JDROGAS Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Επειδή κάποιοι το εχουν δοκιμάσει και το εχουν πετυχει. Αναφερομαι στην αλλαγή μεγεθους του video μεσω του PV Author . Υπαρχει κανεις που τα καταφερε με vodafone S700 ; Μεχρι τωτα ειναι σίγουρο οτι γινεται μονο με τους κατοχους του κανονικου s700. Στο δικο μου vodafone live μετετρεψα ολα τα βιντεακια με το pv author και παιζουν κανονικα σε full οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsewidth Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 mipos tha borouses file na mas peis ligo me ti rythmiseis douleveis to pv author, giati kai go prospatho na to doulepso kai mallon kati den kano kala kai otan stelno to videaki sto kinito den to deixnei, deixnei mayri mayrila.Kai pali efxaristo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Ρυθισε το bitrate στις 160000 και κοιταξε να ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη audio και video αποθηκευσε τις ρυθμισεις και κανε save το προφιλ,μετα πηγαινε και επελεξε να ξεκιναει το προγραμμα βαση του προφιλ που του εχεις δωσει εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Δες κι εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Μπορεις να χρησιμοποησεις αυτο το profil.To εχω φτιαξει εγω και ειναι πολυ καλη ποιοτητα απλα βγαινουν λιγο μεγαλα τα αρχεια και θα πρεπει να εχεις μνημη.Το δοκιμαζεις και βλεπεις ;)jdrogas.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Καλησπέρα. Έχω κάποια games για το s-700 αλλά δεν ξέρω πώς να τα περάσω στο τηλεφωνώ. (και πώς να τα μετατρέψω σε jar)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Καλησπέρα. Έχω κάποια games για το s-700 αλλά δεν ξέρω πώς να τα περάσω στο τηλεφωνώ. (και πώς να τα μετατρέψω σε jar)? Απλα αλλαξε την καταληξη του αρχειου σε .jar κι αυτα μολις τα περασεις θα μπουν στα παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Μωρέ μπράβο ...... 48 ώρες και ούτε ένα μύνημα :mad: This is the end :cry: Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Έλα βρε μην κάνεις έτσι είμαι κι εγώ εδώ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Λοιπον και καποια νεα απο εμενα τηλεφωνησα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων και μου ειπαν οτι σε λιγες ημερες θα μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση απο το σπιτι [εμενα δεν μου αναγνωριζε την βαση] και οτι ακομα σε λιγες ημερες θα βγει καινουρια εκδοση λογισμικου η οποια θα επιλυει τυχον προβληματα ....8011181081 το τηλεφωνο τους Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Έλα βρε μην κάνεις έτσι είμαι κι εγώ εδώ! :p το εορτολογιο πως το κανουμε εγκατασταση ? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 το εορτολογιο πως το κανουμε εγκατασταση ?Το μετονομάζεις από .zip σε .jar και το περνάς με το πρόγραμμα που έχεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Λοιπον και καποια νεα απο εμενα τηλεφωνησα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων και μου ειπαν οτι σε λιγες ημερες θα μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση απο το σπιτι [εμενα δεν μου αναγνωριζε την βαση] και οτι ακομα σε λιγες ημερες θα βγει καινουρια εκδοση λογισμικου η οποια θα επιλυει τυχον προβληματα ....8011181081 το τηλεφωνο τους Με ποια βαση συγχρονισμου κανουμε αναβαθμιση με DSS-20 H DSS-25? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Το μετονομάζεις από .zip σε .jar και το περνάς με το πρόγραμμα που έχεις! :) αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου εμενα το αποθηκευει σαν εορτολογιο σε zip μορφη οταν παω να το κανω μετονομασια μπορω μονο να προσθεσω το jar στην λεξη εορτολογιο εσυ πως κανεις την μετονομασια εγω με δεξι κλικ :wacko: :wacko: :wacko: εγω εχω την 25 οταν θα μπορουμε να κανουμε την αναβαθμιση βεβαια Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου εμενα το αποθηκευει σαν εορτολογιο σε zip μορφη οταν παω να το κανω μετονομασια μπορω μονο να προσθεσω το jar στην λεξη εορτολογιο εσυ πως κανεις την μετονομασια εγω με δεξι κλικΠρέπει να ενεργοποιήσεις τα extensions των αρχείων πρώτα!