Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eπαναλαμβανω πως παιζονται πολλα με τον ανταγωνισμο και με την ημερομηνια κυκλοφοριας του...Αυτα ειναι και τα τελευται που θα καθορισουν την τελικη τιμη...μεχρι τοτε μπορει να γινει οτιδηποτε και κανενας απο εμας δεν ειναι σε θεση να ξερει...οταν λες για δοκιμες και βελτιωσεις μαθε πως και αυτα εντασσονται στο κατασκευαστικο μερος!εδω στη сebit μετα βιας παρουσιασαν το πρωτοτυπο...Ας μη βιαζομαστε λοιπον και ας μεινουμε (μεχρι τον Αυγουστο τουλαχιστο) στο γεγονος οτι αναμενεται μετα το Νοεμβριο και σε τιμη πανω απο 450ευρω οπως αναφερει και το clubsonyericsson!

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bigalis (29 Μάρ. 2004 , 13:24)

Eπαναλαμβανω πως παιζονται πολλα με τον ανταγωνισμο και με την ημερομηνια κυκλοφοριας του...Αυτα ειναι και τα τελευται που θα καθορισουν την τελικη τιμη...μεχρι τοτε μπορει να γινει οτιδηποτε και κανενας απο εμας δεν ειναι σε θεση να ξερει...οταν λες για δοκιμες και βελτιωσεις μαθε πως και αυτα εντασσονται στο κατασκευαστικο μερος!εδω στη сebit μετα βιας παρουσιασαν το πρωτοτυπο...Ας μη βιαζομαστε λοιπον και ας μεινουμε (μεχρι τον Αυγουστο τουλαχιστο) στο γεγονος οτι αναμενεται μετα το Νοεμβριο και σε τιμη πανω απο 450ευρω οπως αναφερει και το clubsonyericsson!

Me ton oro kataskeyastiko meros mporeis na symperilaveis ta panta(akoma kai to teliko layout tou koutiou).As mhn paizoume me tous orous omws.

H sonyericsson exei ena sxedon etoimo proion,to exei timologhsei-anefera kai times parapanw-kai parakolou8ei ton antagwnismo,etoimh na kanei tis analoges kinhseis.

To na milame ypo8etika den prosferei kai polla.Osoi exoun kapoies parapanw plhrofories kalo einai na tis para8etoun,gia na exei kai logo yparxhs to thread.Proswpika ayto ekana kai xairomai pou to kanoun kai alloi.

Ola ta alla einai...apla gia na kanoume post

ΟΚ.Ετσι που το θετεις συμφωνω και εγω.....απολυτα!!!Ας μεινουμε λοιπον σ'αυτο και προχωραμε....

οσο για το κατασκευαστικο και παλι δικιο εχεις και χαιρομαι που επεκτεινεσε περισσοτερο...Γι'αυτο και ειχα επισημανει πως οποιαδηποτε τιμη λεγετε ειναι με τα σημερινα δεδομενα...κανεις δεν μπορει,εστω και εμπορικα μονο,να πει με σιγουρια κατι...

Παντως ειμαι καλυμμενος!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (29 Μάρ. 2004 , 14:26)

ante pesta giati arxizo na variemai!!!

Entaxei,shmasia exei pantws na...exei kai zwh ayto to thread.

Kalo einai na akougetai h gnwmh olwn :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bigalis (29 Μάρ. 2004 , 14:50)

ΟΚ.Ετσι που το θετεις συμφωνω και εγω.....απολυτα!!!Ας μεινουμε λοιπον σ'αυτο και προχωραμε....

οσο για το κατασκευαστικο και παλι δικιο εχεις και χαιρομαι που επεκτεινεσε περισσοτερο...Γι'αυτο και ειχα επισημανει πως οποιαδηποτε τιμη λεγετε ειναι με τα σημερινα δεδομενα...κανεις δεν μπορει,εστω και εμπορικα μονο,να πει με σιγουρια κατι...

Παντως ειμαι καλυμμενος!

xairomai pou xeka8aristhke to 8ema.As epanel8oume loipon stis syzhthseis gia to thlefwnaki,giati pragmatika axizei h anamonh(proswpika to perimenw me idiaiterh anypomonhsia,opws kai polloi alloi fantazomai) ;)

Σωστά!, παντός εγώ πωρώθηκα με το τηλέφωνο λέει πολλά, πράγματι προσφέρει παρά πολλά καλούδια το άτιμο.

Να πω τις ανησυχιες μου?

Πιστευω οτι εκει που θα περιμενουμε ολοι κοντα στο Νοεμβριο να παρουμε και να δουμε εστω το S700 θα παρουσιαστει(εχω πληροφοριες για Αυγουστο)ο διαδοχος του Ρ900 και θα τρεχουμε παλι:-))

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bigalis (30 Μάρ. 2004 , 14:30)

Να πω τις ανησυχιες μου?

Πιστευω οτι εκει που θα περιμενουμε ολοι κοντα στο Νοεμβριο να παρουμε και να δουμε εστω το S700 θα παρουσιαστει(εχω πληροφοριες για Αυγουστο)ο διαδοχος του Ρ900 και θα τρεχουμε παλι:-))

Ο διαδοχος του P900 θα εμφανιστει πολυ πιο πριν !

• 1 month later...
Παιδιά κανένα νέο για αυτο το υπέροχο κινητάκι της ΣΕ έχουμε? Δεν έχουμε τπτ?

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Επίσης μερικές φωτό Εδώ!!

Και ένα βίντεο Εδώ!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DON (13 Μάι. 2004 , 15:38)

Έρχεται....Εμφανίσθηκε και το White Paper... :cool:

http://mobile.bpit.ch/Tests/SonyericssonK700/wp_s700_r1a.pdf

Καλα εεε...!!

Αψογα τα specs !!!! :D

Re pedia ti pire to mati diorthosteme an kanw lathos.To eida se ena site me times kiniton 839 eyro... kai sigkekrimena sto

http://www.geizhals.at/eu/?cat=gsmf (den kserw kai kala germanika alla nomizo leei kai apo 14/5 ) :) lete ? eksoteriko panta leme

Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς!

Our forum ===>> IrCtAlK Forum :)

Apo oti eida tosa leei. To kserw psilo epatha molis to eida! :( bebea edw borei na exei allh timh den kserw.....

Makari na mhn eine etsi...

Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς!

Our forum ===>> IrCtAlK Forum :)

Διαβάζοντας τα specs ΄πολύ γρήγορα, δεν είδα να αναφέρει την ελεύθερη μνήμη εκτός των 16 ΜΒ σε memory stick που θα παρέχεται στην συσκευασία.

Επίσης μου έκανε εντύπωση η spot φωτομέτρηση και το αυτόματο white balance της κάμερας. Μένει να το δούμε από κοντά........

Αμάν και πότε.

Someone, Somewhere in Summer Time

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από bpel86

Παιδιά θα είναι smartphone ή όχι?

Oxi dustuxos den tha exei anoixto leitourgiko opos Symbian kai M$ (mpliax) gia na mporoume na egkatastisoume efarmoges opote den einai smartphone.

• The title was changed to Sony Ericsson S700i