Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή κάποιοι το εχουν δοκιμάσει και το εχουν πετυχει.

Αναφερομαι στην αλλαγή μεγεθους του video μεσω του PV Author .

Υπαρχει κανεις που τα καταφερε με vodafone S700 ;

Μεχρι τωτα ειναι σίγουρο οτι γινεται μονο με τους κατοχους του κανονικου s700.

Στο δικο μου vodafone live μετετρεψα ολα τα βιντεακια με το pv author και παιζουν κανονικα σε full οθονη.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mipos tha borouses file na mas peis ligo me ti rythmiseis douleveis to pv author, giati kai go prospatho na to doulepso kai mallon kati den kano kala kai otan stelno to videaki sto kinito den to deixnei, deixnei mayri mayrila.Kai pali efxaristo...

Ρυθισε το bitrate στις 160000 και κοιταξε να ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη audio και video αποθηκευσε τις ρυθμισεις και κανε save το προφιλ,μετα πηγαινε και επελεξε να ξεκιναει το προγραμμα βαση του προφιλ που του εχεις δωσει εσυ.

Μπορεις να χρησιμοποησεις αυτο το profil.To εχω φτιαξει εγω και ειναι πολυ καλη ποιοτητα απλα βγαινουν λιγο μεγαλα τα αρχεια και θα πρεπει να εχεις μνημη.Το δοκιμαζεις και βλεπεις ;)

jdrogas.rar

Καλησπέρα. Έχω κάποια games για το s-700 αλλά δεν ξέρω πώς να τα περάσω στο τηλεφωνώ. (και πώς να τα μετατρέψω σε jar)?

Καλησπέρα. Έχω κάποια games για το s-700 αλλά δεν ξέρω πώς να τα περάσω στο τηλεφωνώ. (και πώς να τα μετατρέψω σε jar)?

Απλα αλλαξε την καταληξη του αρχειου σε .jar κι αυτα μολις τα περασεις θα μπουν στα παιχνιδια.

Λοιπον και καποια νεα απο εμενα τηλεφωνησα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων και μου ειπαν οτι σε λιγες ημερες θα μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση απο το σπιτι [εμενα δεν μου αναγνωριζε την βαση] και οτι ακομα σε λιγες ημερες θα βγει καινουρια εκδοση λογισμικου η οποια θα επιλυει τυχον προβληματα ....8011181081 το τηλεφωνο τους
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Έλα βρε μην κάνεις έτσι είμαι κι εγώ εδώ! :p

το εορτολογιο πως το κανουμε εγκατασταση ?

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Λοιπον και καποια νεα απο εμενα τηλεφωνησα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων και μου ειπαν οτι σε λιγες ημερες θα μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση απο το σπιτι [εμενα δεν μου αναγνωριζε την βαση] και οτι ακομα σε λιγες ημερες θα βγει καινουρια εκδοση λογισμικου η οποια θα επιλυει τυχον προβληματα ....8011181081 το τηλεφωνο τους

Με ποια βαση συγχρονισμου κανουμε αναβαθμιση με DSS-20 H DSS-25?

Το μετονομάζεις από .zip σε .jar και το περνάς με το πρόγραμμα που έχεις! :)

αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου εμενα το αποθηκευει σαν εορτολογιο σε zip μορφη οταν παω να το κανω μετονομασια μπορω μονο να προσθεσω το jar στην λεξη εορτολογιο εσυ πως κανεις την μετονομασια εγω με δεξι κλικ :wacko: :wacko: :wacko: εγω εχω την 25 οταν θα μπορουμε να κανουμε την αναβαθμιση βεβαια

Guest valeria
αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου εμενα το αποθηκευει σαν εορτολογιο σε zip μορφη οταν παω να το κανω μετονομασια μπορω μονο να προσθεσω το jar στην λεξη εορτολογιο εσυ πως κανεις την μετονομασια εγω με δεξι κλικ
Πρέπει να ενεργοποιήσεις τα extensions των αρχείων πρώτα!Από τον explorer πήγαινε Tools - Folder Options - View και εκεί που λέει 'Hide extensions for known file types' ξετσέκαρε το(λογικά είναι τσεκαρισμένο γι'αυτό έχεις πρόβλημα)Μετά θα βλέπεις κανονικά τις καταλήξεις των αρχείων και θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! :)

Kalhspera. Exw kai egw to s700 edw kai 4 mhnes peripoy. mhpws kserete an exei bgei kapoia anaba8mish kyriws gia to problhma me to adress book ? kserete poy xanei ta thl ksafnika ktlp .... an exei bgei pws borw na thn kanw ? katebazw kapoio file apo net ? h prepei na trexoyme sthn adiprosopia ?

Eyxaristw ... :D

PS koryfaio to kinhto padws !!!

Kalhspera. Exw kai egw to s700 edw kai 4 mhnes peripoy. mhpws kserete an exei bgei kapoia anaba8mish kyriws gia to problhma me to adress book ? kserete poy xanei ta thl ksafnika ktlp .... an exei bgei pws borw na thn kanw ? katebazw kapoio file apo net ? h prepei na trexoyme sthn adiprosopia ?

Eyxaristw ... :D

PS koryfaio to kinhto padws !!!

Απ οτι γνωριζω μεχρι και πριν λιγες ημερες το τελευταιο λογισμικο ηταν το R3K.Μπορεις να κανεις αναβαθμιση σε ενα εξουσιοδοτημενο service center της sonyericsson μεσα σε 10 λεπτα χωρις να χρεωθεις τιποτα αν πεις οτι εχει καποια προβληματακια το τηλεφωνο σου.

Re file JDROGAS vazoto profile sou sto pv author kai den mou stelnei telika to video full screen para mono mia mavri ithoni.Mallon ftaiei to oti exo tin trial version. Mipos boreis na steileis sto e-mail mou to diko sou pvauthor giati den boro pouthena na vro allo? plutare4@otenet.gr

Kai pali thx

Guest valeria
Re file JDROGAS vazoto profile sou sto pv author kai den mou stelnei telika to video full screen para mono mia mavri ithoni.Mallon ftaiei to oti exo tin trial version. Mipos boreis na steileis sto e-mail mou to diko sou pvauthor giati den boro pouthena na vro allo? plutare4@otenet.gr

Kai pali thx

Στην στέλνω εγώ... :)

Valeria, δεν το έλαβες το ghosts'n goblins ?????????

Το ξαναστέλνω τώρα στο mail που μου έδωσες........

Someone, Somewhere in Summer Time

μηπως ξερει κανεις τι ρυθμησεις πρεπει να κανω για να ακουγεται απο το (hands-free) ακουστικο το σημα καλουντος? ρωταω γιατι το τ39 το ειχε και επισης ακουγοταν πρωτα το ονoμα ηχογραφησεις αναλογα με το πoioς με επαιρνε ευχαριστω

Valeria eisai asteri,molis to pira to e-mail sou,efxaristo.Tha to dokimaso kai tha sas po.

File gtnontas, an dem kano lathos,prepei aplos otam exeis valei to hands free na valeis ton ixo sto athorivo.Etsi den akougetai to koudounisma sto ixeio alla sta koustika....

Kalhnyxta paidia

Μια ερωτηση σε ολους τους κατοχους .....μενετε ευχαριστημενοι απο τις φωτογραφιες που τραβαει γιατι εγω οχι και πολυ .....κανενα δειγμα απο τις φωτογραφιες που εχετε τραβηξει με το εν λογω τηλεφωνο εχετε ? :worry:

Guest valeria
Μια ερωτηση σε ολους τους κατοχους .....μενετε ευχαριστημενοι απο τις φωτογραφιες που τραβαει γιατι εγω οχι και πολυ .....κανενα δειγμα απο τις φωτογραφιες που εχετε τραβηξει με το εν λογω τηλεφωνο εχετε ? :worry:

Μην περιμένεις και πολλά από την ψηφιακή του...Εγώ δεν τραβάω καθόλου φωτογραφίες μ'αυτό,γιατί έχω ψηφιακή...Στο κινητό φαίνονται καλούτσικες,η καταστροφή έρχεται μόλις τις περάσεις στον υπολογιστή...Χάλια ποιότητα και πολύς θόρυβος...Δυστυχώς :( Ασχετο!Το packet video σου ήρθε; :)

• The title was changed to Sony Ericsson S700i