Από τον explorer πήγαινε Tools - Folder Options - View και εκεί που λέει 'Hide extensions for known file types' ξετσέκαρε το(λογικά είναι τσεκαρισμένο γι'αυτό έχεις πρόβλημα)Μετά θα βλέπεις κανονικά τις καταλήξεις των αρχείων και θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tracerman Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Kalhspera. Exw kai egw to s700 edw kai 4 mhnes peripoy. mhpws kserete an exei bgei kapoia anaba8mish kyriws gia to problhma me to adress book ? kserete poy xanei ta thl ksafnika ktlp .... an exei bgei pws borw na thn kanw ? katebazw kapoio file apo net ? h prepei na trexoyme sthn adiprosopia ? Eyxaristw ... :D PS koryfaio to kinhto padws !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Kalhspera. Exw kai egw to s700 edw kai 4 mhnes peripoy. mhpws kserete an exei bgei kapoia anaba8mish kyriws gia to problhma me to adress book ? kserete poy xanei ta thl ksafnika ktlp .... an exei bgei pws borw na thn kanw ? katebazw kapoio file apo net ? h prepei na trexoyme sthn adiprosopia ? Eyxaristw ... :D PS koryfaio to kinhto padws !!! Απ οτι γνωριζω μεχρι και πριν λιγες ημερες το τελευταιο λογισμικο ηταν το R3K.Μπορεις να κανεις αναβαθμιση σε ενα εξουσιοδοτημενο service center της sonyericsson μεσα σε 10 λεπτα χωρις να χρεωθεις τιποτα αν πεις οτι εχει καποια προβληματακια το τηλεφωνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsewidth Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Re file JDROGAS vazoto profile sou sto pv author kai den mou stelnei telika to video full screen para mono mia mavri ithoni.Mallon ftaiei to oti exo tin trial version. Mipos boreis na steileis sto e-mail mou to diko sou pvauthor giati den boro pouthena na vro allo? plutare4@otenet.gr Kai pali thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Re file JDROGAS vazoto profile sou sto pv author kai den mou stelnei telika to video full screen para mono mia mavri ithoni.Mallon ftaiei to oti exo tin trial version. Mipos boreis na steileis sto e-mail mou to diko sou pvauthor giati den boro pouthena na vro allo? plutare4@otenet.gr Kai pali thxΣτην στέλνω εγώ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Valeria, δεν το έλαβες το ghosts'n goblins ????????? Το ξαναστέλνω τώρα στο mail που μου έδωσες........ Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Valeria, δεν το έλαβες το ghosts'n goblins ????????? Το ξαναστέλνω τώρα στο mail που μου έδωσες........Thanks papi,όχι δεν το είχα πάρει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtnontas Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 μηπως ξερει κανεις τι ρυθμησεις πρεπει να κανω για να ακουγεται απο το (hands-free) ακουστικο το σημα καλουντος? ρωταω γιατι το τ39 το ειχε και επισης ακουγοταν πρωτα το ονoμα ηχογραφησεις αναλογα με το πoioς με επαιρνε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsewidth Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Valeria eisai asteri,molis to pira to e-mail sou,efxaristo.Tha to dokimaso kai tha sas po. File gtnontas, an dem kano lathos,prepei aplos otam exeis valei to hands free na valeis ton ixo sto athorivo.Etsi den akougetai to koudounisma sto ixeio alla sta koustika.... Kalhnyxta paidia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Μια ερωτηση σε ολους τους κατοχους .....μενετε ευχαριστημενοι απο τις φωτογραφιες που τραβαει γιατι εγω οχι και πολυ .....κανενα δειγμα απο τις φωτογραφιες που εχετε τραβηξει με το εν λογω τηλεφωνο εχετε ? :worry: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Μια ερωτηση σε ολους τους κατοχους .....μενετε ευχαριστημενοι απο τις φωτογραφιες που τραβαει γιατι εγω οχι και πολυ .....κανενα δειγμα απο τις φωτογραφιες που εχετε τραβηξει με το εν λογω τηλεφωνο εχετε ? :worry: Μην περιμένεις και πολλά από την ψηφιακή του...Εγώ δεν τραβάω καθόλου φωτογραφίες μ'αυτό,γιατί έχω ψηφιακή...Στο κινητό φαίνονται καλούτσικες,η καταστροφή έρχεται μόλις τις περάσεις στον υπολογιστή...Χάλια ποιότητα και πολύς θόρυβος...Δυστυχώς :( Ασχετο!Το packet video σου ήρθε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts