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Toν E-mail client καθημερινα πολλες φορες για ληψη και αποστολη e-mail . Γενικα προσβαση σε HTML σελιδες με web viewer και doris και φυσικα το Wap . Το bluetooth ειναι το δευτερο χρησιμοτερο στοιχειο μετα την προσβαση στο ιντερνετ τουλαχιστον για τις δικες μου απαιτησεις . Η αποστολη αρχειων στο κινητο απο τον υπολογιστη αλλα και η χρηση του σαν μοντεμ για την προσβαση στο ιντερνετ ειναι βασικα στοιχεια της καθημερινης ζωης και του 6600 αλλα και του SX-1 . mp3 player και ραδιοφωνο μονο στο SX1 , αφου το 6600 απλα αγννοει την υπαρξη τους :whistle: Η καμερα ειναι πλεον αχρηστη . Το MMC reader ειναι ο καλυτερος μου φιλους για την μεταφορα μεγαλων αρχειων . Γενικως οτιδηποτε υποτιθεται οτι μπορει να κανει ενα smartphone δεν μενω ικανοποιημενος αν δεν το δοκιμασω και αν δεν το κανω να δουλευει αξιοπιστα :) :) Παντως , θα συμφωνησω και εγω οτι τουλαχιστον στα smartphones , η ελλειψη χρησης της μεταφορας δεδομενων με οποιονδηποτε τροπο ειτε ειναι το απλο και ταπεινο wap ειτε ειναι ενας HTML browser , ειναι η μιση δουλεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Χρησιμοποιω το 95% των δυνατοτητων του s-55 μου.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Χρησιμοποιώ 100% των δυνατοτήτων του κινητού.Το χρησιμοποιώ στο έπακρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 To hrisimopoio mono gia kliseis kai spania gia sms.Akomi pio spania gia games kai wap.An ipothesoume oti afti einai i vasiki leitourgia tou kinitou,to hrisimopoio kata 60% Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts